Cene storitev
Električne inštalacije
Električne inštalacije

Koliko stanejo električne inštalacije?

 • 3040 €/h
  Elektro servis
 • 3.5005.500
  Električne inštalacije (cena za hišo)
Zahtevaj ponudbe

Boste v kratkem potrebovali električne inštalacije? Preverite, kakšne so povprečne cene in kaj je v končni znesek po navadi vključeno.


Elektro servis

 • 3040 €/h

Elektro servis vam je na voljo za različna opravila: servis pralnih strojev, pomivalnih strojev, gospodinjskih aparatov, pomivalnega stroja, menjavo bojlerja, zamenjavo stikal, in podobno. Cena se največkrat obračuna na uro, odvisna pa je predvsem od storitve, ki jo potrebujete. Elektro servisi stanejo med 40 €/h in 30 €/h.

Zahtevaj ponudbe

Meritev elektroinšalacije

 • 125200

Navedena je cena za meritev elektorinštalacije, za katero se priporoča, da se opravi na cca 10 let. Variira lahko glede na velikost stanovanja in zhtevnost električne napeljave. Meritev elektroinštalacije stane v povprečju 150.

Zahtevaj ponudbe

Električar

 • 1838 €/h

Navedena je cena režijske ure za elektroinštalaterska dela. Odvisna je od zahtevnosti dela, ki g aopravlja elektroinštalater. Električarji vam bodo za storitve zaračunali od 18 €/h do 38 €/h.

Zahtevaj ponudbe

Električne inštalacije (cena za hišo)

 • 3.5005.500

Navedena je okvirna cena, ki jo boste odšteli za izvedbo električne napeljave (grobe in fine inštalacije) v povprečni enodružinski hiši. Izvedba električne napeljave zajema štemanje sten in izvedbo prebojev za polaganje kablov, vgradnjo električnih omaric z varovalkami in fine inštalacije, kot so montaža vtičnic, stikal, luči in drugih električnih naprav. Cena je odvisna od števila električnih elementov, velikosti objekta, vgrajenih materialov ipd. Najnižja cena, ki jo boste plačali za električne inštalacije (cena za hišo), je 3.500, najvišja pa 5.500.

Zahtevaj ponudbe

Obnova električne napeljave (razvod kablov in omarica)

 • 4060 €/m2

Električne napeljave načeloma ni potrebno obnavljati, če je ustrezno vzdrževana, razen seveda, če se odločimo za drugačno razporeditev stikal in vtičnic. V tem primeru boste potrebovali grobo montažo elektroinštalacij (nov razvod kablov). Cena se obračuna na kvadratni meter, odvisna je predvsem od kompleksnosti situacije, razdalj in števila električnih elementov. Za obnovo celotnega razvoda obnovo električne napeljave (razvod kablov in omarica) boste odšteli od 40 €/m2 do 60 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Priklop električnih aparatov

 • 1040

Priklop električnih aparatov (na primer hladilnika, štedilnika, nape, sušilnega stroja) najlažje in najbolj varno opravi za to usposobljen strokovnjak. Cena je precej nizka, najbolj je odvisna od posameznega elementa. Izvajalci vam bodo za priklop električnih aparatov zaračunali od 10 do 40.

Zahtevaj ponudbe

Nedavna povpraševanja za električne inštalacije

Priklop električnih aparatov

v stanovanju imam dve zadevi, pri katerih bi potreboval pomoč električarja. V kopalnici imam problem z lučjo, pri kateri so se verjetno razrahljale žice, saj se prižiga in ugaša ob premikanju. Druga, malo večja zadeva pa je nov štedilnik, ki bi ga bilo potrebno vključiti v vtičnico, a nima vtikača, le štiri žice.

