Zahtevaj brezplačne ponudbe arhitektov v Ljubljani

1712 izvajalcev v bližini
19 še na voljo

Že 39.313 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših arhitektov Ljubljana, 2021

112 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
Marko P. , pred 3 leti

Več kot korekten. Sem brez pripomb zato ga priporočam vsakemu!

5,0
Karin G. , pred 1 letom

Super arhitekt.

5+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: načrt za gradnjo hiše, projektant, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, projektiranje hiš, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, notranji design, arhitekti, legalizacija objekta, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo

EDH d.o.o.

4,7
16 ocen
5,0
Edis B. , pred 3 leti

Arhitekt je enkraten in zelo odličen.

5,0
Nataša P. , pred 5 dnevi

Pri EDH so se res izkazali s predlogi in pomočjo pri rekonstrukciji stare hiše. Odlična ocena!

10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: legalizacija objekta, projektant, notranji design, projektiranje hiš, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, arhitekti, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Marko K. , pred 3 leti

Ponudnik se drži rokov, cene. Prav tako je odlična komunikacija. Priporočamo!

5,0
Davor Z. , pred 4 leti

Bili so zelo prilagodljivi, upoštevali so vse želje, držali so se dogovorjenih rokov in sem zelo pozitivno presenečen nad samo kvaliteto izvajalcev. Definitivno bi izvajalce priporočil in se še kdaj obrnil na njih. Hvala!

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Kaj delamo: legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, projekti hiš, arhitekti, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, notranji design, projektant.

Zahtevaj ponudbo

BP2 d.o.o.

5,0
8 ocen
5,0
Klemen V. , pred 5 leti

Moram pohvaliti hitro odzivnost podjetja za notranje oblikovanje BP2 oziroma arhitekta g. Roberta Krčmarja, kjer so mi v zelo kratkem času pripravili ponudbo, opravili ogled na objektu in pripravili več idejnih zasnov. Vse zasnove so bile odlične in težko se je bilo odločiti za eno samo. Storitev je cenovno sprejemljiva, korektno pripravljena dokumentacija pa nam je pomagala pri izvedbenih delih, iskanju ponudnikov in opreme. Toplo priporočam!

Hvala za mnenje. Tudi meni je bilo v veselje sodelovati z vami. V primeru, da boste potrebovali še kakšne informacije glede opreme, me prosim kontaktirajte. Lep pozdrav, Robert Krčmar www.flat-id.com

5,0
Špelca M. , pred 11 meseci

S partnerko sva pri nakupu novega stanovanja želeli nekoga, ki bo obvladal svoj posel, obenem pa znal prisluhniti in svetoval tako, da bo upošteval najine želje. Lahko samo rečem, da si takega notranjega oblikovalca, kot je Robert Krčmar, človek lahko samo želi. Že od prvega pogovora in vse do konca je ostal odprt, prijazen in zelo strokoven. Ni nama svetoval le pri izbiri pohištva in vse opreme, temveč je prisostvoval in spremljal celoten proces od dneva, ko sva dobili tloris, do selitve, ko je komuniciral z mizarjem, ki je nameščal pohištvo. Nanj sva se večkrat obrnili s kakšno malenkostjo in vedno je bil pripravljen priskočiti na pomoč. Brez njega bi bilo najino stanovanje kup mešanih stilov, ker sva si različni, on pa ga je uspel opremiti brezčasno in tako, da je všeč obema. Robi, hvala!

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: legalizacija objekta, projektiranje hiš, arhitekturni biro, notranje oblikovanje, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, notranji design, notranji oblikovalec, načrt za gradnjo hiše, projektant, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

BIRO EDH d.o.o.

5,0
7 ocen
5,0
Jana K. , pred 6 meseci

Vse pohvale za strokovnost in predvsem potrpežljivost podjetju BIRO EDH d.o.o. . Nama so zelo olajšali vse odločitve glede arhitekture in gradnje. Definitivno bi se ponovno odločila zanje.

Brez večjih pripomb, lahko bi npr. nudili tudi 3D izrise.

5,0
Branislav N. , pred 2 mesecema

Zelo smo bili zadovoljni z EDH birojem za načrte za hišo.

5+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Kaj delamo: notranje oblikovanje, arhitekti, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, projekti hiš, notranji design, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, projektant.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Maruša S. , pred 4 leti

Ponudnik je bil odziven, za uvodni sestanek je prišel na dom. Komunikacija preko e-pošte je bila pogosta in učinkovita. Upošteval je najine želje in jih dopolnil s svojimi rešitvami. Predlagal je zanimivo, atraktivno opremo.

