Zahtevaj brezplačne ponudbe arhitektov v Kočevju

16 izvajalcev v bližini

Že 1.436 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

13 najboljših arhitektov Kočevje, 2021

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

KORA TRADE d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Jure S. , pred 3 leti

Super, držal se je vseh rokov in cen. priporočam.

20+
Let na tržišču
Izbor strank 2018

Kaj delamo: arhitekti, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, projektiranje hiš, projektant, projekti hiš, notranji design, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, arhitekti, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, notranji design, projekti hiš, arhitekturni biro, projektant, notranje oblikovanje, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: arhitekturni biro, legalizacija objekta, notranji design, projekti hiš, projektiranje hiš, arhitekti, projektant, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: gradbeno dovoljenje, notranji design, načrt za gradnjo hiše, arhitekti, projektant, legalizacija objekta, projekti hiš, projektiranje hiš, arhitekturni biro, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: načrt za gradnjo hiše, arhitekti, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, notranji oblikovalec, projektant, notranji design, projekti hiš, notranje oblikovanje, arhitekturni biro, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: zidarstvo, arhitekti, notranji oblikovalec, notranji design, zidarska dela, temeljna plošča, gradnja hiše, gradbena podjetja, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, hiša na ključ, gradbena dela, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, gradnja hiše na ključ, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: arhitekti, notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, projektant, legalizacija objekta, notranji design, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: legalizacija objekta, arhitekturni biro, projektant, notranje oblikovanje, projekti hiš, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, notranji design, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

Tadeja Vidoni s.p.

 
0 ocen

Kaj delamo: projektant, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, projektiranje hiš, projekti hiš, arhitekti, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta, notranje oblikovanje, notranji design, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo

Hana Geder s.p.

 
0 ocen

Kaj delamo: arhitekti, notranje oblikovanje, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, legalizacija objekta, projektiranje hiš, projekti hiš, notranji design, projektant.

Zahtevaj ponudbo

Kaj delamo: projektant, načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, arhitekti, notranji design, projekti hiš, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, projektiranje hiš, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo

Edith Kopač s.p.

 
0 ocen

Kaj delamo: arhitekti, notranji oblikovalec, projektant, načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta, arhitekturni biro, notranje oblikovanje, projektiranje hiš, projekti hiš, notranji design.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: notranji oblikovalec, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta, notranji design, projektant, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, projektiranje hiš, arhitekturni biro, arhitekti, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdo mi lahko uredi gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja boste potrebovali arhitekta oziroma projektanta, ki bo zbral vsa potrebna soglasja in uredil vso dokumentacijo. Dokumentacijo morate vi ali vaš pooblaščenec vložiti na upravno enoto, od katere boste tudi pridobili gradbeno dovoljenje.

 • Ali lahko gradim v lastni režiji?

  Ob upoštevanju vse potrebne zakonodaje je gradnja v lastni režiji možna. A tudi pri gradnji v lastni režiji velja, da mora projektant za vodenje izdelave projektne dokumentacije določiti pooblaščenega arhitekta ali pooblaščenega inženirja iz stroke, ki koordinira izdelavo projektne dokumentacije in jo potrdi.

 • Kakšna je razlika med tipskim in klasičnim načrtom za hišo?

  Klasični načrt za hišo je načrt, ki ga arhitekt izdela posebej za vas, specifično po vaših željah. Tipski načrt pa je načrt, ki že obstaja, in po katerem je bilo zgrajenih že več hiš. Izbirate lahko med mnogimi tipskimi načrti, izbranega pa lahko arhitekt do določene mere tudi prilagodi vašim željam. Tak načrt je tudi cenejši od klasičnega, se bo pa cena načrta višala sorazmerno z vašimi zahtevami za posege vanj.

