Zahtevaj brezplačne ponudbe slikopleskarstev v Kranju

396 izvajalcev v bližini
6 še na voljo

Že 8.020 uporabnikov iz Kranja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših slikopleskarstev Kranj, 2022

61 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

JANEZ REMIC S.P.

4,8
12 ocen
5,0
Polona N. , pred 2 letoma

Janez Remic je odličen in kakovosten obrtnik. Bil je eden redkih obrtnikov, ki se je držal roka, kot je bilo dogovorjeno. Bil je zelo prilagodljiv, ko sem jaz spreminjala kaj vse dodatnega potrebujem. Tudi dobro svetuje, če se sam ne veš kako odločit. Jaz sem zelo zadovoljna z njegovim delom in ga močno priporočam. Meni je prebarval in popravil zidove ,vogale v celi hiši ki ima 3 nadstropja.

5,0
Karmen Z. , pred 6 leti

Odlično! Vse je bilo tako kot smo se dogovorili, tako časovno, kot cenovno... Tudi cena je bila zelo dobra in g. Remica bomo zagotovo še kontaktirali. Takih mojstrov je danes res malo in z veseljem ga bomo priporočili naprej!

20+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2020

Storitve: barvanje fasade, knauf predelne stene, slikopleskarska dela, pleskanje šol in vrtcev, polaganje tapet, suhomontažna dela, pleskarstvo, beljenje sten, polaganje knaufa, suhomontažni sistemi (knauf), knauf, montaža knaufa, pleskanje stanovanja, beljenje, slikopleskarstvo, pleskanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Tina B. , pred 1 letom

Mojster nam je prebelil hišo, delo je opravil korektno in hitro, tudi čisto. pripeljel je celo gospo, ki je počistila za njim, kar je bilo potrebno. Cena več kot ugodna. Gospod Zoran, ki je delal pri nas pa je nadvse prijazen, z njim se da vse zmeniti in ima tudi sam marsikatero idejo in veliko izkušenj, kako zadeve urediti.

Hvala Tina

5,0
Maja L. , pred 1 letom

Potrebovali smo mojstre za pleskanje fasade, in dobili smo zelo ugodno ponudbo s strani podjetja MAJSTOROVIĆ, s.p. Z delom smo bili zadovoljni.

Hvala . Lp

5,0
Marija H. , pred 3 leti

Z eno besedo ODLIČNO! Takoj smo bili na vrsti, delo je bilo dobro opravljeno, nimam pripomb.

5,0
Stane J. , pred 3 leti

Brez pripomb, saj smo zelo zadovoljni.

Izbor strank 2019

Storitve: polaganje ploščic, barvanje fasade, laminat, keramičar, slikopleskarska dela, beljenje, beljenje sten, pleskanje šol in vrtcev, keramičarstvo, sanacija parketa, lakiranje parketa, polaganje parketa, talne obloge, obnova parketa, polaganje keramike, slikopleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo

ANDREJA RANT S.P.

4,8
3 ocene
5,0
Mark J. , pred 5 leti

Ugodnost, prijaznost in spoštovanje do stranke.

4,3
Robert M. , pred 5 leti

Odzivnost. Hitro je pripravil ponudbo in prišel na ogled. Dokaj hitro sva se dogovorila za izvedbo. Glede na to, da je vse opravil sam (zaščita površin, beljenje, pospravljanje), je delo hitro opravil. Vsi ostali bi delo lahko pravili šele čez mesec ali dva.

