Zahtevaj brezplačne ponudbe arhitektov v Grosuplju

153 izvajalcev v bližini

Že 2.946 uporabnikov iz Grosuplja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših arhitektov Grosuplje, 2022

21 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

Uršula Bregar

3,7
7 ocen
5,0
Špela H. , pred 1 letom

Lekturo magisterske naloge mi je opravila Uršula Bregar. Opravljeno je bilo korektno in v roku.

5,0
Jaroš B. , pred 9 meseci

Diplomsko nalogo mi je lektorirala Uršula Bregar. Prijazna in korektna

100+
Poslanih ponudb

Storitve: lektoriranje diplomskih nalog, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, prevajanje besedil, projektant, arhitekti, sodni prevajalci, projektiranje hiš, prevajanje, projekti hiš, prevod, lektoriranje magistrskih nalog, lektoriranje, legalizacija objekta, lektor, notranji design.

Zahtevaj ponudbo

ARBEKO d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Bojana D. , pred 2 letoma

Pomagala s številnimi nasveti, hitra odzivnost. Zaenkrat vse ok, vendar projekt še ni zaključen.

5+
Let na tržišču

Storitve: legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, projektant, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, projekti hiš, notranje oblikovanje, notranji design, projektiranje hiš, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

STUDIO HÖFLER d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
Alenka P. , pred 8 leti

Korekten odnos, veliko predstavljenih možnosti, hitri odzivni čas, prijaznost, zanimanje za stranko.

Morda bi bilo bolje, če bi mi ponudil le eno rešitev ureditve, bi se lažje odločili, tako pa jih je g. podal več, kot smo pričakovali, hvala, smo zadovoljni.

20+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, arhitekti, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, notranji design, projektiranje hiš, legalizacija objekta, projektant, projekti hiš, arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Tomaž D. , pred 6 leti

Poslušajo in upoštevajo predloge. Nimam pripomb!

5,0
Milan P. , pred 6 leti

Zelo sem zadovoljen! Ponudnik se je zelo hitro odzval, zadovoljen pa sem tudi s ceno. Pohvalil bi rad tudi, da je bil ponudnik zelo profesionalen in mi je pomagal z nasvetom tudi potem, ko je projekt zaključil. Zelo ga priporočam!

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016
Izbor strank 2017

Storitve: načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, arhitekti, gradbeno dovoljenje, projektant, notranji oblikovalec, notranji design, legalizacija objekta, projektiranje hiš, projekti hiš, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo

DIMING d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Iztok Ž. , pred 7 leti

Vse, kar se tiče izdelave energetske izkaznice, korektno; vse v dogovorjenem roku in nimam nikakeršnih pripomb. Priporočam tudi ostalim.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, notranji design, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, legalizacija objekta, arhitekti, projektant, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Kristjan Z. , pred 6 leti

Z Metodo sem zelo zadovoljen. Za ceno se lahko zmeniš kakor ti odgovarja, raje konča pred rokom, dosegljiva je praktično vedno.

5+
Let na tržišču

Storitve: arhitekti, projektant, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, projekti hiš, projektiranje hiš, gradbeno dovoljenje, notranji design, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo

AB JEREB d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: arhitekti, projekti hiš, notranji design, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, legalizacija objekta, projektant, projektiranje hiš, arhitekturni biro.

Zahtevaj ponudbo

PROFORMING d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: načrt za gradnjo hiše, projektant, notranji design, notranji oblikovalec, arhitekti, legalizacija objekta, arhitekturni biro, projekti hiš, notranje oblikovanje, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo

BIRO 4M d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, projektant, notranji design, projektiranje hiš, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, arhitekti, projekti hiš, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: notranji oblikovalec, projektiranje hiš, projekti hiš, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje, arhitekti, notranji design, legalizacija objekta, projektant, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo

Katarina Kirn s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, arhitekti, projekti hiš, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, projektant, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, notranji design.

Zahtevaj ponudbo

DUŠAN KUS S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: notranji oblikovalec, projektant, notranje oblikovanje, notranji design, projektiranje hiš, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: notranje oblikovanje, arhitekturni biro, arhitekti, projektant, legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, notranji design, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, projektiranje hiš, notranji oblikovalec.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: projektant, projekti hiš, arhitekti, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, notranje oblikovanje, notranji design, načrt za gradnjo hiše, projektiranje hiš.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: projekti hiš, notranji design, arhitekti, notranje oblikovanje, notranji oblikovalec, legalizacija objekta, projektiranje hiš, arhitekturni biro, načrt za gradnjo hiše, projektant, gradbeno dovoljenje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: projektant, legalizacija objekta, arhitekti, projekti hiš, notranji oblikovalec, notranji design, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, projektiranje hiš, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: projektant, legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, arhitekturni biro, projektiranje hiš, notranji design, projekti hiš, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, arhitekti, načrt za gradnjo hiše.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: projekti hiš, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, notranji design, notranje oblikovanje, načrt za gradnjo hiše, projektant, arhitekturni biro, arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: projektiranje hiš, projektant, arhitekturni biro, arhitekti, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta, načrt za gradnjo hiše, notranji oblikovalec, notranji design, notranje oblikovanje, projekti hiš.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: gradbeno dovoljenje, notranji design, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, arhitekturni biro, projektiranje hiš, projekti hiš, notranji oblikovalec, projektant, notranje oblikovanje, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdo mi lahko uredi gradbeno dovoljenje?