Priklop električnih aparatov

Pozdravljeni, priprava el.napeljave za priklop novih kuhinjskih aparatov. Instalacija obstaja, potrebno je urediti izvoda za priklop nape in LED svetil ter montažo vtičnic, doz in stikal v stanovanju (skupaj 7 stikal, 13 vtičnic). Dodatno še zamenjava oz. montaža treh stropnih svetil (plafonjera, 2x reflektor). Hvala, lp

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta oz. prostora: 122 m2
 • Kdaj potrebujete storitev?: Čim prej

Spoštovani! Prosim za ponudbo elekroinšatalacij za hišo-(trojček v sredini), ki se nahaja v Zalogu v Ljubljani. Hiša je dvoetažna, opečna gradnja, plošča je betonska že z vstavljenimi cevmi. Ponudba naj ne zajema svetil, domofona in strelovoda. V priponki posredujem tlorise. Lep pozdrav,

Priklop električnih aparatov

V kratkem (dva tedna) bom dobil novo kuhinjo. Kot del kuhinje je tudi otok, ki bo vseboval indukcijsko ploščo, pečico in napo. Trenutna napeljava pri steni kjer bo otok je taka kot je na sliki (desna stran, za hladilnikom), torej samo dve navadni vtičnici. Rečeno mi je bilo, da je to treba za potrebe plošče spremeniti. Rabil bi torej le to spremembo, sam priklop bom uredil sam.

Alarmni in nadzorni sistemi

 • Kdaj potrebujete storitev?: Čim prej

Potrebujem montažo in nastavitev alarmnega sistema HikVision (centrala z dodatnim GSM modulom in rezervnim napajanjem, 4x žični senzor, 1x žična tipkovnica). Komponente alarmnega sistema so že kupljene, prav tako so pripravljene vse predinštalacije, potrebujem samo montažo komponent in povezavo s centralo ter nastavitev aplikacije. Lokacija v centru Ljubljane, parkirišče zagotovljeno.

Alarmni in nadzorni sistemi

 • Kdaj potrebujete storitev?: Čim prej

Pozdravljeni. Ob menjavi domofonske slusalke in zvonca smo naleteli na problem, da nam slušalka ne deluje, od popravila dalje pa so v stanovanjskem glavnem vhodu vrata bila konstantno odklenjena. Zvonenje je delovalo. Za odpravo napake odklenjenega glavnega vhoda sem slusalko odklopil iz kablov tako da ne deluje nic. Morda je bila nedelujoča slušalka namontirana v začetku, morda je kaj neprimerno zvezano, saj so vrata bila skoz odkelnjena, morda je kaj drugega. Nevem. Potreboval bi pregled stanja in odprava napake ( nova slušalka morda?), nevem. Dosegljiv sem preko smsa. Hvala za pomoč

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta oz. prostora: 180 m2
 • Kdaj potrebujete storitev?: Po dogovoru, se prilagodim

Prosim za informativno ponudbo za izdelavo elektro inštalacije v stanovanjski hiši etaža pritličje in etaža mansardno nadstropje, Garaža ni v sklopu zgradbe in se bo naredila kasneje. Obseg del po projektu in izvedba do ometov brez fine montaže. Objekt je pod streho , narejena je kanalizacija in voda, pripravlja se talno ogrevanje, oken še ni, zidovi opeka. Lokacija Velenje.

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni. Potrebujem preverjanje in zamenjavo trojnega stikala za kopalnico (bojler luč ventilator). Celotno stikalo je porinilo ven in se pregreva. Prosim za ogled, po potrebi nakup novega stikala in hkrati še zamenjava stikala za luč in treh priključkov za elektriko (spet nasvet kaj kupiti, ali nabavi izvajalec). Še v info: Kabli so starejši in zato debelejši. Lokacija Koper (Markovec) Zelo na hitro se lahko tudi dogovorimo še za namestitev dodatnih stikal, zamenjava električne omarice iz klasičnih varovalk na stikala.

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta oz. prostora: 40 m2
 • Kdaj potrebujete storitev?: Po dogovoru, se prilagodim

Pozdravljeni, na hiši smo pred 4 leti uredili drenažo, vrt istočasno uredili, prenovili in ob tem na različna mesta v tleh vstavili cevi za električno napeljavo. Zdaj bi želeli v te cevi napeljati električne kable, dodati vtičnice zunaj, vse priklopiti itd. Gre za 6 mest. Čim prej oz. po dogovoru, vsekakor si pa želimo to urediti še pred resno pomladjo, ko smo več na vrtu. Hvala, lp

Priklop električnih aparatov

Spoštovani, steklokeramična plošča v velikosti 60x51 cm, na kateri so trije plinski gorilci in en nitka, je počila zaradi padca predmeta. Vljudno naprošam za ponudbo menjave. Če potrebujete dodatne podatke ali slike kuhinjske plošče, sem dosegljiv na nejc.setnikar@gmail.com ali na . Hvala in lep pozdrav,