Del zidov je prebarval z napačno barvo. Namesto lateksa pol mat (JUB semi mat) je po njegovi izjavi pomotoma uporabil mat barvo. Na to napako me je sicer sam opozoril, kar se mi sprva zdelo zelo pošteno. Ker se z napačnim materialom nisem strinjal, je ponovno kupil novo (pravo) barvo, zaščitil površine in premazal napačno pobeljene zidove, ostanek barve v originalni embalaži pa pustil kot dokaz. Seveda sem po končanih delih takoj (morda nekoliko prehitro) pohvalil izvajalca preko vašega portala. Pred nekaj dnevi pa sem od soseda, ki se na barve dobro spozna izvedel, da je v bistvu on (moj sosed) izvajalca opozoril na napačno pobarvane površine. Sedaj sem nekoliko v dvomih ali je ta izvajalec še vreden 100% zaupanja. Glede na to, da se ne spoznam najbolje na vrste premazov oz. njihov končni izgled, bi mi lahko prodal mat površino za polmat. Ker gre za mladega obrtnika, ki si v poslu nabira izkušnje, si tega spodrsljaja v bodoče ne sme privoščiti.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2017

Storitve: pleskarstvo, beljenje, pleskanje, pleskanje šol in vrtcev, nadometna električna napeljava, pleskanje stanovanja, pleskarji, slikopleskarstvo, beljenje sten, napeljava elektrike, barvanje fasade, električarji, električne inštalacije, elektroinštalacije, polaganje tapet, slikopleskarska dela.

Zahtevaj ponudbo

ROK DRINOVEC S.P.

4,3
3 ocene
5,0
Franc K. , pred 1 letom

Držal se je roka in dogovorjene cene!

5,0
Tatjana K. , pred 8 meseci

Za dela sem se dogovorila s Slikopleskarstvom Rok Drinovec. Z delom je pričel točno ob dogovorjenem datumu in jih tudi dokončal v roku 14 dni. Dela so zelo kvalitetno opravljena, vse od barvanja napušča, fasade in cokla. Uredil je tudi izdelavo desk za obnovitev balkonskih ograj, ki so trenutno še v izdelavi. Prijazno mi je svetoval pri izbiri materialov, tako da si zasluži vse moje pohvale.

100+
Poslanih ponudb

Storitve: slikopleskarska dela, barvanje fasade, pleskanje stanovanja, polaganje tapet, pleskarstvo, pleskanje šol in vrtcev, pleskarji, pleskanje, beljenje, beljenje sten, slikopleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo

PRIMOŽ BREZAR S.P.

4,8
2 oceni
5,0
Janez M. , pred 1 letom

Za pleskanje novogradnje smo dobili g. Brezarja. Delo je bilo hitro in kvalitetno opravljeno!

10+
Let na tržišču

Storitve: barvanje fasade, pleskanje šol in vrtcev, slikopleskarska dela, polaganje tapet, slikopleskarstvo, pleskanje stanovanja, pleskarstvo, pleskarji, beljenje, beljenje sten, pleskanje.

Zahtevaj ponudbo

SUMONT d.o.o.

4,8
2 oceni
5,0
Janja B. , pred 4 leti

Držanje dogovorov ter ugodna ponudba. Priporočam.

Izredno zadovoljen s svetovanjem, izvedbo in dogovori. Nimam pripomb.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: knauf strop, estrih, slikopleskarska dela, knauf spuščeni stropi, tlaki in ometi, zidarstvo, gradbena podjetja, epoksi premaz, slikopleskarstvo, vhodna vrata, gradnja hiše, polaganje tapet, izdelava tlakov in ometov, polaganje knaufa, lesena vhodna vrata, montaža knaufa.

Zahtevaj ponudbo

MATJAŽ PETRIČ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Tatjana M. , pred 7 leti

Držali so se dogovorjenega termina. Vse je bilo izvedeno hitro, kvalitetno, tudi počistili so za sabo. Res sem bila zelo zadovoljna in jih priporočam naprej!

gtg

10+
Let na tržišču

Storitve: slikopleskarstvo, pleskarji, beljenje sten, barvanje fasade, pleskanje, beljenje, polaganje tapet, slikopleskarska dela, pleskanje stanovanja, pleskanje šol in vrtcev, pleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo

DILCA, d.o.o., Kranj

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: knauf strop, polaganje keramike, stenske obloge, prenova kopalnice, suhomontažna dela, barvanje fasade, polaganje knaufa, lakiranje parketa, linolej, vodoinštalater, polaganje tapet, električarji, izdelava kopalnice, vinilne talne obloge, napeljava elektrike, polaganje parketa.

