Zahtevaj brezplačne ponudbe za prenovo stanovanja v Kočevju

11 izvajalcev v bližini

Že 1.438 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

9 najboljših ponudnikov za prenovo stanovanja Kočevje, 2021

13 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

EKODOM skupina d.o.o.

4,8
13 ocen
5,0
Maruša T. , pred 3 leti

Bili so korektni in dosledni pri svojem delu. Všeč mi je bil njihov odprt komunikacijski odnos in njihove ideje.

5,0
Boštjan K. , pred 2 letoma

Izbrani ponudnik je bil edini, ki je ne na moje povpraševanje javil, si ob dogovorjenem času ogledal prostor in tudi svetoval. Po potrjeni ponudbi je bil IR panel zmontiran v čimkrajšem času.

Mogoče edina težava je bila, da je zaradi obilice dela bila ponudba poslana kasneje, kot je bilo dogovorjeno, vendar ko je bila ponudba potrjena je bilo vse narejeno v dogovorjenem času

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Kaj delamo: bojlerji, prenova stanovanja, grelnik vode - bojler, adaptacija stanovanja, sončne elektrarne, zalogovniki, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, zalogovnik tople vode, solarni sistemi, ir paneli, zalogovniki in bojlerji, ir grelne plošče, ir ogrevanje, ir grelni paneli, zalogovnik za pelete.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: obnova stanovanja, knauf spuščeni stropi, knauf strop, prenova stanovanja, suhomontažna dela, suhomontažni sistemi (knauf), knauf predelne stene, prenova stanovanja na ključ, knauf, montaža knaufa, polaganje knaufa, stenske obloge, adaptacija stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

GP DOMGRAD d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: izdelava ometov, izkop, apneni omet, zasaditev vrta, asfaltiranje & tlakovanje, hiša na ključ, suhomontažni sistemi (knauf), prenova fasade, adaptacija stanovanja, tlakovanje dvorišča, knauf spuščeni stropi, polaganje knaufa, izkop kanalov, samorazlivni estrih, urejanje vrtov, fasaderstvo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: prenova stanovanja na ključ, gradnja hiše na ključ, obnova stanovanja, obnova kopalnice na ključ, temeljna plošča, izdelava kopalnice, izris kopalnice, prenova stanovanja, gradbena podjetja, zidarstvo, adaptacija kopalnice, moderne kopalnice, prenova kopalnice, kopalnica na ključ, hiša na ključ, gradbena dela.

Zahtevaj ponudbo

Kaj delamo: prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Rok Jakšič, s.p.

 
0 ocen

Kaj delamo: obnova stanovanja, prenova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Kaj delamo: adaptacija stanovanja, prenova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Kemal Delić, s.p.

 
0 ocen

Kaj delamo: adaptacija stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo

Miha Tomc s.p.

 
0 ocen

Kaj delamo: adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj pomeni prenova stanovanja na ključ?

  Prenova stanovanja na ključ je kompletna prenova stanovanja. Prvi korak prenove je idejna zasnova, v kateri arhitekti predvidijo izgled prenovljenega stanovanja. Po idejni zasnovi se potem izvedejo: rušitvena dela, razvod električnih in vodovodnih inštalacij, izdelava estrihov, prenova kopalnice, menjava oken in vrat, ometanje, polaganje talnih oblog, pleskanje, montaža vtičnic.

 • Na kaj moram biti pozoren pri kompletni prenovi stanovanja?

  Če prenavljate staro stanovanje, obstaja velika verjetnost, da boste med deli (odpiranje tlakov, podiranje sten) naleteli na druge stvari, ki jih je nujno popraviti ali sanirati. Zato vam priporočamo, da ste tako časovno kot finančno pripravljeni na morebitni večji obseg del.

 • Kako naj se lotim prenove stanovanja?

  Pri prenovi stanovanja, sploh starih stanovanj se priporoča, da se kompletno obnovi celotni prostor - gradbena dela, električne inštalacije, vodovodne inštalacije, nova vrata in okna, in več. Če vseh del ne morete opraviti, priporočamo, da najprej poskrbite za ustrezno varnost stanovanja (na primer preverite, če so vodovodne cevi še svinčene in jih po potrebi zamenjajte, opravite meritve, ki vam bodo povedale, če so elektroinštalacije še varne, in podobno). V naslednji fazi je potrebno zagotoviti, da je stanovanje energetsko učinkovito - poskrbite za dovoljšnjo toplotno izolacijo, novejša okna in vrata, montažo prezračevalnega sistema in podobno. Zadnji korak je opremljanje stanovanja po vaših željah.

Nedavna povpraševanja za prenovo stanovanja, Kočevje

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 56
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, Dvosobno stanovanje z tlorisom kot na sliki v priponki bi v prihodnosti želeli preurediti v trosobno oz. pridobiti dodatno sobo z pregrado ali podiranjem cele oz. delne stene oz več njih. Skrajno leva soba (trenutno dnevna soba): cca cm * cm Kuhinja z jedilnico: cca * * * * * cm Hodnik (spodaj): * cm Kopalnica: * cm Skrajno desna soba (trenutno spalnica): * cm Balkon: * cm Hvala, lp