Zahtevaj brezplačne ponudbe za vodovodno inštalacijo v Ljubljani

429 izvajalcev v bližini
6 še na voljo

Že 39.305 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših ponudnikov vodovodnih inštalacij Ljubljana, 2021

53 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

5,0
Maja P. , pred 2 mesecema

Z izvajalcem sem bila zelo zadovoljna. Kvalitetno in hitro izvedeno. Priporočam.

5,0
Marjeta K. , pred 6 meseci

Izbrani ponudnik NOETOVA BARKA IN GRADITELJI d.o.o. ,Hitra odzivnost, prijaznost, kakovostna izvedba.

20+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: vodovodne inštalacije, vodovodna napeljava, vodoinštalater, vodovodar, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo

Tomaž Glavan s.p.

3,6
3 ocene
5,0
Neža Z. , pred 4 leti

Korektno opravljeno delo za pošteno ceno; zelo hitro in točno.

4,7
Polona D. , pred 2 letoma

Prišel je zelo hitro, kljub zasedenosti. Kljub temu, da je izgledalo nerešljivo, ker ima oče v kuhinji še svinčene cevi in da nismo hoteli razbijati kuhinje, je situacijo rešil in vstavil nove odtočne cevi. Naredil je hitro in trenutno izgleda, da tudi kvalitetno. Naj bi držalo vsaj nekaj let, kar smo tudi želeli.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodovodar, vodoinštalater, nadometna električna napeljava, vodovodne inštalacije, napeljava elektrike, elektroinštalacije, električarji, vodovodna napeljava, električne inštalacije, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Metka Z. , pred 2 letoma

Pozdravljeni, z izbranim izvajalcem sem bila zelo zadovoljna, držal se je rokov, cenovno OK, na splošno vse odlično. Priporočam naprej!

4,7
Ošlak A. , pred 2 letoma

Kvaliteto izvedbe, odzivnost, dogovorjeni roki, upošteva želje stranke, zaupanja vreden!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: zalogovnik za pelete, moderne kopalnice, monterji centralnega ogrevanja, vodovodne inštalacije, priklop na plinovod, zalogovniki, kopalnica na ključ, plinske inštalacije, napeljava plina, električarji, električno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, plinski kamini, električne inštalacije, zalogovniki in bojlerji, vodovodna napeljava.

Zahtevaj ponudbo

SAFET KURTIĆ S.P.

4,8
2 oceni
5,0
Mojca P. , pred 1 letom

Prilagodljivi in natančni.

4,7
Bojan C. , pred 2 letoma

Držal se je vsega dogovorjenega o opremi, roku, ceni. Vedno dostopen na telefon. Podrobnosti okoli načina izvedbe so bile vedno skupaj dogovorjene. Manjša pripomba na izvedbo je bila hitro odpravljena.

Nepazljivost pri iznosu stare opreme - poškodovan prag vrat.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodno talno gretje, obnova kopalnice na ključ, električno talno gretje, vodoinštalater, električni radiatorji, kopalnica na ključ, vodovodna inštalacija v kopalnici, montaža kamina, centralno ogrevanje na elektriko, adaptacija kopalnice, moderne kopalnice, izdelava kopalnice, vodovodar, radiatorsko ogrevanje, montaža peči, vodovodne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

SANITOP d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Marko D. , pred 1 letom

Bilo je odlično, storitev je bila hitra, učinkovita. Držali so se dogovorjene cene. Skratka, ni za prehvalit!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: klimatske naprave, moderne kopalnice, prezračevalni sistemi, plinska napeljava, rekuperator zraka, sončni kolektorji, bojlerji, montaža klime, lokalno prezračevanje, prenosna klima, toplotna črpalka voda/voda, peči na drva, talno gretje, monterji centralnega ogrevanja, vodoinštalater, zalogovniki.

Zahtevaj ponudbo

GAŠPER SUŠA S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Miran Z. , pred 1 letom

Pohvalim vse: korekten odnos, točnost rokov, kvaliteta izvedbe storitve, ceno...

