Zahtevaj brezplačne ponudbe za savno v Ljubljani


Že 39.307 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov savn Ljubljana, 2021

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

Kalcer d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Kaj delamo: bio savna, zunanja savna, turška savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), savna po meri, kombinirana savna, savne, finska savna, infrardeča savna, parna savna.

Zahtevaj ponudbo

DE PLANO d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: parna savna, bio savna, zunanja savna, infrardeča savna, finska savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), savne, turška savna, savna po meri, kombinirana savna.

Zahtevaj ponudbo

SENTO d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Kaj delamo: finska savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), turška savna, bio savna, zunanja savna, parna savna, savna po meri, infrardeča savna, savne, kombinirana savna.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: turška savna, savna po meri, zunanja savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), infrardeča savna, bio savna, kombinirana savna, savne, parna savna, finska savna.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Koliko prostora potrebujem za savno?

  Za postavitev IR savne zadostuje že kvadrati meter prostora, za finsko boste postrebovali približno dva kvadratna metra, za parno pa še nekoliko več. Pri načrtovanju prostora za savno sicer upoštevajte, kako pomembno vam je, da je savna dovolj prostorna, da se ne počutite utesnjeno, ali hočete v njej ležati ali zgolj sedeti, in podobno.

 • Kakšen električni priklop potrebujem za savno?

  Za peči do cca 8kW je še mogoč enofazni tok, pri močnejših pečeh pa j eobvezen trifazni tok.

 • Kako pravilno skrbeti za savno?

  Suhe savne (kot je finska in IR) je najboljše po vsaki uporabi samo pobrisati z mokro krpo, medtemko za čiščenje parne savne lahko uporabite čistilo. Savno je po uporabi potrebno tudi prezračiti, da jo zaščitimo pred vlago. Savna bo ostala lepa in čista, če boste pred uporabo poskrbeli za osebno higieno, priporočljivo je tudi, da med savnanjem med površino in golo kožo namestite brisačo.

 • Katera vrsta savne je najprimernejša za dom?

  Najprimernejši sta IR in finska savna. Ti dve vrsti savn potrebujeta manj prostora, lažje ju je montirati in vzdrževati, prav tako pa v prostor oddajata veliko manj vlage