Zahtevaj ponudbo

SIMON ZUPIN S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Sandra V. , pred 1 letom

g. Simon Zupin nam je prijazno in kvalitetno pomagal pri selitvi. Zelo smo bili navdušeni, definitivno priporočam!

5+
Let na tržišču

Storitve: suhomontažni sistemi (knauf), polaganje parketa, izdelava škarpe, parket, vinilne talne obloge, sanacija parketa, polaganje knaufa, urejanje vrtov, keramičarstvo, parketarstvo, košnja trave, pleskanje, laminat, izris kopalnice, knauf, pleskanje stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Vse pohvale Tjaši za ponudbe in izvedbo čiščenja.

5,0
Sabina J. , pred 9 meseci

Vse je bilo kakor smo se dogovorili.

200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2021

Storitve: čistilka, čiščenje oken, čiščenje hiše, čistilni servisi, čiščenje stanovanja, razkuževanje prostorov, čiščenje na domu, dezinfekcija prostorov, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje pisarn.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Judita Z. , pred 5 leti

Prijazni in zelo ustrežljivi. Priporočam vsakemu.

5,0
Valentin K. , pred 2 letoma

Vse ok!

5+
Let na tržišču
100+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava kopalnice, kopalnica na ključ, izris kopalnice, toplotne črpalke, toplotna črpalka za ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka zrak/voda, adaptacija kopalnice, obnova kopalnice na ključ, prenova kopalnice, toplotna črpalka zemlja/voda, moderne kopalnice, toplotna črpalka za sanitarno vodo.

Zahtevaj ponudbo

GP NITI d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
ROBERT R. , pred 2 letoma

Zelo fleksibilni.

5+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: hiša na ključ, estrih, zidarska dela, načrtovanje vrta, apneni omet, krajinski arhitekti, zasaditev vrta, slikopleskarska dela, gradnja hiše na ključ, gradbena podjetja, pleskarstvo, urejanje vrtov, pleskanje šol in vrtcev, strojni ometi, gradnja hiše, temeljna plošča.

Zahtevaj ponudbo

RAL d.o.o.

4,3
1 ocena
4,3
Jure K. , pred 3 leti

Dober osebni kontakt po telefonu takoj po poslani ponudbi.

Storitve: polaganje tapet, pleskarji, parket, parketarstvo, obnova parketa, vinilne talne obloge, pleskanje šol in vrtcev, beljenje, lakiranje parketa, pleskarstvo, pleskanje stanovanja, laminat, beljenje sten, brušenje parketa, pleskanje, linolej.

Zahtevaj ponudbo

MATEJ BLAŽIR S.P.

3,7
1 ocena
3,7
Tomo Č. , pred 14 dnevi

Odzivnost.

Storitve: pleskarstvo, barvanje fasade, slikopleskarska dela, polaganje tapet, slikopleskarstvo, pleskanje, pleskanje šol in vrtcev, beljenje sten, pleskarji, pleskanje stanovanja, beljenje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Matjaž R. , pred 5 leti

Odlično! Vse je bilo super! Dobro so naredili delo.

5,0
Nina B. , pred 5 leti

SUPER! Vse je bilo točno tako, kot smo se dogovorili. Z veseljem Matjaža priporočam!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017

Storitve: keramičar, pleskarji, zidarska dela, obnova kopalnice na ključ, polaganje tapet, hiša na ključ, gradbena dela, adaptacija kopalnice, prenova stanovanja na ključ, gradnja hiše, izris kopalnice, kopalnica na ključ, beljenje sten, pleskanje šol in vrtcev, zidarstvo, knauf strop.

Zahtevaj ponudbo

MARJAN JAGODIC S.P.

4,6
3 ocene
5,0
Dragica L. , pred 1 letom

Cena je bila glede na zahtevnost dela zelo ugodna.