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: kombinirani bojler, toplotna črpalka za sanitarno vodo, klimatske naprave, lokalno prezračevanje, centralno ogrevanje, ir paneli, talno ogrevanje, sončni kolektorji, toplotna črpalka zemlja/voda, montaža klime, montaža plinske peči, toplotna črpalka za ogrevanje, prezračevalni sistemi, peči in kotli, kotel na drva, ir ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

ROBI BERDNIK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Ines L. , pred 1 letom

Zelo fleksibilen, hitro odziven, cenovno ugoden

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: visokotemperaturna toplotna črpalka, peči na drva, peči na pelete, toplotna črpalka za ogrevanje, prenova kopalnice, kotel na drva, polaganje talnega gretja, toplotne črpalke, talno gretje, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka zemlja/voda, adaptacija kopalnice, vodno talno gretje, kopalnica na ključ, vodovodar, peči za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Anja G. , pred 2 letoma

Tocno takšnega izvajalca sva si zelela za prenovo stanovanja. Grega je resen za delo, drži se rokov in dogovorjenega. Tudi cena je zelo v redu, zaenkrat tudi zelo zadovoljna s kakovostjo narejenega. Če bi se enkrat prenavljala stanovanje, bi se zagotovo zanj odločila. Priporočam vsakomur.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: toplotne črpalke, elektroinštalacije, kotel na drva, hiša na ključ, peči na drva, toplotna črpalka zemlja/voda, električarji, kopalnica na ključ, toplotna črpalka za ogrevanje, slikopleskarstvo, toplotna črpalka zrak/voda, prenova stanovanja na ključ, električni radiatorji, izris kopalnice, gradbena podjetja, plinska peč.

Zahtevaj ponudbo

E-NETSI d.o.o.

5,0
1 ocena

Strokovnost, odzivnost, zanesljivost in profesionalen odnos do stranke.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: gradnja hiše na ključ, klima brez zunanje enote, servis klime, multi split klima, vodoinštalater, prezračevanje z rekuperacijo, vodovodna napeljava, gradbena podjetja, temeljna plošča, moderne kopalnice, toplotna črpalka zemlja/voda, obnova kopalnice na ključ, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotne črpalke, vodovodar, vgradnja klime.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Urban Ž. V. 7. S. z. V. V. 7. V. , pred 1 letom

Od dostopnosti do priporočil res nimam pripomb. Delo je bilo opravljeno odlično in hitro!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: montaža plinske peči, obnova kopalnice na ključ, električno ogrevanje, moderne kopalnice, napeljava plina, centralno ogrevanje na elektriko, talno gretje, peči in kotli, plinska napeljava, vodovodna napeljava, peči na drva, priklop na plinovod, kombinirani bojler, centralno ogrevanje, klima naprava, vodoinštalater.

Zahtevaj ponudbo

S ponudbo sem zadovoljen.

Kaj delamo: električno talno gretje, vodovodne inštalacije, izris kopalnice, talno gretje, obnova kopalnice na ključ, vodoinštalater, vodovodna napeljava, vodno talno gretje, talno ogrevanje, izdelava kopalnice, prenova kopalnice, vodovodar, moderne kopalnice, polaganje talnega gretja, kopalnica na ključ, adaptacija kopalnice.

Zahtevaj ponudbo

Klemen Rahne s.p.

5,0
1 ocena

Kaj delamo: napeljava plina, centralne peči na drva, toplotna črpalka voda/voda, kotel na drva, električni radiatorji, montaža kamina, centralno ogrevanje, prenova kopalnice, obnova kopalnice na ključ, kopalnica na ključ, priklop na plinovod, toplotna črpalka zrak/voda, toplotna črpalka za sanitarno vodo, moderne kopalnice, toplotne črpalke, klima brez zunanje enote.

Zahtevaj ponudbo

TRUNK d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Borut J. , pred 1 letom

Odziven pri vprašanjih/ponudbah in dobro narejeno.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodoinštalater, peči in kotli, toplotna črpalka zrak/voda, vodovodar, toplotne črpalke, vodovodna inštalacija v kopalnici, kotel na drva, plinska peč, centralne peči na drva, peči na pelete, peči na drva, vodovodna napeljava, toplotna črpalka za sanitarno vodo, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka voda/voda, vodovodne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

BAG d.o.o.

