Zahtevaj brezplačne ponudbe za prenovo stanovanja v Kočevju

11 izvajalcev v bližini

Že 1.659 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za prenovo stanovanja Kočevje, 2022

13 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

EKODOM skupina d.o.o.

4,8
13 ocen
5,0
Ivan P. , pred 5 leti

Zelo se je potrudil pri svetovanju.

5,0
Srečko P. , pred 4 leti

Panelni radiator IR sem na podlagi prejete ponudbe naročil in tudi že prejel ter zmontiral na steno. Tudi z delovanjem radiatorja sem zadovoljen.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: solarni sistemi, fotovoltaika, obnova stanovanja, adaptacija stanovanja, zalogovniki, ir grelni paneli, zalogovniki in bojlerji, ir ogrevanje, prenova stanovanja, kombinirani bojler, ir paneli, grelnik vode - bojler, bojlerji, ir grelne plošče, zalogovnik za pelete, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, knauf spuščeni stropi, knauf strop, prenova stanovanja na ključ, suhomontažni sistemi (knauf), obnova stanovanja, knauf predelne stene, stenske obloge, suhomontažna dela, knauf, polaganje knaufa, montaža knaufa.

Zahtevaj ponudbo

GP DOMGRAD d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: knauf strop, asfaltiranje dvorišča, fasaderstvo, izkop (gradbene) jame, ureditev okolice, knauf, fasade, izdelava estrihov, stenske obloge, krajinski arhitekti, izkopi in zemeljska dela, gradnja hiše na ključ, polaganje tlakovcev, adaptacija stanovanja, izdelava ometov, tlaki in ometi.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja, izdelava kopalnice, zidarstvo, hiša na ključ, izris kopalnice, zidarska dela, adaptacija kopalnice, prenova kopalnice, gradbena podjetja, obnova kopalnice na ključ, kopalnica na ključ, obnova stanovanja, gradnja hiše, moderne kopalnice, gradnja hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Rok Jakšič, s.p.

 
0 ocen

Storitve: prenova stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: adaptacija stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo

Kemal Delić, s.p.

 
0 ocen

Storitve: prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: obnova stanovanja, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Miha Tomc s.p.

 
0 ocen

Storitve: obnova stanovanja, prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj pomeni prenova stanovanja na ključ?

  Prenova stanovanja na ključ je kompletna prenova stanovanja. Prvi korak prenove je idejna zasnova, v kateri arhitekti predvidijo izgled prenovljenega stanovanja. Po idejni zasnovi se potem izvedejo: rušitvena dela, razvod električnih in vodovodnih inštalacij, izdelava estrihov, prenova kopalnice, menjava oken in vrat, ometanje, polaganje talnih oblog, pleskanje, montaža vtičnic.

 • Na kaj moram biti pozoren pri kompletni prenovi stanovanja?

  Če prenavljate staro stanovanje, obstaja velika verjetnost, da boste med deli (odpiranje tlakov, podiranje sten) naleteli na druge stvari, ki jih je nujno popraviti ali sanirati. Zato vam priporočamo, da ste tako časovno kot finančno pripravljeni na morebitni večji obseg del.

 • Kako naj se lotim prenove stanovanja?

  Pri prenovi stanovanja, sploh starih stanovanj se priporoča, da se kompletno obnovi celotni prostor - gradbena dela, električne inštalacije, vodovodne inštalacije, nova vrata in okna, in več. Če vseh del ne morete opraviti, priporočamo, da najprej poskrbite za ustrezno varnost stanovanja (na primer preverite, če so vodovodne cevi še svinčene in jih po potrebi zamenjajte, opravite meritve, ki vam bodo povedale, če so elektroinštalacije še varne, in podobno). V naslednji fazi je potrebno zagotoviti, da je stanovanje energetsko učinkovito - poskrbite za dovoljšnjo toplotno izolacijo, novejša okna in vrata, montažo prezračevalnega sistema in podobno. Zadnji korak je opremljanje stanovanja po vaših željah.

Nedavna povpraševanja za prenovo stanovanja, Kočevje

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 56
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, Dvosobno stanovanje z tlorisom kot na sliki v priponki bi v prihodnosti želeli preurediti v trosobno oz. pridobiti dodatno sobo z pregrado ali podiranjem cele oz. delne stene oz več njih. Skrajno leva soba (trenutno dnevna soba): cca cm * cm Kuhinja z jedilnico: cca * * * * * cm Hodnik (spodaj): * cm Kopalnica: * cm Skrajno desna soba (trenutno spalnica): * cm Balkon: * cm Hvala, lp