Zahtevaj brezplačne ponudbe za prenovo stanovanja v Ljubljani

1907 izvajalcev v bližini
13 še na voljo

Že 39.308 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših ponudnikov za prenovo stanovanja Ljubljana, 2021

62 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

Uroš Ivančič s.p.

4,6
20 ocen
5,0
Barbara T. , pred 2 letoma

G. Uroš je s svojo ekipo podizvajalcev naše stanovaje kompletno renoviral. Pri delu so bili korektni, zanesljivi, natančni. Dela so potekala tekoče in bila končana v predvidenem roku. Zelo toplo ga pripororočam vsem kateri se odločate za obnovo stanovanja. Končna cena prenove ni odstopala od predračuna.

5,0
Milan L. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cen. Delo je bilo opravljeno korektno in kvalitetno.

30+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: pleskanje stanovanja, pleskanje, beljenje sten, slikopleskarska dela, barvanje fasade, pleskarji, beljenje, pleskanje šol in vrtcev, pleskarstvo, slikopleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Maša R. , pred 6 leti

Zelo zadovoljna in ga priporočam vsem!

5,0
Sandra R. , pred 6 leti

G. Duška sem že priporočila naprej svojim znancem. Zelo zadovoljna!

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

DESEO d.o.o.

4,8
4 ocene
5,0
Iris J. , pred 1 letom

Najlepše se zahvaljujemo firmi Deseo za odlično opravljeno storitev obnove kopalnice. Zahvala in pohvala tudi njihovemu podizvajalcu za odlično in strokovno opravljeno storitev ter prijaznost. Delo so opravili kakovostno in v predvidenih rokih. Ob tem so imeli neverjetno prijazen, skrben in spoštljiv odnos do naročnikov. Dela so predlagali in opravili v dodatnem obsegu na lastno pobudo, da bi nam čim lepše uredili kopalnico. Firmo Deseo z veseljem priporočava tudi drugim za različna dela obnove doma, saj nudijo raznovrstne storitve, Iris in Aleš

5,0
Maja R. D. , pred 1 letom

Vsekakor veliko priporočilo! Pohvaljen njihov odnos in način dela.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2020

Kaj delamo: adaptacija stanovanja, linolej, obnova stanovanja, polaganje parketa, zidarstvo, moderne kopalnice, polaganje ploščic, polaganje keramike, adaptacija kopalnice, prenova stanovanja, parket, gradnja hiše, temeljna plošča, parketarstvo, zidarska dela, gradbena dela.

Zahtevaj ponudbo

Urška Bednar s.p.

4,8
4 ocene
5,0
Kim K. , pred 19 dnevi

Z izvajalci smo zelo zadovoljni. Držali so se vseh dogovorov, delo so izvedli hitro ter cenovno ugodno. Zelo priporičam!

5,0
Presker G. , pred 1 mesecem

Zelo natančna in temeljita. Drzi se dogovorov in navodil. Zelo zadovoljni in toplo priporočamo!

100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Kaj delamo: polaganje keramike, pleskanje, čiščenje na domu, čistilka, barvanje fasade, pleskanje šol in vrtcev, beljenje sten, čistilni servisi, pleskanje stanovanja, čiščenje pisarn, keramičar, čiščenje poslovnih prostorov, polaganje ploščic, dezinfekcija prostorov, keramičarstvo, pleskarji.

Zahtevaj ponudbo

HAZIR KALAČ S.P.

3,8
4 ocene
5,0
Dragica G. , pred 1 letom

Izredno v redu je naredil! Četudi je bilo mraz, se je hitro odzval in sodeloval v pametnimi nasveti. Same pohvale, definitivno priporočam!

4,7
Irena K. , pred 8 meseci

Izvajalec, ki je delal pri meni je bil Kalač Hazir, z njim sem bila zadovoljna, pri pleskanju ni bil ravno natančen, drugače pa je bil prizadeven, zanesljiv, kar sem ga prosila je naredil z najinim dogovorom. Bolje bi ga priporočila za gradbena dela, kot so izdelava knaufa in drugih grobih del.

