Zahtevaj brezplačne ponudbe za prenovo stanovanja v Škofji Loki

834 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

Že 2.862 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših ponudnikov za prenovo stanovanja Škofja Loka, 2022

32 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

RUBINI d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Amalia K. , pred 2 letoma

Zelo zadovoljna z odnosom in samim delom. Ob končanem delu sem se še z domačo baklavo posladkala

5+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: adaptacija stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

DAVID OBLAK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Remic M. , pred 1 letom

David Oblak s.p. nam je prekril streho. Ugodna cena, vse v skladu z dogovorom.

Storitve: kritina, prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja, krovstvo, samostojni nadstreški, nadstreški, prenova stanovanja, izolacija strehe, pergole, obnova stanovanja, menjava strehe, nadstreški za balkone, krovec, kovinski nadstreški, prekrivanje strehe, nadstreški za terase.

Zahtevaj ponudbo

Robert Lužar s.p.

4,3
1 ocena
4,3
Marko M. , pred 6 leti

Pohvalim naj odzivnost. Držal se je postavljenega roka! Zelo sem bil zadovoljen.

5+
Let na tržišču

Storitve: slikopleskarstvo, barvanje fasade, polaganje tapet, pleskanje šol in vrtcev, pleskanje, beljenje sten, slikopleskarska dela, pleskanje stanovanja, pleskarstvo, pleskarji, beljenje.

Zahtevaj ponudbo

KLEMEN BUČEK S.P.

4,8
9 ocen
5,0
Konc A. , pred 1 letom

Za prekrivanje strehe smo izbrali Klemena Bučka iz Kokrice, bil je zanesljiv, korekten in naredil še pred rokom, ki smo se zmenili. Naredil je vrhunsko, in držal se je cene, kot jo nam je dal po predračunu, ga priporočam tudi drugim. Hvala!

5,0
Roman Č. , pred 6 leti

Vse super! Delo opravljeno, streha je prekrita. Ga priporočam naprej!

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: streha, menjava strehe, prekrivanje strehe, krovstvo, strešne kritine, kritina, pločevinasta kritina, izolacija strehe, krovec, popravilo strehe.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Tina B. , pred 1 letom

Mojster nam je prebelil hišo, delo je opravil korektno in hitro, tudi čisto. pripeljel je celo gospo, ki je počistila za njim, kar je bilo potrebno. Cena več kot ugodna. Gospod Zoran, ki je delal pri nas pa je nadvse prijazen, z njim se da vse zmeniti in ima tudi sam marsikatero idejo in veliko izkušenj, kako zadeve urediti.

Hvala Tina

5,0
Maja L. , pred 1 letom

Potrebovali smo mojstre za pleskanje fasade, in dobili smo zelo ugodno ponudbo s strani podjetja MAJSTOROVIĆ, s.p. Z delom smo bili zadovoljni.

Hvala . Lp

IPLANA d.o.o.

4,7
2 oceni
4,7
Mojca K. , pred 5 leti

Držal se je dogovorjenih rokov.

Nesporazum pri komunikaciji (samo šef govori slovensko, delavca pa ne).

4,7
Slavica P. , pred 3 leti

Ponudnik se je držal dogovora, cene in kvalitete. Redno se je oglašal na telefon in dobro smo sodelovali.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
20+
Število zaposlenih

Storitve: fasaderji, gradbena podjetja, prenova stanovanja na ključ, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), keramičar, prenova fasade, obnova stanovanja, gradnja hiše na ključ, gradnja hiše, fasaderstvo, ureditev okolice, hiša na ključ, polaganje ploščic, zidarska dela, izdelava škarpe, obrezovanje dreves.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Roman D. , pred 2 letoma

Uredil vse po dogovoru.

20+
Let na tržišču

Storitve: prenova stanovanja, streha, menjava strehe, izolacija strehe, pločevinasta kritina, prenova stanovanja na ključ, kritina, adaptacija stanovanja, popravilo strehe, krovstvo, strešne kritine, prekrivanje strehe, krovec, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

TIM 44 d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: samorazlivni estrih, izdelava fasade, prenova stanovanja na ključ, fasaderji, obnova stanovanja, izdelava ometov, izolacija fasade, epoksi premaz, estrih, prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, prenova fasade, strojni ometi, fasade, fasaderstvo, izdelava tlakov in ometov.

