Zahtevaj brezplačne ponudbe čistilnih servisov v Ajdovščini

27 izvajalcev v bližini

Že 1.309 uporabnikov iz Ajdovščine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših čistilnih servisov Ajdovščina, 2022

15 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,5

SHABANI EGZON S.P.

4,8
5 ocen
5,0
Petra B. , pred 2 letoma

Zelo odziven ponudnik!

4,7
Baskar R. , pred 2 letoma

V redu.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
20+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019

Storitve: pleskarji, pleskanje, asfaltiranje, ureditev okolice, fasaderji, izdelava fasade, slikopleskarska dela, pleskarstvo, čistilka, asfaltiranje & tlakovanje, vrtnarstvo, čiščenje oken, tlakovanje, urejanje vrtov, beljenje, gradnja hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Janez E. , pred 2 letoma

Kvalitetno opravljeno delo,prijazno osebje,odlična cena.

5,0
Miranda L. , pred 1 mesecem

Same pohvale Sonji Blaško in podjetju Zlati Sonček.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: razkuževanje prostorov, čiščenje oken, dezinfekcija prostorov, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje na domu, čistilni servisi, čiščenje pisarn, čistilka, čiščenje hiše, čiščenje stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

ERILO d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: čiščenje stanovanja, izdelava kopalnice, kopalnica na ključ, čistilka, moderne kopalnice, izris kopalnice, čiščenje na domu, čiščenje oken, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje hiše, adaptacija kopalnice, obnova kopalnice na ključ, razkuževanje prostorov, prenova kopalnice, čistilni servisi, čiščenje pisarn.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: čiščenje pisarn, čiščenje stanovanja, čistilni servisi, razkuževanje prostorov, dezinfekcija prostorov, čiščenje oken, čiščenje hiše, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje na domu, čistilka.

Zahtevaj ponudbo

"EZ" EMIR ZEC S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: čiščenje stanovanja, čiščenje hiše, dezinfekcija prostorov, čiščenje poslovnih prostorov, čistilka, čistilni servisi, razkuževanje prostorov, čiščenje na domu, čiščenje oken, čiščenje pisarn.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: dezinfekcija prostorov, čiščenje hiše, razkuževanje prostorov, čiščenje oken, čiščenje na domu, čiščenje poslovnih prostorov, čistilni servisi, čiščenje pisarn, čiščenje stanovanja, čistilka.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako izbrati dober čistilni servis?

  Priporočamo, da si na spletu preberete, kateri čistilni servisi ali posamezni čistilci imajo dobre reference in pozitivne ocene. Za mnenje lahko povprašate tudi prijatelje in znance, lahko pa pišete na primerjam.si in zastonj vam bomo poslali šest ponudb preverjenih izvajalcev, med katerimi lahko izbirate.

 • Katerih opravil običajno čiščenje čistilnega servisa ne zajema?

  Za čiščenje posebnih površin, kot so okna, preproge, sedežne garniture, pa tudi recimo notranjost omar, se boste morali posebej dogovoriti, saj v običajno čiščenje ni vključeno.

 • Ali lahko sam specifično določim, katera opravila želim imeti postorjena?

  Katera opravila želite imeti postorjena, boste specificirali že s čistilnim servisom, ne škodi pa, če se o pričakovanjih pogovorite tudi z osebo, ki pride čistiti vaše stanovanje ali pisarno.

 • Ali moram pred prihodom čistilke oziroma čistilca kaj postoriti sam?

  Priporočamo, da pred prihodom čistilcev sami poskrbite za splošen nered, kot je pospravljanje raznih predmetov in igrač na svoje mesto. Čistilci bi nered sicer pospravili, a to bi jim vzelo čas, ki bi bil sicer namenjen drugim opravilom (brisanje tal, površin, in podobno).

 • Ali moram biti v času čiščenja prisoten na lokaciji?

  Ne. Po prvem sestanku, kjer se dogovorite za obseg dela, lahko ključe prepustite čistilki oziroma čistilcu, ki bo vaš dom očistila, ko boste odsotni.

 • Kako moram očistiti tekstilno talno oblogo?

  Tekstilno talno oblogo je potrebno očistiti vsaj enkrat letno, pri družinah z mahnimi otroci ali malimi živalmi pa še pogosteje.

Nedavna povpraševanja za čistilne servise, Ajdovščina

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Mesečno
 • Površina prostora (v m2): 150

Pozdravljeni, potrebujem čiščenje v Ajdovščini. Vrsta objekta je hiša, kjer biva starejša gospa. Gre za to, da bi bilo površinsko čiščenje z izjemo enega prostora ki potrebuje bolj temeljito čiščenje. Na vsake toliko bi se umila tudi okna. Sicer se gre to za 1. nadstropje. Po tleh je parket, keramika in tepihi. Hvala, LP

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Tedensko
 • Tip poslovnih prostorov: Pisarne
 • Površina prostora (v m2): 77

Lokacija: Ajdovščina, prvo nadstropje -2 pisarni v skupni izmeri 32 m2 (preurejen stanovanjski prostor) - 2 pisarni v izmeri 45 m2 - skupni prostori (stopnice, hodnik, cca 25 m2) - so tudi drugi uporabniki - predvideno čiščenje pisarn enkrat tedensko izven delovnega časa-po 16.30 - predvideno čiščenje stopnišča in hodnika enkrat mesečno