BP2 d.o.o.

Ljubljana
Arhitekti, Mizarstvo
Obrazec lahko izpolnite v eni minuti! Korak 1/2
10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020
5,0
8 ocen

8 ocen za podjetje BP2 d.o.o.

Mnenja strank

5,0
Špelca M. , pred 1 letom

S partnerko sva pri nakupu novega stanovanja želeli nekoga, ki bo obvladal svoj posel, obenem pa znal prisluhniti in svetoval tako, da bo upošteval najine želje. Lahko samo rečem, da si takega notranjega oblikovalca, kot je Robert Krčmar, človek lahko samo želi. Že od prvega pogovora in vse do konca je ostal odprt, prijazen in zelo strokoven. Ni nama svetoval le pri izbiri pohištva in vse opreme, temveč je prisostvoval in spremljal celoten proces od dneva, ko sva dobili tloris, do selitve, ko je komuniciral z mizarjem, ki je nameščal pohištvo. Nanj sva se večkrat obrnili s kakšno malenkostjo in vedno je bil pripravljen priskočiti na pomoč. Brez njega bi bilo najino stanovanje kup mešanih stilov, ker sva si različni, on pa ga je uspel opremiti brezčasno in tako, da je všeč obema. Robi, hvala!

5,0
Amna H. , pred 3 leti

Robert je zelo odziven. Vedno pripravljen pomagati in svetovati. Upošteval je naše želje in s svojimi idejami dodal piko na i v našem novem domu. Z veseljem ga priporočam.

Najlepša hvala obema !!!

5,0
Erika S. , pred 4 leti

Čisto vse od prvega telefonske pogovoroa do konca je bilo vse urejeno na rok, ustrezna cena in neizmerno prijazen! Boljšega si ne bi mogla želeti! To je za 10! Priporočam!

5,0
Jana Ž. , pred 5 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Vedno se je odzival na telefonske klice. Njegove ideje so mi bile zelo všeč, v celoti je upošteval moje želje in predloge. Z izvajalcem sta zelo dobro sodelovala in me tako v bistvenem razbremenila številnih opravkov, s katerimi je sicer povezana obnova stanovanja. Vselej je bil tudi pripravljen priti na objekt in preveriti potek izvedbe del. Vsekakor ga bom priporočila vsakemu, ki bo iskal nasvet arhitekta. Njegovo delo je v celoti upravičilo plačilo.

5,0
Marjan G. , pred 5 leti

S sodelovanjem sem zelo zadovoljen. Komunikacija je odlična. Dogovor o izvedbi in eventuelnih spremembah ni bil nikoli vprašljiv. Ideje, ki so jih predstavili so zelo dobre. Izdelek je zelo dober.

4,7
Geli M. , pred 5 leti

Priporočamo. S številnimi idejami, s pripravljenostjo za konstuktivne pogovore smo v kratkem času pridobili uporabno arhitekturno rešitev stanovanja.

Najlepša hvala za konstruktivno oceno. Še naprej sem vama na voljo. Z lepimi pozdravi, Robert Krčmar, www.flat-id.com

5,0
Klemen V. , pred 5 leti

Moram pohvaliti hitro odzivnost podjetja za notranje oblikovanje BP2 oziroma arhitekta g. Roberta Krčmarja, kjer so mi v zelo kratkem času pripravili ponudbo, opravili ogled na objektu in pripravili več idejnih zasnov. Vse zasnove so bile odlične in težko se je bilo odločiti za eno samo. Storitev je cenovno sprejemljiva, korektno pripravljena dokumentacija pa nam je pomagala pri izvedbenih delih, iskanju ponudnikov in opreme. Toplo priporočam!

Hvala za mnenje. Tudi meni je bilo v veselje sodelovati z vami. V primeru, da boste potrebovali še kakšne informacije glede opreme, me prosim kontaktirajte. Lep pozdrav, Robert Krčmar www.flat-id.com

5,0
Zdenka P. , pred 3 leti

Arhitekti so mi svetovali pri izbiri notranjega designa, zelo prijazni in ustrežljivi.