Kaj delamo: izdelava estrihov, estrih, krajinski arhitekti, strojni ometi, izdelava ometov, izdelava škarpe, košnja trave, pleskanje stanovanja, suhomontažna dela, slikopleskarska dela, tlaki in ometi, strojni tlaki, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja, barvanje fasade, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje).

Zahtevaj ponudbo

Klemen Andrič s.p.

4,9
3 ocene
5,0
INALBEA d.o.o. , pred 1 letom

Profesionalnost, kakovost opravljene storitve, cena, timsko delo...

4,7
Boris M. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjen ega roka. Cena je bila še celo nekoliko nižja od prvotno dogovorjene. K delu je pristopil korektno in strokovno

Izbor strank 2020

Kaj delamo: prenova stanovanja, čiščenje poslovnih prostorov, dezinfekcija prostorov, čistilni servisi, čiščenje pisarn, razkuževanje prostorov, adaptacija stanovanja, čiščenje hiše, obnova stanovanja, čiščenje oken, prenova stanovanja na ključ, čiščenje na domu, čiščenje stanovanja, čistilka.

Zahtevaj ponudbo

PIRNAT MATJAŽ s.p.

5,0
2 oceni
5,0
Barbara T. , pred 7 meseci

Pomagal nam je s številnimi nasveti. Držal se je dogovorjenih rokov.

5,0
Tatjana M. , pred 7 leti

Ekipa luštnih fantov - v treh dneh so vse naredili... Zelo zadovoljna - se dogovarjamo tudi za dodatna dela na hiši, jih absolutno priporočam naprej!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: temeljna plošča, popravilo strehe, gradbena podjetja, kritina, fasaderji, krovstvo, gradbena dela, načrtovanje vrta, zidarstvo, izdelava fasade, fasade, prekrivanje strehe, menjava strehe, hiša na ključ, adaptacija stanovanja, gradnja hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Sanja S. , pred 19 dnevi

Zelo zadovoljni, priporočam!

5,0
Mirjam P. , pred 3 leti

Pravočasna odzivnost. Kvaliteta opravljenega dela je odlična, tako kot cena.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: samorazlivni estrih, prenova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, izdelava ometov, estrih, apneni omet, strojni tlaki, adaptacija stanovanja, izdelava estrihov, tlaki in ometi, obnova stanovanja, fasaderji, prenova fasade, fasaderstvo, izolacija fasade, strojni ometi.

Zahtevaj ponudbo

ARTAN BYTYQI S.P.

5,0
2 oceni
5,0
Gaber R. , pred 19 dnevi

Držanje rokov! priporočam!

5,0
Majda I. , pred 2 mesecema

Sporočam vam, da mi je firma ARTAN BYTYQI S.P. iz Ljubljane pleskanje 42m2 izvedla. Prostora sta z njihovim delom dobila res lep estetski izgledS.p. Arti priporočam vsem, ki imago radi lepo prepleskano stanovanje. So resni, natančni in se džiijo dogovora. Moja ocena je 5.

Preverjen izvajalec

Kaj delamo: obnova kopalnice na ključ, prenova kopalnice, zidarska dela, gradnja hiše, kopalnica na ključ, obnova stanovanja, adaptacija kopalnice, hiša na ključ, gradbena dela, izris kopalnice, moderne kopalnice, temeljna plošča, gradbena podjetja, prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, gradnja hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Jerneja K. , pred 5 leti

Ponudnik je imel zelo korekten odnos - dogovorjena cena, kvaliteta izvedbe in komunikacija - vse zelo dobro.

4,0
Dragica W. , pred 4 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Komunikacija v redu.

Ni imel vseh nujnih pripomočkov za delo. Izvedba je mestoma vidno nenatančna.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: keramičarstvo, pleskarji, prenova fasade, fasaderstvo, fasade, knauf spuščeni stropi, izolacija fasade, linolej, polaganje knaufa, parketarstvo, suhomontažni sistemi (knauf), adaptacija stanovanja, izdelava kopalnice, obnova parketa, prenova stanovanja, knauf predelne stene.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Marija K. , pred 4 meseci

Vse je bilo o.k. z TIŠ, ŠKVARČA & CO., d.n.o., tudi nekaj dodatnega dela so naredili in tudi dobro svetovali. Zelo smo zadovoljni z narejeim in tudi samim potekom izvedbe del.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: vinilne talne obloge, prenova stanovanja, obnova parketa, zidarska dela, polaganje parketa, linolej, gradnja hiše, gradbena podjetja, hiša na ključ, sanacija parketa, gradnja hiše na ključ, gradbena dela, parket, lakiranje parketa, parketarstvo, laminat.

