10 najboljših čistilnih servisov Kranj, 2021

Prijaznost, učinkovitost, prilagodljivost. Hitro smo se dogovorili za generalno čiščenje stanovanja. In res je bilo generalno. Prostori so lepi in lepo dišijo. Priporočam. :)
Marko P.
4.6 | 25 ocen
ODTENEK, TIM REHBERGAR S.P., Cerklje na Gorenjskem
Največja dodana vrednost tega ponudnika je osebna angažiranost (edini, ki je sam poklical in ponudil svojo storitev) in spoštovanje terminov ogleda (npr. če je rekel, da bo prišel ob 9h, je prišel ob 9h), končnega roka (delo je bilo opravljeno do dogovorjenega roka), ter odzivnost (na telefon). Delo je bilo korektno opravljeno. Po opravljenem delu je bilo par malenkosti, ki so me še motile oz. nisem bila čisto zadovoljna, pa jih je brez problema odpravil. Ponudnik je pred izvedbo del na lokaciji sicer predhodno opravil 2 ogleda (prvotna ocena vrednosti del je bila nekoliko nižja od druge), vendar sem pred samo dejansko izvedbo del izvedela končno ceno, ki se tudi po opravljenem delu ni spremenila.
Jasmina B.
Sanirati je bilo potrebno težjo napako (smrad iz cevi). Uredili so vse, popravili, dobro naredili. Res malo je takih obrtnikov, kot so Inštalacije Hočevar, pa sodeloval sem res z veliko podjetji.
Cankarjev D.
Z vašo pomočjo sem izbrala čistilni servis Ga. Zora.... Bilo je vse vredu, le precej drago. Hvala!
Marija R.
4.8 | 8 ocen
BURGAR d.o.o., Naklo
Priporočam naprej, saj sem bila zelo zadovoljna in jih bomo še poklicali.
Nada Č.
Domač pristop, prijetna, delo je bilo dobro izvedeno.
Merkur.
Zelo je bila dobra odzivnost in tudi kvalitetno očiščeno, edino cena je bila mogoče malo prevelika za sam obseg dela. Drugače smo bili pa zelo zadovoljni.
Martina B.
Ponudnik se je držal dogovorjenega roka, cene. Storitev je odlično opravljena.
Marija P.
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.