10 najboljših čistilnih servisov Kamnik

Ponudnik se je takoj odzval na moje povpraševanje, se zelo potrudil že z samo ponudbo in ponudil ugodnejšo ceno od vseh ostalih ponudnikov. Delo je bilo opravljeno zelo natančno in kvalitetno, tako da smo se dogovorili tudi za nadaljnja čiščenja.
Nina K.
Zadovoljna sem bila, ker so spoštovali dogovorjnene roke. Tako storitev smo izpeljali prvič in so nam sami svetovali, kako in kaj. Lahko bi rekla, da je bilo z njihove strani veliko truda in pozornosti do nas uporabnika. Po opravljenem delu in plačilu sem se jim tudi pisno zahvalila.
Dijaški d.T.
Bili so prvi, ki so se odzvali. Postavili so dobro ceno, bili so tudi zelo fleksibilni, prilagodili so se našim željam glede termina. Z veseljem jih priporočam!
Labsys d.o.o.
4.3 | 1 ocena
ACOLAV d.o.o., Kamnik
Ponudnik se je odzval v rekordnem času 10 minut. Naslednji dan si je objekt čiščenja ogledal. Malo nas je zmotilo le to, da ni očistil vseh kotov ampak le tiste, ki jih je dosegel s strojem.
Nevenka T.K.
Zelo smo bili zadovoljni s čiščenjem. Gospod Samo je res v redu, prijazen. Priporočamo!
Frizerski s.B.
Odzivnost in prijaznost. Smo pa šele pričeli delati z njim, tako da težko napišem pozitivne ali negativne stvari ponudnika.
Avanta d.o.o.
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.