Zahtevaj brezplačne ponudbe za montažno hišo v Rogaški Slatini


Že 1.399 uporabnikov iz Rogaške Slatine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

1 najboljših ponudnikov montažnih hiš Rogaška Slatina, 2022

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: notranja vrata, mizar, mizarstvo, zidarska dela, montažne hiše na ključ, montažne hiše, hiša na ključ, temeljna plošča, zidarstvo, skeletne hiše, pohištvo po meri, mizarske storitve, lesena vhodna vrata, gradbena dela, alu vhodna vrata, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Ali ima montažna hiša v primerjavi s klasično grajeno kakšne pomanjkljivosti?

  Sodobne montažne hiše so podobno stabilne, močne in vzdržljive kot klasično grajene hiše, zato gradnja oziroma nakup montažne hiše nima očitnih pomanjkljivosti.

 • Ali so lesene montažne hiše isto stabilne kot klasične zidane hiše?

  Stabilnost in vzdržljivost dobro grajene montažne hiše je povsem primerljiva s klasično grajeno hišo. Montažna hiša je prav tako varna pred požari, potresi in drugimi vremenskimi nevšečnostmi.

 • Kako dolgo traja postavitev montažne hiše?

  V kolikšnem času je montažna hiša lahko postavljena, je sicer odvisno od zahtevnosti gradnje (velikosti hiše, lokacije, uporabljenih materialov), a običajna montažna hiša je lahko zgrajena že v treh mesecih.

 • Ali so montažne hiše bolj ekološke kot klasične zidane hiše?

  Montažne hiše načeloma veljajo za bolj ekološke od klasičnih, saj že sama gradnja montažne hiše proizvede manj odpadkov in je zato okolju prijaznejša. Prav tako je dejstvo, da je večina sodobnih stavb, ki so opremljene z najbolj zelenimi rešitvami in so okolju najmanj škodljive, montažnih. A to ne pomeni, da ne moremo zgraditi zelene zidane hiše. Z uporabo primernih materialov je tudi klasično grajena hiša lahko zelo ekološka. V resnici so vse novejše hiše, tako montažne kot klasično zidane, nizkoenergijske.