Zahtevaj brezplačne ponudbe za savno v Celju


Že 6.150 uporabnikov iz Celja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov savn Celje, 2022

20+
Let na tržišču
100+
Število zaposlenih

Storitve: savna po meri, infrardeča savna, finska savna, savne, zunanja savna, kombinirana savna, bio savna, turška savna, parna savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...).

Zahtevaj ponudbo

Storitve: oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), savne, turška savna, kombinirana savna, savna po meri, zunanja savna, parna savna, bio savna, infrardeča savna, finska savna.

Zahtevaj ponudbo

BIRAL d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: parna savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), kombinirana savna, turška savna, savne, zunanja savna, bio savna, infrardeča savna, savna po meri, finska savna.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Koliko prostora potrebujem za savno?

  Za postavitev IR savne zadostuje že kvadrati meter prostora, za finsko boste postrebovali približno dva kvadratna metra, za parno pa še nekoliko več. Pri načrtovanju prostora za savno sicer upoštevajte, kako pomembno vam je, da je savna dovolj prostorna, da se ne počutite utesnjeno, ali hočete v njej ležati ali zgolj sedeti, in podobno.

 • Kakšen električni priklop potrebujem za savno?

  Za peči do cca 8kW je še mogoč enofazni tok, pri močnejših pečeh pa j eobvezen trifazni tok.

 • Kako pravilno skrbeti za savno?

  Suhe savne (kot je finska in IR) je najboljše po vsaki uporabi samo pobrisati z mokro krpo, medtemko za čiščenje parne savne lahko uporabite čistilo. Savno je po uporabi potrebno tudi prezračiti, da jo zaščitimo pred vlago. Savna bo ostala lepa in čista, če boste pred uporabo poskrbeli za osebno higieno, priporočljivo je tudi, da med savnanjem med površino in golo kožo namestite brisačo.

 • Katera vrsta savne je najprimernejša za dom?

  Najprimernejši sta IR in finska savna. Ti dve vrsti savn potrebujeta manj prostora, lažje ju je montirati in vzdrževati, prav tako pa v prostor oddajata veliko manj vlage