Zahtevaj ponudbo

EDONA d.o.o.

4,0
1 ocena
4,0
Sašo Š. , pred 4 leti

Prijaznost, naredili kot smo se dogovorili, v roku kot smo se dogovorili. Vse je bilo ok.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih

Storitve: adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, izdelava škarpe, izdelava ometov, tlaki in ometi, obnova stanovanja, urejanje okolice in dvorišč, fasade, izdelava estrihov, gradnja hiše, vrtnarstvo, asfaltiranje dvorišča, urejanje vrtov, načrtovanje vrta, izdelava fasade, prenova fasade.

Zahtevaj ponudbo

ŽIGA BOGATAJ S.P.

4,9
4 ocene
5,0
Miha K. , pred 8 leti

Ponudnik se je držal dogovorjene cene in naredil v roku. Za to ceno je opravil še nekaj več storitev, kot je bilo prvotno dogovorjeno. Z izvajalcem se je dalo vse sproti dogovoriti in je upošteval želje naročnika. Če v kaj ni bil prepričan, je raje vprašal.

5,0
emsa m. , pred 8 leti

Vse pohvale za kakovostnega izvajalca. Delal nam je fasado z izolacijo. Po ocenah lahko sklepate, da sem bila zelo zadovoljna. Resnično si je zaslužil najboljše ocene. Če boste kdaj izbirali podjetnika leta, si on to zasluži. Zadovoljni smo bili z njegovim delom, ker mu je na prvem mestu bila kakovost. Cenovno, mislim, da je najbolj ugoden izvajalec v Sloveniji. Same pohvale! Hvala vam. Lp z Bleda. Zadovoljna stranka!

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: krajinski arhitekti, zidarstvo, zasaditev vrta, urejanje vrtov, fasaderstvo, ureditev okolice, zidarska dela, adaptacija stanovanja, izdelava škarpe, prenova stanovanja na ključ, keramičar, vrtnarstvo, košnja trave, prenova fasade, izdelava fasade, obrezovanje dreves.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Judita Z. , pred 5 leti

Prijazni in zelo ustrežljivi. Priporočam vsakemu.

5,0
Valentin K. , pred 2 letoma

Vse ok!

5+
Let na tržišču
100+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava kopalnice, kopalnica na ključ, izris kopalnice, toplotne črpalke, toplotna črpalka za ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka zrak/voda, adaptacija kopalnice, obnova kopalnice na ključ, prenova kopalnice, toplotna črpalka zemlja/voda, moderne kopalnice, toplotna črpalka za sanitarno vodo.

Zahtevaj ponudbo

BOTEAM d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
Mateja M. , pred 5 leti

Dela so zaključena! Hitro so se odzvali! Pomagali so mi z nasveti. Nimam pripomb! Priporočam vsakemu, ki rabi tlake.

10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: obnova stanovanja, hidroizolacija balkona, estrih, tlaki in ometi, izdelava estrihov, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, hidroizolacija, samorazlivni estrih, izdelava tlakov in ometov, hidroizolacija terase, epoksi premaz, hidroizolacija ravne strehe, strojni tlaki, hidroizolacija temeljev, epoksi tlaki.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: gradbena dela, temeljna plošča, zidarstvo, gradnja hiše na ključ, zidarska dela, gradnja hiše, prenova stanovanja, hiša na ključ, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja, gradbena podjetja.

Zahtevaj ponudbo

STANONIK d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: krajinski arhitekti, gradbena dela, urejanje okolice in dvorišč, načrtovanje vrta, adaptacija stanovanja, obnova stanovanja, hiša na ključ, košnja trave, gradnja hiše na ključ, izkopi in zemeljska dela, asfaltiranje dvorišča, vrtnarstvo, tlakovanje dvorišča, tlakovanje, polaganje tlakovcev, gradnja hiše.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: obnova stanovanja, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Mitja Kodrca, s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Vinko Košir s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: prenova stanovanja na ključ, obnova stanovanja, prenova stanovanja, adaptacija stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

SUVAD MEHIĆ S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: prenova stanovanja na ključ, obnova stanovanja, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

JANKO DEMŠAR S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: vrtnarstvo, prenova stanovanja na ključ, urejanje vrtov, adaptacija stanovanja, ureditev okolice, prenova stanovanja, obnova stanovanja, košnja trave, zasaditev vrta, obrezovanje dreves, izdelava škarpe, urejanje okolice in dvorišč, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), krajinski arhitekti, načrtovanje vrta.

