Zahtevaj brezplačne ponudbe za leseno teraso v Ljubljani

17 izvajalcev v bližini

Že 39.309 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov lesenih teras Ljubljana, 2021

5 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

TINGRA d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Jaka C. , pred 7 leti

Kuhinja že stoji. Vse super, sem bil res zadovoljen, cena je bila v redu, montaža, rok. Podjetje Tingra sem tudi že priporočil naprej dvema prijateljema.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: pod za terase, mizarstvo, izdelava lesene terase, mizarske storitve, talne obloge za terase, kuhinje po meri, vgradne omare, lesena terasa, wpc talne obloge, mizar, lesene stopnice, izdelava zunanje terase, lesene terase, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Igor H. , pred 4 meseci

Dela je izvedel tako, kot je bilo dogovorjeno. Cena primerna.

4,3
Valerija Z. , pred 11 meseci

Ponudnik je bil zelo hiter, delo je bilo zaključeno kot dogovorjeno.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: leseni nadstreški, izdelava zunanje terase, nadstreški za avto, talne obloge za terase, nadstreški za terase, izdelava lesene terase, lesene terase, kovinski nadstreški, avtomobilski nadstrešek, wpc talne obloge, nadstreški, samostojni nadstreški, pod za terase, lesena terasa, pergole, vrtni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

LESPLOV d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Marina J. , pred 3 leti

Natančnost, prizadevnost za dober izid dela in prijazen.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: vinilne talne obloge, mizar, parket, lakiranje parketa, polaganje parketa, vgradne omare, obnova parketa, mizarske storitve, sanacija parketa, talne obloge za terase, izdelava zunanje terase, pod za terase, brušenje parketa, talne obloge, wpc talne obloge, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

COTA d.o.o. Grosuplje

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: lesena terasa, streha, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, pod za terase, pločevinasta kritina, nadstreški z lopo, izolacija strehe, talne obloge za terase, krovec, nadstreški za balkone, nadstreški, krovstvo, menjava strehe, strešne kritine, kritina.

Zahtevaj ponudbo

Dino Kalender s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Kaj delamo: lesene terase, wpc talne obloge, izdelava lesene terase, talne obloge za terase, pod za terase, lesena terasa, izdelava zunanje terase.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: lesene ograje, mizar, alu ograje, izdelava lesene terase, knauf predelne stene, inox ograje, beljenje, wpc talne obloge, avtomobilski nadstrešek, balkonske ograje, nadstreški, pod za terase, kovinski nadstreški, nadstreški za balkone, beljenje sten, montaža knaufa.

Zahtevaj ponudbo

ĆUK STREHE d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: pločevinasta kritina, menjava strehe, kritina, strešne kritine, izolacija strehe, lesene terase, izdelava zunanje terase, wpc talne obloge, pod za terase, streha, popravilo strehe, krovstvo, talne obloge za terase, prekrivanje strehe, izdelava lesene terase, lesena terasa.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: pod za terase, wpc talne obloge, parketarstvo, talne obloge, linolej, brušenje parketa, polaganje parketa, talne obloge za terase, vinilne talne obloge, izdelava lesene terase, sanacija parketa, lesene terase, lakiranje parketa, laminat, parket, obnova parketa.

Zahtevaj ponudbo

DUŠAN KRAKER S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: linolej, prezračevanje z rekuperacijo, kombinirani bojler, vinilne talne obloge, servis klime, prenosna klima, parketarstvo, čiščenje na domu, brušenje parketa, izdelava škarpe, urejanje vrtov, vgradnja klime, laminat, čiščenje hiše, izdelava zunanje terase, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje).

Zahtevaj ponudbo

INOVATIM d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: vrtni nadstreški, wpc talne obloge, talne obloge za terase, balkonske ograje, nadstreški za terase, nadstreški z lopo, pergole, nadstreški za balkone, panelne ograje, inox ograje, leseni nadstreški, pod za terase, kovane ograje, lesene ograje, lesena terasa, izdelava zunanje terase.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kateri les je najprimernejši za gradnjo lesene terase?

