Cene storitev
Čistilni servisi
Čiščenje oken

Koliko stane čiščenje oken?

 • 1216 €/uro
  Čiščenje oken (v stojni višini)
Zahtevaj ponudbe

Preverite informativne cene čiščenja oken. Za vas smo se pozanimali tudi, kaj navedena cena po navadi vključuje in kako niha glede na posamezne ponudnike.


Čiščenje oken (v stojni višini)

 • 1216 €/uro

Čistilni servis je mogoče najeti tudi za opravljanje zelo specifičnih opravil, kot je čiščenje oken. Cena je odvisna od čistilnega servisa in od okenskih površin v vašem domu. Po navadi se obračuna na uro. Čiščenje oken (v stojni višini) stane med 16 €/uro in 12 €/uro.

Zahtevaj ponudbe

Nedavna povpraševanja za čiščenje oken

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Površina prostora: 10 m2

Pozdravljeni, prosim, če bi nam počistili 7 manjših zelo umazanih plastičnih belih oken ter zunanja plastična bela vrata. Vse je zelo umazano, ker je bilo tri leta zapuščeno. Okna imajo tudi notranje žaluzije, ki so tudi umazane. Pogoj je, da nam ne bi čistili s paro in umazali fasade in znotraj sveže prenovljenega stanovanja. Prosim tudi za očiščenje okrog 2 kv.m. tal v predsobi, kjer so grobe sive ploščice, ki so jih nekoliko umazali pri beljenju, S čiščenjem se nam mudi, saj se moramo vseliti. Hvala, lp.

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Površina prostora: 97 m2

Generalno čiščenje pred oddajo stanovanja v najem: čiščenje podov, sesanje dveh tepihov in temnordeče talne obloge na hodniku, čiščenje oken (tudi ostankov beleža na okvirjih, tri okna so bolj zastarano umazana, ostala so nova in redno čiščena), čiščenje kuhinje (zunaj, ne notranjosti omaric), čiščenje kopalnice (brez omarice), čiščenje tapet na stenah v eni sobi, čiščenje tal na balkonu (brušeni beton) in lesene obloge na balkonu. Stanovanje je bilo sicer prej redno čiščeno, ni zastarane umazanije. Iščemo nekoga, ki bi se posvetil tudi podrobnostim, pomembnim za oddajo stanovanja in ki bi čuval vrednejše pohištvo pred nepravilnim čiščenjem.

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Tedensko
 • Tip poslovnih prostorov: Večstanovanjska stavba
 • Površina prostora: 390 m2

Pozdravljeni, 2 bloka (11 enot in 7 enot) bi imela: - 1x tedensko mokro čiščenje - čiščenje oken - brisanje ograje - pometanje pred blokom, občasno pometanje po kleteh 2 bloka oba imata 2 vhoda (25 enot in 26 enot) bi imela: a) tedensko: - 2x mokro brisanje stopnišča - pometanje izpod rešetk v notranjosti bloka in pred blokom - praznjenje košev in odstranjevanje reklam - čiščenje šip na vhodnih vratih in čiščenje vrat, pometanje pred blokom b) mesečno - generalno brisanje ograj na stopnišču c) čiščenje oken na stopnišču po potrebi d) čiščenje sten na stopnišču po potrebi Prosim za ponudbe na email. Hvala, lp. Hvala, lp.

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: 14-dnevno
 • Površina prostora: 100 m2

Pozdravljeni, 2x kopalnica (v eni tuš, v drugi kad), brisanje prahu, kuhinja - prebrisati kuhinjske omarice (zunaj), očistiti štedilnik na plin, napo; čiščenje steklenih površin v spodnjem nadstropju (čiščenje po potrebi), super bi bilo za občasno likanje perila (majice). Čiščenje med 8h in 15h, ko so otroci v šoli, jaz delam od doma. Hvala, lp.

