Cene storitev
Čistilni servisi
Čiščenje stanovanja

Koliko stane čiščenje stanovanja?

 • 1216 €/uro
  Čiščenje stanovanja
 • 1,402,50 €/m2
  Čistilni servis na domu
Zahtevaj ponudbe

Se zanimate za čiščenje stanovanja? Preverite, kakšne so okvirne cene in kdaj je najboljši čas za iskanje izvajalcev.


Generalno čiščenje stanovanja

 • 23,80 €/m2

Generalno čiščenje čistilnega servisa je končano v enem dnevu, zajema pa čiščenje vseh površin v vseh prostorih stanovanja. Po navadi se naroči ob vselitvi ali izselitvi, lahko pa se seveda generalno očisti tudi naseljeno stanovanje. Cena je odvisna od obsega čiščenja in količine opravil. Za generalno čiščenje stanovanja boste v povprečju plačali 2,80 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Običajno mesečno čiščenje stanovanja

 • 1,402,50 €/m2

Mesečno čiščenje stanovanja se izvaja enkrat na mesec. Opravila so odvisna glede dogovora s ponudnikom, običajno pa zajemajo: generalno čiščenje kopalnice in kopalniških površin, čiščenje kuhinje s hladilnikom in pečico, globinsko čiščenje preprog in sedežne garniture, čiščenje oken in podobno. Cena je odvisna od seznama opravil, obračuna pa se na uro ali kvadratni meter. Običajno mesečno čiščenje stanovanja stane v povprečju 1,70 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Čiščenje stanovanja

 • 1216 €/uro

Čiščenje stanovanja obsega različna opravila: čiščenje kuhinje, kopanice, brisanje tal, sesanje, pomivanje posode, globinsko čiščenje preprog, globinsko čiščenje sedežne garniture, čiščenje pečice, hladilnika, in podobno. Čiščenje se po navadi obračuna na kvadratni meter, cena pa je odvisna predvsem od obsega opravil. Čiščenje stanovanja stane v povprečju 14 €/uro.

Zahtevaj ponudbe

Čiščenje oken (v stojni višini)

 • 1216 €/uro

Čistilni servis je mogoče najeti tudi za opravljanje zelo specifičnih opravil, kot je čiščenje oken. Cena je odvisna od čistilnega servisa in od okenskih površin v vašem domu. Po navadi se obračuna na uro. Čiščenje oken (v stojni višini) stane med 16 €/uro in 12 €/uro.

Zahtevaj ponudbe

Čistilni servis na domu

 • 1,402,50 €/m2

Čistilni servis na domu lahko za vas opravi različna opravila: pomivanje tal, pomivanje oken, čiščenje kuhinje, čiščenje kopalnice, globinsko sesanje preprog, globinsko sesanje sedežne garniture in podobno. Cena je odvisna od obsega opravil in od posameznega čistilnega servisa. Cena čistilnega servisa na domu se giblje od 1,40 €/m2 do 2,50 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Čiščenje sedežne garniture

 • 3080

Cena zajema globinsko čiščenje vseh vrst sedežnih garnitur. Čiščenje sedežne garniture stane v povprečju 50, najnižje cene se začnejo že pri 30.

Zahtevaj ponudbe

Čiščenje preprog in tekstilnih talnih oblog

 • 48 €/m2

Cena zajema čiščenje (globinsko sesanje, strojno šamponiranje, ekstrakcijsko čiščenje in izpiranje) tekstilnih talnih oblog. Čiščenje preprog in tekstilnih talnih oblog stane v povprečju 5 €/m2, najnižje cene se začnejo že pri 4 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Nedavna povpraševanja za čiščenje stanovanja

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Dnevno
 • Tip poslovnih prostorov: Delavnica, Pisarne
 • Površina prostora (v m2): 400

m2 laminatov,12m2 tapison, ostalo pvc podi 14 dvokrilih lesenih oken, 14 dvokrilih povišanih lesenih oken, (ni trebna dnevno) m2 povišani stropi 3,4 (visoka okna) - v 1. nadstropju, potrebna lestev 20m2 tovarniška steklena stena,14m2 ogledal, 2x wc, kopalnicva, kuhinja, 2x pisarna, 2x sejna soba, likovna delavnica, plesna dvorana,2x hodnik, stopnišče, vhod in prostor pred vhodom, pozimi je potrebno skidati sneg. ccm 3x letno dodatnih m2 podstreha in klet, +okna Včasih potrebno čiščenje tudi ob vikendih.