4,7
1 ocena

Ponudnik me je prepričal s suverenim in strokovnim nastopom že pri prvih usklajevanjih. Njegovi nasveti in priporočila so bila vedno argumentirana in strokovna. Tudi na vsa moja vprašanja je imel vedno razumno razlago. Sama izvedba instalacije je bila izvedena strokovno, hitro in v dogovorjenih rokih. Tudi reševanje žal neizogibnih porodnih težav ob zagonu toplotne črpalke je reševal hitro in pod črto uspešno. Izvajalec, kot sem že rekel, deluje strokovno in zanesljivo. Da je dosegel to raven se je v preteklosti že kdaj "opekel", na kar se je odzval z določitvijo "pravil igre" takoj na začetku. Sam ga lahko samo pohvalim in priporočim naprej.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: solarni sistemi, radiatorsko ogrevanje, napeljava plina, sončne elektrarne, toplotna črpalka zrak/voda, polaganje talnega gretja, infrardeči paneli, vgradnja klime, zalogovniki in bojlerji, priklop na plinovod, toplotna črpalka za sanitarno vodo, montaža plinske peči, grelnik vode - bojler, inverter klima, peči na pelete, montaža kamina.

Zahtevaj ponudbo

TA SISTEMI d.o.o.

4,3
1 ocena
4,3
Smilja J. , pred 1 letom

Ponudnik je bil angažiran za vodoinstalaterske storitve /menjavo kotlička/, je pa zamenjal tudi stikalo za luc in naredil novo stoječo lučko iz prejšnjega lestenca. Pravi hišni mojster za vse primere.

Računov za nakupe novih delov ni predložil.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: sončne elektrarne, lokalno prezračevanje, fotovoltaika, kotel na drva, adaptacija kopalnice, montaža klime, vodovodna inštalacija v kopalnici, peči na drva, centralno ogrevanje, prezračevanje z rekuperacijo, toplotne črpalke, grelnik vode - bojler, vodovodna napeljava, toplotna črpalka zrak/voda, klima naprava, električno talno gretje.

Zahtevaj ponudbo

PADOP d.o.o.

4,3
1 ocena
4,3
Ines L. , pred 2 letoma

Kakovostna storitev, hitra odzivnost.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: električarji, infrardeči paneli, vodoinštalater, montaža peči, klimatske naprave, peči za ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, ir ogrevanje, rekuperator, lokalni rekuperator, grelnik vode - bojler, lokalno prezračevanje, računovodske storitve, elektroinštalacije, izdelava kopalnice, peči na pelete.

Zahtevaj ponudbo

JANEZ MATOH s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Boštjan V. , pred 6 leti

Odličen keramičar, zanesljiv, pošten in izjemno lep izdelek z zahtevno keramiko.

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: montaža peči, montaža kamina, čiščenje oken, električno ogrevanje, vodoinštalater, čiščenje pisarn, čistilni servisi, dezinfekcija prostorov, vodno talno gretje, adaptacija kopalnice, laminat, keramičarstvo, napeljava elektrike, rekuperator, električne inštalacije, prenosna klima.

Zahtevaj ponudbo

KLIMATIK d.o.o.

4,3
1 ocena
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: lokalni rekuperator, rekuperator, grelnik vode - bojler, vodovodna napeljava, priklop na plinovod, montaža kamina, talno gretje, centralno ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, bojlerji, napeljava plina, rekuperator zraka, vodovodne inštalacije, toplotna črpalka zrak/voda, klima naprava, solarni sistemi.

Zahtevaj ponudbo

Boštjan Kolar s.p.

4,9
13 ocen
5,0
Marta Š. , pred 2 mesecema

Vodovodar, g. Boštjana Kolar. Najvišjo oceno mu dajem, ker je kljub zasedenosti prišel že naslednji dan in opravil priklop pralnega stroja. Delo je opravil profesionalno in tudi odnos do naročnika (mene) je bil več kot dober. Vse pohvale zanj. Priporočam tudi drugim. Hvala. Lp Marta

5,0
Jožef B. , pred 2 mesecema

Boštjan Kolar s.p. je deloval zelo strokovno.

