Info center za izvajalce
Zgodbe o uspehu
Zgodba o uspehu: "Iz primerjam.si dobim največjo dodano vrednost"

Zgodba o uspehu: "Iz primerjam.si dobim največjo dodano vrednost"

4 vprašanja za LAMPRET OBNOVO d.o.o.

Ste dvomili v primerjam.si, preden smo začeli sodelovati?
Ko sem si prvič ogledoval vaš portal, sem glede na vaš pristop k poslu vedel, da ste se zadeve lotili resno. Sem že predhodno tipal v to smer pridobivanja strank in poslov, vendar me do tedaj ni prepričala nobena od obstoječih storitev. Zato nisem dvomil v uspeh portala primerjam.si.

Kaj vas je prepričalo? Kaj vam je najbolj všeč?
Da sem se sploh včlanil, mi je bila dovolj ponudba na vašem spletnem portalu, da sem ostal in razvijal posel preko vašega portala, pa je precej pripomogel tudi vaš odnos do strank, saj nam daste s tem, da me kdaj o kakšni zadevi tudi osebno pokličete ter da lahko vse uredim tudi sam preko telefonskega klica ali maila, občutek, da smo v poslu enakopravni partnerji in ne le številke iz evidence.

Kako pomembne so za vas ocene na portalu?
Ocene pripomorejo k večjemu zaupanju s strani strank. Pozitivno je tudi to, da jih lahko uporabim kot referenco za stranke, ki jih najdem sam. Če bi se lotil ocenjevanja še sam, bi pomembnosti ocen dal kar 5 :)

Kako se vam obrestuje sodelovanje s primerjam.si?
Na račun portala primerjam.si porabim manj časa za režijo, povezano s pridobivanjem novih strank, kar pomeni, da mi ostane več prostega časa, kar je najpomembnejši napredek v poslu. Glede na vložek časa in denarja dobim iz primerjam.si portala največjo dodano vrednost v primerjavi z drugimi oglaševalskimi kampanjami.

Druge zgodbe o uspehu:

Zgodba o uspehu: 88 sklenjenih poslov samo v letu 2018
Zgodba o uspehu: "S portalom primerjam.si smo zadeli v polno"
Zgodba o uspehu: "Zaradi primerjam smo dodatno zaposlili tri ljudi"
Zgodba o uspehu: "Zadovoljili že več kot 400 strank na primerjam.si"

Dodajte podjetje