Zahtevaj brezplačne ponudbe za kopalnico v Domžalah

920 izvajalcev v bližini
11 še na voljo

Že 3.892 uporabnikov iz Domžal je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov kopalnic Domžale, 2021

40 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

OMEGAS d.o.o.

4,5
11 ocen
5,0
Nataša M. , pred 2 letoma

Zelo zadovoljni. Ploščice so nam lepo položili. Delo je bilo opravljeno še v krajšem času, kot je bilo dogovorjeno. Priporočam.

5,0
Matjaž K. , pred 1 letom

So bili zelo korektni, jih rada pohvalim. Cenim hitro odzivnost!

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: urejanje okolice in dvorišč, gradbena podjetja, zasaditev vrta, strojni ometi, prenova stanovanja na ključ, gradbena dela, streha, fasaderstvo, urejanje vrtov, tlaki in ometi, moderne kopalnice, kritina, izdelava tlakov in ometov, strešne kritine, zidarstvo, fasade.

Zahtevaj ponudbo

Admir Vukalić s.p.

5,0
15 ocen
5,0
Rok L. , pred 1 mesecem

Ponudnika je za pohvaliti, da je kljub obilici dela bil zelo odziven in je prišel na ogled objekta zelo hitro, sproti sva tudi zelo korektno komunicirala. Pohvale za Admirja Vukaliča s.p.

5,0
Damir Š. , pred 7 dnevi

Z Admirjem sem bil zadovoljen, opravil je hitro manjše popravilo!

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Kaj delamo: montaža peči, talno gretje, monterji centralnega ogrevanja, montaža kamina, vodovodne inštalacije, električni radiatorji, električno talno gretje, vodovodar, polaganje talnega gretja, vodovodna inštalacija v kopalnici, centralno ogrevanje na elektriko, radiatorsko ogrevanje, vodovodna napeljava, talno ogrevanje, vodoinštalater, centralno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Anja C. K. , pred 3 leti

Super, res zadovoljna z izbranim ponudnikom. Z gospodom sem sodelovala še dalje. Priporočam. Je tudi zelo prijazen, sama cena primerna.

5,0
Ismeta M. , pred 2 letoma

Je prišel, pogledal in takoj popravil. Vse korektno, priporočam.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: polaganje knaufa, knauf predelne stene, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, vodovodna inštalacija v kopalnici, stenske obloge, vodovodna napeljava, suhomontažni sistemi (knauf), izris kopalnice, električarji, moderne kopalnice, vodovodar, obnova kopalnice na ključ, vodovodne inštalacije, knauf spuščeni stropi, prenova kopalnice.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Vojko K. , pred 5 leti

Pohvalila bi zagotavljanje časovnega okvira prenove. Priporočam!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: klima naprava, prenova kopalnice, inverter klima, multi split klima, električno talno gretje, moderne kopalnice, rekuperator zraka, vodoinštalater, plinska peč, kotel na drva, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, vodovodne inštalacije, toplotna črpalka voda/voda, centralno ogrevanje, prenosna klima.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Andrej T. , pred 7 leti

V redu opravljena storitev, bi jih pohvalil, tudi priporočil naprej!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodovodne inštalacije, vodoinštalater, centralne peči na drva, električno ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, monterji centralnega ogrevanja, toplotna črpalka zemlja/voda, vodovodna napeljava, montaža kamina, toplotne črpalke, peči in kotli, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka voda/voda, peči na drva, peči na pelete.

Zahtevaj ponudbo

VARIL d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Vlasta B. , pred 1 letom

Izbrali smo izvajalca VARIL d.o.o. Hitro in kakovostno so opravili delo, cena je bila sprejemljiva, so tudi zelo prijazni in so si vzeli čas tako za razlago kot pomoč pri oddaji dokumentov za EKO sklad.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: polaganje talnega gretja, vodoinštalater, obnova kopalnice na ključ, talno gretje, centralno ogrevanje, toplotne črpalke, prezračevanje z rekuperacijo, toplotna črpalka zemlja/voda, vgradnja klime, vodovodne inštalacije, centralne peči na drva, inverter klima, sončne elektrarne, peči na pelete, rekuperator, montaža kamina.

