Zahtevaj brezplačne ponudbe za električne inštalacije v Ljubljani

779 izvajalcev v bližini
6 še na voljo

Že 38.687 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov električnih inštalacij Ljubljana, 2021

35 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

VENALIA d.o.o.

4,7
10 ocen
5,0
Srečko L. , pred 5 meseci

Naša ocena je 5, za podjetje VENALIA d.o.o.

5,0
Albert G. , pred 7 meseci

Na Primerjam.si smo dobili povezavo do Venalia, ki so nam hitro in ugodno montirali IR panele!

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2020

Kaj delamo: električno ogrevanje, montaža kamina, toplotna črpalka za ogrevanje, električarji, radiatorsko ogrevanje, plinska peč, toplotna črpalka zrak/voda, klimatske naprave, klima brez zunanje enote, vgradnja klime, napeljava elektrike, lokalni rekuperator, rekuperator zraka, centralno ogrevanje na elektriko, multi split klima, lokalno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo

GM PRO d.o.o.

5,0
8 ocen
5,0
Anže B. , pred 2 letoma

Zelo odziven in natančen pri delu. Priporočam.

Super storitev, cena po dogovoru, držali so se rokov. Priporočam!

10+
Let na tržišču
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Kaj delamo: napeljava elektrike, električarji, električne inštalacije, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Vesna C. , pred 1 letom

Prijazen, perfekten, skratka - čista petka! Smo zelo zadovoljni.

Dela na objektu izvaja električar, kateri se drži dogovora, dela izvaja profesjonalno in ga priporočam drugim.

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2020

Kaj delamo: električarji, napeljava elektrike, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Tomaž Glavan s.p.

3,6
3 ocene
5,0
Neža Z. , pred 4 leti

Korektno opravljeno delo za pošteno ceno; zelo hitro in točno.

4,7
Polona D. , pred 2 letoma

Prišel je zelo hitro, kljub zasedenosti. Kljub temu, da je izgledalo nerešljivo, ker ima oče v kuhinji še svinčene cevi in da nismo hoteli razbijati kuhinje, je situacijo rešil in vstavil nove odtočne cevi. Naredil je hitro in trenutno izgleda, da tudi kvalitetno. Naj bi držalo vsaj nekaj let, kar smo tudi želeli.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodovodar, vodoinštalater, nadometna električna napeljava, vodovodne inštalacije, napeljava elektrike, elektroinštalacije, električarji, vodovodna napeljava, električne inštalacije, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Metka Z. , pred 2 letoma

Pozdravljeni, z izbranim izvajalcem sem bila zelo zadovoljna, držal se je rokov, cenovno OK, na splošno vse odlično. Priporočam naprej!

4,7
Ošlak A. , pred 2 letoma

Kvaliteto izvedbe, odzivnost, dogovorjeni roki, upošteva želje stranke, zaupanja vreden!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: zalogovnik za pelete, moderne kopalnice, električni radiatorji, vodovodne inštalacije, plinske inštalacije, zalogovniki, kopalnica na ključ, montaža plinske peči, napeljava plina, električarji, električno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, plinski kamini, električne inštalacije, zalogovniki in bojlerji, vodovodna napeljava.

Zahtevaj ponudbo

MIHA REMS S.P.

4,7
2 oceni
5,0
Damjan J. , pred 6 leti

Miha je bil točen in natančen. Kljub temu da je imel kar nekaj dela, mi je tudi svetoval, spremenil predračun in meni kot laiku privarčeval kar nekaj evrov. Toplo ga priporočam.

4,3
Robert H. , pred 7 leti

Ni vsiljiv, spoštuje moje mnenje, se spozna na delo... Samo pohvalno.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: napeljava elektrike, električarji, električne inštalacije, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Martina Š. , pred 1 letom

G. Igor je prišel in uredil želeno, tako kot smo dogivorili. Zelo kompetentno in kvalitetno.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: nadometna električna napeljava, napeljava elektrike, elektroinštalacije, električarji, električne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Anja G. , pred 2 letoma

Tocno takšnega izvajalca sva si zelela za prenovo stanovanja. Grega je resen za delo, drži se rokov in dogovorjenega. Tudi cena je zelo v redu, zaenkrat tudi zelo zadovoljna s kakovostjo narejenega. Če bi se enkrat prenavljala stanovanje, bi se zagotovo zanj odločila. Priporočam vsakomur.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: elektroinštalacije, peči na drva, montaža kamina, kopalnica na ključ, hiša na ključ, plinska peč, toplotna črpalka zemlja/voda, slikopleskarstvo, prenova kopalnice, obnova stanovanja, kotel na drva, toplotna črpalka zrak/voda, električarji, toplotne črpalke, temeljna plošča, toplotna črpalka za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Nada J. , pred 1 letom

Bili smo zelo zadovoljni, gospod je bil zelo odziven - definitivno priporočamo!

Kaj delamo: električarji, nadometna električna napeljava, električne inštalacije, napeljava elektrike, elektroinštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Rok Brinovec s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Kitajski Vrt Restavracija d.o.o. , pred 2 letoma

Ko smo potrebovali obnovo električne inštalacije, smo izbrali Roka Brinovca s.p., bili smo zelo zadovoljni, zato najvišja ocena!

Kaj delamo: električarji, napeljava elektrike, električne inštalacije, elektroinštalacije, nadometna električna napeljava.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako naj vem, da je čas za prenovo električnih inštalacij?