Zahtevaj ponudbo

PET-BM d.o.o.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: samorazlivni estrih, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, tlaki in ometi, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, epoksi premaz, prenova stanovanja, strojni ometi, strojni tlaki, adaptacija stanovanja, apneni omet, estrih, epoksi tlaki, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo

PR NOVA d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Neda R. , pred 2 letoma

Hiter odziv in izvedba

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: prenova stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

GKMB d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Peter N. , pred 1 letom

Za gradnjo hiše sem izbral podjetje GKMB d.o.o. Z njihovim delom sem zadovoljen, vse je bilo tako, kot smo se dogovorili.

10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: gradbena dela, prenova stanovanja, pleskarstvo, prenova stanovanja na ključ, gradnja hiše, slikopleskarska dela, beljenje, gradnja hiše na ključ, temeljna plošča, gradbeni nadzor, obnova stanovanja, gradbena podjetja, pleskanje, hiša na ključ, adaptacija stanovanja, gradbeni nadzorniki.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Grega K. , pred 2 letoma

Izredno korekten odnos in visoko kakovostna storitev. Priporočam 100%!!!

100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: suhomontažna dela, obnova kopalnice na ključ, obnova stanovanja, prenova stanovanja, suhomontažni sistemi (knauf), montaža knaufa, pleskanje šol in vrtcev, slikopleskarstvo, polaganje ploščic, stenske obloge, gradnja hiše na ključ, pleskanje, pleskarji, knauf strop, gradnja hiše, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Anja G. , pred 2 letoma

Tocno takšnega izvajalca sva si zelela za prenovo stanovanja. Grega je resen za delo, drži se rokov in dogovorjenega. Tudi cena je zelo v redu, zaenkrat tudi zelo zadovoljna s kakovostjo narejenega. Če bi se enkrat prenavljala stanovanje, bi se zagotovo zanj odločila. Priporočam vsakomur.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: toplotne črpalke, elektroinštalacije, kotel na drva, hiša na ključ, peči na drva, toplotna črpalka zemlja/voda, električarji, kopalnica na ključ, toplotna črpalka za ogrevanje, slikopleskarstvo, toplotna črpalka zrak/voda, prenova stanovanja na ključ, električni radiatorji, izris kopalnice, gradbena podjetja, plinska peč.

Zahtevaj ponudbo

Milenko Jelić s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Ljudmila K. , pred 5 leti

Izbrala sem podjetje Milenko Jelić, s.p. Moram priznati, da sem imela srečno roko. Držal se je roka, narejeno je bilo hitro in kvalitetno,. Bila res zadovoljna in ponudnika priporočam tudi drugim!

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: barvanje fasade, slikopleskarska dela, gradnja hiše, polaganje knaufa, pleskarstvo, stenske obloge, zidarska dela, gradbena podjetja, pleskanje stanovanja, zidarstvo, beljenje sten, knauf predelne stene, gradnja hiše na ključ, slikopleskarstvo, knauf strop, temeljna plošča.

Zahtevaj ponudbo

Mustafa Hadžić s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Radmila Ž. , pred 1 letom

Ponudnik se držal dogovora. Vse je potekalo brezhibno.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: gradbena podjetja, gradnja hiše, fasaderji, izdelava fasade, zidarska dela, hiša na ključ, fasaderstvo, izolacija fasade, fasade, temeljna plošča, gradnja hiše na ključ, gradbena dela, prenova fasade, zidarstvo.