4,3
Maja M. , pred 8 leti

Ponudnik se je držal časovnega roka in cene. Nimam pripomb, vse je bilo ok.

10+
Let na tržišču

Storitve: izdelava fasade, knauf, pleskarstvo, pleskanje stanovanja, suhomontažna dela, knauf spuščeni stropi, polaganje knaufa, pleskanje šol in vrtcev, polaganje tapet, beljenje sten, suhomontažni sistemi (knauf), knauf predelne stene, pleskarji, slikopleskarstvo, montaža knaufa, knauf strop.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Jelka K. , pred 2 letoma

Presenečeni smo bili, da se je ponudnik držal dogovorjenih rokov. Z delom smo bili zelo zadovoljni. Vrata so bila stara in v slabem stanju. Sedaj imajo zopet pravo podobo. G. Emsur ima pravi odnos do stranke in deluje pomirjajoče.

5,0
Marko K. , pred 1 letom

Emsur se je drzal roka izvedbe, delavci zelo prijazni.Priporocam!

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

ALEŠ UDOVIČ S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: izolacija fasade, slikopleskarstvo, stenske obloge, fasade, suhomontažna dela, slikopleskarska dela, suhomontažni sistemi (knauf), fasaderji, fasaderstvo, polaganje tapet, pleskanje šol in vrtcev, knauf strop, knauf, barvanje fasade, knauf predelne stene, pleskanje.

Zahtevaj ponudbo

ANŽE FLERIN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: polaganje tapet, beljenje sten, barvanje fasade, slikopleskarstvo, beljenje, pleskanje stanovanja, pleskarji, pleskarstvo, pleskanje šol in vrtcev, pleskanje, slikopleskarska dela.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Ali moram površine pred prihodom slikopleskarja pripraviti na barvanje?

  Slikopleskarji bodo po dogovoru poskrbeli za vse - po potrebi bodo umaknili pohištvo in odstranili radiatorje, primerno zaščitili tla, vtikače, stikala in podobno. Če imate stare tapete, ki bi jih radi odstranili, bodo to naredili slikopleskarji. Če ste jih najeli za barvanje starejših sten, bodo pred začetkom pleskanja poskrbeli tudi za brušenje in ravnanje sten. Slikopleskarji bodo na koncu še pospravili za sabo, večina jih poskrbi tudi za odpadni material.

 • Ali cena pleskanja vključuje tudi pospravljanje prostora po končanem delu?

  Večina slikopleskarjev bo po končanem delu očistila barvo s površin, odstranila varovalne trakove in odnesla smeti.

 • Zakaj bi za pleskanje najel strokovnjaka?

  Pleskanje je opravilo, ki ga lahko z malo dobre volje opravite tudi sami. Vam pa lahko slikopleskarji precej olajšajo življenje, kadar morate prebeliti ali prebarvati celo hišo oziroma stanovanje naenkrat (na primer ob vselitvi ali prenovi). Prav tako je dobro računati na njihovo pomoč, kadar se odločite za barvo, pri kateri se hitro pokažejo nepravilnosti (neenakomerno razporejena barva in podobno).

 • Koliko avansa naj plačam slikopleskarju?

  Običajno je, da pleskar še pred začetkom del želi izplačilo 20 oziroma 30 odstotkov od vrednosti celotnega stroška. Plačilni pogoji morajo biti sicer specificirani v pogodbi, ki jo sklenete z izvajalcem.

 • Kako izmerim površino za pleskanje?

  Površino za pleskanje preprosto izmerite tako, da množite širino posamezne stene z njeno višino, potem pa površino vseh sten v prostoru seštejete. Na spletu obstajajo tudi razni kalkulatorji računanja površine za barvanje, ki so vam lahko v pomoč. Za vsakih 10m2 površine stene boste potreovali okvirno 1 liter barve.

