6 ponudb za prenovo stanovanja z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

4,8
Bojana C. , Škofja Loka

Rada bi pohvalila, da imajo korekten odnos do strank! Že ob prvem obisku sem videla, da jim lahko zaupam in niso me razočarali. Od začetka do konca smo lepo sodelovali. S prenovo stanovanja so zaključili v dogovorjenem roku.

4,6
Patricija Ž. , Postojna

Sporočam, da sem zelo zadovoljna s prenovo stanovanja, še posebej, ker so se držali dogovorjene cene. Delo je potekalo tekoče, brez kompliciranja. Prihranili so mi ogromno sivih las. Vsekakor jih bom za prenovo doma priporočila naprej, tako sorodnikom, prijateljem kot sodelavcem in znancem.

5,0
Sonja B. , Domžale

Priporočam!!! Stanovanje je prenovljeno v piko. Nimam niti ene pripombe - poskrbeli so za čisto vse in pri tem dosledno upoštevali vse želje.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Podjetja za prenovo stanovanja po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za prenovo stanovanja

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 60
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Komplet prenova stanovanja: - razvod elektrike, dodatna stikala, omarica - zamenjava notranjih vrat (4kos, znižat ker je nadometna svetloba) - slikopleskarska dela - podiranje pregradne stene (5-6m2) - zamenava vseh talnih oblog (ploščice, vinil) Stanovanje bo prazno. ROK: v februarju Hvala, lp

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 55
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Konec leta nameravam popolnoma prenoviti dvosobno stanovanje (55 m2), ki se nahaja v bloku iz šestdesetih let v Beli krajini. Ker nimam izkušenj na tem področju sem se odločil, da bi pri obnovi najel strokovno pomoč. V ta namen me zanima popolna obnova (rušitev predelnih sten, postavitev novih sten, celotna prenova električnih in vodovodnih inštalacij, ogrevanje na lončeno peč / kamin, klima. Vključena suhomontažna, keramičarska, parketarska in slikopleskarska dela). Nedavno so bila v stanovanju zamenjana okna, zato bi te ohranil. Ali je v ceno vključeno tudi cena kopalnice, kuhinje in pohištva »prenova stanovanja na ključ« ? Zanima me tudi ponudbaa vašega strokovnega dela (projektiranje, oblikovanje in načrtovanje notranje opreme) za stanovanje veliko 55m2. Glede na to, da se stanovanje nahaja v Beli krajini, relativno daleč od sedeža vašega podjetja, me zanima ali ste kljub oddaljenosti pripravljeni prevzeti projekt. Najlepša hvala za vse odgovore. Lepo pozdravljeni,

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 20
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Prenova stanovanja: Potrebno je - zgladiti stene z jubolinom cca 70m2 (predvsem odprava poškodb - ne gre se za kakšno hudo izravnavo), - odstraniti 3m2 stenskih ploščic v kuhinji in zgladiti s steno (kvadratura všteta zgoraj), - odstraniti obstoječ topli pod 16m2 in namestiti novega - montaža letev ob instalaciji toplega poda - menjava okenske police (cca 1,5m) - beljenje celotnih površin cca m2 - odvoz odpada Opcijsko dodajte izravnavo 16m2 estriha, ker ne vem kaj se skriva pod obstoječim toplim podom. Imam občutek, da bi lahko bile kakšne poškodbe na estrihih potrebne izravnave.

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 40
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Delna prenova stanovanja v Ljubljani - Šiška. - delno rušenje predelne stene (knauf) med kuhinjo in dnevno in odvoz materiala (cca 2,5 do 3 m dolžine), zazidava dosedanjega vhoda v kuhinjo. - izdelava knauf stene med kuhinjo in jedilnico cca. 2.20 dolžina in standard višina) - premik knauf stene (rušenje in gradnja nove - cca. 2,5 m dolžine skupaj z vrati - povečanje hodnika, zmanjšanje sobe) - zamenjava talnih oblog v kuhinji, dnevnem prostoru in celotnem hodniku cca. 40 m2- sedaj lamelni parket in laminat - nove obloge bi bile parket ali vinil na klik - nek srednji cenovni razred - WC - je bil pred kratkim obnovljen - inštalacije zamenjane - trenutno sta v tem prostoru samo wc in manjši umivalnik. Želeli bi dodati manjši tuš in bojler za toplo vodo - električna omarica je takoj zraven na hodniku, ter prestaviti umivalnik na drugo stran. Wc ostane na istem mestu (sklepam, da bo potrebna menjava ploščic). Obnavljali bi v juliju in začetek avgusta.

