Zahtevaj brezplačne ponudbe za montažno hišo v Ljubljani

17 izvajalcev v bližini

Že 43.307 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov montažnih hiš Ljubljana, 2022

4 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

HARCO d.o.o.

5,0
4 ocene
5,0
Magda K. , pred 6 leti

Nimam pripomb! Energetska izkaznica je izdelana, brez težav, sem zelo zadovoljna. Z veseljem jih priporočam!

Izredno zadovoljna sem bila s podjetjem. Izkaznica je bila izdelana v roku. Cenovno najugodnejši. Priporočam jih vsakemu!

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: majhne montažne hiše, montažne hiše na ključ, montažne hiše, gradnja hiše, energetska izkaznica za poslovni prostor, pritlične montažne hiše, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, skeletne hiše, lesene hiše, zidarska dela, gradbena dela, gradbena podjetja, gradbeni nadzorniki, izdelava energetske izkaznice, hiša na ključ, energetska izkaznica za javno stavbo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: montažne hiše, majhne montažne hiše, pritlične montažne hiše, skeletne hiše, lesene montažne hiše, montažne hiše na ključ, lesene hiše.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: majhne montažne hiše, lesene hiše, montažne hiše, skeletne hiše, montažne hiše na ključ, lesene montažne hiše, pritlične montažne hiše.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: skeletne hiše, lesene montažne hiše, pritlične montažne hiše, montažne hiše na ključ, montažne hiše, majhne montažne hiše, lesene hiše.

Zahtevaj ponudbo

KOBZA d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: majhne montažne hiše, gradbena dela, zidarstvo, zidarska dela, gradbena podjetja, pritlične montažne hiše, gradnja hiše na ključ, gradnja hiše, hiša na ključ, skeletne hiše, montažne hiše na ključ, temeljna plošča, lesene hiše, montažne hiše, lesene montažne hiše.

Zahtevaj ponudbo

EKO KONCEPT d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: montažne hiše na ključ, pritlične montažne hiše, montažne hiše, lesene hiše, skeletne hiše, lesene montažne hiše, majhne montažne hiše.

Zahtevaj ponudbo

MARKLINE d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: lesene montažne hiše, gradbena dela, skeletne hiše, majhne montažne hiše, montažne hiše, montažne hiše na ključ, zidarstvo, pritlične montažne hiše, hiša na ključ, temeljna plošča, gradnja hiše, zidarska dela, lesene hiše, gradbena podjetja, gradnja hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo

DOCELA d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: temeljna plošča, majhne montažne hiše, gradnja hiše, zidarska dela, pritlične montažne hiše, montažne hiše, gradbena podjetja, hiša na ključ, montažne hiše na ključ, lesene montažne hiše, gradbena dela, lesene hiše, zidarstvo, skeletne hiše, gradnja hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: skeletne hiše, temeljna plošča, montažne hiše, majhne montažne hiše, lesene hiše, gradbena dela, zidarstvo, hiša na ključ, pritlične montažne hiše, gradnja hiše na ključ, gradnja hiše, montažne hiše na ključ, zidarska dela, lesene montažne hiše, gradbena podjetja.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: zidarska dela, temeljna plošča, hiša na ključ, gradnja hiše na ključ, gradbena dela, gradnja hiše, gradbena podjetja, zidarstvo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Ali ima montažna hiša v primerjavi s klasično grajeno kakšne pomanjkljivosti?

  Sodobne montažne hiše so podobno stabilne, močne in vzdržljive kot klasično grajene hiše, zato gradnja oziroma nakup montažne hiše nima očitnih pomanjkljivosti.

 • Ali so lesene montažne hiše isto stabilne kot klasične zidane hiše?

  Stabilnost in vzdržljivost dobro grajene montažne hiše je povsem primerljiva s klasično grajeno hišo. Montažna hiša je prav tako varna pred požari, potresi in drugimi vremenskimi nevšečnostmi.

 • Kako dolgo traja postavitev montažne hiše?

  V kolikšnem času je montažna hiša lahko postavljena, je sicer odvisno od zahtevnosti gradnje (velikosti hiše, lokacije, uporabljenih materialov), a običajna montažna hiša je lahko zgrajena že v treh mesecih.

 • Ali so montažne hiše bolj ekološke kot klasične zidane hiše?

  Montažne hiše načeloma veljajo za bolj ekološke od klasičnih, saj že sama gradnja montažne hiše proizvede manj odpadkov in je zato okolju prijaznejša. Prav tako je dejstvo, da je večina sodobnih stavb, ki so opremljene z najbolj zelenimi rešitvami in so okolju najmanj škodljive, montažnih. A to ne pomeni, da ne moremo zgraditi zelene zidane hiše. Z uporabo primernih materialov je tudi klasično grajena hiša lahko zelo ekološka. V resnici so vse novejše hiše, tako montažne kot klasično zidane, nizkoenergijske.

Nedavna povpraševanja za montažne hiše, Ljubljana

Postavitev montažne hiše

 • Predvidena površina objekta (v m2): 156
 • Tip (oblika) hiše: Mansardna (P+M)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece
 • Ali imate zazidljivo parcelo?: Da

Podravljeni! Potrebujemo postavitev montažne hiše na ključ. Imela bi centralni prezračevalni sistem in talno gretje s toplotno črpalko. Gradnja bo bila v Črni Vasi v Ljubljani, kjer je potrebno pilotiranje, tako da klasična temeljna plošča ne pride v poštev, tudi če je del ponudbe. Hvala in lp.

Postavitev montažne hiše

 • Predvidena površina objekta (v m2): 80
 • Tip (oblika) hiše: Mansardna (P+M)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Enostavna eno nadstropna družinska hiša, odprti postori, veliko svetlobe. V spodnjih prostorih so manjša shramba, odprt bivalni prostor in dodatna soba (kabinet) in sanitarni prostor. V zgornjih prostorih dve otroški sobi, kopalnica, spalnica z walk in omaro ter majhen kabinet. Površina 80m2. Hvala in lep pozdrav

Postavitev montažne hiše

 • Predvidena površina objekta: 120 m2
 • Tip (oblika) hiše: Mansardna (P+M)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece
 • Ali imate zazidljivo parcelo?: Ne

Enostanovanjska hisa; odprt plan (kuhinja, jedilnica, dnevni prostor); WC; spalnica + 2 sobi v nadstropju; manjsa soba/kabinet/pisarna; velika kopalnica v nadstropju s kadjo, tusem in bidejem; zelja je po shrambi in utility, vendar nista obvezni oziroma sta lahko zdruzeni ali pridruzeni drugim prostorom; garaza - za avto, kot tudi prostor za hrambo opreme za izvajanje posla, torej velikosti za dva avtomobila/ lahko tudi nadstresek za 2 avtomobila in manjsi zaprt prostor za hrambo opreme z enostavnim dostopom za natovarjanje in iztovarjanje