Zahtevaj brezplačne ponudbe slikopleskarstev v Škofji Loki

344 izvajalcev v bližini
6 še na voljo

Že 2.867 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših slikopleskarstev Škofja Loka, 2022

52 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

MATEJ BLAŽIR S.P.

3,7
1 ocena
3,7
Tomo Č. , pred 13 dnevi

Odzivnost.

Storitve: pleskarstvo, barvanje fasade, slikopleskarska dela, polaganje tapet, slikopleskarstvo, pleskanje, pleskanje šol in vrtcev, beljenje sten, pleskarji, pleskanje stanovanja, beljenje.

Zahtevaj ponudbo

GP NITI d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
ROBERT R. , pred 2 letoma

Zelo fleksibilni.

5+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: hiša na ključ, estrih, zidarska dela, načrtovanje vrta, apneni omet, krajinski arhitekti, zasaditev vrta, slikopleskarska dela, gradnja hiše na ključ, gradbena podjetja, pleskarstvo, urejanje vrtov, pleskanje šol in vrtcev, strojni ometi, gradnja hiše, temeljna plošča.

Zahtevaj ponudbo
5,0
miran j. , pred 2 letoma

Bili smo zelo zadovoljni, definitivno priporočam!

10+
Let na tržišču

Storitve: pleskarstvo, pleskanje stanovanja, pleskanje, barvanje fasade, pleskanje šol in vrtcev, slikopleskarstvo, polaganje tapet, beljenje, beljenje sten, slikopleskarska dela, pleskarji.

Zahtevaj ponudbo

Robert Lužar s.p.

4,3
1 ocena
4,3
Marko M. , pred 6 leti

Pohvalim naj odzivnost. Držal se je postavljenega roka! Zelo sem bil zadovoljen.

5+
Let na tržišču

Storitve: slikopleskarstvo, barvanje fasade, polaganje tapet, pleskanje šol in vrtcev, pleskanje, beljenje sten, slikopleskarska dela, pleskanje stanovanja, pleskarstvo, pleskarji, beljenje.

Zahtevaj ponudbo

JUMA d.o.o.

3,7
1 ocena
10+
Let na tržišču

Storitve: polaganje tapet, slikopleskarstvo, pleskanje, barvanje fasade, izdelava fasade, beljenje, pleskanje šol in vrtcev, fasade, pleskanje stanovanja, fasaderstvo, fasaderji, slikopleskarska dela, prenova fasade, beljenje sten, pleskarstvo, pleskarji.

Zahtevaj ponudbo

JANEZ REMIC S.P.

4,8
12 ocen
5,0
Polona N. , pred 2 letoma

Janez Remic je odličen in kakovosten obrtnik. Bil je eden redkih obrtnikov, ki se je držal roka, kot je bilo dogovorjeno. Bil je zelo prilagodljiv, ko sem jaz spreminjala kaj vse dodatnega potrebujem. Tudi dobro svetuje, če se sam ne veš kako odločit. Jaz sem zelo zadovoljna z njegovim delom in ga močno priporočam. Meni je prebarval in popravil zidove ,vogale v celi hiši ki ima 3 nadstropja.

5,0
Karmen Z. , pred 6 leti

Odlično! Vse je bilo tako kot smo se dogovorili, tako časovno, kot cenovno... Tudi cena je bila zelo dobra in g. Remica bomo zagotovo še kontaktirali. Takih mojstrov je danes res malo in z veseljem ga bomo priporočili naprej!

20+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2020

Storitve: barvanje fasade, knauf predelne stene, slikopleskarska dela, pleskanje šol in vrtcev, polaganje tapet, suhomontažna dela, pleskarstvo, beljenje sten, polaganje knaufa, suhomontažni sistemi (knauf), knauf, montaža knaufa, pleskanje stanovanja, beljenje, slikopleskarstvo, pleskanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Tina B. , pred 1 letom

Mojster nam je prebelil hišo, delo je opravil korektno in hitro, tudi čisto. pripeljel je celo gospo, ki je počistila za njim, kar je bilo potrebno. Cena več kot ugodna. Gospod Zoran, ki je delal pri nas pa je nadvse prijazen, z njim se da vse zmeniti in ima tudi sam marsikatero idejo in veliko izkušenj, kako zadeve urediti.

Hvala Tina

5,0
Maja L. , pred 1 letom

Potrebovali smo mojstre za pleskanje fasade, in dobili smo zelo ugodno ponudbo s strani podjetja MAJSTOROVIĆ, s.p. Z delom smo bili zadovoljni.

