Cene storitev
Električne inštalacije
Električarji

Koliko stane električar?

 • 1620 €/m2
  Napeljava elektrike (novogradnja)
 • 3040 €/h
  Elektro servis
Zahtevaj ponudbe

Za vas smo preverili, koliko boste v povprečju odšteli za električarja. Poglejte si okvirne cene naših ponudnikov in kaj boste za to ceno dobili.


Napeljava elektrike (novogradnja)

 • 1620 €/m2

Napeljava elektroinštalacij v novogradnji zajema grobo in fino montažo elektroinštalacij ter zamenjavo električne omarice, ki jo strokovnjaki lahko opravijo v nekaj dneh (če želite prenoviti elektroinštalacije v celotnem domu). Cena napeljave elektrike v novogradnji je odvisna od različnih dejavnikov: od velikost objekta, od števila električnih omaric, števila vtičnic, števila stikal, priključkov, luči in drugih naprav. Za napeljavo elektrike (v novogradnji) boste odšteli od 16 €/m2 naprej, povprečna cena je 18 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Elektro servis

 • 3040 €/h

Elektro servis vam je na voljo za različna opravila: servis pralnih strojev, pomivalnih strojev, gospodinjskih aparatov, pomivalnega stroja, menjavo bojlerja, zamenjavo stikal, in podobno. Cena se največkrat obračuna na uro, odvisna pa je predvsem od storitve, ki jo potrebujete. Elektro servisi stanejo med 40 €/h in 30 €/h.

Zahtevaj ponudbe

Priklop električnih aparatov

 • 2040

Priklop električnih aparatov (na primer hladilnika, štedilnika, nape, sušilnega stroja) najlažje in najbolj varno opravi za to usposobljen strokovnjak. Cena je precej nizka, najbolj je odvisna od posameznega elementa. Izvajalci vam bodo za priklop električnih aparatov zaračunali od 20 € do 40 €.

Zahtevaj ponudbe

Obnova električne napeljave (razvod kablov in omarica)

 • 3545 €/m2

Električne napeljave načeloma ni potrebno obnavljati, če je ustrezno vzdrževana, razen seveda, če se odločimo za drugačno razporeditev stikal in vtičnic. V tem primeru boste potrebovali grobo montažo elektroinštalacij (nov razvod kablov). Cena se obračuna na kvadratni meter, odvisna je predvsem od kompleksnosti situacije, razdalj in števila električnih elementov. Za obnovo celotnega razvoda obnovo električne napeljave (razvod kablov in omarica) boste odšteli od 35 €/m2 do 45 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Nedavna povpraševanja za električarje

Napeljava elektrike (novogradnja)

 • Površina objekta oz. prostora: 170 m2
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Iščem izvajalca za izvedbo elektroinštalacij za novogradnjo v občini Vodice. Prilagam popis elektroinštalacij in risbe. Alarm in videonadzor sta lahko opcijska. Stikala in vtičnice naj bodo od TEM čatež. Izbrali smo okvirje linije Line. Gradbene omarice ni v popisu. Prosim če jo lahko vključite. V kolikor je potrebno še kaj doreči, mi prosim sporočite.

Popravilo na el. napeljavi

V stavovanju v bloku na Ruski ulici 12 na teznem je v kuhinji prislo do ispada elektrike na eni strani dva stekarja naenkrat ne delujeta,problem je da vec stekarjev v kuhinji ni,stedilnik dela normalno,ni problem niti v varovalkah,zato bi prosil ce bi lahko kdo od elektricarjev prisel to pogledat in popravit.Se zahvaljujem vnaprej.

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta oz. prostora: 75 m2
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

V stanovanju, mansarda 75 m2, uporabna površina 60 m2 je potrebno zamenjati električno omarico in električne kable, nekateri novi kabli so priključeni na stare, črne dvožične, omarica je stara z varovalkami, ki se ročno odstranjujejo, manjavajo. Na staro napeljavo je priključenih veliko kablov in razdelilnikov, kar le to obremenjuje. Do sedaj sicer če ni prišlo do pregorevanja, vendar obstaja možnost, da se to zgodi. Stavba je iz leta 60, stanovanje že delno prenovljeno, vendar je po najinih ugotovitvah potrebno zamenjati omarico in celotno napeljavo. Stikala in vtičnice so že nove, prav tako nkateri deli napeljave, vendar priključeni na stare kable in omarico.

