Cene storitev
Električne inštalacije
Pametne inštalacije

Koliko stanejo pametne inštalacije?

 • 125300 €/m2
  Pametne inštalacije (nadzor nad razsvetljavo, ogrevanjem, žaluzijami, klimo in dodatno)
Zahtevaj ponudbe

Koliko vam bodo ponudniki zaračunali za pametne inštalacije in kaj boste za to ceno dobili? Za vas smo zbrali vse potrebne informacije, da boste lažje opravili nakup.


Pametne inštalacije (nadzor nad razsvetljavo)

 • 5060 €/m2

Pametne inštalacije nam omogočajo upravljanje naprav v naših domovih na daljavo. Upravljanje funkcij v hiši, ki so povezane s krmilniki, je mogoče na tri različne načine: s stikali na steni, s sobnim uprav­ljalnikom (s stenskimi zasloni na dotik), ali pa s pamet­nim telefonom, tabličnim in osebnim računalnikom. Lahko izberete tudi vse tri načine. Cena je odvisna od specifik pametnih inštalacij in vaše hiše oziroma stanovanja. Za pametne inštalacije (nadzor nad razsvetljavo) boste odšteli od 50 €/m2 naprej, povprečna cena je 55 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Pametne inštalacije (nadzor nad razsvetljavo, ogrevanjem in žaluzijami)

 • 6090 €/m2

V sistemu pametnih inštalacij so povezani različni elementi, ki jih upravljate z enim samim pripomočkom. Cena pametnih inštalacij je najbolj odvisna od tega, koliko sistemov v hiši oziroma stanovanju želite upravljati. Navedena je cena za nadzor nad ogrevanjem, razsvetljavo in žaluzijami. Cena pametnih inštalacij (nadzora nad razsvetljavo, ogrevanjem in žaluzijami) se giblje od 60 €/m2 do 90 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Pametne inštalacije (nadzor nad razsvetljavo, ogrevanjem, klimo, žaluzijami)

 • 90125 €/m2

Pametne inštalacije nam omogočajo oddaljeno upravljanje naprav, vgrajene v naše domove. Namestimo jih med gradnjo ali obnovo: v električno omarico (razdelilnik) v hiši ali stanovanju namestimo posebne krmilnike, ki jih z elek­tričnimi vodniki (kabli) povežemo s porabniki v hiši (v primeru navedene cene nad lučmi, ogrevanjem, klimo in žaluzijami). Cena je odvisna predvsem od tega, nad kolikimi napravami želimo imeti nadzor. Za pametne inštalacije (nadzor nad razsvetljavo, ogrevanjem, klimo, žaluzijami) boste odšteli od 90 €/m2 naprej, povprečna cena je 108 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Pametne inštalacije (nadzor nad razsvetljavo, ogrevanjem, žaluzijami, klimo in dodatno)

 • 125300 €/m2

Pametne inštalacije nam oddaljeno upravljanje naprav, vgrajenih v naše domove z enega mesta. Eden od načinov upravljanja je tudi na daljavo, s pametnim telefonom, tabličnim ali osebnim računalnikom. Cena pametnih inštalacij je najbolj odvisna od tega, koliko sistemov v hiši oziroma stanovanju želite upravljati. Navedena je cena za nadzor nad ogrevanjem, razsvetljavo, žaluzijami, klimo in več. Za pametne inštalacije (nadzor nad razsvetljavo, ogrevanjem, žaluzijami, klimo in dodatno) boste odšteli od 125 €/m2 do 300 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Nedavna povpraševanja za pametne inštalacije

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, pravkar sem kupila dvosobno stanovanje v Ljubljani, ki ga moram do septembra vsaj delno renovirati. Obnovili bi tudi električno napeljavo (vsaj delno). Kopalnice trenutno ne bomo prenavljali, ostale prostore pa bomo. Če želimo zadevo do časa urediti, je treba elektriko prenoviti do konca tega meseca. Lep dan!

Popravilo na el. napeljavi

Varovalko za del hiše kjer je kopalnica in hodnik je začelo metati ven že kak teden nazaj. Sedaj je pa že nekaj dni kar izklopljena, ker se za samo 1 minuto luči res ne splača več tekati do omarice in vklapljati varovalke, ki lahko skoči nazaj na off še predno pridem nazaj do kopalnice. Zanima me cena za popravilo takšne napake. Zanima me tudi v kolikšnem času lahko napako odpravite in ali delate tudi v popoldanskem času po drugi uri?