Nedavna povpraševanja za slikopleskarstva, Kranj

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 220
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Starejše stanovanje v Kranju, trosobno,tlorisne površine 68m2, potrebno bi bilo odstraniti nekaj plasti starega beleža, nujno je tudi kitanje manjših razpok v ometih. Nato beljenje vseh prostorov z belo barvo. Ob ugodni ponudbi še barvanje vrat - 7 kom. Spoštovani, posredujem še dimenzije sten za beljenje: sten je m2, plus 68m2 stropov, skupaj m2.

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 50
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni! Gre za približno 40-50 m2 površine sten v predsobi in stopnišču. Stropa ni potrebno pleskati, saj smo to opravili mi. Stene pa imajo rustikalni omet (omet je zelo nagrbančen, menim, da nekje od 0,5 cm do 1 cm razlike), zato ga sami z običajnim valčkom ne moremo prepleskati. Barvo že imamo sami. Zanima nas, kakšna je cena pleskanja take površine rustikalnega ometa. Storitev bi potrebovala čimprej (v roku 14 dni). Hvala lepa za ponudbe!

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 560
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

1. Slikopleskarska obdelava finoometanih sten in stropov z 2 x glajenjem in 2 x opleskom sten s poldisperzijsko barvo. (barva bela) m2 .76 2. Slikopleskarska obdelava sten, stropov in poševnin izdelanih iz mavčnokartonskih plošč z 1x glajenjem in 2x opleskom s poldisperzijsko barvo. (barva bela), vključeno tudi bandažiranje. m2 .14 3. Dobava in vgradnja traku za nepravilne vogale m1 42.42 4. Dobava in vgradnja Alu vogalnikov m1 35.35 5. Kitanje stikov med različnimi obložnimi materiali z akrilnim kitom m1 .00 Hvala.

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 228
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Spoštovani, vljudno prosim za ponudbo pleskanja stanovanja v Kranju. V ponudbo prosim vključite tudi morebitni strošek zaščite prostorov in omar pred barvo. Prosim, da je ponudba za vsako vrsto storitve prikazana posebej (posebej za pleskanje, posebej zaščita in posebej popravilo poškodb na steni). Na nekaj mestih (ca 10) bi bilo potrebno tudi popraviti poškodbe na steni (kot je na pripeti sliki). Hvala za poslane ponudbe.

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 65
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Imamo sobo, ki smo jo že kitali in brusili, vendar je razpokala na enakih mestih, tako da predvidoma kitanje s kitom, kot je Jubolin ne bo dovolj in bomo potrebovali morda kakšno mrežico in lepila, ter potem naknadno še Jubolin. Pleskali bomo sami, zanima me samo ponudba za sanacijo sten in stropa, ki imajo manjše do srednje velike razpoke. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.

Barvanje zunanjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 25
 • Katere površine želite prebarvati: Ograje
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Spoštovani, potrebujem barvanje lesene ograje na dveh balkonih v tretjem nadstropju stanovanjske hiše. Ograja je v slabšem stanju, saj se barva že lušči. Temeljni nanos ni potreben. Če vam je lažje, lahko deske tudi odvijete s kovinskega ogrodja za časa barvanja. V površini sta že všteti obe strani ograje. Lepo pozdravljeni, hvala

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 86
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Približno 5 m2 bo potrebno pred beljenjem ostrgati , pokitati in zbrusiti, ker je strop zamakalo, zaradi puščanja strehe v bloku Strop je sedaj že dobro presušen. Vse površine se bo belilo na belo barvo. Ponudbo napišite na , Janeza Puharja 4, Kranj, ker bo stranka uveljavljala zahtevek pri zavarovalnici in bo potrebna predhodna potrditev cenilca..

Barvanje notranjih površin

 • Površina sten za prepleskati: 53 m2
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, imam star omet, na katerega bi se morala dati mrežica in zravnati tako stene kot strop, ker pada dol del starega ometa. Barvanja sobe zares ne potrebujem, zgolj kitanje in glajenje sten ter stropa. Kvadratura je za sobo, v izmeri 17,5m2. Prosila bi za ogled, predračun in čim hitrejšo izvedbo. Hvala in lep pozdrav,