  Za pridobitev gradbenega dovoljenja boste potrebovali arhitekta oziroma projektanta, ki bo zbral vsa potrebna soglasja in uredil vso dokumentacijo. Dokumentacijo morate vi ali vaš pooblaščenec vložiti na upravno enoto, od katere boste tudi pridobili gradbeno dovoljenje.

 • Ali lahko gradim v lastni režiji?

  Ob upoštevanju vse potrebne zakonodaje je gradnja v lastni režiji možna. A tudi pri gradnji v lastni režiji velja, da mora projektant za vodenje izdelave projektne dokumentacije določiti pooblaščenega arhitekta ali pooblaščenega inženirja iz stroke, ki koordinira izdelavo projektne dokumentacije in jo potrdi.

 • Kakšna je razlika med tipskim in klasičnim načrtom za hišo?

  Klasični načrt za hišo je načrt, ki ga arhitekt izdela posebej za vas, specifično po vaših željah. Tipski načrt pa je načrt, ki že obstaja, in po katerem je bilo zgrajenih že več hiš. Izbirate lahko med mnogimi tipskimi načrti, izbranega pa lahko arhitekt do določene mere tudi prilagodi vašim željam. Tak načrt je tudi cenejši od klasičnega, se bo pa cena načrta višala sorazmerno z vašimi zahtevami za posege vanj.

Nedavna povpraševanja za arhitekte, Grosuplje

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 300
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Naša hiša ima 3 etaže,dostop v kletne prostore je po zunanjih 7 stopnicah. V pritličje prihajamo po teh 7 + 10 stopnicah, naprej po notranjih 8 stopnicah. V mansardo pa spet po 8, podest osem stopnic. Katastrofa. Želja mi je hišo spremenit v etažo, ker pa je velika višinska razlika, nastane zame problem, nujno potrebujemo strokovnjaka. Da je pa mera polna je parcela s hišo, je poleg velike višin.razl. (ježa), zelo blizu avtoceste, ki je ravno tako v po dolini odmaknjena od našega objekta toliko, da se DARS izgovarja, da nismo v njihihovem območju. Za arhitekte, tudi za ureditev okolice v smislu zaščite pred hrupom. Z možem sva zelo različna karakterja, ne prideva skupaj v smislu dojemanja takega okolja na kvaliteto bivanja naše 4 članske družine, kjer bi lahko bi lahko sobivali skupno in obenem vsak svoje življenje primerno letom in sebi primerno. Pozivam Vas k izzivu in prosim za pomoč. Vredno je poskusiti,ogledati. Hvala.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 85
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, spodnji del hiše ima debele kamnite stene, zgornji je zidan. Pred 18 leti je bila v celoti obnovljena streha, ki je še v odličnem stanju, prav tako so bila v tem času vzidana nova okna s polkni in nov dimnik, ter fasada in napušči. Hiša zunaj lepo izgleda, vendar znotraj ni primerna za normalno življenje.. Od takrat je hiša prazna.V spodnjem delu je dozidan prostor ( kuhinja, shramba ), ki je verjetno bil povečan kasneje , ker stene niso debele. Tega dela se drži še prostor, kjer je bil čebelnjak, oziroma je še sedaj, le da je prazen. Ostali prostori v spodnjem delu hiše so še ; prostor s krušno pečjo (hiša), štibelc ( spalnica , z nizkim stropom), veža s stopniščem v zgornje nadstropje. Zgoraj sta dve sobi in ena majhna sobica, ter hodniček. Ena soba in sobica imata sezidan kukrle, ena soba pa je mansardna s precej nizkim stropom. V hiši ni vodovoda, voda je v hišo pripeljana iz štirne, ki je ob hiši. Prav tako v hiši ni kopalnice in WC- ja. Z možem razmišjava o rekunstrukciji in prenovi, ter želiva strokovno pomoč izkušenega arhitekta na tovrstnem področju. Prav tako bi se v sklopu prenove hiše urejala tudi okolica hiše. Hiša stoji na hribu, na izredno lepi lokaciji v okolici Grosuplja. Želja je ureditev za uporabo hiše na stara leta (prilagojeno). Hvala, lp

