Zahtevaj brezplačne ponudbe čistilnih servisov v Ilirski Bistrici

19 izvajalcev v bližini

Že 1.019 uporabnikov iz Ilirske Bistrice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših čistilnih servisov Ilirska Bistrica, 2022

ELKA MOŽINA S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: razkuževanje prostorov, dezinfekcija prostorov, čiščenje na domu, čiščenje stanovanja, čistilni servisi, čiščenje hiše, čiščenje pisarn, čiščenje oken, čiščenje poslovnih prostorov, čistilka.

Zahtevaj ponudbo

ANDREJ BAŠA S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Storitve: čiščenje na domu, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje hiše, čistilni servisi, čiščenje pisarn, čiščenje stanovanja, čiščenje oken, dezinfekcija prostorov, razkuževanje prostorov, čistilka.

Zahtevaj ponudbo

BEKIM SELIMI S.P.

 
0 ocen

Storitve: čiščenje na domu, čistilni servisi, dezinfekcija prostorov, čistilka, čiščenje pisarn, razkuževanje prostorov, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje hiše, čiščenje oken, čiščenje stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: čiščenje oken, čiščenje na domu, čiščenje poslovnih prostorov, razkuževanje prostorov, dezinfekcija prostorov, čiščenje hiše, čiščenje pisarn, čiščenje stanovanja, čistilni servisi, čistilka.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako izbrati dober čistilni servis?

  Priporočamo, da si na spletu preberete, kateri čistilni servisi ali posamezni čistilci imajo dobre reference in pozitivne ocene. Za mnenje lahko povprašate tudi prijatelje in znance, lahko pa pišete na primerjam.si in zastonj vam bomo poslali šest ponudb preverjenih izvajalcev, med katerimi lahko izbirate.

 • Katerih opravil običajno čiščenje čistilnega servisa ne zajema?

  Za čiščenje posebnih površin, kot so okna, preproge, sedežne garniture, pa tudi recimo notranjost omar, se boste morali posebej dogovoriti, saj v običajno čiščenje ni vključeno.

 • Ali lahko sam specifično določim, katera opravila želim imeti postorjena?

  Katera opravila želite imeti postorjena, boste specificirali že s čistilnim servisom, ne škodi pa, če se o pričakovanjih pogovorite tudi z osebo, ki pride čistiti vaše stanovanje ali pisarno.

 • Ali moram pred prihodom čistilke oziroma čistilca kaj postoriti sam?

  Priporočamo, da pred prihodom čistilcev sami poskrbite za splošen nered, kot je pospravljanje raznih predmetov in igrač na svoje mesto. Čistilci bi nered sicer pospravili, a to bi jim vzelo čas, ki bi bil sicer namenjen drugim opravilom (brisanje tal, površin, in podobno).

 • Ali moram biti v času čiščenja prisoten na lokaciji?

  Ne. Po prvem sestanku, kjer se dogovorite za obseg dela, lahko ključe prepustite čistilki oziroma čistilcu, ki bo vaš dom očistila, ko boste odsotni.

 • Kako moram očistiti tekstilno talno oblogo?

  Tekstilno talno oblogo je potrebno očistiti vsaj enkrat letno, pri družinah z mahnimi otroci ali malimi živalmi pa še pogosteje.