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Mesečno
 • Tip poslovnih prostorov: Poslovni kompleks, Pisarne
 • Površina prostora (v m2): 120+170

Ocistiti je treba pisarne velikosti cca. m2 in skupno stopnisce velikosti cca. m2 na Meljski cesti v Mariboru. Pricakovano ciscenje: . PISARNE (enkrat mesečno): - brisanje prostih delovnih površin in notranjih okenskih polic, - odstranjevanje madežev od prstnih odtisov s pohištva in vrat, - vlažno brisanje tal in sesanje preprog. 2. SANITARNI PROSTORI (enkrat mesečno): - čiščenje ogledal, etažerjev, vodovodnih pip in umivalnikov, - čiščenje straniščne školjke in - vlažno brisanje tal. 3. OBČASNO ČIŠČENJE (pod točko 1 in 2): - čiščenje stenskih ploščic v sanitarijah (3x letno), - ometanje pajčevine (po potrebi), - čiščenje zunanjosti pohištva (3x letno), - čiščenje radiatorjev (3x letno) in - čiščenje vrat (3x letno) - čiščenje oken (3x letno). Ciscenje stopnisca (1x mesečno): - brisanje držal za roke na stopnišču, - odstranjevanje pajčevine , - vlažno brisanje tal hodnika v II nadstropju in - vlažno brisanje stopnic od II nadstropja do pritličja.

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Površina prostora (v m2): 51

Čiščenje enosobnega stanovanja, generalno čiščenje po delih (slikopleskarska dela) V dnevni sobi je parket drugod je topli pod na katerega želim tudi premaz. V kopalnici tudi čiščenje stenskih in talnih ploščič. Storitev bi potreboval med 1. in 8. marcem. Prosim za čimprejšnje ponudbe na oba e-maila: c_suza@yahoo.co.uk in bostjan.@elektro-celje.si Hvala

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: 14-dnevno
 • Površina prostora (v m2): 300-350m2

Likanje potrebujem samo občasno (1x na mesec). Potrebujemo čisčenje stanovanja m2, vsakih 14 dni, v stanovanju imamo parket, želela bi čiščenje med vikendi. Potrebujemo pa tudi čiščenje poslovnih prostorov Lj-Brdo, (pisarne, wc,..)vrsta talnih oblog je tapison(čiščenje z vodnim sesalcem) in pa ploščice.Čiščenje vaskih 14 dni.Urnik fleksibilen od pon-pet med 8.00 in 16.00 uro. Za čiščenje na obeh lokacijah bi želea vsakič isto osebo.

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: 14-dnevno
 • Površina prostora (v m2): 2738

Iščemo ponudnika za čiščenje bloka, z 27 stanovanji v Gornji Radgoni in sicer 2x mesečno na 14 dni. Potrebovali bi: 2x mesečno pometanje stopnišča in hodnikov suho+mokro, 1x mesečno brisanje prahu, 2x mesečno pometanje vhodne ploščadi + kolesarnice, 2x mesečno čiščenje vhodnih vrat, 2x mesečno prezračevanje stavbe med čiščenjem, 2x mesečno pometanje odpadkov in podzemne garaže, 1x mesečno čiščenje steklenih površin v vzhodni avli, 1x mesečno pometanje prostora za smeti, 2x letno čiščenje oken na stopniščih v kolesarnici in hodnikih ter čiščenje luči na hodnikih, 2x mesečno pomivanje stopnišč in hodnikov suho +mokro. Točna specifikacija dela po razgovoru.. Zaradi boljše predstavite pošiljam spletno stran bloka: http://www.sgp-pomgrad.si/stanovanja-naprodaj/nepremicnine-stanovanjski-objekt-mozaik

