6 ponudb za izkop in zemeljska dela z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

4,8
Klemen O. , Krško

Nimam pripomb. Rabil sem izkop zemlje za gradnjo hiše. Cena je bila primerna, držali so se dogovorov. So zaupanja vredni, to lahko potrdim.

4,4
Omar Z. , Mengeš

Izkop gradbene jame mi je delalo podjetje, ki sem ga našel preko Primerjam.si. Cena se mi ni zdela pretirana, delo so opravili kakovostno.

5,0
Vlaho S. , Ribnica

Ponudba za izkop je bila ugodna. Pred začetkom del so se z nami tudi posvetovali, nam pomagali z nasveti iz prakse, splanirali so načrt dela in postavili rok, Tega roka so se tudi držali.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Podjetja za izkop in zemeljska dela po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izkop in zemeljska dela

Izkop kanalov (kanalizacija, vodovod)

 • Dolžina jarka (v m): 20
 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni. Prosim za ponudbo. Potrebujem izkop v dolžini 20m. Potrebno bo odstraniti zemljo, zasaditev na levi strani in staro konstrukcijo na desni strani. Prav tako potrebujem izkop za 4 točkovne temelje za postavitev nadstreška. Prosim za ponudbe ali kontakt preko telefona. Dostop do omenjenih del, je otežen za gradbena vozila.

Izkop kanalov (kanalizacija, vodovod)

 • Dolžina jarka (v m): 200
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Rabili bi izvajalca za izkop jarka za elektricni prikljucek vse od elektricne omarice do N droga. Po oceni je predvideno nekje m. Obenem bi potrebovali tudi, da bi isti izvajalec postrgal odvecno zemljo iz dovozne ceste do parcele. To je pa tudi nekje m. Zato je smiselno, da ima izvajalec bager in manjsi kamioncek za odvoz odvecne zemlje. Hvala in lep pozdrav,

Izkop (gradbene) jame

 • Obseg (volumen) izkopavanja (v m3): 5
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Prosim za ponudbo. Izgradnja črpališča fekalnih vod pred obstoječo greznico na prostem pred hišo. Izgradnjo sekundarnega voda cevi do priključka na primarni vod, cca. 40 m(odcep za priklop se nahaja na naši parceli) .Višinska razlika med črpališčem in priključkom na primarni vod je cca. 1,2 m. Rdeča pika na skici označuje mesto črpališča, od koder naj bi vod potekal proti vzhodu in pred uvozom zavil levo proti severu do z rdečo »obkroženega« priključka. Izvedbo priključka moram realizirati v roku 3 mesecev, torej predvidoma nekje do novembra, saj izvedbo v decembru ne morem načrtovati. Komunalno podjetje Logatec v svojem pozivu za priključitev ni podalo nobenih smernic ali drugih pogojev za izdajo soglasja za priključitev na primarni vod. V kolikor ste zainteresirani za izvajanje vas prosim za ponudbeno ceno, predviden rok pristopa k izvedbi in predviden čas izvajanja del. Če želite še pred tem priti na ogled na lokacijo Grčarevec 37 vas za termin ogleda prosim, da pokličete na tel.številko -, Magda .

Izkop (gradbene) jame

 • Obseg (volumen) izkopavanja (v m3): 205
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

POTREBUJEMO: Površinski odkop humusa globine do 20 cm, vključno z odrivom na deponijo na gradbišču (m3 24,95), Široki odkop zemlje v terenu III. Kategorije, globine do 0,8 m, z odlaganjem materiala na deponijo na gradbišču (m3 99,80), Dobava in polaganje gradbenega filca g/m2, v izkop pred nasutjem tampona (m2 ,75), Izkop za točkovne temelje širine do 1,5 m, globine do 1,0 m, z odmetom zemlje na rob izkopa in odlaganjem na deponijo na gradbišču (m3 4,50), Zasip za temelji z zemeljskim materialom, vključno z utrjevanjem do ustrezne trdnosti (m3 15,00), Izdelava nasutja iz komprimiranega gramoza v debelini 50 cm z utrjevanjem do ustrezne trdnosti (m3 62,40). Hvala in LP