Hvala . Lp

5,0
Marija H. , pred 3 leti

Z eno besedo ODLIČNO! Takoj smo bili na vrsti, delo je bilo dobro opravljeno, nimam pripomb.

5,0
Stane J. , pred 3 leti

Brez pripomb, saj smo zelo zadovoljni.

Izbor strank 2019

Storitve: polaganje ploščic, barvanje fasade, laminat, keramičar, slikopleskarska dela, beljenje, beljenje sten, pleskanje šol in vrtcev, keramičarstvo, sanacija parketa, lakiranje parketa, polaganje parketa, talne obloge, obnova parketa, polaganje keramike, slikopleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo

ANDREJA RANT S.P.

4,8
3 ocene
5,0
Mark J. , pred 5 leti

Ugodnost, prijaznost in spoštovanje do stranke.

4,3
Robert M. , pred 5 leti

Odzivnost. Hitro je pripravil ponudbo in prišel na ogled. Dokaj hitro sva se dogovorila za izvedbo. Glede na to, da je vse opravil sam (zaščita površin, beljenje, pospravljanje), je delo hitro opravil. Vsi ostali bi delo lahko pravili šele čez mesec ali dva.

Del zidov je prebarval z napačno barvo. Namesto lateksa pol mat (JUB semi mat) je po njegovi izjavi pomotoma uporabil mat barvo. Na to napako me je sicer sam opozoril, kar se mi sprva zdelo zelo pošteno. Ker se z napačnim materialom nisem strinjal, je ponovno kupil novo (pravo) barvo, zaščitil površine in premazal napačno pobeljene zidove, ostanek barve v originalni embalaži pa pustil kot dokaz. Seveda sem po končanih delih takoj (morda nekoliko prehitro) pohvalil izvajalca preko vašega portala. Pred nekaj dnevi pa sem od soseda, ki se na barve dobro spozna izvedel, da je v bistvu on (moj sosed) izvajalca opozoril na napačno pobarvane površine. Sedaj sem nekoliko v dvomih ali je ta izvajalec še vreden 100% zaupanja. Glede na to, da se ne spoznam najbolje na vrste premazov oz. njihov končni izgled, bi mi lahko prodal mat površino za polmat. Ker gre za mladega obrtnika, ki si v poslu nabira izkušnje, si tega spodrsljaja v bodoče ne sme privoščiti.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2017

Storitve: pleskarstvo, beljenje, pleskanje, pleskanje šol in vrtcev, nadometna električna napeljava, pleskanje stanovanja, pleskarji, slikopleskarstvo, beljenje sten, napeljava elektrike, barvanje fasade, električarji, električne inštalacije, elektroinštalacije, polaganje tapet, slikopleskarska dela.

Zahtevaj ponudbo

ROK DRINOVEC S.P.

4,3
3 ocene
5,0
Franc K. , pred 1 letom

Držal se je roka in dogovorjene cene!

5,0
Tatjana K. , pred 8 meseci

Za dela sem se dogovorila s Slikopleskarstvom Rok Drinovec. Z delom je pričel točno ob dogovorjenem datumu in jih tudi dokončal v roku 14 dni. Dela so zelo kvalitetno opravljena, vse od barvanja napušča, fasade in cokla. Uredil je tudi izdelavo desk za obnovitev balkonskih ograj, ki so trenutno še v izdelavi. Prijazno mi je svetoval pri izbiri materialov, tako da si zasluži vse moje pohvale.

100+
Poslanih ponudb

Storitve: slikopleskarska dela, barvanje fasade, pleskanje stanovanja, polaganje tapet, pleskarstvo, pleskanje šol in vrtcev, pleskarji, pleskanje, beljenje, beljenje sten, slikopleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo

PRIMOŽ BREZAR S.P.

4,8
2 oceni
5,0
Janez M. , pred 1 letom

Za pleskanje novogradnje smo dobili g. Brezarja. Delo je bilo hitro in kvalitetno opravljeno!

10+
Let na tržišču

Storitve: barvanje fasade, pleskanje šol in vrtcev, slikopleskarska dela, polaganje tapet, slikopleskarstvo, pleskanje stanovanja, pleskarstvo, pleskarji, beljenje, beljenje sten, pleskanje.

Zahtevaj ponudbo

SUMONT d.o.o.

4,8
2 oceni
5,0
Janja B. , pred 4 leti

Držanje dogovorov ter ugodna ponudba. Priporočam.

Izredno zadovoljen s svetovanjem, izvedbo in dogovori. Nimam pripomb.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: knauf strop, estrih, slikopleskarska dela, knauf spuščeni stropi, tlaki in ometi, zidarstvo, gradbena podjetja, epoksi premaz, slikopleskarstvo, vhodna vrata, gradnja hiše, polaganje tapet, izdelava tlakov in ometov, polaganje knaufa, lesena vhodna vrata, montaža knaufa.