4,7
Tomaž V. , pred 3 leti

Maksimalno zadovolnji! Vse kar smo se dogovorili je bilo izvedeno.

20+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Kaj delamo: načrt za gradnjo hiše, projektant, notranji oblikovalec, legalizacija objekta, projektiranje hiš, notranji design, arhitekturni biro, projekti hiš, notranje oblikovanje, arhitekti, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo

ARHITEKTURA d.o.o.

4,8
6 ocen
5,0
Anela B. , pred 6 leti

Arhitekt Boštjan Gabrijelčič se je zelo potrudil in najprej poskrbel, da bo stanovanje uporabno. Njegova pomoč je bila ključna tudi pri racionalizaciji stroškov opreme. Predvsem pa je stanovanje estetsko čudovito, v tem pogledu so presegli vsa pričakovanja. Kljub odličnim referencam so s ceno zelo konkurenčni. Brez oklevanja priporočam.

5,0
Špela Š. , pred 6 leti

Sem bila zelo zadovoljna! Priporočam naprej!

20+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016
Izbor strank 2020

Kaj delamo: legalizacija objekta, arhitekti, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje, projektant, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, notranji design, projektiranje hiš, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

GEOTOČKA d.o.o.

5,0
5 ocen
5,0
Danijel A. , pred 1 letom

Ponudnik ima zelo uporabno spletno stran, kjer sem si lahko prebral vse o legalizaciji mojega primera. Sistem komunikacije preko spleta nam skrajša čas.

Ima kar precej podizvajalcev, zato se realizacija nekoliko podaljša.

5,0
Špela G. , pred 4 leti

Vse je bilo, kot dogovorjeno. Priporočam!

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: geodetski biro, geodetski načrt, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, geodetske storitve, projekti hiš, parcelacija, geodetski posnetek, projektiranje hiš, arhitekturni biro, notranji design, etažna lastnina, projektant, notranje oblikovanje, geodetska podjetja, geodeti.

Zahtevaj ponudbo

ARHI-3K d.o.o.

4,3
5 ocen
5,0
Andreja Z. , pred 5 leti

Zelo bi pohvalili go. Gordano Radenovic iz projektivnega biroja Arhi-3k, ki si je vzela čas samo za nas, kljub temu da je bilo jasno, da trenutno še ne naročamo nobenega projekta. Ampak da nas zanima, kakšni so stroški in pot do pridobitve gradbenega dovoljenja. Res smo ji hvaležni za vse informacije in za njeno prijaznost!

5,0
Alenka K. , pred 4 leti

Držal se je dogovorjenih rokov in dogovorjene cene. Je zelo odziven in odprt za predloge. Pohvalila bi tudi prijaznost in dobro komunikacijo. Res so se zelo potrudili.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: notranji design, projekti hiš, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, projektant, legalizacija objekta, notranji oblikovalec, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Miroslav R. , pred 3 leti

Korektno delo.

5,0
Bojan M. , pred 3 leti

Podal je zanimivo idejno rešitev za razporeditev prostorov. Zadovoljen.

Izbor strank 2018

Kaj delamo: projekti hiš, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, projektant, legalizacija objekta, arhitekturni biro, arhitekti, notranji oblikovalec, notranji design, načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo

EDH, Katja Gale, s.p.

5,0
3 ocene
5,0
Primož A. , pred 2 letoma

Odzivnost, odgovori na mestu brez ovinkarjenja

5,0
Monika H. , pred 2 letoma

Zelo zadovoljni. Odlično se je odrezal.

200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Kaj delamo: projektant, arhitekti, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, projekti hiš, arhitekturni biro, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, notranji design, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Olga L. , pred 7 leti

Super! Ravno smo začeli sodelovati. Pohvalila bi odzivnost in prijaznost! Sem zelo, zelo zadovoljna z njihovim delom, so se zavzeli in me prav prijetno presenetili!

4,7
Stane M. , pred 7 leti

Smo še sredi postopka urejanja, ampak zaenkrat nimam pripomb, same pohvale! Sem zelo zadovoljen z izbranim podjetjem.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: notranji design, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, arhitekti, legalizacija objekta, gradbeni nadzor, projektant, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, notranje oblikovanje, gradbeni nadzorniki, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Ksenija Š. , pred 6 leti

S pomočjo Andreja smo opremili stanovanje. Zelo sem bila zadovoljna, nimam kaj reči. Sem ga že priporočila naprej!

