Zahtevaj brezplačne ponudbe za savno v Ljubljani


Že 47.174 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov savn Ljubljana, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

Kalcer d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: hidroizolacija temeljev, parna savna, savne, infrardeča savna, finska savna, zunanja savna, hidroizolacija kleti, hidroizolacija ravne strehe, hidroizolacija, sanacija vlage, bio savna, hidroizolacija strehe, savna po meri, turška savna, hidroizolacija balkona, hidroizolacija terase.

Zahtevaj ponudbo

DE PLANO d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), finska savna, zunanja savna, kombinirana savna, savne, infrardeča savna, bio savna, parna savna, turška savna, savna po meri.

Zahtevaj ponudbo

SENTO d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: savna po meri, bio savna, kombinirana savna, finska savna, parna savna, turška savna, zunanja savna, infrardeča savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), savne.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: zunanja savna, finska savna, savne, parna savna, bio savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), savna po meri, turška savna, kombinirana savna, infrardeča savna.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Koliko prostora potrebujem za savno?

  Za postavitev IR savne zadostuje že kvadrati meter prostora, za finsko boste postrebovali približno dva kvadratna metra, za parno pa še nekoliko več. Pri načrtovanju prostora za savno sicer upoštevajte, kako pomembno vam je, da je savna dovolj prostorna, da se ne počutite utesnjeno, ali hočete v njej ležati ali zgolj sedeti, in podobno.

 • Kakšen električni priklop potrebujem za savno?

  Za peči do cca 8kW je še mogoč enofazni tok, pri močnejših pečeh pa j eobvezen trifazni tok.

 • Kako pravilno skrbeti za savno?

  Suhe savne (kot je finska in IR) je najboljše po vsaki uporabi samo pobrisati z mokro krpo, medtemko za čiščenje parne savne lahko uporabite čistilo. Savno je po uporabi potrebno tudi prezračiti, da jo zaščitimo pred vlago. Savna bo ostala lepa in čista, če boste pred uporabo poskrbeli za osebno higieno, priporočljivo je tudi, da med savnanjem med površino in golo kožo namestite brisačo.

 • Katera vrsta savne je najprimernejša za dom?

  Najprimernejši sta IR in finska savna. Ti dve vrsti savn potrebujeta manj prostora, lažje ju je montirati in vzdrževati, prav tako pa v prostor oddajata veliko manj vlage

Nedavna povpraševanja za savne, Ljubljana

Kombinirana savna

 • Lokacija savne: Notranja savna
 • Ali želite izgradnjo savne po meri?: Da
 • Velikost savne: Za 3-4 osebe
 • Vrsta kombinirane savne: Bio/IR savna
 • Kdaj potrebujete storitev?: Po dogovoru, se prilagodim

Spoštovani, zanimam se za izdelavo savne v kopalnici. Prosim pripravite mi ponudbo za sledeče: Kombinirano infrardečo in bio savno. Dimenzije bi bile cca xx cm Notri bi bile 2 leseni klopi, po tleh bi ostale ploščice, sprednja stran bi bila povsem steklena (vrata mi bo odrezal steklar, lahko pa mi tudi vi daste ponudbo). Potrebujem 2 hrbtna IR grelca, ne panele, peč za bio/finsko savno (s uparjalnikom) in 1 kontrolno enoto za vse (IR grelca in peč). In seveda vse lesene obloge ter montažo. V pričakovanju vaše ponudbe, vas lepo pozdravljam.

Infrardeča savna

 • Lokacija savne: Notranja savna
 • Ali želite izgradnjo savne po meri?: Da
 • Velikost savne: Za 1-2 osebi
 • Kdaj potrebujete storitev?: Po dogovoru, se prilagodim

V kopalnico bi želela namestiti infra sauno in dodatno še peč za gretje, ker me v zimskem obdobju zebe, brez stolov. Uporabili bi obstoječ prostor, ki je v ploščicah, 10m2. Zaradi uporabe električnega vozička ne bi nič zapirala prostor in prostor bi uporabljali naprej tudi za splošne stvari. Hkrati pa bi potem potrebovala za razvlaževati, v tem prostoru je tudi tuš. Prosim za svetovanje. V prilogi so slike prostora.