Zahtevaj ponudbo

MATJAŽ PETRIČ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Tatjana M. , pred 7 leti

Držali so se dogovorjenega termina. Vse je bilo izvedeno hitro, kvalitetno, tudi počistili so za sabo. Res sem bila zelo zadovoljna in jih priporočam naprej!

gtg

10+
Let na tržišču

Storitve: slikopleskarstvo, pleskarji, beljenje sten, barvanje fasade, pleskanje, beljenje, polaganje tapet, slikopleskarska dela, pleskanje stanovanja, pleskanje šol in vrtcev, pleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo

DILCA, d.o.o., Kranj

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: knauf strop, polaganje keramike, stenske obloge, prenova kopalnice, suhomontažna dela, barvanje fasade, polaganje knaufa, lakiranje parketa, linolej, vodoinštalater, polaganje tapet, električarji, izdelava kopalnice, vinilne talne obloge, napeljava elektrike, polaganje parketa.

Zahtevaj ponudbo

SIMON ZUPIN S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Sandra V. , pred 1 letom

g. Simon Zupin nam je prijazno in kvalitetno pomagal pri selitvi. Zelo smo bili navdušeni, definitivno priporočam!

5+
Let na tržišču

Storitve: suhomontažni sistemi (knauf), polaganje parketa, izdelava škarpe, parket, vinilne talne obloge, sanacija parketa, polaganje knaufa, urejanje vrtov, keramičarstvo, parketarstvo, košnja trave, pleskanje, laminat, izris kopalnice, knauf, pleskanje stanovanja.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Irena K. , pred 1 mesecem

Izbrani izvajalec se je pri meni izkazal, kot zelo prizadeven, natančen, zanesljiv, držal se je vseh najinih dogovorov, ima smisel za estetiko, kar je pri tem delu zelo pomembno, poda tudi svoje ideje, mnenja, če je stranka v dilemi. Takšnih izvajalcev si lahko samo želimo čim več, na trgu povpraševanja. Toplo ga priporočam tudi ostalim strankam.

5,0
Štefan P. , pred 1 mesecem

Zelo zelo zadovoljen z izvajalcem, drži se besede, kar reče, to drži, kapo dol. Toplo priporočam!

Preverjen izvajalec

Storitve: pleskarji, beljenje, beljenje sten, slikopleskarska dela, pleskanje šol in vrtcev, barvanje fasade, polaganje tapet, slikopleskarstvo, pleskanje stanovanja, pleskanje, pleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo

Vse pohvale Tjaši za ponudbe in izvedbo čiščenja.

5,0
Sabina J. , pred 9 meseci

Vse je bilo kakor smo se dogovorili.

200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2021

Storitve: čistilka, čiščenje oken, čiščenje hiše, čistilni servisi, čiščenje stanovanja, razkuževanje prostorov, čiščenje na domu, dezinfekcija prostorov, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje pisarn.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Judita Z. , pred 5 leti

Prijazni in zelo ustrežljivi. Priporočam vsakemu.

5,0
Valentin K. , pred 2 letoma

Vse ok!

5+
Let na tržišču
100+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava kopalnice, kopalnica na ključ, izris kopalnice, toplotne črpalke, toplotna črpalka za ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka zrak/voda, adaptacija kopalnice, obnova kopalnice na ključ, prenova kopalnice, toplotna črpalka zemlja/voda, moderne kopalnice, toplotna črpalka za sanitarno vodo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: beljenje sten, fasaderstvo, izdelava fasade, polaganje tapet, slikopleskarstvo, pleskanje stanovanja, fasaderji, prenova fasade, pleskanje, pleskarji, fasade, barvanje fasade, pleskanje šol in vrtcev, beljenje, pleskarstvo, slikopleskarska dela.

Zahtevaj ponudbo

RAFKO, d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: suhomontažni sistemi (knauf), izdelava fasade, knauf predelne stene, fasade, prenova fasade, polaganje tapet, pleskarstvo, slikopleskarstvo, slikopleskarska dela, montaža knaufa, polaganje knaufa, fasaderstvo, knauf spuščeni stropi, pleskanje šol in vrtcev, knauf strop, knauf.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Ali moram površine pred prihodom slikopleskarja pripraviti na barvanje?