  Pri izbiri lesa za teraso moramo upoštevati trpežnost, vzdržljivost in čvrstost lesa. Les mora biti namreč dovolj močan. Da lahko prenaša obremenitve, in dovolj odporen na vremensko pogoje. Glede na te lastnosti so najprimernejši tipi lesa Teak, Teak Burma, Cumaru, sibirski macesen. Med njimi izberite tistega, katerega videz se najbolj poda vašemu dvorišču.

 • Kako je treba vzdrževati leseno teraso?

  Leseno teraso redno čistite s čistilom za terase, morebitne madeže pijače ali hrane pa pobrišite takoj, saj lahko v nasprotnem primeru ostanejo vidni za vedno. Redno menjajte morebitne poškodovane deske, ukrivljene ali dvignjene pa zbrusite. Teraso poleg tega vsakih nekaj let prebarvajte in premažite z zaščitnim premazom, ki jo bo varoval pred zunanjimi vplivi. Z rednim vzdrževanjem boste ohranili njen prvoten lesk tudi po tem, ko bo les že začel kazati znake staranja.

 • Ali je pomembno, na kateri strani hiše naredim teraso?

  Lokacija vaše terase bo vplivala na to, koliko sončne svetlobe boste zaužili na terasi. Južna lega bo prejela več sonca, medtem ko vam severna zagotovi več hladu. Če vaša terasa gleda na jug, vzhod ali zahod, jo dodatno zaščitite pred soncem, da ne bo prehitro obledela.

 • Kako dolgo življenjsko dobo ima lesena terasa?

  Življenjska doba lesene terase je okoli 10 let, z rednim vzdrževanjem pa boste njeno funkcionalnost podaljšali tudi za več let.

Nedavna povpraševanja za lesene terase, Ljubljana

Lesena terasa

 • Površina terase (v m2): 21
 • Kakšne pode želite (material)?: Lesene obloge
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni. Prosim za ponudbo za izdelavo lesene terase (cumaru, teak, ipe...). Za teraso je pripravljena AB plosca z robnikom. Visina koncnega tlaka od podlage je 6 cm, terasa meri 4.7m x 4.5m. AB plosca je narejena v naklonu za 1 stopinjo in na koncu drenaza (kanalete). Glede vijacenja nimam preferenc, lahko je tudi z vrha (po moznosti s čepi). Hvala, LP

Lesena terasa

 • Površina terase (v m2): 3
 • Kakšne pode želite (material)?: Še ne vem
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Potrebujemo izdelavo in montažo novega balkona (samo tla brez ograje). Obstoječ balkon je dotrajan in nevaren. Njegova pozicija je: medetaža med pritličjem in prvim nadstropjem. Fotografije pošiljamo v prilogi. Bodite pozorni na obstoječi nosilni sistem balkona (dva železna tramova iz stene stavbe). LP

Nadstrešek za teraso

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Rabil bi samostojni nadstrešek sredi vrta, ki bi bil uporabljen kot prostor za druženje. Trenutno že imamo nekaj takega 40 let starega in ga je potrebno najprej odstraniti in nadomestiti z novim v podobnih dimenzijah. Potreboval bi tudi ogled situacije in svetovanje za najbolj primerno variatno za umestitev v prostor (verjetno lesen nadstrešek z enokapno streho, morda z dvignjenim podom itd...)

Lesena terasa

 • Površina terase (v m2): 15
 • Kakšne pode želite (material)?: Še ne vem
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, za teraso v Ljubljani iščem primeren končni tlak. Odločam se med lesom (sibirski macesen, redko posejane grče)) ali tlakom iz CVP (?) desk. Trenutno so gotova betonska dela, torej AB plošča. Pomemben podatek je, da je od vrha plošče do vstopa v dnevno sobo 10,5 cm višinske razlike, za končno oblogo torej maksimalno 6,5 cm prostora (glejte prerez). Ali bi lahko v enako oblogo oblekli tudi stopnice, kjer pa je med sedanjo višino stopalnice in novo višino seveda tudi 10, 5 cm prostora? Rada bi minimalne fuge med deskami in nevidno vijačenje; kot so mi povedali, pri tem načinu ni treba vijačiti v hidroizolacijo? dimenzija: 14.90 m2 (x) Hvala, lp