Zahtevaj ponudbo

SELI-HAM d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj pomeni prenova stanovanja na ključ?

  Prenova stanovanja na ključ je kompletna prenova stanovanja. Prvi korak prenove je idejna zasnova, v kateri arhitekti predvidijo izgled prenovljenega stanovanja. Po idejni zasnovi se potem izvedejo: rušitvena dela, razvod električnih in vodovodnih inštalacij, izdelava estrihov, prenova kopalnice, menjava oken in vrat, ometanje, polaganje talnih oblog, pleskanje, montaža vtičnic.

 • Na kaj moram biti pozoren pri kompletni prenovi stanovanja?

  Če prenavljate staro stanovanje, obstaja velika verjetnost, da boste med deli (odpiranje tlakov, podiranje sten) naleteli na druge stvari, ki jih je nujno popraviti ali sanirati. Zato vam priporočamo, da ste tako časovno kot finančno pripravljeni na morebitni večji obseg del.

 • Kako naj se lotim prenove stanovanja?

  Pri prenovi stanovanja, sploh starih stanovanj se priporoča, da se kompletno obnovi celotni prostor - gradbena dela, električne inštalacije, vodovodne inštalacije, nova vrata in okna, in več. Če vseh del ne morete opraviti, priporočamo, da najprej poskrbite za ustrezno varnost stanovanja (na primer preverite, če so vodovodne cevi še svinčene in jih po potrebi zamenjajte, opravite meritve, ki vam bodo povedale, če so elektroinštalacije še varne, in podobno). V naslednji fazi je potrebno zagotoviti, da je stanovanje energetsko učinkovito - poskrbite za dovoljšnjo toplotno izolacijo, novejša okna in vrata, montažo prezračevalnega sistema in podobno. Zadnji korak je opremljanje stanovanja po vaših željah.

Nedavna povpraševanja za prenovo stanovanja, Škofja Loka

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 100
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece

Potrebujemo prenovo stanovanja v prvem nadstropju hiše. Ker je stanovanje že zelo staro, bi bilo potrebno zamenjati vse vodovodne in elektroinstalacije. Radi bi tudi nekoliko spremenili tloris. Ker ima hiša stropnjake (in ne betonskih plat) bi radi prenovili tudi tlake (zamenjali stare deske). Z deli bi začeli spomladi.

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 46
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Pozdravljeni! Stanovanje obsega 41,8m2 bivalne površine, in slabe 4m2 balkona. Deli se na hodnik, spalnico, kopalnico in bivalni prostor (kuhinja in dnevna soba) z izhodom na balkon. Stanovanje imam željo v celoti obnoviti. Želela bi moderno, minimalistično, s čistimi linijami in praktično opremljeno stanovanje v svetlih barvah in z naravnimi odtenki. Ker vem, da se načrti ne naredijo čez noč že sedaj izbiram izvajalca. Želim nekoga, ki mu bom lahko pri izvedbi zaupala, saj sama zaradi narave dela težko vodim tak projekt. Glede na trenutne podatke, bi z fizično obnovo lahko pričeli v aprilu, do konca marca so v stanovanju podnajemniki. Do takrat pa bi moralo biti dovolj časa, da se pripravi vse potrebno, da bo prenova potekala čimbolj tekoče. Sama se bom vselila šele po prenovi tako, da bo stanovanje ta čas prazno. LP,

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 200
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani. Gre za prenovo dela hiše. Potrebno je narediti nov vhod in nove stopnice v nadstropje. V nadstropju je potrebno menjati poden ( parket, estrihi), cca 75 m2 je tudi talnega ogrevanja. Potrebno je tudi narediti frcado (5m stojne višine) za balkon. Potrebna so tudi nova okna po meri in vsa komplet notranja vrata in tudi vhodna. V mansardi je potrebna komplet prenova, trenutno ke to prazna podstreha. Zgoraj je še cca 70m2. Vse skupaj gre za prenovo