5,0
Tatjana B. , pred 6 leti

Izdelal nam je načrt za izdelavo mansarde. Sem zelo zadovoljna, čakamo pa še realizacijo!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: arhitekturni biro, projektant, notranji design, legalizacija objekta, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Anica Č. , pred 1 mesecem

Zelo zadovoljna s storitvijo ga. Natalije firme Arhistar.

5,0
David S. , pred 7 meseci

Pozdravljeni, Pri Nataliji Razpotnik (Arhistar) sem naročil analizo pridobitve gradbenega dovoljenja. Ker se je pred nakupom mudilo, nam je šla ga. Razpotnik resnično na roko - dobili smo se še isti dan , da sem ji predal vso dokumentacijo in delno analizo dobil že v poznih večernih urah/nočnih urah, popolno poročilo pa v nekaj dneh. Poročilo je izčrpno in vsebuje vse informacije, ki smo jih pred nakupom parcele potrebovali. Našla je tudi nekaj pomankljivosti parcele, ki jih brez njene pomoči ne bi opazili, in pridobila informacije tako s strani občine kot tudi drugih pomembnih deležnikov. Z njenim delom smo zelo zadovoljni - 5/5.

100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Kaj delamo: projektant, legalizacija objekta, arhitekturni biro, notranji design, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, arhitekti, projektiranje hiš, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Mojca H. B. , pred 1 letom

Zelo ažurna, uredila vse kar smo potrebovali.

4,7
Marjetka G. , pred 2 letoma

Vedno odzivna, vse v skladu z dogovorom. Cena v skladu z dogovoro.

20+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Kaj delamo: notranji oblikovalec, arhitekti, projekti hiš, projektiranje hiš, legalizacija objekta, notranji design, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, projektant, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo

KOMBINAT d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Simona P. B. , pred 6 leti

Res sem bila zelo zadovoljna z našim sodelovanjem. Naj pohvalim g. Tomaža, ki se je res angažiral, nam svetoval. Dokumentacijo že imamo, čakamo le še na izdano gradbeno dovoljenje. Priporočam!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: notranji oblikovalec, projekti hiš, notranji design, arhitekti, projektant, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Rudolf J. , pred 7 leti

Sem zadovoljen, ponudnik se drži dogovorov, cenovno je bil najbolj ugoden.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: notranji oblikovalec, projektiranje hiš, notranji design, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, projektant, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Isak S. , pred 2 letoma

Arhitekta je svoje delo opravila odlično, zelo zadovoljen, priporočam!

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Kaj delamo: notranji oblikovalec, notranji design, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje, projekti hiš, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, arhitekti, arhitekturni biro, projektant, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Maja P. , pred 4 leti

Ponudnik poln idej, upošteval moje želje, ugodna cena. Dogovorjenega se je držal! Seveda priporočam!

Kaj delamo: gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta, notranji design, projekti hiš, projektant, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, projektiranje hiš, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Monika M. , pred 1 letom

Za adaptacijo in rekonstrukcijo smo izbrali gospoda Leonarda Kumpreja s.p. Vse je bilo super!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: notranji design, projektant, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, arhitekturni biro, arhitekti, legalizacija objekta, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdo mi lahko uredi gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja boste potrebovali arhitekta oziroma projektanta, ki bo zbral vsa potrebna soglasja in uredil vso dokumentacijo. Dokumentacijo morate vi ali vaš pooblaščenec vložiti na upravno enoto, od katere boste tudi pridobili gradbeno dovoljenje.

 • Ali lahko gradim v lastni režiji?

  Ob upoštevanju vse potrebne zakonodaje je gradnja v lastni režiji možna. A tudi pri gradnji v lastni režiji velja, da mora projektant za vodenje izdelave projektne dokumentacije določiti pooblaščenega arhitekta ali pooblaščenega inženirja iz stroke, ki koordinira izdelavo projektne dokumentacije in jo potrdi.

 • Kakšna je razlika med tipskim in klasičnim načrtom za hišo?