Storitve: Arhitekti, Projektiranje hiš, Notranje oblikovanje, Načrt za gradnjo hiše, Arhitekturni biro, Legalizacija objekta, Projekti hiš, Notranji oblikovalec, Gradbeno dovoljenje, Notranji design, Projektant

Drugi izvajalci v bližini Ljubljane

Druge storitve v Ljubljani in okolici

Nedavna povpraševanja

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 45
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Imam stanovanje 45m2 za oddajanje. V njem je samo kuhinja. Potreboval bi vso opremo. Postelje, prevleke, komode, omare, kavč, jedilno mizo, stole. Vse bi kupil v Ikei v Celovcu. Prevoz ni problem. Potrebujem nekoga, ki bi optimalno izkoristil prostore in postavil pravo opremo. Mere v načrtih niso točne, zato oprema po načrtih ne gre not. Hvala in LP

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Iz 4-sobnega stanovanja se bom preselila v 2-sobno stanovanje velikosti 60m2 (spalnica cca 4,8 x 3m, kuhinja 5 x 3m, dnevna soba 5,4 x3,3 m, kopalnica 2,5 x 2 z vgrajeno banjo, hodnik 1,15x 2,80). Iz dnevne sobe je izhod na balkon 3,3 x 1,0. V obeh sobah bi želela imeti "walk in closet". Želela bi, da prostor izgleda prostoren, moderno oblikovan in čimbolj izkoriščen.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 92
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Potrebujemo svetovanje pri opremljanju stanovanja, s poudarkom na pohištvu. Neto tlorisna površina stanovanja je 92,4 m2. Ker gre za novogradnjo ne bi spreminjali razporeditve, prav tako ne inštalacij ter talnih oblog. Stanovanje je sestavljeno iz treh spalnic, dnevne in kuhinje ki sta združeni, terase, obsega tudi »utility«. Poudarek bi bil predvsem na dnevnem prostoru s kuhinjo. V stanovanju bomo obdržali obstoječo kuhinjo, pri čemer bi bilo potrebno ostalo opremo prilagoditi le-tej. Imamo tudi nekaj svoje opreme iz trenutnega bivališča, ki bi jo lahko (v kolikor bi se seveda dalo) vključili, ali pa tudi ne. Želeli bi umestitev vgradnih omar ter predvsem svetovanje glede opreme, ki bi bila v celoti skladna. Prav tako bi želeli ločiti dnevni prostor od spalnega z umestitvijo vrat brez vidnih podbojev. V kopalnici bi izvedli zgolj manjše prilagoditve z umestitvijo večje previjalne mize. Prosimo za ponudbe. Za ostale informacije sem na voljo. LP

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni! V obstoječem družinskem stanovanju, ki obsega večjo in odprto dnevno sobo skupaj s kuhinjo in jedilnico in razgledom na urbani center mesta, s predelno steno zakrito knjižnico in štirimi sobami (dve otroški, spalnica in manjši utility) ter tremi balkoni, ki je bilo prenovljeno in v celoti opremljeno pred 5 leti, iščemo način osvežitve prostorov z obstoječo opremo in delno nadgradnjo določenih delov bivalnega prostora. prostor potrebuje osvežitev predvsem z enovito zgodbo skozi nekatere nujne dodatke in vizualije, ki bi ga oplemenitile oz stilno obogatile. v prostoru skozi celotno linijo prevladujejo belo-črni barvni odtenki, ki bi ostali, a morda potrebujejo novo svežino ali dopolnitev kar manjka, je zaključna oprema jedilnice, ki bi funkcijsko zapolnila stensko pregrado z omaro za kozarce in ponudila kreativno rešitev tudi za dopolnitev s skritimi stoli ali klopjo za večje obiske. poskus prenove bi bil možen tudi že z novimi manjšimi predmeti bodisi z njihovo popolno menjavo (recimo obstoječe luči) ali zgolj prestavitvijo med prostori, kar vključuje tudi ureditev notranjih dekoracij (obstoječih rastlin, mize in vaz, tekstila, ali drugih dodatkov) morda dopolnitev s konzolno mizo ali regalom ob hrbtišču kavča, itd). predvideni stroški za menjavo in osvežitev ne smejo biti visoki, saj gre za minimalno "notranjo preobleko", ki naj ne bi posegala po dizajnu visokega formata, bi pa prostor osvežila in očistila odvečnih predmetov. Hvala in lp.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 50
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Zivimo v stanovanju, ki bi ga zeleli nekoliko spremeniti. Ker sva sinu in hcerki omogocila svojo sobo, si z mozem zeliva svoj spalni koticek. Trenutno spiva v dnevni sobi- na sedezni garnituri, ki jo zvecer spremeniva v lezisce. Del stanovanja je tudi zagrajen balkon, skozi katerega v dnevno sobo prehaja vecji del svetlobe. Kuhinja je delno vezana z dnevno sobo, ki bi jo radi prostorsko odprli in zdruzili v en prostor. Na balkonskem delu bi si uredila lezisce (za nocno spanje), ki bi bilo po moznosti zlozljivo in bi cez dan balkon uporabljali kot bralni koticek. Za vec predlogov bi bili seveda veseli mnenja strokovnjakov. Hvala vnaprej.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 30
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni. Pred enim mesecem sem kupila izredno majhno enosobno stanovanje, ki bi ga želela kar se da najbolje opremiti. V stanovanju bo živela 1 oseba; občasno 2 osebi, nahaja se v 3- nadstropju stavbe, orientirana na južno stran. Stanovanje je zračno in svetlo. Prostora ne želim zapirati, rada bi, da bi opremljeno stanovanje še vedno delovalo odprto in prostorno zato gre moje razmišljanje v smeri po meri naročenega pohištva. Prodajalec je stanovanje prodal z opremo katera mi ni bila všeč in sem jo skoraj v celoti prodala; ostala je le kopalnica z osnovno kopalniško opremo. Ker je oprema stanovanja v celoti prepuščena moji izbiri, bi potrebovala nasvet strokovnjakov, ki bi stanovanjce lično, minimalistično in predvsem izredno funkcionalno osmislili. Skušala sem se sama poigrati (na sliki je moj izdelek, ki pa je čisto začetniški). V prilogi je tloris stanovanja z merami in pregledom inštalacij. Lep pozdrav.