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Površina prostora: 39 m2

Pozdravljeni, stanovanje je med dvema najemnikoma, potrebno generalno čiščenje, ker prejšnji najemnik odhaja zelo na hitro in nima časa pospraviti. Kopalnica z elementi, predsoba, dnevna/kuhinja z elementi, skupaj 39m2. Tudi okna, ki pa so vsa dosegljiva tudi iz balkona. (ni potrebe po lestvah, podaljških etc.) Po možnosti v prvem tednu oktobra. Hvala, lp.

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Površina prostora: 52 m2

Stanovanjska površina je 47m2, z balkonom pa 52 m2. Želimo, da čistijo hkrati 3 čistilke in sicer od 9.ure do najkasneje 16.ure.Čistijo se vse steklene površine z okenskimi okvirji, rolete, balkon, ometejo stene, umijejo vsa vrata, kljuke, stikala, radiatorji, vsa keramika v stanovanju, umakne se pralni stroj, vse pohodne površine se najprej posesajo, mokro očistijo in namažejo s parketnim loščilom. V kuhinji se umijejo vsi elementi znotraj in zunaj, pečica in štedilnik, ostalo po dogovoru.

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Površina prostora: 200 m2

Pozdravljeni, Potrebujem ponudbo za čiščenje hiše po adaptaciji. Ponudba naj vključuje čiščenje okenskih površin (30 m2), vseh prostorov (4 spalnice, 5 garderob, 5 kopalnic, 2 servisna prostora ter kuhinje, jedlinice, dnevnega prostora, stopnišča, hodnika). Vključuje naj tudi čiščenje celotnega pohištva pred prvo uporabo - zunanje ter notranje površine. Hvala, lp

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Mesečno
 • Površina prostora: 120 m2

Pozdravljeni, iščem osebo za čiščenje enostanovanjske hiše, 1x mesečno v dopoldanskem času, zaželeno v četrtek ali petek. Imamo hišnega muca (delo ni primerno za osebe z alergijo na mačjo dlako). Ponudba naj vsebuje približno pričakovano plačilo in razpoložljivost (dan v tednu), morebitne druge pogoje. Prosim za ponudbe izključnbo na email. Hvala, lp.

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Tip poslovnih prostorov: Gostinski lokal
 • Površina prostora: 50 m2

Generalno čiščenje živilske delavnice. Prejšnjo sredo mi jo je malo zalila voda (ocenjujemo, da ni bilo več kot 1-3 cm vode). Zaradi izredne bolniške odsotnosti (operacije) sem zadevo opazili šele danes. Potrebujemo generalno čiščenje, s poudarkom na čiščenju tal (ploščice) in opreme (inox), ki pa ni bila zalita. Ne gre za blato ali kaj podobnega, na tleh je malo peska, večinoma nič hujšega. Je pa potrebno tudi razkužiti tla, ker ne vem ali je prišlo do vdora vode iz odtokov. Prosim za ponudbe.

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Tedensko
 • Tip poslovnih prostorov: Pisarne, Prostor za storitve
 • Površina prostora: 210 m2

Poslovni prostori se nahajajo v Mali Račni pri Grosupljem. Gre za dva objekta, kjer so: 2 pisarni, 2 razstavna prostora, kuhinja in sanitarije (M in Ž) v skupni površini cca m2. Specifikacija površin za čiščenje: Storitve čiščenja na lokaciji se opravljajo enkrat tedensko (četrtek ali petek po 16. uri) - brisanje prahu z delovnih površin, pohištva in okenskih polic, - pometanje (sesanje) in vlažno brisanje talnih površin, - čiščenje stopnišča, - čiščenje kuhinje, - brisanje računalnikov, tipkovnic in namizne opreme, - brisanje razstavnih eksponatov in opreme, vrat in vratnih kljuk, - praznjenje košev za smeti v objektu in okoli njega ter odnašanje v zabojnike; Poleg tedenskega čiščenja še: - čiščenje steklenih balkonskih vrat, vključno z okvirji (cca. 10 m²); - 1x mesečno - čiščenje vseh steklenih in okenskih površin vključno z okvirji (cca. 24 m²) - 3x letno; - dobava čistilnega materiala, toaletnega papirja in mila za roke; - čiščenje sanitarij in nameščanje toaletnega papirja in mila za roke;