Zahtevaj brezplačne ponudbe za prenovo stanovanja v Črnomlju

30 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

Že 1.304 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

16 najboljših ponudnikov za prenovo stanovanja Črnomelj, 2022

24 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

Admir Hepić s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Manca D. , pred 1 letom

S storitvijo smo zelo zadovoljni. Izvajalci Admir Hepić s.p. so se držali rokov in cene. Svetovali kakšna rešitev bi bila najbolj primerna za nas.

Storitve: fasaderji, fasaderstvo, keramičar, pleskanje šol in vrtcev, beljenje sten, prenova stanovanja, izolacija fasade, adaptacija stanovanja, knauf predelne stene, izdelava fasade, temeljna plošča, gradbena podjetja, barvanje fasade, obnova stanovanja, pleskanje, suhomontažni sistemi (knauf).

Zahtevaj ponudbo
5,0
Matjaž K. , pred 1 letom

Ponudnik se je držal dogovorjene kvalitete izvedbe, rokov in cene. Veliko mi je pomagal z nasvetom in rešitvijo. Andreja Štefaniča priporočam vsem zainteresiranim.

5+
Let na tržišču

Storitve: prenova stanovanja na ključ, estrih, strojni tlaki, obnova stanovanja, izdelava estrihov, strojni ometi, apneni omet, tlaki in ometi, polaganje ploščic, polaganje keramike, keramičarstvo, prenova stanovanja, izdelava ometov, samorazlivni estrih, adaptacija stanovanja, epoksi premaz.

Zahtevaj ponudbo

DANIJEL LAMAS s.p.

4,6
15 ocen
5,0
Silvo K. , pred 5 leti

Pohvalil bi izvajalca del, podjetnika Danijela Lamasa, za opravljeno delo pri naši fasadi. Priporočam vsakemu!

5,0
Tadeja B. , pred 4 leti

Delo je bilo opravlejno hitro in super.

5+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: hiša na ključ, izdelava fasade, zidarstvo, urejanje vrtov, gradbena podjetja, prenova fasade, krajinski arhitekti, temeljna plošča, fasaderji, fasaderstvo, izdelava škarpe, gradnja hiše, fasade, obrezovanje dreves, ureditev okolice, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje).

Zahtevaj ponudbo
5,0
Maja Ž. , pred 4 leti

Izredno bi rada pohvalila izvajalca, kako odziven je bil. V enem tednu od oddaje povpraševanja je bilo vse že narejeno in kvaliteta storitve je res nerealno dobra. Zelo zadovoljna stranka, priporočam vsem bodočim iskalcem mizarskih servisov. Srečno!

5,0
Mojca M. , pred 4 leti

Izdelek je popolnoma tak, kot sem ga narisala in kot sem si ga predstavljala in želela. Izdelek mi je zelo všeč. Cena je bila od vseh ponudnikov najugodnejša. Izdelava je bila zaključena v roku. Ponudnik je zelo odziven. Imel je koristne nasvete (glede izbire lesa itn.). S ponudnikom bom še sodelovala.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: montažne hiše, popravilo strehe, menjava strehe, izolacija strehe, obnova stanovanja, prenova stanovanja, krovstvo, skeletne hiše, majhne montažne hiše, adaptacija stanovanja, pritlične montažne hiše, lesene hiše, pločevinasta kritina, montažne hiše na ključ, prekrivanje strehe, strešne kritine.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: fasaderji, fasaderstvo, temeljna plošča, adaptacija stanovanja, izdelava fasade, gradnja hiše na ključ, zidarstvo, gradnja hiše, fasade, izolacija fasade, prenova stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, hiša na ključ, gradbena podjetja, gradbena dela.

Zahtevaj ponudbo

FOOCUS d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: panelne ograje, kovinski nadstreški, alu ograje, gradnja hiše na ključ, prenova stanovanja na ključ, nadstreški za balkone, nadstreški za avto, urejanje okolice in dvorišč, epoksi premaz, prenova stanovanja, leseni nadstreški, fasaderji, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, urejanje vrtov, ureditev okolice.