Zahtevaj ponudbo

ROK MATOH s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Franc Ž. , pred 2 letoma

Ustregel željam.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

TEMPO PLUS d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
Karin K. , pred 5 leti

Pohvaliti želim prijetno, korektno sodelovanje in skupno reševanje težav. Priporočam.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: gradnja hiše na ključ, zidarska dela, zidarstvo, adaptacija stanovanja, gradbena dela, hiša na ključ, gradnja hiše, gradbena podjetja, temeljna plošča, prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj pomeni prenova stanovanja na ključ?

  Prenova stanovanja na ključ je kompletna prenova stanovanja. Prvi korak prenove je idejna zasnova, v kateri arhitekti predvidijo izgled prenovljenega stanovanja. Po idejni zasnovi se potem izvedejo: rušitvena dela, razvod električnih in vodovodnih inštalacij, izdelava estrihov, prenova kopalnice, menjava oken in vrat, ometanje, polaganje talnih oblog, pleskanje, montaža vtičnic.

 • Na kaj moram biti pozoren pri kompletni prenovi stanovanja?

  Če prenavljate staro stanovanje, obstaja velika verjetnost, da boste med deli (odpiranje tlakov, podiranje sten) naleteli na druge stvari, ki jih je nujno popraviti ali sanirati. Zato vam priporočamo, da ste tako časovno kot finančno pripravljeni na morebitni večji obseg del.

 • Kako naj se lotim prenove stanovanja?

  Pri prenovi stanovanja, sploh starih stanovanj se priporoča, da se kompletno obnovi celotni prostor - gradbena dela, električne inštalacije, vodovodne inštalacije, nova vrata in okna, in več. Če vseh del ne morete opraviti, priporočamo, da najprej poskrbite za ustrezno varnost stanovanja (na primer preverite, če so vodovodne cevi še svinčene in jih po potrebi zamenjajte, opravite meritve, ki vam bodo povedale, če so elektroinštalacije še varne, in podobno). V naslednji fazi je potrebno zagotoviti, da je stanovanje energetsko učinkovito - poskrbite za dovoljšnjo toplotno izolacijo, novejša okna in vrata, montažo prezračevalnega sistema in podobno. Zadnji korak je opremljanje stanovanja po vaših željah.

Nedavna povpraševanja za prenovo stanovanja, Ljubljana

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 96
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...), Obnova ogrevanja, Menjava oken in vrat
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Lep pozdrav! je moje ime, čaka pa nas prenova stanovanja v Ljubljani na Aleševčevi 21 (šiška). Ker so mi priporočili vas, vam pošiljam popise del in bi želel, da mi na osnovi tega naredite predračun. Tukaj je tudi link do vseh fotografij objekta, ki jih imam: https://1drv.ms/f/s!AuVylbtP2VqfiMlOft26O4vzKhmbeA Če potrebujete še kakšne informacije mi prosim javite. Hvala.

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 40
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Delna prenova stanovanja v Ljubljani - Šiška. - delno rušenje predelne stene (knauf) med kuhinjo in dnevno in odvoz materiala (cca 2,5 do 3 m dolžine), zazidava dosedanjega vhoda v kuhinjo. - izdelava knauf stene med kuhinjo in jedilnico cca. 2.20 dolžina in standard višina) - premik knauf stene (rušenje in gradnja nove - cca. 2,5 m dolžine skupaj z vrati - povečanje hodnika, zmanjšanje sobe) - zamenjava talnih oblog v kuhinji, dnevnem prostoru in celotnem hodniku cca. 40 m2- sedaj lamelni parket in laminat - nove obloge bi bile parket ali vinil na klik - nek srednji cenovni razred - WC - je bil pred kratkim obnovljen - inštalacije zamenjane - trenutno sta v tem prostoru samo wc in manjši umivalnik. Želeli bi dodati manjši tuš in bojler za toplo vodo - električna omarica je takoj zraven na hodniku, ter prestaviti umivalnik na drugo stran. Wc ostane na istem mestu (sklepam, da bo potrebna menjava ploščic). Obnavljali bi v juliju in začetek avgusta.

