Zahtevaj brezplačne ponudbe čistilnih servisov v Ajdovščini

30 izvajalcev v bližini

Že 1.436 uporabnikov iz Ajdovščine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

8 najboljših čistilnih servisov Ajdovščina, 2022

16 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

SHABANI EGZON S.P.

4,8
5 ocen
5,0
Petra B. , pred 2 letoma

Zelo odziven ponudnik!

4,7
Baskar R. , pred 2 letoma

V redu.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
20+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019

Storitve: polaganje tapet, slikopleskarstvo, tlakovanje dvorišča, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), pleskarji, fasaderji, fasade, gradbena podjetja, pleskanje, barvanje fasade, čistilni servisi, tlakovanje, ureditev okolice, čistilka, asfaltiranje dvorišča, vrtnarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Janez E. , pred 2 letoma

Kvalitetno opravljeno delo,prijazno osebje,odlična cena.

5,0
OŠ Š. , pred 2 letoma

Z delom smo bili zadovoljni, korektno opravljeno delo.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: dezinfekcija prostorov, čistilka, čiščenje stanovanja, čiščenje na domu, čiščenje pisarn, razkuževanje prostorov, čiščenje hiše, čistilni servisi, čiščenje oken, čiščenje poslovnih prostorov.

Zahtevaj ponudbo

ERILO d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: čiščenje poslovnih prostorov, izdelava kopalnice, kopalnica na ključ, čistilni servisi, izris kopalnice, prenova kopalnice, čiščenje pisarn, čistilka, čiščenje na domu, čiščenje oken, adaptacija kopalnice, obnova kopalnice na ključ, dezinfekcija prostorov, moderne kopalnice, razkuževanje prostorov, čiščenje hiše.

Zahtevaj ponudbo

DEZIS d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: čiščenje hiše, geodetski biro, čiščenje na domu, geodetski posnetek - načrt, čiščenje stanovanja, čiščenje pisarn, parcelacija, čistilni servisi, geodetske storitve, geodetski posnetek, razkuževanje prostorov, geodeti, geodetski načrt, geodetska podjetja, vpis v kataster, čistilka.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: čiščenje hiše, čiščenje poslovnih prostorov, razkuževanje prostorov, dezinfekcija prostorov, čiščenje stanovanja, čistilka, čiščenje oken, čiščenje na domu, čiščenje pisarn, čistilni servisi.

Zahtevaj ponudbo

"EZ" EMIR ZEC S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje oken, čiščenje stanovanja, čiščenje na domu, čistilni servisi, razkuževanje prostorov, dezinfekcija prostorov, čiščenje pisarn, čistilka, čiščenje hiše.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: čistilni servisi, dezinfekcija prostorov, čistilka, čiščenje pisarn, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje stanovanja, čiščenje hiše, čiščenje oken, razkuževanje prostorov, čiščenje na domu.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako izbrati dober čistilni servis?

  Priporočamo, da si na spletu preberete, kateri čistilni servisi ali posamezni čistilci imajo dobre reference in pozitivne ocene. Za mnenje lahko povprašate tudi prijatelje in znance, lahko pa pišete na primerjam.si in zastonj vam bomo poslali šest ponudb preverjenih izvajalcev, med katerimi lahko izbirate.

 • Katerih opravil običajno čiščenje čistilnega servisa ne zajema?

  Za čiščenje posebnih površin, kot so okna, preproge, sedežne garniture, pa tudi recimo notranjost omar, se boste morali posebej dogovoriti, saj v običajno čiščenje ni vključeno.

 • Ali lahko sam specifično določim, katera opravila želim imeti postorjena?

  Katera opravila želite imeti postorjena, boste specificirali že s čistilnim servisom, ne škodi pa, če se o pričakovanjih pogovorite tudi z osebo, ki pride čistiti vaše stanovanje ali pisarno.

 • Ali moram pred prihodom čistilke oziroma čistilca kaj postoriti sam?

  Priporočamo, da pred prihodom čistilcev sami poskrbite za splošen nered, kot je pospravljanje raznih predmetov in igrač na svoje mesto. Čistilci bi nered sicer pospravili, a to bi jim vzelo čas, ki bi bil sicer namenjen drugim opravilom (brisanje tal, površin, in podobno).

 • Ali moram biti v času čiščenja prisoten na lokaciji?

  Ne. Po prvem sestanku, kjer se dogovorite za obseg dela, lahko ključe prepustite čistilki oziroma čistilcu, ki bo vaš dom očistila, ko boste odsotni.

 • Kako moram očistiti tekstilno talno oblogo?

  Tekstilno talno oblogo je potrebno očistiti vsaj enkrat letno, pri družinah z mahnimi otroci ali malimi živalmi pa še pogosteje.

Nedavna povpraševanja za čistilne servise, Ajdovščina

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Mesečno
 • Površina prostora (v m2): 150

Pozdravljeni, potrebujem čiščenje v Ajdovščini. Vrsta objekta je hiša, kjer biva starejša gospa. Gre za to, da bi bilo površinsko čiščenje z izjemo enega prostora ki potrebuje bolj temeljito čiščenje. Na vsake toliko bi se umila tudi okna. Sicer se gre to za 1. nadstropje. Po tleh je parket, keramika in tepihi. Hvala, LP

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Tedensko
 • Tip poslovnih prostorov: Pisarne
 • Površina prostora (v m2): 77

Lokacija: Ajdovščina, prvo nadstropje -2 pisarni v skupni izmeri 32 m2 (preurejen stanovanjski prostor) - 2 pisarni v izmeri 45 m2 - skupni prostori (stopnice, hodnik, cca 25 m2) - so tudi drugi uporabniki - predvideno čiščenje pisarn enkrat tedensko izven delovnega časa-po 16.30 - predvideno čiščenje stopnišča in hodnika enkrat mesečno