Priklop električnih aparatov

Rada bi priključila pralni stroj, pa mi vtičnica na katero je bil priklopljen prejšnji pralni stroj, ne deluje. Ker v navodilih piše, da se ne sme priklopit s podaljški ne bi želela, da se zaradi nepravilnega priklopa pokvari, Ker sem že kar nekaj časa brez stroja, prosim za čim prejšnjo pomoč.. Hvala! Lep pozdrav!

Pametne inštalacije

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Potrebujemo napeljavo optičnih kablov po večstanovanjski starejši stavbi v mariboru. GVO je optiko pripeljal do stavbo, za razvod po stavbi pa smo stanovalci dolžni poskrbeti sami. Optika je lahko napeljana ob plinskih ceveh, v 5-10 stanovanj (odvisno od odločitve stanovalcev). Zgradba je v treh nadstropjih.

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni, zmanjkalo je elektrike samo v našem stanovanju, verjetno je varovalka. Hiša je zelo stara v novi omarici je vse na ON. Verjetno je nekje drugje treba zamenjat in preveriti napetosti, zakaj je do tega prišlo. Ogrevamo se na elektriko. Kolodvorska 10 Ljubljana Lp,

Obnova električne napeljave

 • Površina objekta oz. prostora: 30 m2
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

V mansardi imam na novo napeljano elektriko, ki je pripeljana iz gl. omarice 5x6. Iz te omarice je elektrika odpeljana v spodnji dve etaži. En kabl je odpeljan v 1 nadstropje, drugi v pritličje. Sedaj bi rad v 1 nadstropju postavil elektro omarico. Problem je, ker imam v pritličju tri fazno vtičnico za cikular na drugi strani pa še en vodnik 5x 2,5 Rad bi napeljal v 1 nadstropju inštalacijo ki bo za sebe in da ne bo obtrmenjevala drugih porabnikov npr zgornjih varovalk. Rad bi da se mi zmeri tok in pripeljejo tri faze v omarico v 2 nadstropju do fidove sklopke. Prosim za nasvet strokovnjaka. Delno napeljujem tudi sam elektriko.

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni prosim za ponudbe : Na starejši napeljavi v objektu v svilanit coni potrebujemo zamenjavo velikostnega vložka za navadne varovalke. Montiran je 16A, menjava na 25A. Električar je dva tedna nazaj ob druigh delih preveril tudi to napeljavo in danes ponovno po telefonu potrdil menjavo na 25A, zaradi zdravja pa se ne more oglasiti. Velikostne vložke že imamo. Potrebujemo menjavo danes po 15.30 uri.

Popravilo na el. napeljavi

Meseca Maja smo namesto monofazne napeljali trofazno elektriko že pred tem nam je non stop metalo Fit stikalo vendar kljub menjavi in povečavi elektro energija še vedno meče Fit stikalo in glavno stikalo? Mnogi so že pogledal kje bi lahko bil problem vendar ga žal nihče ni najdel. Upam da uspem na tej strani najti dobrega električarja d znam lahko pri tem pomaga in svetuje. Hvala

Popravilo na el. napeljavi

Pozdravljeni. V stanovanju mi je prejšnji teden vrglo ven glavno stikalo, in tudi vse posamezne varovalke. Pri vklopu deluje vse normalno razen ene varovalke. Če imam le to izklopljeno vse deluje normalno. Ta varovalka je povezana na dve luči z ventilatorjem v spalnicah. Ventilatorja sem odmontiral, da bi prekinil povezavo. Pri ponovnem vklopu je ponovno vse vrglo ven. Je možno, da je kaj narobe z fid stikalom? Prosim za ponudbe po elektronski pošti. Lep pozdrav,