Cene storitev
Električne inštalacije
Električne inštalacije

Koliko stanejo električne inštalacije?

 • 3040 €/h
  Elektro servis
 • 3.5005.500
  Električne inštalacije (cena za hišo)
Zahtevaj ponudbe

Boste v kratkem potrebovali električne inštalacije? Preverite, kakšne so povprečne cene in kaj je v končni znesek po navadi vključeno.


Elektro servis

 • 3040 €/h

Elektro servis vam je na voljo za različna opravila: servis pralnih strojev, pomivalnih strojev, gospodinjskih aparatov, pomivalnega stroja, menjavo bojlerja, zamenjavo stikal, in podobno. Cena se največkrat obračuna na uro, odvisna pa je predvsem od storitve, ki jo potrebujete. Elektro servisi stanejo med 40 €/h in 30 €/h.

Električne inštalacije (cena za hišo)

 • 3.5005.500

Navedena je okvirna cena, ki jo boste odšteli za izvedbo električne napeljave (grobe in fine inštalacije) v povprečni enodružinski hiši. Izvedba električne napeljave zajema štemanje sten in izvedbo prebojev za polaganje kablov, vgradnjo električnih omaric z varovalkami in fine inštalacije, kot so montaža vtičnic, stikal, luči in drugih električnih naprav. Cena je odvisna od števila električnih elementov, velikosti objekta, vgrajenih materialov ipd. Najnižja cena, ki jo boste plačali za električne inštalacije (cena za hišo), je 3.500 €, najvišja pa 5.500 €.

Obnova električne napeljave (razvod kablov in omarica)

 • 3545 €/m2

Električne napeljave načeloma ni potrebno obnavljati, če je ustrezno vzdrževana, razen seveda, če se odločimo za drugačno razporeditev stikal in vtičnic. V tem primeru boste potrebovali grobo montažo elektroinštalacij (nov razvod kablov). Cena se obračuna na kvadratni meter, odvisna je predvsem od kompleksnosti situacije, razdalj in števila električnih elementov. Za obnovo celotnega razvoda obnovo električne napeljave (razvod kablov in omarica) boste odšteli od 35 €/m2 do 45 €/m2.

Priklop električnih aparatov

 • 2040

Priklop električnih aparatov (na primer hladilnika, štedilnika, nape, sušilnega stroja) najlažje in najbolj varno opravi za to usposobljen strokovnjak. Cena je precej nizka, najbolj je odvisna od posameznega elementa. Izvajalci vam bodo za priklop električnih aparatov zaračunali od 20 € do 40 €.

Nedavna povpraševanja za električne inštalacije

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni. Prosim za ponudbo. V našem stanovanju včasih tudi večkrat dnevno izklopi FIT, nerazumno je pa tudi to, da ob istih odjemalcih ponoči, ko se ne prižge niti luč izklopi FIT. Dogaja se pa tudi, da ko izklopi FIT včasih (ne zmeraj ) ne gre vklopit nazaj ampak je prvo potrebno poiskati varovalko na kateri oziroma zaradi katere je izklučilo FIT in ko jo najdemo gre ponovno vklopit. Prosim za nasvete in pomoč- Hvala in lp.

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Zdravo, za napeljavo elektrike v garaže bi rabila: predelava obstoječe elektro omarice, kar zajema zamenjavo FID stikala, glavno stikalo montaža elektro polic za cca metrov napeljava dovodnega kabla 50 metrov nova omarica za vtičnice in razsvetljavo, FID šuko vtičnice dvojne 2 kos euro vtičnica 3x16 - 12 kos kpl LED luč 2 x - 12 kos kabel 3x1 - metrov kabel 3x2 - metrov ostali potrošni material, ki gre zraven. Hvala. LP,

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni. 1.Pregled omarice z avtomatskimi varovalkami in morebitna drugačna povezava napeljave v mojem stanovanju na dotične varovalke. 2. Pred 40 leti je bilo samo eno merilno mesto, hiša ima sedaj 3 merilna mesta. Obstaja dvom, da na merilnna mesta ni priključena napeljava iz treh pripadajočih stanovanj. To bi bilo potrebno preveriti. Ker predvidevam, da nasprotna stranka s katero imam skupno steno, ne bo zaiteresirana za sodelovanje pri ugotavljanju nepravilnosti napeljave, bo treba ubrati drugačno pot. Prosim, da mi jo predstavite in pripravite predračun oz. neko informacijo o ceni. 3. Zvonec za vhodna vrata bi želela izklapljati s stikalom v mojem stanovanju in ne z izklopom varovalke, na katero imam vezane še druge stvari in za katere bi rada , da so v obratovanju. Zanimajo me cenovno najugodneše rešiteve V zunanji omarici od Elektro LJ so na naši hiši trije števci in še ena plastična škatla brez števcev , za katero pa ne vem kaj je. Hvala in lep pozdrav