Nadstrešek za teraso

 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, potrebujemo kovinska (prašno barvana var. cinkana) nadstrešnica 11 m x 6 m, za pokritje bivalnega kontejnerja, skoraj ravna streha, kritina trapezna pločevina z izolacijo zaradi zvoka, s širokim robom znotraj katerega bo skrita fotovoltaika, z montažo Hrvaška Istra- Peroj. Hvala, LP

Lesena terasa

 • Površina terase (v m2): 14
 • Kakšne pode želite (material)?: Lesene obloge
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Potrebujemo dokončno idejo in izvedbo kako teraso dokončati, ki je narejena le na izstopu iz kuhinje do vrta (na koncu so tri stopnice), na izstopu iz dnevne sobe pa ne. Enako kot kuhinja je tudi dnevna soba višja caa 40 cm od tal. Pred kuhinjo so stopnice pred dnevno sobo še nič, zato bi želeli vse skupaj pred to steno hiše (kuhinja/dnevna soba) nadaljevati v lesen pod, ki bi se v položnih stopnicah nadaljeval do trave (to so cca 2, 3 položne stopnice čez celo dolžino). Do trave je cca dober meter. Ostale ideje dobrodošle. Lahko posredujem tudi sliko. Hvala, lp

Nadstrešek za teraso

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Zanimam se za izvedbo 2x kovinskega nadstreška na terasi stanovanjskega bloka (6. nadstropje) v Ljubljani. Kritina naj bo kaljeno steklo ali pa polikarbonatne plošče (oboje mlečno), ker želim da je pod nadstreški svetlo. Prvi nadstrešek je velikosti 25 m2, drugi pa 12,5 m2. Gre za eno stanovanje, ki ima dve terasi, pokrivanje izhoda na terase - en del je lahko vpet v fasado, drugi del pa na stebrih (velja za oba). Za ogled in ponudbo me prosim kontaktirajte. Lep pozdrav,

Lesena terasa

 • Površina terase: 6 m2
 • Kakšne pode želite (material)?: Lesene obloge
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, sanirati je potrebno balkonska tla iz dotrajsnih desk. Odstranitev desk in menjava z novimi iz kvalitetnega tika ali sibirskega macesna. Nekaj več dela bo ker je kovinska ograja dobra in jo ni mogoče povsem odstraniti iz balkona. Za dodatno informacijo nas lahko poklicete. Rok izdelace takoj ali v roku cca 1 meseca. Balkon je v drugem nadstropju. Lep pozdrav.

Lesena terasa

 • Površina terase: 15 m2
 • Kakšne pode želite (material)?: Lesene obloge
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Na vrtu v Ljubljani na Viču bi rad izdelal vrtni nadstrešek z lesenimi tlemi po načrtu v prilogi. Uporabljen les bi bil macesen. Izvajalec bi moral prevzeti gradbeni (izkop, temeljenje, robniki), kovinarski (samo nekaj profilov) in krovski del (pločevinasta streha), dobavo in montažo vsega lesenega (lesena konstrukcija in tla). Za informacije sem na voljo. LP

Lesena terasa

 • Površina terase: 10 m2
 • Kakšne pode želite (material)?: WPC (lesno-plastični kompozit)
 • Potrebujete montažo?: Ne
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

potrebujem omenjene deske in podložno konstrukcijo, naklon obstoječih tal je 10cm na 3m. torej potrebujem buzone od 0 do 10cm. gre se da bi bila začetna čim nižja. za širino 3m podložnih letev 2,4m dolžine in 1m cca 2m skubna širina je 4m. torej bi potreboval 12 desk dolžine 4m, ker pa je 1 del malo ožji, bi pa še 4 deske 3m. vijake ki sodijo zraven. hvala,