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 60
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Novogradnja; napeljava elektrike po dogovoru. Takoj pa potrebujem električarja za montažo svetil v sobi (24 kv.m., 4 svetila), kopalnici (4 kv. m.) in na fasadi (3 svetila), vse v pritličju. Svetila imam sam. Gre za del hiše (cca 60 kv. m), ki je že v zaključni fazi. Dela bi se izvajala čim prej (en del, ostalo po dogovoru). Hvala in LP

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 30
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pred 3 leti smo menjali streho in takrat smo izdelali mansardo do konca. Vendar je do sedaj nismo uporabljali. Vso električno napeljavo imamo speljano do konca (ni pa ta električna napeljava še priključena na električno omrežje). Potrebno bo montirati luči in več vtičnic. Luči bo potrebno pritrditi v knauf, zato prosim za osebo veščo vrtanja v knauf, ki bo pazila na paroprepustno folijo. Na koncu ko bo vse zmontirano bo potrebno to napeljavo priključiti na električno omrežje od hiše. Kakšno je trenutno stanje si poglejte na slikah.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 50
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Imam vikend na Paškem Kozjaku nad Velenjem. Vso elektro instalacijo sem izdelal sam, čeprav nisem strokovnjak. Vsa ta instalacija je delovala skoraj nemoteno, približno 20 let. (zavedam se, da marsikaj ni bilo izvedeno po predpisih).Pred kratkim je močno udarila strela v bližini, meni je FID vrglo ven in zdaj ga ni več možno priključiti.Potrebno je, da strokovnjak pregleda, ugotovi kaj je sprejemljivo, ostalo pa zamenja, da bo narejeno, tako kot je treba.

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni, ravnokar smo demontirali staro kuhinjo in odstranili ploščice, saj bomo postavili novo kuhinjo. Nekaj aparatov je sedaj na drugačnih mestih, kot so bili v stari kuhinji, zato bi bilo treba potegniti el. napeljavo iz obstoječih doz za nekaj metrov bolj v levo in tam postaviti nove doze oz. vtičnice za hladilnik, el. kuhalno ploščo in napo. To storitev bi potrebovala v naslednjem tednu. Hvala in lep pozdrav, Počkaj

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Gre za hišo, ki ima v hiši varovalke in števec. Radi bi dali števec ven, se pravi treba je narediti, omarico pmo3 dati v fasado, notri vse potrebno od števca, ničelne spojke, enofazne zbiralke, varovalke, podnožja ,glavno stikalo enopolno , gre za enofazni enotarifni odjem, potem kabel pp00 4 X 35 kvadrat + 1.5 Aluminij yy00 gre na štender, notri pa kabel bakreni pgp 5 krat 6 kvadrat.In notri seveda je treba zrihtati omarico z 8 ali 12 varovalkami in te varovalke prevezat oz.avtomatska varovalka c 16 amperov.Štemanja je malo samo za omarico zrezat s fleksarco v fasado in kak meter na vsako stran, ker preostali del al kabla bo šel do štenderja po tramu. Mojstri že veste kaj govorim. Iščem najugodnejšega ponudnika z materialom ali brez, ga lahko zrihtam sam, rok takoj ali v roku enega meseca.Lokacija videm dobrepolje.lp

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 29
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Spoštovani, potrebovali bi ponudbo za fino montažo v objektu 29 m2, v Luciji Portorož. Montirati je potrebno 6 kosov tikala navadnega 1P 16A, 1 kos stikalo 1-0-2, 8 kosov vtičnice šuko 2P, 1 kos doze direktni priklop, montažo in priklop luči- 6 kom, priklop bojlerja, postavitev klima naprave (samo zamenja se stara z novo), povezati je potrebno še omarico z varovalkami (glavno stikalo 40A 1p, fid stikalo 0,03A 40A, varovalka 20A 1p, varovalka 16 A 1p, varovalka 10 A 1p, zbiralka za varovalke), PROSIM ZA PONUDBO Z MATERIALOM IN BREZ MATERIALA. HVALA.

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 110
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Imamo hišo dvojček, montažne lesene izgradnje (novogradnja). Potrebovali bi napeljavo električnih inštalacij v srednjem in zgornjem nadstopju (v spodnjem nadstopju so že), ki sta skupaj velika kvadratnih metrov. Zgoraj bi bile tri sobe in kopalnica, v srednjem nadstopju pa dnevna soba z jedilnico, kuhinja, hodnik, delovni kabinet in kopalnica. V hiši še ni tlakov, prav tako ne predelnih sten. Dela v oktobru.

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 80
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Vgraditev nove omarice z avtomatskimi varovalkami v stanovanje (stara omarica s klasičnimi varovalkami je na stopnišču), nova električna napeljava po celem stanovanju (luči, nove vtičnice,...). Dela bi se izvajala takoj, saj smo v fazi adaptacije in moramo pred nadaljevanjem najprej urediti inštalacijo. Hvala.