6 ponudb za električne inštalacije z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Tjaša K. , Depala vas

Potrebovali smo električarja za električne inštalacije v hiši. Obrnili smo se kar na primerjam.si, ker smo preko njih v preteklosti že našli dobre izvajalce. Prvi se je javil gospod Rasto z ekipo. Svoje delo so opravili hitro in korektno. Vse pohvale za storitev.

5,0
Rado R. , Ankaran

V naši počitniški hiši smo potrebovali obnovo električnih inštalacij. Mojster, ki smo ga našli na primerjam.si, je vse opravil v roku in za dogovorjeno ceno. Mojstra in tudi primerjam.si bom definitivno priporočil tudi prijateljem in družini.

5,0
Miha J. , Mislinja

Ker smo potrebovali v hiši popravilo na električni napeljavi, smo začeli iskati mojstra. Naletel sem na primerjam.si in po oddanem povpraševanju hitro prejel več ponudb električarjev. Odločil sem se za ponudnika z dobrimi referencami v svoji bližini. Na izvedeno delo nimam pripomb. G. Bojan je bil natančen in profesionalen.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Ponudniki električnih inštalacij po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za električne inštalacije

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 180
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Potrebujem električne inštalacije za novogradnjo v okolici novega mesta. V vsakem prostoru naj bi bilo po ena ali dve luči in pet do sedem vtičnic ali primerno prostoru. Izmenična stikala po hodnikih in sobah.Možnost žaluzij na stikalo. Internet v dnevni sobi 2x, otroških sobah 2x, spalnici 2x in v pisarni 4x. Omarica za internet v kotlovnici. ROK: do 2 mesece Hvala in LP

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 50
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Potreboval bi obnovo električne inštalacije, saj je obstoječa PPR in bi jo tekom obnove stanovanja rad obnovil. Del inštalacije bo potrebno izdelati na novo. Potrebno bo zamenjati omarico z varovalkami (rad bi imel avtomatske). Gre za inštalacijo v bloku v stanovanju skupne površine 80m2, vendar se bo obnavljalo samo hodnik, kuhinjo, balkon ter dnevno sobo. Spalnice ostanejo nespremenjene.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 91
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Spoštovani, naprošamo vas za izdelavo ponudbe za električne inštalacije na podlagi priloženega načrta. Stanovanje prevzamemo 1.7. in takrat enkrat bi začeli z kompletno renovacijo (prvo gradbena dela). Prosimo, če lahko v ponudbi navedete popis vseh potrebnih del in materiala, tako da bo ponudba kar se da točna. V kolikor bi želeli ogled na objektu nas prosimo kontaktirajte, da se dogovorimo za termin. Hvala in lep pozdrav,

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 70
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Gre se za električno napeljavo v starejši hiši, v kateri se bo vršila prenova. Iščem izvajalca za izvedbo oziroma napeljavo nove električne inštalacije v enem prostoru hiše (na novo prizidan prostor). V tem prostoru se bo nahajala kuhinja (približno 20 m2). V vseh ostalih prostorih stanovanja je elektrika že priklopljena in deluje (približno 50 m2). Kot je že omenjeno, gre za starejšo hišo in je potreben pregled dotrajanosti te električne napeljave in jo po potrebi tudi obnoviti (na novo napeljati). Prosim, če mi lahko navedete obe ceni: - ceno za izvedbo + material in - ceno samo za izvedbo dela. Delo bi se vršilo v mesecu juniju.

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 150
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Objekt je novogradnja, vrstna hiša. Potrebujem notranje električne inštalacije. Gre za celoten objekt. Imam načrt elektro inštalacij, brez enopolne sheme. Potrebujem vezavo razdelilne elektro omarice, kabli so pripeljani do nje. Do omarice je pripeljan dovodni kabel, a števec v merilni omari še ni montiran. Naslov: Ulica v Zeleni gaj. Lp

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 120
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Želim ponudbo za izvajalca za električne inštalacije, ker se gre za prenovo starejše hiše. 80 m2 je bivalni del, ki ga želimo preurediti in razširiti v garažo 35m2, kjer je potrebno narediti ploščo in rekonstruirati streho. Potrebovali bomo komplet nove inštalacije. Lokacija: Planina , Planina Lep pozdrav.

Priklop električnih aparatov

Pozdravljeni! Pregled objekta za začasno priključitev za potrebe pregleda in preizkušanje električne inštalacije. Elektro LJ. potrebuje izjavo izvajalca in pregled, , kjer nato sledijo majša električna dela na obstoječem stanovanju v Ljubljani - priključitev zvonca, dodatne luči... Pred časom smo združili stanovanji v eno, torej en števec je beležil porabo za obe st., sedaj pa jih razdružujemo, izvajamo ponoven priklop na samostojni števec in posledično vsa ta dela. Hvala, LP

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 15
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Spoštovani, sestra se je morala lotiti obnove kuhinje, ki je bila iz šestdesetih let. Ko se je obnova začela, so ji svetovali, da pred montažo kuhinje obnovi električne inštalacije in varovalke, ker bo imela po novem dodatno pomivalni stroj in indukcijsko ploščo. Inštalacije so narejene še po starem in so na ta način za današnje čase neprimerne. Potrebovala bi strokovnjaka, ki bi bil ČIMPREJ sposoben in pripravljen to narediti. Hvala vam za pomoč. Lp, A. V.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 110
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni. Obnavljamo hišo v Kranju površine: cca 2 x 55m2 in potrebujemo električarja za napeljavo nove električne inštalacije (nove omarice, stikala, svetila, vtičnice.) V pritličju bodo kuhinja, kopalnica, dnevna soba, kotlovnica, stopnišče, veža in v nadstropju tri sobe in WC. Mogoče premik javne razsvetljave iz hiše. Napeljava interneta. Rok v dogovoru glede na gradbenike. Hvala in lp.

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 50
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, za izdelavo stanovanja iščem izvajalca za napeljavo električne inštalacije. Zunanje stene so zidane, predelne stene bodo iz knaufa. Stanovanje bo obsegalo dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico, spalnico ter wc s kopalnico. Prosim za okvirno ponudbo z vključenim materialom. Hvala in lep pozdrav,

Primerjam.si uporabljajo