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 43
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Delna prenova stanovanja v Ljubljani: 1) Obnova električne napeljave v stanovanju: - zamenjava električne razdelilne omarice in električnih instalacij v prostorih: hodnik, kuhinja in dnevna soba - inštalacije telekomunikacijskih naprav (telefon, domofon, TV, računalnik-internet) ter napeljava kablov za ozvočenje v dnevni sobi in kuhinji, povezava računalnika in TV - priprava za električno napeljavo do otroške sobe 1 (tudi za računalnik (internet) na dveh nasprotnih stenah), do sobe 2 (tudi priklop za TV in računalnik - internet) in do spalnice (tudi priklop za računalnik - internet). V teh treh prostorih se zamenjava električnih instalacij in napeljava za telekomunikacije še ne izvede. 2) Delno rušenje predelne stene (zidana) pri vhodu med kuhinjo in dnevno sobo (odstranitev podboja vrat im rušenje stene nad vrati cca 0,5 m2 ter polovice višine stene v širini 0,7 m (tj. cca 1,2 m2) poleg odprtine za vrata), po potrebi preklada in ojačitev vogala stene, kjer bo odstranjen podboj vrat (na tej steni bodo viseče omarice), - odvoz materiala 3) Izdelava spuščenega knauf stropa: - v kuhinji (2,5 x 2,4 m2 - cca 2/3 kuhinje), vgradnja luči - na hodniku (cca. 1,8 x 3,6 m2), vgradnja luči 4) zaključna dela (obdelava sten in stropov na hodniku in v kuhinji – izravnava, vogali, pleskanje, v kuhinji tudi polaganje ploščic cca 16 m2, po potrebi izravnava tal pred polaganjem vinila – polaganje vinila ni upoštevano v povpraševanju) Če bi bilo prostorsko mogoče (ker je stanovanje naseljeno), bi v istem času izvedli še: - izdelavo spuščenega knauf stropa v dnevni sobi (cca 5,7 x 3,7), vgradnja luči Svetila so v fazi izbire. Ponudbo za dobavo le-teh lahko dogovorimo naknadno. Z deli bi morali pričeti proti koncu avgusta (okrog 20. avgusta) in jih zaključiti čim prej (ker je stanovanje naseljeno), najkasneje pa do sredine septembra, ker bo takrat dobavljena kuhinja. Lp

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 44
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Prenova stanovanja v Ljubljani (44 m2, blok iz 60. let): 1) Rušitev opečne predelne stene 4,70/2,40 m, odstranitev dveh kovinskih vzidanih podbojev, rušitev okenskega parapeta 0,75/0,75 m, vse z odvozom materiala 2) Prenova kopalnice 3,2 m2 – odstranitev obstoječih instalacij, keramike in elementov, odvoz na deponijo, izvedba vodovodnih (WC, umivalnik, tuš, pralni stroj) in elektro instalacij (bojler, svetila), izvedba tuš kabine s talno kanaleto, vgradnja podometnega kotlička, polaganje talne in stenske keramike (cca. 11 m2), vgradnja kopalniškega radiatorja 3) Zamenjava električne razdelilne omarice in električne napeljave (vtičnice, stikala, izpusti), napeljava telekomunikacijskih vodov 4) Zamenjava vodovodnih instalacij v kuhinji (korito, pomivalni in pralni stroj, odtok klime), premik radiatorja 5) Menjava oken (2x dvodelno okno /, dvodelna balkonska vrata /) 6) Zidarska sanacija sten po rušitvi in instalacijskih delih 7) Slikopleskarska dela (robniki, izravnave, pleskanje) 8) Tlakarska dela (izravnava in sanacija parketa (škripanje), polaganje laminata na obstoječi parket cca. 40 m2

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov: 28 m2
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Celotna prenova stanovanja. Komplet menjava elektro inštalacij in dodelava vtičnic, pregled in zamenjava vodovodnih cevi in izdelava novega priključka za cevi za kuhinjo, izdelava kanalizacijskega jaška za odpadne vode in priklop na kanalizacijsko omrežje, menjava oken, vrat, prenova sten in poda (laminat) ter ostala zaključna dela (polaganje ploščic), izdelava stene iz siforeksa.