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 54
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Pozdravljeni. Prosila bi za nasvet za barvne kombinacije sten in pohistva v stanovanju, ter bolj podrobno postavitev dnevne sobe - zelela bi da je taka “zen”, zemeljske barve, minimalisticna in da je moznost tudi izvajati pilates oziroma kaksno vadbo. Sem namrec instruktorica pilatesa. Hvala za ponudbe, preferirali bi pa komunikacijo preko maila. LP

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Hiša
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 10
 • Okvirni rok začetka projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Zanimajo me naslednje zadeve: 1. Hodnik bi zmanjšala in naredila kopalnico-dolžina 2,60m, širina 1,45m, višina 2,3m. Zelo rada bi to pregradila s stekleno steno oz. stenama+ vrata. 2. Zunanje stopnišče (je med hišama, stari in novi del), širina 1,10m, dolžina 4,40m. Stopnišče bi rada, da postane notranje. Tu bi bilo potrebno pozidati steno (začetek stopnišča) širine 1,10m ter v višino cca 5m. Nato bi bilo potrebno izvesti povezavo, se pravi, da bi bilo potrebno dodatno pozidati (za vhod) še cca 1,8 m v dolžino, širina okoli 1,10m, višina bi se potem prilagajala, nekje 2,5-3m. Streha bi bila ravna oz. samo izolirano. V tem dodatnem, pozidanem delu bi bila nova vhodna vrata ter okno. 3. Zaprtje balkona. Širina balkona cca 2,1m, dolžina cca 4,8m , višina cca 2,4-2,5m. Želela bi veliko stekla, bolj moderen videz, ravna streha oz. samo izolirano. Ne vem, kako bi se te pozidave oz. spremembe sploh skladale. lp,

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 90
 • Okvirni rok začetka projekta: Takoj

Zdravo, potrebovali bi arhitekta/dizajnerja, ki bi nam svetoval pri razporeditvi ali okvirnem izrisu otroške sobe in kuhinje z jedilnico, ki je v istem prostoru kot dnevna soba. Želimo malo osvežiti izgled in potrebujemo ideje za čim bolj izkoriščen prostor, ker ne vemo ali je trenutna razporeditev tudi res najbolj primerna ali bi se dalo narediti še kaj več oziroma bolje. Hvala,

Notranje oblikovanje

 • Vrsta objekta: Stanovanje
 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Okvirni rok začetka projekta: 1 - 3 mesece

Prenova zajema prenovo predsobe 10 m2, kopalnice 15 m2 in kuhinje z jedilnico in dnevno sobo 35 m2: premaknitev 3 sten, notranje stene z vhodnimi vrati ven na hodnik, stene med predsobo in kuhinjo ter zunanje stene na teraso pod balkon, da se poveča celotna soba za cca. 10 m2, menjavo parketa, elektricnih instalacij, menjava 1 notranjih vrat, obnova celotne kopalnice.