Zahtevaj ponudbo

DAMONT d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: knauf strop, adaptacija stanovanja, knauf, stenske obloge, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, suhomontažna dela, polaganje knaufa, knauf predelne stene, montaža knaufa, knauf spuščeni stropi, suhomontažni sistemi (knauf), prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: obnova stanovanja, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: prenova stanovanja, obnova stanovanja, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: prenova stanovanja na ključ, obnova stanovanja, prenova stanovanja, adaptacija stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: obnova stanovanja, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: obnova stanovanja, prenova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

VILI ŠARKEZI s.p.

 
0 ocen

Storitve: adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, obnova stanovanja, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: prenova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj pomeni prenova stanovanja na ključ?

  Prenova stanovanja na ključ je kompletna prenova stanovanja. Prvi korak prenove je idejna zasnova, v kateri arhitekti predvidijo izgled prenovljenega stanovanja. Po idejni zasnovi se potem izvedejo: rušitvena dela, razvod električnih in vodovodnih inštalacij, izdelava estrihov, prenova kopalnice, menjava oken in vrat, ometanje, polaganje talnih oblog, pleskanje, montaža vtičnic.

 • Na kaj moram biti pozoren pri kompletni prenovi stanovanja?

  Če prenavljate staro stanovanje, obstaja velika verjetnost, da boste med deli (odpiranje tlakov, podiranje sten) naleteli na druge stvari, ki jih je nujno popraviti ali sanirati. Zato vam priporočamo, da ste tako časovno kot finančno pripravljeni na morebitni večji obseg del.

 • Kako naj se lotim prenove stanovanja?

  Pri prenovi stanovanja, sploh starih stanovanj se priporoča, da se kompletno obnovi celotni prostor - gradbena dela, električne inštalacije, vodovodne inštalacije, nova vrata in okna, in več. Če vseh del ne morete opraviti, priporočamo, da najprej poskrbite za ustrezno varnost stanovanja (na primer preverite, če so vodovodne cevi še svinčene in jih po potrebi zamenjajte, opravite meritve, ki vam bodo povedale, če so elektroinštalacije še varne, in podobno). V naslednji fazi je potrebno zagotoviti, da je stanovanje energetsko učinkovito - poskrbite za dovoljšnjo toplotno izolacijo, novejša okna in vrata, montažo prezračevalnega sistema in podobno. Zadnji korak je opremljanje stanovanja po vaših željah.

Nedavna povpraševanja za prenovo stanovanja, Črnomelj

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 50
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...), Obnova ogrevanja, Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Kompletna adaptacija kuhinje z jedilnico, dnevne sobe in hodnika. Izdelava talnega gretja cca 20 m2, zamenjava treh radiatorjev in montaža enega na novo, izdelava dveh prebojev vrat in zazidava dveh vrat, zamenjava balkonskih vrat in okna z AST steno ter zadelanje dela fasade pri tej steni, zamenjava balkonskih vrat in okna z večjim oknom in zazidava odprtine, izdelava estriha po vsej površini ter keramike na hodniku in kuhinji z jedilnico, kitanje ter beljenje sten. Prostor je izpraznjen ter odstranjen stari tlak, elektro instalacija že izdelana na novo, prav tako je nabavljena že AST stena in okno! Lokacija: Črnomelj, Viniška cesta 31 ROK: čim prej Hvala in LP

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 50
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Kompletna adaptacija kuhinje z jedilnico, dnevne sobe in hodnika. Izdelava talnega gretja cca 20 m2, zamenjava treh radiatorjev in montaža enega na novo, izdelava dveh prebojev vrat in zazidava dveh vrat, zamenjava balkonskih vrat in okna z AST steno ter zadelanje dela fasade pri tej steni, zamenjava balkonskih vrat in okna z večjim oknom in zazidava odprtine, izdelava estriha po vsej površini ter keramike na hodniku in kuhinji z jedilnico, kitanje ter beljenje sten. Prostor je izpraznjen ter odstranjen stari tlak, elektro instalacija že izdelana na novo, prav tako je nabavljena že AST stena in okno!