Nasveti
IR ogrevanje
Zgodba o uspehu: "Zadovoljili že več kot 400 strank na primerjam.si"

Zgodba o uspehu: "Zadovoljili že več kot 400 strank na primerjam.si"

4 vprašanja za EKODOM SKUPINO

Sodelujemo že kar nekaj časa. Kaj vam je najbolj všeč pri sodelovanju z nami?
Enostavnost, transparentnost in preglednost. Prepričale so nas predvsem kvalitetne in preverjene stranke, ki jih dobimo.

Kako pomembne so za vas ocene na portalu?
Ocene so za nas pomembne. Odlične nas podpirajo, da vztrajamo na začrtani poti, slabše ocene pa so še dodatna spodbuda in motivacija na poti k idealu perfekcije. Nihče ni popoln. Kdor dela, greši. Trudimo se, da grešimo čim manj. Zaenkrat nam dobro uspeva. Če naredimo napako, jo priznamo in vedno tudi popravimo. Iskrene negativne ocene oziroma pripombe so za nas še pomembnejše, saj dobimo povratno informacijo, kje se lahko izboljšamo in še bolj približamo željam, potrebam in ciljem stranke.

Pravite, da ste dobili že veliko strank prek primerjam.si. Imate morda kakšno anekdoto, ki bi jo lahko delili z nami?
Bil je 30. december. Ura 20.30 zvečer. Pokliče me mlad moški, pri katerem smo bili le nekaj dni nazaj na ogledu in mu pripravili ponudbo za IR ogrevanje. V paniki in z ihtečim glasom me preko telefona sprašuje, ali ga lahko rešim. Hiti razlagati, da je ženo dan nazaj peljal v porodnišnico. Tri mesece pred rokom je rodila. Ponosno pove, da je dobil prvega sina in da mu je še isti dan odpovedala dotrajana plinska peč. Ni se dala popraviti. Dom je zalo hitro postal zelo hladen, prava ledenica. Tiste dni je bila zunanja temperatura tudi več kot 20 stopinj po lediščem. Ihte nadaljuje. Jutri mi pride žena z prvorojenim sinom domov. Kaj naj naredim? Mi lahko kako pomagate? Prosim?

… Ob 22.30 smo bili že pri njem. Montaža 5 IR panelov je bila dokončana do 4.30 ure zjutraj. Stanovanje počiščeno in pripravljeno na prihod njegovega prvorojenca. Ta fant je sedaj zaposlen pri nas in je naš najboljši komercialist, zadolžen za tuje trge.

Kako se vam obnese primerjam.si v primerjavi z drugimi oglaševalskimi kampanjami?
Nove marketinške kampanje skrbno načrtujemo in praviloma imamo dobre rezultate. Primerjam.si nam je uporaben, ker je fleksibilen in dobro odziven. Kot EKODOM skupina imamo zelo širok asortiman produktov lastne proizvodnje. Za večino ostalih produktov, ki jih ponujamo in distribuiramo, pa smo praviloma generalni uvoznik. Vse skupaj pa v celoto zaokrožuje skoraj 30 let izkušenj. Dolgoletne izkušnje, kvalitetni in cenovno konkurenčni produkti, hiter odziv, stremljenje k odličnosti, fleksibilna montaža ter spoštljiv in odgovoren odnos do strank so naše kvalitete in prednost pred konkurenco. Ponosni smo, da smo uspešno zadovoljili že več kot 400 strank na primerjam.si.

Druge zgodbe o uspehu:

Zgodba o uspehu: "Iz primerjam.si dobim največjo dodano vrednost"
Zgodba o uspehu: "S portalom primerjam.si smo zadeli v polno"
Zgodba o uspehu: "Zaradi primerjam smo dodatno zaposlili tri ljudi"
Zgodba o uspehu: Zgodba o uspehu: 88 sklenjenih poslov samo v letu 2018

Dodajte podjetje