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani, potrebujemo ponudbo in arhitekta, ki bi, s svojimi izkušnjami in predlogi, pritličje v izmeri cca m2 rekonstruiral v 2 ločeni stanovanji z lastnima vhodoma. V mansardi je že urejeno stanovanje, ki bi potrebovalo svoj lasten vhod (trenutno je skupni vhod v hišo za pritličje in mansardo - stopnice se začnejo v hodniku pritličja). Z deli bi želeli pričeti čim prej, lahko tudi čez poletje. Hvala, lep pozdrav,

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 74
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Spostovani, prosim za ponudbo glede prenove stanovanja. Stanovanje je staro 10 let, 74 m2 + 90 m2 atrija. Nase zelje so sledece. Smo 4 clanska druzina (1 letni in 6 letni otrok). Spalnico preurediti v dve otroski sobi. Kopalnico namesto banje postaviti tus kabino in dva umivalnika. Glede kuhinje , dnevne sobe in jedilnega kota se prepustimo vasi ideji. Manjso sobo preurediti v sobo z zakonsko posteljo cm. lep pozdrav.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Večstanovanjski objekt
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 255
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni! Potrebovala bi 3D izris oz. res odličen render dvojčka, ki se bo začel graditi v mesecu ali dveh. Želela bi 3D notranjosti in zunanji izgled z nekaj okolice. Ena enota dvočka ima cca m2, gre pa za pritličje in mansardo. Render mora izgledati moderno in privlačno. Če je možno bi poleg fotografij, dodali še video. Prosila bi za pregled vaših referenc. Hvala!

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Drugi objekti
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 350
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Na istem zemljišču poleg dvostanovanjske hiše, stoji gospodarski objekt (hlev) z gradbenim dovoljenjem. Želel bi ga spremenit v stanovanjske enote imam pridobljeno lokacijsko informacijo.Želel bi si da si ustrezna oseba to ogleda, poda svoje mnenje kako se lotit projekta ter kake so možnosti za spremembo namembnosti, do idejnega nacrta, načrta za gradbeno dovoljenje ter konec koncev ali se dela na obstoječem objektu ali se to ruši in gradi na novo. Želje so da bi se nekaj prodalo s tem pokrilo del investicije ter nekaj pa obdržalo za najem. Hvala in lp.

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 152
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Potrebujem projektni biro in gradbince. Delna zunanja prenova hiše (razširitev odprtine v steni za širša izhodna terasna vrata, ter razširitiev 2 okenskih površin v pritličju do tal-sedaj klasična okna). Kompletna prenova pritličja (menjava tal, talno gretje- cca 80 m2, preboj nenosilne stene, odstranitev nosilnega stebra ter ureditev nosilnosti z dodatno preklado, prenova wc-ja, menjava pohodnih oblog na stopnišču, toplotna črpalka (sedaj klasično plinsko ogrevanje s pečjo). Prenova kopalnice v prvem nadstropju - cca 20 m2, ter brušenje parketov v treh sobah - skupno cca 50 m2. Zaključno beljenje. Hvala in LP

Adaptacija ali rekonstrukcija

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 110
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. To je vrstna hiša. Želim preoblikovanje strehe in ponovna izolacija nje, nastavitev za fotovoltaiko ter nadgraditev talnega gretja z gretjem voda zrak, nova pergola na vrtu in vrtna uta. Ker je pristop bolj kompeksen bi želel prvo videti kdo bi bil pripralvjen zagrabiti za to prenovo. šele nato bi dal potrebne podatke , ki bi bili potrebni za izračun. Želel bi tudi, da sami povejo katere podatke potrebujejo.Hvala in lp

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Prenova zajema prenovo predsobe 10 m2, kopalnice 15 m2 in kuhinje z jedilnico in dnevno sobo 35 m2: premaknitev 3 sten, notranje stene z vhodnimi vrati ven na hodnik, stene med predsobo in kuhinjo ter zunanje stene na teraso pod balkon, da se poveča celotna soba za cca. 10 m2, menjavo parketa, elektricnih instalacij, menjava 1 notranjih vrat, obnova celotne kopalnice.

Legalizacija

 • Vrsta objekta: Večstanovanjski objekt
 • Površina objekta ali prostora: 142 m2
 • Okvirni rok začetka projekta: Po dogovoru, se prilagodim

Pozdravljeni, imamo dvostanovanjsko vrstno hišo. Gradbeno dovoljenje je bilo izdano za enostanovanjski objekt. Uporabno dovoljenje se sklicuje na gradbeno dovoljenje. V naravi je nespremenjen že od nakupa, ko sva dva lastnika kupila vsak eno stanovanje. uporabno dovoljenje je bilo izdano šele kakšno leto kasneje. Sami nismo posegali v objekt in spreminjali namembnosti. Objekt je vpisan v zemljiško knjigo, prav tako etažna lastnina. ZK je vse urejeno. Želel bi imeti urejeno tudi gradbeno dovoljenje. Če bi hoteli stanovanje prodati, da ne bi bilo težav. Z lepimi pozdravi,