Mnenja strank

4.3 / 5
Mojca Š. - 22.01.2020
Hitra montaža in zagon peči (v dveh dneh). Vse kar smo se dogovorili je bilo izpolnjeno.
Roki so se zaradi dobave peči podaljševali.
5.0 / 5
Adolf J. - 19.06.2019
Odlična ekipa. Pripravljena na vsako vaše vprašanje. Vse lepo razložijo in vse naredijo v primernem časovnem obdoju. Izdelano hitro in kvalitetno. Vse, kot je bilo dogovorjeno.
5.0 / 5
Tomaž K. - 16.05.2018
Hitra odzivnost , tako s strani Sandija in mojstrov . Kakovost montaže in tolmačenje uporabljanja naprave v domačem ( preprostem , razumljivem ) načinu . Mojstra sta " MAČKA" . Priporočam storitev ESO INŽENIRING, d.o.o.
4.0 / 5
Gabrijel M. - 26.12.2017
Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in tudi cene.
Toplotne črpalke so relativno nova zadeva. Ljudje o toplotnih črpalkah vemo zelo malo ali skoraj nič. Vir informacij nam je dejansko internet. S strani ponudnika oz. tudi kasnejšega izvajalca Eko inženiring bi lahko dobil več "uporabnih informacij" oz. predlogov. V mojem primeru, bom namreč po končani kurilni sezoni zunanjo enoto (toplotno črpalko) prestavljal, kar bo zame predstavljalo dodatne stroške. Če bi jaz osebno prej vedel stvari, ki jih pač vem in vidim sedaj, bi določene stvari naredil drugače. Moje pripombe so torej v zvezi z mestom postavitve toplotne črpalke, ne pa z delovanjem toplotne črpalke. Toplotna črpalka opravlja tisto, za kar je namenjena.
4.3 / 5
Sašo K. - 02.09.2017
S ponudnikom smo bili zadovoljni. Edino končna cena se ja razlikovala oziroma bila višja.
Končna cena je bila višja, kar sem pričakoval, ker ne upoštevajo montažnega materiala. Najbrž pa ne bi bilo težko izmeriti in v predračun dati ocenjeno vrednost, katera bi lahko odstopala 10-20 %. Tako pa od ustno dogovorjene cene odstopa skoraj 100%. Drugače pa v redu počakajmo zimo.
4.7 / 5
Franc Š. - 22.07.2017
Izbrani ponudnik je deloval najbolj prepričljivo, odzival se je na dodatna pojasnila, kar ne morem trditi za druge ponudnike, ki so nekaj obljubljali, potem pa to ni bilo narejeno. Pri nekaterih so me motili tudi visoki zahtevki za predplačilo. Takšne sem že na začetku izločil. ESO inžiniring sem izbral, ker je izvajal dela pri hčeri in so bili z njim zadovoljni. Dal sem 100 odstotno predplačilo.
So nastale manjše napake pri montaži, vendar so bile takoj odpravljene.
5.0 / 5
Aleš P. - 13.06.2017
Po tehtanju in preverjanju pri obstoječih uporabnikih TČ smo se odločili za podjetje ESO-inženiring. Njihov predstavnik nam je na licu mesta odgovoril še na nekaj naših vprašanj in pomislekov. Po odločitvi in vplačilu se je stvar odvila od dobave do vgradnje v treh dneh. Zelo profesionalno vgrajeno in tudi rešeno z nekaj njihovimi idejami. TČ deluje in trenutno smo zadovoljni.
5.0 / 5
Radigoj P. - 24.02.2017
Od drugih potencialno možnih ponudnikov, se je na tovrstno povpraševanje odzval samo Eso inženiring d.o.o., kar je pohvalno in profesionalno. Eso se je držal dogovorjenih rokov in drugih dogovorov. Redno se je tudi odzival na klice. Menim, da je bilo vse v skladu s pričakovanjem in ni bilo odstopanj. Zato nimam nekih generalnih pripomb. Dobrodošli so bili tudi nasveti za potrebne odločitve. Zato Eso inženiring priporočam tudi drugim.
5.0 / 5
Franc L. - 11.02.2017
Pripravljenost informirati glede na postavljena vprašanja. Brez samopromocije in vsiljivega samopoveličevanja.
5.0 / 5
Marko M. - 12.08.2016
Prišli so takoj, ker se mi je res mudilo, so res odzivni. Prišli so pogledat, so veliko svetovali glede izbire toplotne črpalke. Priporočam!

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!