Zahtevaj ponudbo

MAKSO d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
Damir S. , pred 7 leti

Sem bil zelo zadovoljen. Kopalnica izgleda super, adaptacija je bila opravljena kot dogovorjeno. Priporočil bi jih naprej.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: izris kopalnice, kopalnica na ključ, polaganje keramike, vodovodar, obnova kopalnice na ključ, polaganje ploščic, prenova kopalnice, vodovodne inštalacije, keramičarstvo, vodovodna napeljava, moderne kopalnice, vodoinštalater, keramičar, adaptacija kopalnice, izdelava kopalnice, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo

Miha Lavrič s.p.

4,7
2 oceni

Vse skupaj je potekalo izredno hitro in profesionalno. Izvajalec me je poklical sam in glede na opis situacije predlagal sanacijo že naslednje jutro. Podal je okvirno oceno stroška in ur, ki jih bo potreboval za popravilo. Na kraj izvedbe del je prispel točno ob dogovorjeni uri, hitro izvedel popravila, vse v predvidenem času in finančnem okviru.

4,3
Janez J. , pred 4 leti

Ponudnik se je zelo potrudil izpolniti naša pričakovanja, pa tudi sam je predlagal nekatere rešitve. Potrudil se je takoj odpraviti opaženo napako po zaključku del.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: klima brez zunanje enote, polaganje talnega gretja, prenova kopalnice, priklop na plinovod, montaža peči, solarni sistemi, zalogovniki in bojlerji, izdelava kopalnice, rekuperator, plinska peč, adaptacija kopalnice, talno gretje, toplotna črpalka zemlja/voda, prezračevanje z rekuperacijo, lokalno prezračevanje, napeljava plina.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Slavko G. , pred 5 meseci

Popolnoma zadovoljen, izbrali smo PRELOVŠEK CO TOMAŽ PRELOVŠEK S.P. .Hvala vam !

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: temeljna plošča, gradnja hiše na ključ, vodovodar, gradbena podjetja, prenova kopalnice, vodovodna inštalacija v kopalnici, električarji, izris kopalnice, adaptacija kopalnice, nadometna električna napeljava, montaža plinske peči, gradbena dela, napeljava elektrike, vodovodne inštalacije, plinska napeljava, zidarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Modrijan Janja s.p. , pred 6 leti

Zelo, zelo sem bila zadovoljna, res 100% zadovoljna... Ustrežljivi, prijazni, držali so se roka, cena je bila dobra. Priporočam jih vsakemu!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Pogosta vprašanja

 • Kako naj se lotim prenove kopalnice?

  Prva stvar, na katero morate pomislitit ob prenovi kopalnice, je ta, da zagotovite njeno varnost. To pomeni, da poskrbite, da so vodovodne cevi zdravju prijazne, da preverite elektroinštalacije in jih po potrebi zamenjate in da se prepričate, da so tla še vedno dovolj nosilna. Naslednja točka je, da se prepričate, da zaradi kopalnice ne boste izgubljali stroškov - zagotovite primerno ogrevanje, tesnenje in prezračevanje. Nazadnje pa kopalnico še opremite po vaših željah.

 • Na kaj moram biti pozoren pri prenovi kopalnice?

  Priporočamo vam, da imate pri prenovi kopalnice na voljo dovolj časa in financ. Sploh pri prenovi starih kopalnic se rado zgodi, da nepredvidene okoliščine povečajo obseg potrebnih del, zato je dobro biti pripravljen na ta scenarij.

 • Kaj moram vedeti, preden pokličem mojstra za prenovo kopalnice?

  Preden začnete iskati mojstra oziroma mojstre za prenovo kopalnice, je dobro imeti seznam vseh opravil, ki jih želite izvesti. Če niste prepričani, kaj točno želite vključiti v prenovo, je dobro imeti okviren plan A in plan B. Mojstrom ali arhitektom vam bodo lažje pripravili ponudbo, če boste že imeli mere kopalnice in splošno idejo o tem, kakšno kopalnico načrtujete po njeni prenovi.

