Mnenja strank

5,0 / 5
Spletna stran
Zvonko S., Gornji Grad
Redko pišem ocene na spletnih straneh, vendar bi res rad pohvalil podjetje, ki sem ga izbral za oblikovanje svoje spletne strani. Definitivno priporočam, ekipa je 100 % vredna zaupanja. So profesionalni in zelo odzivni, če so slučajno zasedeni, te pokličejo nazaj v roku ene ure. Zelo so se potrudili in stran izdelali v manj kot dveh tednih.
5,0 / 5
Spletna stran
Miran D., Bovec
Ekipa pri Primerjam me je prijetno presenetila s svojo odzivnostjo, tudi ponudbe za izdelavo spletne trgovine, ki so mi jih poslali, so bile dobre. Izbral sem podjetje, za katerega sem že prej slišal, da je zelo dobro. Definitivno priporočam, pred začetkom dela smo se zelo dolgo pogovarjali o mojih pričakovanjih, tako da so stran res prilagodili mojim željam.
5,0 / 5
Spletna stran
Tanja K., Dravograd
Še isti dan so se mi javila tri podjetja in mi poslala ugodne ponudbe za oblikovanje spletnih strani. Na koncu sem pregledala njihove reference in izbrala podjetje, ki so ga stranke močno hvalile. Res sem bila zadovoljna z njihovim pristopom, saj je bila celotna ekipa res prijazna, zavzeta, upoštevali so vse moje želje in mi dobro svetovali.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Cene za oblikovanje spletnih strani, 2021

Oblikovanje spletnih strani - Izbrani nasveti

Primerjam.si uporabljajo