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 20
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravlejeni. V stanovanjski hiši, se bo v zgornji etaži montirala kuhinja, ki je že naročena. Ker so v zgornji etaži vsi kabli podometni PPR, se bodo ti v celoti opustili in v novo kuhinjo se bo izvedla povsem nova napeljava od elektro zunanje omare, ki je tik pod novo kuhinjo. Hkrati je potrebno dati v ta del kuhinje ob avtomatske varovalke tudi odštevalni števec. Hvala in lep pozdrav

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni. NUJNO in ČIMHITREJE potrebujem električarja...adaptiram stanovanje in bi rad dodal in premaknil nekaj vtičnic ter stikal (med 10 in 20) ter napeljal nov internetni kabel. Stanovanje je v Celju na Ljubljanski ulici. Uslugo bi potreboval res hitro saj je dogovorjeni električar zbolel za virusom 2dni pred pričetkom dela, jaz pa že imam naročene mojstre za naslednje faze adaptacije.Prosim za pomoč. Hvala in lep pozdrav

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 10
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, Želim ponudbo za prestavitev števca iz fasade v samostoječo omarico. Pošiljam popis del - gre tudi za gradbeni del, ne samo elektro del. V popisu del je vključeno tudi zakoličenje vodovoda in uredba delne zapore ceste - to dvoje lahko uredim tudi jaz - sem že v dogovorih z institucijami. Trenutno imamo še ta stari števec, ob prestavitvi omarice v samostoječo se hkrati le-ta zamenja s pametnim, tako da se pri ceni omarice oz. ponudbi to upošteva. Poseg bi morali narediti še letos. Možen tudi ogled na terenu. Vloga na elektro je že oddana, prav tako na občino, ker gre za delo blizu ceste (varovalno območje). Prosim za ponudbo, hvala.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 3600
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni. Od ponudnikov pričakujemo po dve ponudbi in sicer za led luči in tudi za navadne fluo. Hkrati naj sami na osnovi gabaritov skladišča, ki so 20x15x6m in sicer dva takšna identična prostora predvidijo število svetilk, da bo potem svetilnost primerna za skladiščne prostore. Želim imeti obe ponudbi, ker delamo enoizmensko in moramo preračunati tudi samo porabo energije. Hkrati naj ponudbi dodajo tudi sliko svetilke, ki so jo v ponudbi predvideli. Gre za skladiščne prostore, suhi prostor. Ogled lokacije je možen. Ponudbe čimprej.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta ali prostora (v m2): 100
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Obnavljamo stanovanje, z obnovo štartamo okoli 10.12. potrebujemo elektricarja, da pregleda elektricno omarico, da bodo aparsparati prav nameščeni na samostojne varovalke. imeli bomo ir savno, samostojna varovalka. Nekaj prestavitev vticnic in stikal, skupaj cca 15m ožjega knaufa pod stropom, v katerem bi priklopili led luci. Hvala!

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni. Manjše stanovanje 34m2, kjer je težava da meče v stanovanju ven glavni FID. Ali je nekje stik nule z ozemljitvijo ali je dejansko napaka nekje drugje. Potrebujem profesionalca na tem področju, da mi lahko pomaga ugotoviti na kateri varovalki nastane težava. Morda je težava kje drugje, morda prevelika obremenitev? Stanovanje je pol leta po adaptaciji, težav do včeraj ni bilo. Hvala in lep pozdrav

Popravilo na el. napeljavi

Dober dan. V stanovanju je crknila varovalka. Gre za staro avtomatsko varovalko na navoj z večjim črnim gumbom v sredini (ki ga vrže ven, če se varovalka izklopi) in malim rdečim gumbom ob strani, kjer jo lahko izklopiš na roke (BLAURING V~ V). Jeklena valjasta paličica deluje, kot bi bila malce ožgana. Tudi če varovalko vklopim, tok po veji ne steče. Potrebujem menjavo varovalke, pregled dveh vtičnic in meritev veje zaradi varnosti. Tu so bili običajno vklopljeni, mali podpultni bojler, pomivalni stroj in kakšni grelniki vode, mikserji ipd. Kontaktirajte me.