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 43
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Delna prenova stanovanja v Ljubljani: 1) Obnova električne napeljave v stanovanju: - zamenjava električne razdelilne omarice in električnih instalacij v prostorih: hodnik, kuhinja in dnevna soba - inštalacije telekomunikacijskih naprav (telefon, domofon, TV, računalnik-internet) ter napeljava kablov za ozvočenje v dnevni sobi in kuhinji, povezava računalnika in TV - priprava za električno napeljavo do otroške sobe 1 (tudi za računalnik (internet) na dveh nasprotnih stenah), do sobe 2 (tudi priklop za TV in računalnik - internet) in do spalnice (tudi priklop za računalnik - internet). V teh treh prostorih se zamenjava električnih instalacij in napeljava za telekomunikacije še ne izvede. 2) Delno rušenje predelne stene (zidana) pri vhodu med kuhinjo in dnevno sobo (odstranitev podboja vrat im rušenje stene nad vrati cca 0,5 m2 ter polovice višine stene v širini 0,7 m (tj. cca 1,2 m2) poleg odprtine za vrata), po potrebi preklada in ojačitev vogala stene, kjer bo odstranjen podboj vrat (na tej steni bodo viseče omarice), - odvoz materiala 3) Izdelava spuščenega knauf stropa: - v kuhinji (2,5 x 2,4 m2 - cca 2/3 kuhinje), vgradnja luči - na hodniku (cca. 1,8 x 3,6 m2), vgradnja luči 4) zaključna dela (obdelava sten in stropov na hodniku in v kuhinji – izravnava, vogali, pleskanje, v kuhinji tudi polaganje ploščic cca 16 m2, po potrebi izravnava tal pred polaganjem vinila – polaganje vinila ni upoštevano v povpraševanju) Če bi bilo prostorsko mogoče (ker je stanovanje naseljeno), bi v istem času izvedli še: - izdelavo spuščenega knauf stropa v dnevni sobi (cca 5,7 x 3,7), vgradnja luči Svetila so v fazi izbire. Ponudbo za dobavo le-teh lahko dogovorimo naknadno. Z deli bi morali pričeti proti koncu avgusta (okrog 20. avgusta) in jih zaključiti čim prej (ker je stanovanje naseljeno), najkasneje pa do sredine septembra, ker bo takrat dobavljena kuhinja. Lp

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 44
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Prenova stanovanja v Ljubljani (44 m2, blok iz 60. let): 1) Rušitev opečne predelne stene 4,70/2,40 m, odstranitev dveh kovinskih vzidanih podbojev, rušitev okenskega parapeta 0,75/0,75 m, vse z odvozom materiala 2) Prenova kopalnice 3,2 m2 – odstranitev obstoječih instalacij, keramike in elementov, odvoz na deponijo, izvedba vodovodnih (WC, umivalnik, tuš, pralni stroj) in elektro instalacij (bojler, svetila), izvedba tuš kabine s talno kanaleto, vgradnja podometnega kotlička, polaganje talne in stenske keramike (cca. 11 m2), vgradnja kopalniškega radiatorja 3) Zamenjava električne razdelilne omarice in električne napeljave (vtičnice, stikala, izpusti), napeljava telekomunikacijskih vodov 4) Zamenjava vodovodnih instalacij v kuhinji (korito, pomivalni in pralni stroj, odtok klime), premik radiatorja 5) Menjava oken (2x dvodelno okno /, dvodelna balkonska vrata /) 6) Zidarska sanacija sten po rušitvi in instalacijskih delih 7) Slikopleskarska dela (robniki, izravnave, pleskanje) 8) Tlakarska dela (izravnava in sanacija parketa (škripanje), polaganje laminata na obstoječi parket cca. 40 m2

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 32
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Lepo pozdravljeni, prenova stanovanja (garsonjera ) v počitniškem naselju Bohinjska Bistrica. Zamenjava ploščic in kopalne kadi, v tuš kabino. V dnevnem prostoru je potrebno zamenjati parket, z vinil ploščam in talnim gretjem elektriko. V stanovanju je počila cev za vodo v kuhinji zato bomo zamenjali ves poden. LP.

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 100
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Prenova stanovanja, cca m2 bi bila kompletna (menjava oken, elektro inštalacije, gretje, vodovod, pleskarska dela, kopalnica,...) Želja je da se prenova začne čimprej (v roku 1-3 mesecev) V priponki pošiljam : *načrt prenove stanovanja (idejna osnova) *opis del in približe cene storitev in materialov

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov: 28 m2
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Celotna prenova stanovanja. Komplet menjava elektro inštalacij in dodelava vtičnic, pregled in zamenjava vodovodnih cevi in izdelava novega priključka za cevi za kuhinjo, izdelava kanalizacijskega jaška za odpadne vode in priklop na kanalizacijsko omrežje, menjava oken, vrat, prenova sten in poda (laminat) ter ostala zaključna dela (polaganje ploščic), izdelava stene iz siforeksa.

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov: 28 m2
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Celotna prenova stanovanja. Komplet menjava elektro inštalacij in dodelava vtičnic, pregled in zamenjava vodovodnih cevi in izdelava novega priključka za cevi za kuhinjo, izdelava kanalizacijskega jaška za odpadne vode in priklop na kanalizacijsko omrežje, menjava oken, vrat, prenova sten in poda (laminat) ter ostala zaključna dela (polaganje ploščic), izdelava stene iz siforeksa. Hvala za ponudbe in lp.

Primerjam.si uporabljajo