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 70
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem: > -dletanje obstojece keramike in iznos iz objekta > -demontaza in iznos obstojece sanitarne keramike > -delna predelava obstojecih instalacijskih vodov (voda, cev za plin),ki posegajo v prostor adaptacije > -delna predelava el.instalacij > -demontaza okna in vrat med kuhinjo in balkonom ter zamenjava z novimi PVC > -rusenje parapetnega zidu pod oknom med kuhinjo in balkonom > -demontaza in iznos laminata v kuhinji (12.5 kv.m.) in zamenjava s parketom (parket ze nabavljen) > -odstranitev zidu med shrambo in wc-jem ter stropa nad shrambo in zazidava vrat s siporexom iz kuhinje v shrambo ter iznos iz objekta > -grobi razvod vode v obeh kopalnicah > - namestitev povezave in vgradnja kanalete > -izvedba hidroizolacije > -fina montaza sanitarne opreme > -stemanje za podometni splakovalnik in in obzidava le teh -2x > -krpanje utorov > - delno popravilo estriha > - izravnava tal na balkonu > -slikopleskarska dela,brusenje in barvanje z belim jupolom > - barvanje 6 vrat skupaj s podboji Hvala, LP

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 120
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Lotevamo se projekta prenove m2 velikega stanovanja v Ljubljani. Stanovanje je v prvotnem stanju iz l. 67 in je dolgoročno potrebno celovite prenove. Predvidevamo, da je potrebna prenova celotnih strojnih inštalacij, električne napeljave, tal (razen originalnega parketa, ki je dobrem stanju in bi ga želeli zgolj osvežiti), oken, kuhinje, kopalnice, WC, balkona in potrebno je nekaj vgradnih omar. Ker gre za veliko površino, bo strošek velik in bi želeli imeti tudi razdelano, kaj je nujno in smotrno prenoviti pred vselitvijo in kaj bi lahko počakalo na naslednje leto. Npr. kuhinje ni, zato je le-ta potrebna, na drugi strani razmišljamo, da je zamenjava oken še najmanj moteča, ko smo že enkrat vseljeni, zato bi morebiti to lahko počakalo. Prosimo torej za okvirno ponudbo (zavedamo se, da so cene odvisne tudi od izbire materialov) prenove celotnega stanovanja ter nasvet glede časovnice in poteka prenove (soslednje del). Hvala. Lp,

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 126
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Želimo obnoviti 2 stanovanja v hiši (60 m2 in 66 m2), vendar je inštalacija, okna in ogrevanje vse urejeno. Želimo ju sedaj "preobleči", da bosta oba imela: novo kopalnico, kuhinji, nov parket, nove ploščice, nova notranja vrata, nova osvetljava, gradbena dela (premikanje sten), obnova podstešja ter želimo dati tudi talno gretje. Hvala, LP

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 45
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Pozdravljeni, Sem v fazi izbere ponudnika, ki bi opravil obnovo 1,5 sobno stanovanje v 4. nadstropju bloka z dvigalom v Šiški v večstanovanjeskem bloku. Gre za cca 45m2. Popisa del nimam, idejo o izvedbi okvirno imam: Potrebujem celotno obnovo - torej nove tlake in stene, nove inštalacije (voda, elektrika, radiatorji, plin). nova okna (2 okni dimenzij (D) X (V), dvoslojno, pvc, dvo-krilna z zunanjo ruleto (žaluzijo); 1 drsno okna (3 deli verjetno) za zasteklitev balkona, dvoslojno, pvc), novimi drsnimi vrati, rušitev stene v dolžini 2,0m, višine 2,4m debelini 0,12m in novo kopalnico. Trenutni tloris stanovanja vam lahko tudi pošljem. Za dodatna vprašanja bom vesel vašega klica na mojo telefonsko številko . Hvala v naprej za vaš odziv ter ponudbo,

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 70
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

- kopalnica 5 m2 --> ploščice, tuš, wc-školjka, umivalnik omarica, vodovodna dela, - pod 65 m2 --> vinil, - zamenjava strešnega okna, - ponekod potrebna električna napeljava, - podretje 2 knauf sten in postavitev ene nove. 2,5x2,5, - zamenjava luči (9x), - 5 vrat (1 drsna za kopalnico), - pleskanje.