Izkop (gradbene) jame

 • Obseg (volumen) izkopavanja (v m3): 150
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Na vas se obracam za ponudbo za dela za priklope na omrezja. Situacija je taksna, da imamo odobrene ze vse priklope na vodovod, kanalizacijo in plin za nov objekt v Ljubljani. Potrebujem pa izvajalca za izvedbo. Prilagam popis arhitekta za vsa dela. Lahko zacnete tudi z okvirno ponudbo, katero lahko potem ob vasi izbiri kot izvajalca dopolnete po seznamu (ki je kar tocen in razdelan) in tako pridemo do koncne ocene del na koncu. Ker sem trenutno v Savdski Arabiji bo najlažje, če me kontaktirate na e-mail. Hvala in lep pozdrav, Aljaz

Izkop (gradbene) jame

 • Obseg (volumen) izkopavanja (v m3): 30
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni Prosim za ponudbo za izkop za postavitev objekta/vikenda v velikosti 30m2 (objekt bo ali iz dveh ladijakih kontejnerjev ali zidan). Prosim da vkljucite v ponudbo vsa potrebna dela da bo stabilno in da lahko voda gre mimo/skozi. Teren je poševen, bolj moker saj je pod planino, v neposredni okolici so hise tako da ni plazov,.. Prosim če lahko tudi pojasnite kaj priporocate (zidano plosco, soder..) saj o teh delih ne vem nicesar. Prosim da me kontaktirate na mail saj med službo nisem dosegljiva na gsm. Hvala, lep pozdrav.

Izkop kanalov (kanalizacija, vodovod)

 • Dolžina jarka (v m): 60
 • Rok za izvedbo: Takoj

Dober dan. Na dvorišču stanovanjske hiše v Lj moramo sanirati - zamenjati zunanjo kanalizacijo do ceste. Ta se sestoji iz dveh krakov za kanalizacijo v dolžini cca 35m. Poleg tega bi radi speljali meteorno vodo posebej in uredili ponikalnico. Na parceli so 3 kanalizacijski jaški, ki jih moramo zamenjati, od teh ima 1 jašek povozno pokrov. Na dvorišču so položene zunanje plošče (cca m2), ki jim moramo zamenjati. Predhodno je potrebno teren pripraviti, narediti ustrezne padce, itd).

Rušitvena dela

 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
 • Potrebujete tudi odvoz na deponijo?: Da

Pozdravljeni, rabil bi ceno za rušenje 1 nadstropne hiše velikosti cca 8x 16m. Na objektu bi še bla uporabna skoraj nova streha z plastične mase (8 let stara), deske dvoslojna okna (starost cca 25 let) ter še mogoče druge stvari. Hiša stoji na ravni podlagi ob glavni cesti, ima vse priklope, hišno številko, tudi vpisana v zemljiško knjigo, trenutno še bivam v njej. Zanima me kateri so vsi postopki, ter seveda stroški da se lahko prične z rušenjem,(projektant, nadzornik, dokumentacija) ter seveda okvirna končna cena, da vidim ali se mi izplača rušitev, ali postavitev objekta na drugi del parcele,seveda bi potem stara hiša ostala nedotaknjena, z vsemi priključki i hišno številko. Prosil bi tudi če mi še napišete kateri vsi davki se bi mi upoštevali (komunala, voda, eketrika....) ob postavitvi nove hiše na to mesto kjer je bila (v času pisanja še stoji) stara hiša. Novogradnja bi bila manjša od obstoječe (cca m2). Hvala

Rušitvena dela

 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
 • Potrebujete tudi odvoz na deponijo?: Da

Pozdravljeni, Hiša stara 50 let predvidena za rušenje dimenzije 11,50 x 8 m klet,pritličje ,mansarda. Hiša je brez strešne konstrukcije, brez oken, brez vrat, brez predelnih sten, brez vseh stopnišč, brez zgornje plošče, brez estrihov, brez ometa, brez vodne odtočne in elektro napeljave. Prosim za ponudbe, hvala in lp Lokacija v okolici Kranja Slike objekta vam pošljem kasneje.

Izkop (gradbene) jame

 • Obseg (volumen) izkopavanja (v m3): 3
 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni! Na Polici pri Grosuplju gradimo hišo. Sedaj se lotevamo zunanje okolice, torej - izkop za malo čistilno napravo, ponikovalnice, drenaža, mulda okoli objekta, izravnava terena, tlakovanje in robniki, nasutje, izkop, utrjevanje terena ob brižini... Hvala za vaš odziv in povratno informacijo. Lp,

Primerjam.si uporabljajo