Nedavna povpraševanja za kopalnice, Domžale

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 4
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Imamo 40 let staro hišo, pripravljamo se na prenovo obstoječe kopalnice s kadjo, umivalnikom, bidejem, straniščem, ozkim oknom. Želeli bi posvet, predloge za rešitev s sodobnimi elementi in materiali, ki bodo vzdržljivi in enostavni za čiščenje, da se prenova izvede v čim krajšem času (storitev "na ključ") ter predhodno izračunane stroške. Hvala

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 15
 • Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Električne inštalacije, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Želimo prenoviti celotno kopalnico. V prilogi vam posredujem slike kopalnice. Mere cmxcm x cm višine V prostoru sta dva okna - vsako okno znaša 18xx84. Želela bi izračun za celotno prenovo kopalnice, tudi cevi. Nova kopalnica, bi imela ponovno tuš, kad, wc, dvojni umivalnik. Zraven bi želela še motažo kopalniških elementov, Nove cevi, postavitev tuša in kadi. ROK: april Hvala in LP

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 5
 • Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Električne inštalacije, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Tloris: 3,5 m2 kopalnica, 2m2 wc WC: talna školjka, klasičen kotliček, mali umivalnik+armatura (koliko dražje pride viseča školjka s podometnim kotličkom, glede na to, da je potrebno postaviti zid, na katerega se lahko školjka obesi oziroma vgradi kotliček?). Dimenzije wc-ja: 0,90 x 1,80 x 2,45m. Kopalnica: tuš kad cca 80 x , s steklenimi vrati (ne drsnimi) ali brez kadi, z odtokom v tla, če je to možno v bloku (da ne zamaka spodnjim sosedom) in ni bistveno dražje; umivalnik, armatura za tuš in umivalnik, nov bojler 80 l (bi bil za 2 osebi dovolj manjši?); dimenzije kopalnice 1,70 x 2,15 x 2,45m. V obeh prostorih zamenjava inštalacij, v kopalnici še prestavitev bojlerja in priključkov za pralni stroj ter prenova električne napeljave. Zanima me, koliko okvirno bi tole stalo, z ne prav dragim materialom in opremo (če to tudi vključite v ponudbo) oziroma najnižji možen strošek za tako obnovo. Hvala.

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 6
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Menjava celotne inštalacijske oz. vodovodne napeljave, sanitarne keramike in tehnike ter keramične ploščice. Potrebno je odstraniti obstoječo kopalno kad in postaviti tuš kad. WC (vgradni kotliček) in kopalnica sta ločena prostora. Sanitarna keramika, ki je potrebna za montažo: dva umivalnika, wc školjka, bide, tuš kad, bojler. Ostala montaža: pralni stroj, dva radiatorja in kopalniško pohištvo. Želeli bi tudi ceno odvoza odpadnega materiala in beljenja sten ter zagotovitev oz nakup materiala (cevi, sifoni, keramika, fugirna masa, sanitarna keramika,...). Dela bi se izvajala v roku 3 mesecev, po dogovoru. Hvala in LP

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 6
 • Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Električne inštalacije, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Popolna obnova kopalnicez vsemi instalacijami. Tloris kopalnice 3,1 x m2,1, v kopalnici je še predelni zid globine 0,8m. Potrebujem popolnoma novo zasnovo ureditve kopalnice. Nove ideje, novo obliko, funkcionalnost, da bo zopet za dobrih 35 let. Potrebno bo urediti tudi ogrevanju. ZAČETEK: 1 mesec Hvala in LP

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 5
 • Katera dela so predvidena?: Vodovodne inštalacije, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Odvoz materiala, Razbijanje obstoječe kopalnice
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

širina kopalnice je , dolžina , višina ... Prosim za posamezne cene - potrebujem: -Demontaža obstoječe kopalnice (+ kakšna bi bila cena za odvoz) - Groba montaža vodovodne inštalacije: 1x kopalna kad, 1, umivalnik, 1x električen bojler, 1x vgradnja podometnega kotlička za viseči wc, 1x pralni stroj, prestavitev obstoječega radiatorja za cca 2m (potrebno bo zamrzovanje cevi) - fino montaža naštetih stvari pri grobi montaži. ..... Brez polaganja ploščic (oz. mi lahko vseeno za primerjavo pošljete ponudbo tudi za to..za 28m2 površino) in brez materiala ROK: do konca leta! Hvala in LP