  Dotrajanost elektroinštalacij ni vidna na prvi pogled, zato vam priporočamo, da vsaj vsakih deset let najamete elektroinštalaterja, ki bo opravil potrebna meritve in vam sporočil morebitne neustreznosti napeljave. Načeloma je električna napeljava sicer zelo obstojna: prenavlja se večinoma v skladu s prenovo stanovanja ali hiše in v primeru, da želite imeti drugačen razpored vtičnic in stikal.

 • Kaj so grobe in kaj fine električne inštalacije?

  Grobe električne inštalacije se izvedejo na podlagi načrta elektroinštalacij, ki ga je potrebno pripraviti še pred začetkom gradbenih del. Med grobe električne inštalacije spadajo: priprava prebojev, izvedba utorov za električne kable in sama montaža elektroinštalacij: položitev kablov, vgradnja razdelilnih doz in montaža razdelilne elektro omarice. Fine električne inštalacije zajemajo montažo stikal in vtičnic.

Ponudniki električnih inštalacij po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za električne inštalacije, Ljubljana

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 91
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Spoštovani, naprošamo vas za izdelavo ponudbe za električne inštalacije na podlagi priloženega načrta. Stanovanje prevzamemo 1.7. in takrat enkrat bi začeli z kompletno renovacijo (prvo gradbena dela). Prosimo, če lahko v ponudbi navedete popis vseh potrebnih del in materiala, tako da bo ponudba kar se da točna. V kolikor bi želeli ogled na objektu nas prosimo kontaktirajte, da se dogovorimo za termin. Hvala in lep pozdrav,

Priklop električnih aparatov

Pozdravljeni! Pregled objekta za začasno priključitev za potrebe pregleda in preizkušanje električne inštalacije. Elektro LJ. potrebuje izjavo izvajalca in pregled, , kjer nato sledijo majša električna dela na obstoječem stanovanju v Ljubljani - priključitev zvonca, dodatne luči... Pred časom smo združili stanovanji v eno, torej en števec je beležil porabo za obe st., sedaj pa jih razdružujemo, izvajamo ponoven priklop na samostojni števec in posledično vsa ta dela. Hvala, LP

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni, na indukcijski plošči Miele se mi proži napaka F32. Do napake pride v primeru - na ploščo položim posodo, plošča se normalno prižge, vendar ne morem nastaviti gretja oz. temperature. Problem naj bi bil v kondenzatorjih (25v uf), potrebno bi jih bilo zamenjati. Hvala in lp, .

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 15
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Spoštovani, pri prenovi kopalnice in WC-ja potrebujemo novo napeljavo elektrike. V WC-ju je tudi električni bojler, ki je povezan s kuhinjo. Posebej ponudbo bi potrebovala še za omarico z varovalkami. V priponki posredujem načrt. Za dodatna vprašanja sem vam na voljo. Hvala in lep pozdrav,

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, rada bi , da pregledate, kako je z el napeljavo v mojem stanovanju, bojim se namreč, da ne pride prej ali slej do požara (nekatere luči ne delajo več, eno izmed stikal se nagreva, ena izmed vtičnic je črna (ko sem vklopila opekač, je počilo), ko je prižgan tv, občasno "škrta", ne vem, ali je kriva el napeljava ali je slab televizor itd itd

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 30
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, 1) Sanacija električnega priklopa pralnega stroja: menjava kabla, menjava vtičnice (opis v prilogi) 2) Menjava drugih vtičnic v stanovanju: menjava 3 do 5 vtičnic (opis v prilogi) 3) OPCIJSKO: podaljšek v prostoru brez vtičnice (opis v prilogi) Prosim za ponudbo po sklopih. Najlepša hvala in lep večer

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 42
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, prenova staniovanja sestavljenega iz hodnika 3m2, dnevne sobe z kuhinjo 21m2, spalnice 13 m2 in kopalnice z wc jem 6 m2. Normalna el. instalacija za kuhinjo z vsemi aparaturami, dnevna soba z vodom kabelske instalacije, kopalnica z pralnim in sušilnim strojem in spalnica z kabelskim priključkom. Omarica iz stare narejena nova z novimi varovalkami. Lep pozdrav

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 32
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, nadaljevanje adaptacije električne napeljave v manjšem stanovanju v Ljubljani. Že "poštemanih" cca 20m z napeljavo, kanali in utp-ji. Dodatno potrebnih cca 10m štemanja in 3 preboje stene, napeljava in cca 5m UTP-ja. Omarica z FID stikalom, novimi varovalkami, po možnosti komunikacijska omara z UPT 6+ kabli (violičnimi) Vtičnice in stikala EM ali TEM. Prosim za čim prejšnj odziv. Lep pozdrav,

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 20
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, zamenjava stare elektro omarice z varovalkami. V garsonjeri želim zamenjati originalno škatlo z varovalkami (klasične, 9 kom) in vgraditi avtomatske varovalke in dodatno FID stikalo (napeljava je očitno narejena tako, da je "zemlja" vezana na nulo in se na nogicah pralnega stroja najde neka napetost). Hvala, lp

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 19
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, poleg hiše bi radi uredili delavnico (hobi obdelava lesa, avtomehanika).Potrebujemo strokovno svetovanje in ponudbo za elektroinštalacijski načrt. Kakšne podatke od nas potrebujete? Za bolj konkretno idejo; pripravil sem okvirni seznam strojev z njihovo močjo motorja. Smo iz Ljubljane (Bizovik). Lp Jani