Mnenja strank

5.0 / 5
Zdenka H. - pred 5 meseci
Izbrani ponudnik ESO INŽENIRING, d.o.o. se je kljub oviram v času korona omejitev držal dogovorov in obljub. Dosegljivi so bili za vsako vprašanje in nasvet. Delavca na montaži sta delovala kot enkraten team. Zelo usklajeno sta se dopolnjevala. Zagon je bil hiter in uspešen. Dobili smo vsa potrebna navodila. Za pomoč in informacije so vedno dosegljivi. Doplačilo je bilo potrebno in upravičeno glede na dodatne želje in spremembe. Hvala Vam in OSTANIMO ZDRAVI! Toplo priporočam!
5.0 / 5
Vinko F. - pred 6 meseci
Na podlagi obravnavanih ponudb za toplotno črpalko sem izbral ESO INŽENIRING d.o.o. Bil sem zadovoljen!
4.3 / 5
Mojca Š. - pred 1 letom
Hitra montaža in zagon peči (v dveh dneh). Vse kar smo se dogovorili je bilo izpolnjeno.
Roki so se zaradi dobave peči podaljševali.
5.0 / 5
Adolf J. - pred 1 letom
Odlična ekipa. Pripravljena na vsako vaše vprašanje. Vse lepo razložijo in vse naredijo v primernem časovnem obdoju. Izdelano hitro in kvalitetno. Vse, kot je bilo dogovorjeno.
5.0 / 5
Tomaž K. - pred 2 letoma
Hitra odzivnost , tako s strani Sandija in mojstrov . Kakovost montaže in tolmačenje uporabljanja naprave v domačem ( preprostem , razumljivem ) načinu . Mojstra sta " MAČKA" . Priporočam storitev ESO INŽENIRING, d.o.o.
4.0 / 5
Gabrijel M. - pred 3 leti
Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in tudi cene.
Toplotne črpalke so relativno nova zadeva. Ljudje o toplotnih črpalkah vemo zelo malo ali skoraj nič. Vir informacij nam je dejansko internet. S strani ponudnika oz. tudi kasnejšega izvajalca Eko inženiring bi lahko dobil več "uporabnih informacij" oz. predlogov. V mojem primeru, bom namreč po končani kurilni sezoni zunanjo enoto (toplotno črpalko) prestavljal, kar bo zame predstavljalo dodatne stroške. Če bi jaz osebno prej vedel stvari, ki jih pač vem in vidim sedaj, bi določene stvari naredil drugače. Moje pripombe so torej v zvezi z mestom postavitve toplotne črpalke, ne pa z delovanjem toplotne črpalke. Toplotna črpalka opravlja tisto, za kar je namenjena.
4.3 / 5
Sašo K. - pred 3 leti
S ponudnikom smo bili zadovoljni. Edino končna cena se ja razlikovala oziroma bila višja.
Končna cena je bila višja, kar sem pričakoval, ker ne upoštevajo montažnega materiala. Najbrž pa ne bi bilo težko izmeriti in v predračun dati ocenjeno vrednost, katera bi lahko odstopala 10-20 %. Tako pa od ustno dogovorjene cene odstopa skoraj 100%. Drugače pa v redu počakajmo zimo.
4.7 / 5
Franc Š. - pred 3 leti
Izbrani ponudnik je deloval najbolj prepričljivo, odzival se je na dodatna pojasnila, kar ne morem trditi za druge ponudnike, ki so nekaj obljubljali, potem pa to ni bilo narejeno. Pri nekaterih so me motili tudi visoki zahtevki za predplačilo. Takšne sem že na začetku izločil. ESO inžiniring sem izbral, ker je izvajal dela pri hčeri in so bili z njim zadovoljni. Dal sem 100 odstotno predplačilo.
So nastale manjše napake pri montaži, vendar so bile takoj odpravljene.
5.0 / 5
Aleš P. - pred 3 leti
Po tehtanju in preverjanju pri obstoječih uporabnikih TČ smo se odločili za podjetje ESO-inženiring. Njihov predstavnik nam je na licu mesta odgovoril še na nekaj naših vprašanj in pomislekov. Po odločitvi in vplačilu se je stvar odvila od dobave do vgradnje v treh dneh. Zelo profesionalno vgrajeno in tudi rešeno z nekaj njihovimi idejami. TČ deluje in trenutno smo zadovoljni.
5.0 / 5
Radigoj P. - pred 4 leti
Od drugih potencialno možnih ponudnikov, se je na tovrstno povpraševanje odzval samo Eso inženiring d.o.o., kar je pohvalno in profesionalno. Eso se je držal dogovorjenih rokov in drugih dogovorov. Redno se je tudi odzival na klice. Menim, da je bilo vse v skladu s pričakovanjem in ni bilo odstopanj. Zato nimam nekih generalnih pripomb. Dobrodošli so bili tudi nasveti za potrebne odločitve. Zato Eso inženiring priporočam tudi drugim.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!