  Klasični načrt za hišo je načrt, ki ga arhitekt izdela posebej za vas, specifično po vaših željah. Tipski načrt pa je načrt, ki že obstaja, in po katerem je bilo zgrajenih že več hiš. Izbirate lahko med mnogimi tipskimi načrti, izbranega pa lahko arhitekt do določene mere tudi prilagodi vašim željam. Tak načrt je tudi cenejši od klasičnega, se bo pa cena načrta višala sorazmerno z vašimi zahtevami za posege vanj.

Nedavna povpraševanja za arhitekte, Ljubljana

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 294
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Hiša za kletjo 80 m2, visokim pritličjem m2, prvim nadstropjem in mansardo m2. Hiša je v 3. gradbeni fazi, stara 30 let, trenutno je v zaključni fazi pridobivanja gradbenega dovoljenja za dokončanje. Hiša bo dokončana z naravnimi, ekološkimi materiali, imela ilovnate omete, tudi opremo želimo imeti iz čim bolj naravnih, ekoloških materialov.. Iščemo notranjega arhitekta za opremo prostorov in nadzor nad izvedbo.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Večstanovanjski objekt
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Z namenom obnove strehe in spremembe neuporabljenega podstrešja v bivalne površine prosim za ponudbo za izdelavo celovitega projekta rekonstrukcije podstrehe (glejte prilogo cenitveno porocilo-4. etaža) starejšega objekta v 1-2 stanovanji v stari Ljubljani z vsemi fazami (IZP, DGD, PZI in PID), vodenjem postopkov, pridobivanjem soglasij ter usklajevanjem z ZVKDS v skupni končni izmeri cca -m2. Stara stanovanjska hiša se nahaja v centru Ljubljane. Ponudba naj vključuje: - idejno zasnovo za pridobivanje mnenj in projektnih pogojev - uvodno mapo DGD, PZI, PID - koordinacijo in vodenje projektiranja, - arhitekturo:- tehnično poročilo z opisom posegov, - tlorisi pritličja z razporeditvijo notranje opreme do M 1:50, - sheme vrat; - sheme oken; - sheme tlakov; - prečni in vzdolžni prerez do M 1:50, - nujno potrebni detajli, - projektantski nadzor; - popis gradbeno-obrtniških del, - splošne elektro inštalacije -načrt nizkonapetostnega dovoda do objekta z meritvami električne energije za objekt – skladno s pridobljenim soglasjem za priključitev El. Distributerja in tlorisa - situacije (zbirnik obstoječih vodo) -strojne instalacije: -ogrevanje, hlajenje, prezračevanje, interni vodovod, vertikalna kanalizacija dotlaka pritličja, dodatna hlajenja in prezračevanja; - gradbene konstrukcije: - poročilo o stanju objekta Fazo DGD: - sodelovanje z arhitektom in ostalimi partnerji pri načrtovanju - tehnično poročilo - zasnova konstrukcije - statični račun bistvenih novih konstrukcijskih elementov in njihov vplivi na obstoječo konstrukicjo Fazo PZI: - tehnično poročilo - opažne in armaturne ali opažno-armaturne risbe - delavniška dokumentacija jeklenih in lesenih konstrukcij - izvlečki konstrukcijskih materialov Fazo PID: - tehnično poročilo - opažne in armaturne ali opažno-armaturne risbe - delavniška dokumentacija jeklenih in lesenih konstrukcij. Hvala vam in lp.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora: 60 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Dober dan. Iščeva arhitekta, za izris načrta prenove mansardnega stanovanja v starejši montažni hiši v Ljubljani na Rudniku. Stanovanje ima 60m2 in je potrebno kompletne prenove. V sklopu prenove pričakujeva novo postavitev prostorov, oken, sodoben design, vgradnjo novega vira ogrevanja, izolacija, potencialen dvig stropa mansarde. Odprta sva do novih idej in opcij. Od arhitekta pričakujeva načrt, ki ga lahko posredujeva izvajalcu. Posebnih zahtev ni, saj gradbeno dovoljenje ne bo potrebno. Podrobno opisana projektna naloga dodana v priponki. Lp.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora: 140 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Starejša hiša, potrebna celovita prenova od temeljev do strehe, vključno z vsemi inštalacijami, fasado. Pritličje zaradi vlage ni primerno za bivanje, v prvem nadstropju je stanovanje, podstreha ni bivalna. Potrebujemo 5 sob, 2 kopalnici, dnevni prostor, kuhi jo. Potrebno je prestaviti vhod, verjetno tudi drugi posegi v konstrukcijo hiše. Potrebujemo arhitekta, ki bi izbrisal oz. umestil potrebne prostore v hišo in pripravil potrebno dokumentacijo za pridobitev gradbenega dovoljenja. Hvala in lp.

