Zahtevaj brezplačne ponudbe za montažo pohištva v Škofji Loki

21 izvajalcev v bližini

Že 2.851 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov za montažo pohištva Škofja Loka, 2022

5 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

5,0
Matjaž R. , pred 4 leti

Vse je bilo narejeno po specifikaciji. Super je.

5,0
Špela Ž. G. , pred 4 leti

Natančen, razume želje, iznajdljiv. Vsekakor priporočam!

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2018

Storitve: lesene stopnice, mizar, mizarske storitve, mizarstvo, kuhinje po meri, vgradne omare, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Mojca P. , pred 6 leti

Isti dan, kot sem jaz oddala povpraševanje, mi je gospod Benedičič poslal svojo ponudbo in svoj predlog izdelave polic, ki mi je bila zelo všeč. Dogovorila sva se, da se oglasi pri meni in naredi izmere. Prišel je točno tako, kot sva se dogovorila, mi izdelal super police in to v dogovorjenem roku. Police so narejene zelo natančno, v prostor pašejo popolno. Končna cena je bila taka, kot sva se zmenila, upošteval je vse moje želje, še sam mi je dal nekaj koristnih predlogov, tako da jaz ga lahko samo pohvalim. Zelo sem zadovoljna s tem mizarjem, hvala, ker ste mi ga pomagali najti.

4,7
Sergeja L. , pred 6 leti

Narejeno je bilo tako, kot smo se dogovorili.

5+
Let na tržišču

Storitve: vhodna stanovanjska vrata, dvižna garažna vrata, okna in vrata, sekcijska garažna vrata, vrata, pvc/alu okna, rolo garažna vrata, mizarske storitve, menjava oken, garažna vrata po meri, vgradne omare, balkonska vrata, lesene stopnice, alu vhodna vrata, pohištvo po meri, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

PETER NOVAK S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: vhodna vrata, pvc okna, garažna vrata, rolo garažna vrata, les/alu okna, montaža kuhinje, alu okna, mizarstvo, dvokrilna garažna vrata, pvc vhodna vrata, notranja vrata, sestavljanje pohištva, mizar, balkonska vrata, lesene stopnice, okna.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kako naj se pripravim na prihod monterja pohištva?

    Pred prihodom monterja pripravite prostor, kjer bo stalo pohištvo. Prostor naj bo pospravljen, stene in tla naj bodo suha, dostop do prostora naj bo neoviran. Pripravite tudi načrt električnih in vodovodnih instalacij v prostoru, da lahko monterja po potrebi seznanite z njim.

  • Ali je v ceno montaže kuhinje všteta tudi montaža električnih in vodovodnih elementov?

    Elektro in cevno inštalaterska dela se obračunajo posebej, zato se pred sprejetjem ponudbe pozanimajte o tem, če natančen obračun ni specificiran v prvotni ponudbi.

  • Zakaj najeti profesionalnega monterja pohištva?

    Vaše pohištvo bo s profesionalno pomočjo montirano hitreje in brez nepotrebnih napak. V veliko primerih si s tem tudi zagotovite daljšo življenjsko dobo pohištva.