Nedavna povpraševanja za arhitekte, Kočevje

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 35
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni! Zanima me cena za postavitev pohištva in sicer kuhinje in pa dnevnega prostora, ker imam vse v enem prostoru. Kuhinjo mi bodo delali po meri nekaj predstav že imam kako bi izgledala potrebovala bi pa še dodaten nasvet strokovnjaka. Gre za mansardno stanovanje, nahajam se v Kočevju. Arhitekta bi potrebovali v roku 14 dni. Hvala in LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 56
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, Dvosobno stanovanje z tlorisom kot na sliki v priponki bi v prihodnosti želeli preurediti v trosobno oz. pridobiti dodatno sobo z pregrado ali podiranjem cele oz. delne stene oz več njih. Skrajno leva soba (trenutno dnevna soba): cca cm * cm Kuhinja z jedilnico: cca * * * * * cm Hodnik (spodaj): * cm Kopalnica: * cm Skrajno desna soba (trenutno spalnica): * cm Balkon: * cm Potrebujem arhitekta za izris projekta. Hvala, lp

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 78
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, Adaptacija 1/2 starejše hiše, ki je sedaj zgrajena iz različnega gradbenega materjala (kamen, malta, slama, apnena malta). Ker pa je težava z vlago bi del hiše podrl do konca in na istih gabaridih začel od novih temeljev dalje pritličje in mansarda. V prilogi vam pošiljam osnovni tloris, iz kuhinje in jedilnice bi bil izhod na teraso. Hvala l.p.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 160
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Trenutno je hiša 9*8m. Radi bi manjšo hišo okrog - kvadratov plus klet kjer bi bila kurilnica, prostor za pralni in sušilni in shramba. Prtljicje bi bilo kuhinja, jedilnica in dnevni prostor skupaj. Ena soba in kopalnica in ena manjša shramba poleg kuhinje. V mansardi pa 2 sobi, kabinet in kopalnica. Površina: +klet 40 Hvala in lp

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 164
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Novagradnja v mirnem okolje čist ob gozdičku v objemu narave..imamo veliko steklenih površin,zato svetlobe in sožitje z naravo ne manjka. Želimo si ustvariti topel dom z modernimi detajli,vendar ne preveč minimalistično..zato bi se rada prepustila strokovnjakom za svetovanje,čeprav dobro vemo kaj nam všeč je vseeno če lahko to vidiš v 3D izrisu,hvala .

Razširitev (dozidava ali nadzidava)

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 220
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni, želela bi dozidavo zgornjega nadstropja - zazidavanje del terase (v dnevno sobo). Drug del hiše (kjer je daljši balkon) pa bi podaljšala za 2 sobi in še dodatno dozidala v obliko L, za še 2 ali 3 dodatne sobe (s hodnikom, kjer je trenutno balkon in naprej v isto smer). V spodnjem nadstropju prebivata starša, v zgornjem nadstropju pa si urejamo stanovanje jaz in partner z otroci. Ker imamo po partnerjevi strani starše iz Italije, potrebujemo vsaj 1 sobo za goste. Spodnje nadstropje, kjer bi podaljšali hišo v obliko L tudi spodnji del, smo imeli namen narediti letni vrt. Trenuten prostor nam žal ni dovolj velik za prebivanje vseh nas, v prihodnosti pa bo še več otrok, zato potrebujemo dodatne sobe in iščemo rešitve. Če ni možnosti gradnje v obliko L, je lahko tudi ravna oblika. Vse kar je možno, le da se poveča. Najlepša hvala in lep pozdrav,

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora: 55 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Trenutno sem podnajemnik v 2-sobnem stanovanju v bloku v velikosti slabih 60 m2 in me zanima nakup tega stanovanja. Pred samo odločitvijo bi rad preveril kake so možnosti adaptacije tega stanovanja, predvsem kake so možnosti preoblikovanja tlorisa, predvsem, da bi se pridobil dodaten prostor / soba. V priponki prilaga okviren tloris z približnimi merami, katere se kasneje bolj natančno definirajo. V kolikor je možno bi vam prepustil tudi sam nadzor in najraje tudi samo realizacijo z vašimi podizvajalci. Vaše okvirne ponudbe oz. ogleda se že veselim in vas lepo pozdravljam.