  Slikopleskarji bodo po dogovoru poskrbeli za vse - po potrebi bodo umaknili pohištvo in odstranili radiatorje, primerno zaščitili tla, vtikače, stikala in podobno. Če imate stare tapete, ki bi jih radi odstranili, bodo to naredili slikopleskarji. Če ste jih najeli za barvanje starejših sten, bodo pred začetkom pleskanja poskrbeli tudi za brušenje in ravnanje sten. Slikopleskarji bodo na koncu še pospravili za sabo, večina jih poskrbi tudi za odpadni material.

 • Ali cena pleskanja vključuje tudi pospravljanje prostora po končanem delu?

  Večina slikopleskarjev bo po končanem delu očistila barvo s površin, odstranila varovalne trakove in odnesla smeti.

 • Zakaj bi za pleskanje najel strokovnjaka?

  Pleskanje je opravilo, ki ga lahko z malo dobre volje opravite tudi sami. Vam pa lahko slikopleskarji precej olajšajo življenje, kadar morate prebeliti ali prebarvati celo hišo oziroma stanovanje naenkrat (na primer ob vselitvi ali prenovi). Prav tako je dobro računati na njihovo pomoč, kadar se odločite za barvo, pri kateri se hitro pokažejo nepravilnosti (neenakomerno razporejena barva in podobno).

 • Koliko avansa naj plačam slikopleskarju?

  Običajno je, da pleskar še pred začetkom del želi izplačilo 20 oziroma 30 odstotkov od vrednosti celotnega stroška. Plačilni pogoji morajo biti sicer specificirani v pogodbi, ki jo sklenete z izvajalcem.

 • Kako izmerim površino za pleskanje?

  Površino za pleskanje preprosto izmerite tako, da množite širino posamezne stene z njeno višino, potem pa površino vseh sten v prostoru seštejete. Na spletu obstajajo tudi razni kalkulatorji računanja površine za barvanje, ki so vam lahko v pomoč. Za vsakih 10m2 površine stene boste potreovali okvirno 1 liter barve.

Nedavna povpraševanja za slikopleskarstva, Škofja Loka

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 11
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

V drugi polovici meseca maja nameravam prebeliti strop v kuhinji dimenzij 3.00 x 3.60m. Strop bi bilo potrebno pobrusiti, ker belež na nekaterih mestih poka, s poravnalno maso poravnati, ter ponovno prebeliti. Zanima me kolikšen bi bil strošek tega dela, ter koliko časa bi potrebovali za to delo. Hvala.

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 15
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

V kletni sobi je potrebno na strop (15 m2) položiti 5 cm stiropor + mrežico (za izolacijo zgornjega prostora). Cela soba (kvadrature 15 m2) se potem na belo prepleska (sedaj je že bela, a ni bilo prepleskano 15 let). Še prej pa se stene (sploh spodaj pri tleh) malo pobrusi in premaže proti plesni. kitanje in glajenje ni potrebno, ker gre za klet. Hvala!

Barvanje zunanjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 250
 • Katere površine želite prebarvati: Napušč ali opaž, Fasada
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Potreboval bi ekipo za barvanje cca.m2 fasade+cca.m2 napusca.... Mesto za delo iz ene strani hiše ni dobro dostopno in bi bilo potrebno delati prek vrvi,oz.dvigala... Ali v Vaši firmi imate taka orodja na razpolago? Če ste zainteresirani za ogled in ponudbo,se priporočam. Smo iz Škofje Loke,torej gorenjski konec... Lepo Vas pozdravljam

Barvanje notranjih površin

 • Površina sten za prepleskati: 50 m2
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Želim si pobeliti stopnišče in hodnik. Površine zidov je približno 50 kvadratnih metrov. Ker tu veliko hodimo, bi rad imel barvo, ki je ni težko očistiti. Ali želim imeti vse v eni barvi ali hodnik v eni, stopnišče v drugi (nobena od teh ne bo bela), še razmišljam. Prostori so bili nazadnje pobarvani pred 35 leti z nekakšno pralno barvo, prilagam nekaj slik. Če želite stene videti v živo, bi bili prvi primerni datumi za to 11., 13., 14. in 15. 10.

Barvanje notranjih površin

 • Površina sten za prepleskati: 40 m2
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Gre za staromescansko stanovanje, soba ima 3,5 visoke strope. Kuhinja in jedilnica je znizan strop. Pred kratkim je nekdo pobelil le 1x z belo barvo in sedaj poka barva in nastajajo mehurji. To pa verjetno zato, ker ni prej pobrusil in pokital. Precej nujno bi potrebovali kvalitetno opravljeno delo in sicer odstranjevanje barve, glajenje, kitanjebin 2x beljenje. Ponekod v marelicni barvi, nekje le ena stena oranzno.