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Kaj delamo: vodoinštalater, vodovodna napeljava, vodovodar, vodovodna inštalacija v kopalnici, vodovodne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Janez T. , pred 2 letoma

Hitro in skrbno!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: plinske inštalacije, čiščenje oken, plinska napeljava, vodovodna napeljava, vodoinštalater, čiščenje poslovnih prostorov, napeljava plina, čiščenje na domu, čiščenje hiše, montaža plinske peči, priklop na plinovod, vodovodar, dezinfekcija prostorov, električno talno gretje, vodovodne inštalacije, čistilka.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako poteka montaža vodovodnih inštalacij?

  Grobe vodovodne inštalacije se začnejo polagati takoj, ko je končana gradnja nosilnih sten. Najprej se pod omet in tlake napelje vodovodne cevi. Montira se razvod odtočne inštalacije in razvod cevi za mrzlo in toplo sanitarno vodo. Cevi morajo biti speljane do razdelilne omarice, ta pa mora biti povezana z vodovodnim priključkom na vodomeru. V tej fazi se vgrajujejo tudi odtoki in filtri za odstranjevanje peska ter naprava za nižanje tlaka. Po montaži zaključnih stenskih in talnih slojev pride na vrsto še fina vodovodna inštalacija - priključitev in montaža sanitarnih elementov.

 • Kako pogosto moram obnoviti vodovodne inštalacije?

  Vodovodne inštalacije je nujno zamenjati, če imate še stare svinčene cevi, ki so zdravju škodljive. Načeloma se kopalnica prenavlja, ko so cevi že dotrajane ali pa ko želite spremeniti videz in funkcionalnost vaše kopalnice. Kopalnice ni treba prenavljati vsaj 20 let, z rednim in skrbnim vzdrževanjem vodovodne inštalacije pa še veliko dlje.

 • Kako naj vzdržujem vodovodne inštalacije?

  Vodovodna napeljava zahteva redno in pravilno vzdrževanje. Priporočamo vam, da redno čistite mrežice in druge nastavke na pipah ter da ustrezno poskrbite za odstranjevanje vodnega kamna. Zamenjajte dotrajane odseke vodovodne inštalacije, ne pozabite niti na pregled ventilov.

 • Na kaj moram biti pozoren pri izbiri mojstra za vodovodne inštalacije?

  Priporočamo, da izberete mojstra, ki mu lahko zaupate. Morda vam kakšnega lahko priporoči prijatelj ali znanec, lahko pa na Primerjam.si najdete takšnega, ki je prejel veliko pozitivnih ocen.

Nedavna povpraševanja za vodovodne inštalacije, Ljubljana

Nujno popravilo

Novogradnja, m2 neto cca, P+1, lokacija Ljubljana. V spodnjem nadstropju kuhinja, kopalnica (wc, umivalnik) in utility (umivalnik). Zgoraj dve kopalnici. V večji banja, tuš, wc in umivalnik, v manjši tuš, wc in dvojni umivalnik. Hiša ima enostaven tloris (lahko posredujem), zgoraj sta kopalnici skupaj. Pa objekt se bo ogreval na TČ in kombinirani gretje talno/radiatorsko Iščem izvajalca za grobe vodovodne inštalacije oz po dogovoru.

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem montažo vodovodne inštalacije za premik fiksne stenske pipe. Premik bi bil tak, da pridejo ventili in cevi pod koritom se pravi da se jih da skriti v omarico pod koritom. Nova pipa pa naj bo montirana nad koritom in da se pipo da premikati. Trenutno stanje kako zgleda pipa z ventili je v priponki. Hvala, Lp

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni, izdelava vodovodne inštalacije in kanalizacijske napeljave za končno vrstno hišo. Napeljava v kleti: - za pralni stroj, tuš, wc, umivalnik - do toplotne črpalke in nazaj za sanitarno vodo. pritličju: - za kuhinjo (voda + odtok za umivalnik in pomivalni stroj) v nadstropju za kopalnico - wc, kopalna kad, umivalnik Hvala, lp

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Prenavljam hiši in urediti bi moral vodovodne inštalacije- narediti na novo. Dela so v dveh etažah in sicer, pritličje kopalnica (umivalnik, školjka, tuš) + kuhinja umivalnik, pomivalni stroj, v nadstropju pa kopalnica (tuš, školjka, bide, umivalnik, pralni stroj). Imam še mansardo kjer je že vse narejeno in bi bilo potrebno vse skupaj povezati z novim sistemom.Hvala in lep pozdrav