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Tedensko
 • Tip poslovnih prostorov: Poslovni kompleks
 • Površina prostora (v m2): 750 m2

m2 se čisti 2x tedensko in sicer klasično čiščenje poslovnih prostorov, m2 pa se čisti 1x tedensko klasično čiščenje poslovnih prostorov. - izpraznitev košev, nameščanje vrečk in odnos smeti v kontejner, - brisanje prostih delovnih površin, miz, - brisanje prstnih odtisov na vratih, - brisanje prstnih odtisov z omar, pohištva,steklenih vitrin, vhodov, - čiščenje in dezinfekcija sanitarij, - nameščanje toaletnih brisač, WC papirja in mila, - vlažno brisanje tal -odstranjevanje pajčevin To naj bi vsebovalo čiščenje teh prostorov. Lep pozdrav, Feratovič

Čiščenje poslovnih prostorov

 • Pogostost storitve: Tedensko
 • Tip poslovnih prostorov: Pisarne
 • Površina prostora (v m2): 450

1x na teden ( v začetku tedna ponedeljek, torek) do 15h pričakuje se: -prebris vseh talnih površin vključno s stopnicami in balkoni -čiščenje pisarn (prebris miz, pultov in polic, ometanje pajčevine -praznenje košov za smeti-(ločevanje odpadkov) -čišenje vseh sanitarnih prostorov -menjava papirne galanterije in mila (posebaj opredeliti ceno materiala, ki ga dobavlja izvajalec čiščenja) -čiščenje vhodnih vrati in stopnišča pred vhodom upravne stavbe -čiščenje poteka v dopoldanskem času. -1 ali 2 letno generalno čiščenje pisarn, sanitarij in steklenih površin. Vsa delovna orodja in pripomočke priskrbi izvajalec del. -1 letno generalno čiščenje stanovanjskih prostorov v izmeri cca 80 m2

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Tedensko
 • Površina prostora (v m2): 100

Želela bi ponudbo za čiščenje stanovanj in poslovnih prostorov. Prosim da mi za čiščenje poslovnih prostorov pošljete na mail :ph@hls.si in za čiščenje stanovanjskih prostorvo na :petra.hericko@gmail.com za stanovanje želim čiščenje ob 8h ali prej, sreda ali čet za poslovni prostor želim čiščenje pisarne in sicer tedensko, 20m2 pozno pop , med tednom po 17h (laminat) Hvala in lep pozdrav

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Tedensko
 • Površina prostora (v m2): Zanima nas čiščenje hodnika v stanovanjskem bloku

Radi bi izvedeli ceno za čiščenje hodnika v stanovanjskem bloku na Cesti komandanta Staneta 12 v Litiji. To obsega čiščenje hodnika v kleti + 5 nadstropij. Želeli bi tudi čiščenje stopnišča pred blokom. Zanima nas cena za čiščenje 2 x na teden (1 x na teden pometanje + 1 x na teden pometanje + mokro čiščenje). Najlepša hvala! Lep pozdrav,

Čiščenje stanovanjskih prostorov

 • Pogostost storitve: Generalno čiščenje
 • Površina prostora (v m2): 180m2

V Ljubljani, za Bežigradom, čiščenje hiše v velikosti m2 v celoti po izselitvi prejšnjih lastnikov. Hiša ima 4 etaže. Klet (garaža, shramba 3x), pritličje (kuhinja, WC, dnevna), stopnišče, 1. nad. (kopalnica, sobe 3x), 2. nad. (soba, podstrešni prostor). 3x balkon in čiščenje oken. Odvoz morebitne krame v manjšem obsegu. Želimo čiščenje v aprilu ali maju, odvisno glede na vreme. Čas čiščenja po dogovoru. Prosim za ponudbo.