6 ponudb slikopleskarstev z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Sandra Č. , Kočevje

Z vašo pomočjo sem našla že parketarja, tokrat pa tudi odličnega slikopleskarja. Ponudnik se je držal rokov, bil je prijazen in spoštljiv ter je opravil svojo nalogo hitro in dobro. Skratka, brez pripomb, le tako naprej!

4,6
Bojan R. , Žalec

Ponudbe slikopleskarjev, ki smo jih prejeli, so bile cenovno primerljive, podjetje smo izbrali na podlagi ocen. Z izbranim slikopleskarjem smo zadovoljni, držal se je rokov, dogovorjene cene in kvalitete (naredil je celo še več, saj je prebarval tudi dvojna vhodna vrata gratis)!

4,8
Mladen K. , Ljubljana

Prejeli smo 5 ponudb za barvanje fasade, izbrani slikopleskar nam je bil všeč predvsem zaradi osebnega pristopa in poslanih referenc. Z izvedbo smo zadovoljni, fasada izgleda kot nova!Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Slikopleskarstva po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za slikopleskarstva

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 45
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Gre za steno, ki je poknaufana. Potrebna bi bila slikopleskarstva bandaža in kitanje stene. Dnevni prostor dolžina 2,40 x 2,40 x 2,40 (visina). Ni mrežice (1.roka), so luknje. Priključit je potrebno še 5 m2 obstoječe stene - 4.40m x 0,3 cm . To je od zunaj + 6m2 stropa v otroški sobi (bel), stene v otroški sobi pa bi bile svetlo zelene. Dimenzije sobe so 2,7mx, 2.3m x 2,40m (višina). Skupnih površin za prebarvati je tako 22 m2 (knauf stena) in 24 m2 obstoječih sten. Dela bi izvajali čim hitreje. Prosim za okvirno ponudbo preko elektronske pošte. Hvala

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 30
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Spoštovani, po menjavi oken imam v otroški sobi beljenja samo cca 1,5 m dolžine in 15 cm širine z že pripravljeno barvo ter barvanje okrasnih letev okoli okna. Barvanje kuhinje in prav tako okrasnih letev okoli okna. Dela bi se izvajala čim prej! Hvala za ponudbo oziroma klic ter lepo pozdravljeni, Ljubljana

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 180
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Potreboval bi ponudbo za kitanje kanuf plošč, cca 55. Pleskanje notranjih sten v starejši hiši z delno vlago. torej morajo biti uporabljeni materiali ki prepuščajo vlago recimo apno,... Stene so precej neravne, zato jih bi bilo potrebno ponekod samo delno pokitat. Dela bi se izvajala čez 1 mesec. Hvala in LP

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 560
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

1. Slikopleskarska obdelava finoometanih sten in stropov z 2 x glajenjem in 2 x opleskom sten s poldisperzijsko barvo. (barva bela) m2 .76 2. Slikopleskarska obdelava sten, stropov in poševnin izdelanih iz mavčnokartonskih plošč z 1x glajenjem in 2x opleskom s poldisperzijsko barvo. (barva bela), vključeno tudi bandažiranje. m2 .14 3. Dobava in vgradnja traku za nepravilne vogale m1 42.42 4. Dobava in vgradnja Alu vogalnikov m1 35.35 5. Kitanje stikov med različnimi obložnimi materiali z akrilnim kitom m1 .00 Hvala.

Barvanje zunanjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 972
 • Katere površine želite prebarvati: Fasada, Okna
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Fasada na stanovanjskem bloku. Na esni strani je črna od alg in je to potrebno sanirati. V fasadi je tudi nekaj luknjic od toče. Fasada je Demit (25 let). Pleskala bi se z belo barvo. Spodaj in zgoraj na fasadi je dekoracija (iz kamna, večje plošče 1m x 50cm) - to bo potrebno počistiti in prebarvati z nečem, da bo bolj vodoodporno - penobetonske plošče ( m2). Poleg bi potrebovali tudi novo pohodne plošče - tlaki - okoli bloka (če tudi to delate) - 58 m2. Robnikov je 35 m2. Poleg bi se pleskal tudi oken na hodniku (84 m2 - to je skupno lesenih delov za prebarvati). Dela bi potrbovali še pred jesenjo. Hvala.

Barvanje zunanjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 65
 • Katere površine želite prebarvati: Fasada
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Sama sanacija fasade zajema cca 10 m2 do zaključnega sloja, je pa potrebno pobarvati še ostali del fasade, cca 65 m2, utrditi vogal hiše, zamenjati žleb (3,5m), zamenjati steber ograje in ograjno krilo, na notranji strani je popokan zid. Prilagam slike, za dodatne informacije sem dosegljiva na mobilni telefon. Prosim za predračun in specifikacijo del. Hvala.

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 52
 • Dodatne storitve: Barvanje oken in vrat
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Prosim za ponudbo za barvanje 13 vratnih kril in podbojev. Vrata in podboji so že zbrušeni. Vratna krila morajo biti barvana s špricanjem. Dimenzija večine vratnih kril cca 85x, višina stropa . Nad vrati je nadsvetloba (steklo). Barvanje bi bilo potrebno izvesti v začetku julija. Vrata so sedaj temno rjava, vidna struktura lesa, barvajo se na belo mat barvo. Hvala.

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 160
 • Dodatne storitve: Barvanje oken in vrat, Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Stene bi bilo potrebno pokitat le na določenih mestih, kjer zdaj visijo slike. Vse stene bi barvali z belo barvo (trenutno so stene v stanovanju nežno oker barve). Potrebno bi bilo osvežiti tudi kovinske podboje vrat (6 kosov). So v beli barvi in bi jih želeli ponovno prebarvati v belo. Dela bi se izvajala čim prej! Hvala in lp

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 25
 • Dodatne storitve: Glajenje in kitanje sten
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, Iščemo slikopleskarja, ki nam lahko uredi dvoje: - Umaknili smo fiksno omaro (slika 1) in bi bilo treba stanje za njo zgladiti in prebeliti - Drugo je v istem prostoru črna stena (cca 20m2 - slika 2), ki smo jo že prebarvali, žal pa je bila izgleda prebarvana z napačno barvo in se na njo ne primejo nobene stenske nalepke (čez celo steno bomo naknadno namestili stensko nalepko - na levi strani na fotografiji je poskus nameščanja). Stena ima v primerjavi z belo steno hrapavo in grobo površino. Steno je treba ponovno prebarvati s črno barvo, ki pusti normalno površino za lepljenje stenskih nalepk. Naslov Dunajska ROK: čim prej! Hvala LP

Barvanje notranjih površin

 • Površina, ki jo je treba prebarvati (v m2): 150
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

53m2 je uporabna površina stanovanja, vse površine za barvanje je več. Prebarvalo bi se vse prostore, razen balkona. Prilagam sliko tlorisa. Stena med dvema sobama je pregradna omara in tu ni barvanja. V dnevni sobi je ena stena prebarvana na rumeno in bi jo radi prebarvali na belo. Celo stanovanje bi se barvalo na belo. Balkon je zunanji in ni potreben barvanja. Stanovanje se nahaja v Ljubljani v bližini UKC - Vodmat. Hvala.

Primerjam.si uporabljajo