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni. Nova gradnja. Napeljava vodovodne inštalacije, se pravi kopalnica, wc je posebi z lijakom potem kuhinja to je vse v prvem nadstropju potem pa še wc z lijakom v pritličju, sam stem da priprave sam naredim se pravi da poštemam use sam, vi pa sam pridete in pa naredite vodovodno inštalacijo z odtoki vred. Hvala za vašo ponudbo. Lp.

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni. Potrebujem priklop pralnega stroja Candy v prazen prostor poleg vodovodne inštalacije kot je v priloženih fotografijah. Potrebno je izrezati luknjo v leseno kuhinjsko steno, pripraviti pipo za priklop vode in pripraviti odtok... Priložene fotografije... Za dodatne informacije sem na voljo. Priklop možen od petka, 15.5. dalje.. Lokacija: Strossmayerjeva 6, Ljubljana Hvala. Lep pozdrav,

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: Takoj

Predlagam ogled, lokacija Ljubljana Bežigrad Premik radiatorja, in pralnega stroja. Premik inštalacij za kuhinjo Iščem ponudbo premika inštalacij na ključ, vse tri točke: 1) Prestavitev vodovodne inštalacije:  - Prestavitev radiatorja, okoli 3,5m stran, - Pralni stroj priključitev, - Korito in pomivalni stroj priključitev, - Zapiranje/zakrivanje prejšnjih vodovodnih inštalacij v prejšnji kuhinji, po postavitvi nove kuhinje, 2) Električne inštalacije postavitev in priključitev v kuhinji: - Pralni stroj, pečica priprava inštalacij - Vtičnice dvakrat (3x vtičnice in 1 stikalo kuhinjska luč) priključitev  - Ustrezne varovalke priključitev. 3) Suhomontažna dela oz. knaufar  - Zapiranje prehoda 1,6m x 2,5m širine z nišo ( x 86 x 10cm dimenzije niše) - Montaža notranjih vrat, bele 80cm

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: Takoj

Zdravo, V vrstni hiši v Divači ( Gabrovo naselje - Krasna Divača ) je potrebno narediti vodovod. V pritličju je stranišče in umivalnik rok ter kuhinja, v 1. nadstropju je 2.kopalnica ( tuš, WC in umivalnik ) ter v 2. nadstropju ( tuš, bana in umivalnik). Vse tri kopalnice so ena nad drugo po vertikali. Od kuhinje bi bilo potrebno potegniti še vodo do vrta, hvala in lp

Nujno popravilo

Pozdravljeni, v kopalnici je nujno treba zamenjati pipo za pralni stroj. Pred približno letom in pol je bilo zamenjano tesnilo, a je pipa že stara in dotrajana. Pipo po končani uporabi pralnega stroja zaprem, a spušča čedalje bolj in je potrebna menjava pipe. Zanima me vaša ponudba (končna cena). Imela bi še nekaj drugih morebitnih popravil, ki pa niso nujna: - menjava tesnil pipi za kad (črno) in takoj pod pipo ali menjava celotne pipe; pipa ne tesni dobro - menjava kovinskega sifona pri umivalniku v kopalnici, ki je že kar preperel - menjava sifona za dvojno pomivalno korito: okrogli del - "bučka" sicer tesni (ima okrog malo lepila), a jo je po morebitnem čiščenju vodovodne cevi težko pravilno nastaviti nazaj da ne pušča vode Fotografije oz. dokumenta nisem mogla naložiti tu, lahko pa vam ga pošljem po e-pošti. Hvala za vašo ponudbo. Lep pozdrav.

Montaža vodovodne napeljave

 • Predviden rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni, Potrebujem napeljavo vode v kopalnici. Cevi so vse izštemane, treba je umakniti stare in položiti nove, tudi odtok. Kopalnica ima glavni ventil, ki zapre vso vodo, kopalnica je v pritličju. Glej slike. Za vprašanja prosim kontaktirajte -- ali tina.puhova@gmail.com, hvala inlp