Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo spletne strani v Rogaški Slatini


Že 1.390 uporabnikov iz Rogaške Slatine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

2 najboljših ponudnikov za izdelavo spletne strani Rogaška Slatina, 2022

RESIT d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: izdelava spletnih strani, spletna stran, izdelava spletne trgovine, oblikovanje spletnih strani, optimizacija spletnih strani, optimizacija in oglaševanje, facebook oglaševanje, izdelava internetne strani, adwords oglaševanje, spletni marketing, spletna trgovina, postavitev spletne strani, seo optimizacija, spletno oglaševanje, google oglaševanje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdaj je čas za prenovo spletne strani?

  Prenova je nujna, kadar stran ne deluje več - kadar se povezava nalaga zelo počasi, kadar imamo na spletni strani objavljene povezave do podstrani, ki ne obstajajo več, in podobno. Drugi znaki so bolj subtilni - ko recimo ugotovimo, da vse več uporabnikov vse hitreje zapušča našo spletno stran, ko stran zgolj na videz deluje zastarelo, in podobno.

 • Ali lahko spletno stran kasneje spremenim?

  Po postavitvi spletne strani lahko sami urejate besedilo in vsebino. Izdelovalci spletnih strani uporabljajo strežnike, ki so lahki za uporabo, zato boste imeli po izgradnji spletne strani proste roke, da jo sami prilagajate svojim potrebam.

 • Ali lahko v času izdelave spletne strani vplivam na njen izgled?

  Postavitev spletne strani je skupni projekt vas in podjetja, ki ga boste izbrali, zato nastaja v sodelovanju med vami in podjetjem. To pomeni, da lahko kadarkoli podate mnenje o spletni strani v nastajanju. Je pa priporočljivo, da že od začetka veste, kaj potrebujete, in to jasno poveste, saj bo tako proces izdelave spletne strani potekal lažje in z manj slabe volje.

 • Kakšen je časovni rok za izdelavo spletne strani?

  Enostavne spletne strani se izdelajo v nekaj tednih, kompleksnejše pa v nekaj mesecih.

Podjetja za izdelavo spletne strani po Sloveniji