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 4
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Spoštovani, po 13ih letih želimo delno prenoviti obstoječo "otroško kopalnico", ker je v pohodnem delu nastopila težava odstopanja in pokanja velikih talnih ploščic; voda iz tuša pronica pod njih ( nobena silikonska dodatna zaščita ne pomaga več) in jih dviguje. Potrebna je tudi sanacija stropa v tušu zaradi nastajanja plesni-odstranitev polpropustne lateks barve na stropu, zaščitni premaz proti plesni in nanos novega premaza ( lahko isti beton, kot bo po tleh). v poštev prideta 2 opciji: Opcija 1: podrtje predelne stene med tušem in preostalo kopalnico in odstranitev tuš vrat in namestitev fiksne steklene stene (proizvajalec Reflex, model Elegant, debelina 10mm, dotisk na steklo, brez silikoniziranja, - to lahko sicer tudi sami uredimo in naročimo, mere po vaših priporočilih), ter menjava napokanih in dvignjenih plošč v pohodnem delu kopalnice ( ne v tušu) - nove nadomestne ploščice iz iste serije so na voljo pri nas doma). opcija 2 ): Poleg odstranitve stene in vrat kot v opciji 1) tudi odstranitev talnih ploščic in namestitev vodoodpornega nedrsljivega mat dekorativnega barvnega betona, ali epoksi 3D mat tlaka ( barva po dogovoru). V tem primeru pride v tušu v poštev tudi odtočna kanaleta, ker bodo obstoječe ploščice odstranjene. Dodatno pri obeh opcijah za izvedbo: menjava 2 visečih wc školjk Catalano Zero z novimi visečimi Catalano ( otroška kopalnica in dnevni wc v pritličju) in menjava tuš mešalne baterije v otroški kopalnici. Wc školjke in tuš baterijo nabavimo mi. Prilagam obstoječe fotografije in načrt. Če je lažje, se seveda lahko tudi dogovorimo za ogled pred pripravo ponudbe. Vnaprej hvala in lepo pozdravljeni,

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 8
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Moje povpraševanje se nanaša na adaptacijo tuš kabine in kadi (mere niso standardne so med 76-80cm×80-85cm). Obstoječo (polkrožno) tuš kabino, vključno z kadjo bi bilo potrebno odstraniti in nadomestiti z novo. Pri tem bi potrebovala nasvet strokovnjaka, kakšno kad in tuš kabino izbrat (tako, da bi bilo čim manj vodil, ki jih je težko čistiti) in kakšne so razlike v cenah. Zamenjala pa bi tudi pipo v tušu in na umivalniku. Prosim za ponudbo, ki bo vključevala: * demontažo/odstranitev in odvoz obstoječe kabine in kadi * tuš kabino mer 80×80 z gladkim steklom oz., ne matirano/peskano steklo (dejanske mere, bo moral izmerite izvajalec ob predhodnem ogledu) * kad v izmeri 80×80 * material - kit, silikon,... * pipo za tuš ki sodi med povprečno do bolj kvalitetne * pipo za umivalnik, ki sodi med povprečno do bolj kvalitetne * možen termin izvedbe (+ koliko časa traja izvedba) * cena dela/urna postavka Ob ogledu strokovnjaka bom potrebovala tudi nasvet za najbolj optimalno izvedbo. Hvala!! Lp, Ćurin

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 7
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije

Spoštovani, v mesecu aprilu oz. maju bi želela renovirati kopalnico. Sedaj je nameščena banja, ki bi jo nadomestila tuš kabina. Zamenjali bi tudi lijak v kopalnici, talne in stenske ploščice ter kopalniško galanterijo. Obenem bi renovirali tudi WC (ploščice, zamenjava školjke, skratka kompletna renovacija kopalnice in WC. Na žalost slike nimam, da bi jo priložila. lep pozdrav,

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 7
 • Katera dela so predvidena?: Razbijanje obstoječe kopalnice, Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Razbijanje ene obstoječe stene v kopalnici, ker se bo povečala za 1m. Nov zid je že pozidan in vgrajeno je okno. Odvoz materiala. Odstranitev banje. Polaganje keramike,(polaganje novih ploščic na obstoječe ploščice, kjer bo povečana kopalnica pa je potrebno narediti vse na novo) malo bi verjetno prilagodili Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije. prestavili bi wc školjko in bide. renovirali bi takoj ko bi billo možno. Ker imamo invalidno osebo. bi sedaj kjer je nameščena banja,naredili tuš kabino katera bi se morala vgraditi tako da nima roba, oz bi vgradili kaneleto in jo skombinirali s ploščicami. . hvala za ponudbe lp,