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora: 9 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Potrebujemo gradbeno dovoljenje in vse kar spada zraven (arhitektni načrt, papirji za pridobitev g.d. ...) za izvedbo 2 frčad na strehi stanovanjske hiše. Vsaka frčada bi merila cca. 2 m. Izvajalca del že imamo. Ce se ne bom uspela javit zaradi majhnih otrok, prosim za sms in poklicem nazaj. Lp Ljubljana - Center Hvala in lp. Maša

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora: 190 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, iščemo kakšnega arhitekta: Zanimamo se za montazno dvoatanovanjsko hiso. Eno stanovanje v pritlicju cca 70m^2 s teraso/izjod na vrt. Drugo stanovanje cca m^2 lahko v nadstropju/mansardo za druzino z dvema otrokoma. Zanimajo me tipske montazne hise ali pa (v kolikor je mozno indvidualne). Lp jernej

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Ostali poslovni prostori
 • Površina objekta ali prostora: 65 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

pozdravljeni, v kratekm bom svoj bar prenavljal, kjer bom polovico lokala spremnil v okrečevalnico oz fast food. Zato bi rabil arhitekta kateri bi mi znal narediti idejni projekt z 3d izrisom in kasneje tudi podrobni popis del, adaptacije ,notranje opreme, prezračevanje in vse kar paše zraven. namreč včasih je bilo pol lokala delikatesa in pol bar in tudi sam objekt sta načeloma dva objekta vsak po 30m2 vendar sta trenutno združena v en objekt. seveda treba je pa tudi vedeti predpise kaj vse more biti strogo ločeno fast fod- bar. za dodatne informacije sem vam na voljo na št. -- Lp.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora: 200 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Hisa ima tri nadstropja, vsako veliko nekje 65 m2. Zgornje, mansardno stanovanje je urejeno za 4 člansko družino in obsega dnevni prostor (kuhinja, jedilnica in dnevna soba), kopalnico, hodnik, spalnico in eno otrosko sobo za dva otroka. Medtem ko je pritlicje namenjeno garazi, kjer je tudi wc ter kuhinja, kurilnici in dnevni sobi namenjeni obiskom. Problem garaznega prostora je precej nizek strop, cca. 2m. Srednje nadstropje ima prav tako funkcijo stanovanja, namenjeno dvema clovekoma. Vsa nadstropja so med seboj v notranjosti hise povezana, prav tako imajo vsa nadstropja tudi locen vhod. Adaptacija se predvsem nanasa na pritlicje in prvo nadstropje, ki bi ga rada preuredila tako, da se celotna hisa predela na dva dela. Kar pomeni, da se zgornje, mansardno stanovanje razsiri tudi v prvo nadstropje. Pritlicje pridobilo funkcijo dnevnega prostora (kuhinja, dnevna soba in jedilnica), prvo nadstropje pa bi dobilo delno funkcijo spalnih prostorov povezanih s pritlicjem ter drugi del dnevnega prostora (kuhinja, dnevna soba in jedilnica) povezanega z zgornjim, mansardnim stanovanjem. Tako v mansardi pridobimo dodatno sobo. Potrebujem arhitekta. Hvala, lp

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora: 130 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, iščem arhitekta za notranje oblikovanje novega stanovanja (m2), v katerem je že položen parket in opremljen z 2 kopalnicama. Opremiti je potrebno predsobo, zakonsko spalnico z garderobno nišo, pisarno, kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter prenoviti eno kopalnico, dve sobi ostaneta prazni. S partnerjem imava že nekaj idej. Poleg tega bi si želela opremiti stanovanje v svetlih tonih (bela, svetel les, videz marmorja), v skladu s parketom. Projekt bi želela speljati čimprej oz. najkasneje v 1-3 mesecih. Za dodatna vprašanja sem vam na voljo. Hvala, LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora: 50 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, prenavljamo mansardo in bi k obstoječim strešnim oknom, želeli dodati tudi stenska. Okna bi dali na stene, na katerih jih trenutno ni. Za celoten projekt potrebujemo arhitekta in statika oz. storitev, ki bo pokrila vse zahtevane korake za vlogo za gradbeno dovoljenje. Hvala za vaš odgovor.