Zahtevaj brezplačne ponudbe za savno v Trzinu


Že 739 uporabnikov iz Trzina je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov savn Trzin, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

Kalcer d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: bio savna, hidroizolacija balkona, savne, parna savna, finska savna, hidroizolacija temeljev, savna po meri, hidroizolacija terase, hidroizolacija ravne strehe, hidroizolacija, turška savna, hidroizolacija kleti, hidroizolacija strehe, infrardeča savna, zunanja savna, sanacija vlage.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: savna po meri, turška savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), kombinirana savna, bio savna, infrardeča savna, savne, parna savna, zunanja savna, finska savna.

Zahtevaj ponudbo

VEA d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: adaptacija kopalnice, adaptacija stanovanja, zunanja savna, suhomontažni sistemi (knauf), slikopleskarska dela, izdelava kopalnice, turška savna, keramičar, keramičarstvo, kopalnica na ključ, prenova kopalnice, obnova stanovanja, polaganje parketa, prenova fasade, pleskarji, knauf strop.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Koliko prostora potrebujem za savno?

  Za postavitev IR savne zadostuje že kvadrati meter prostora, za finsko boste postrebovali približno dva kvadratna metra, za parno pa še nekoliko več. Pri načrtovanju prostora za savno sicer upoštevajte, kako pomembno vam je, da je savna dovolj prostorna, da se ne počutite utesnjeno, ali hočete v njej ležati ali zgolj sedeti, in podobno.

 • Kakšen električni priklop potrebujem za savno?

  Za peči do cca 8kW je še mogoč enofazni tok, pri močnejših pečeh pa j eobvezen trifazni tok.

 • Kako pravilno skrbeti za savno?

  Suhe savne (kot je finska in IR) je najboljše po vsaki uporabi samo pobrisati z mokro krpo, medtemko za čiščenje parne savne lahko uporabite čistilo. Savno je po uporabi potrebno tudi prezračiti, da jo zaščitimo pred vlago. Savna bo ostala lepa in čista, če boste pred uporabo poskrbeli za osebno higieno, priporočljivo je tudi, da med savnanjem med površino in golo kožo namestite brisačo.

 • Katera vrsta savne je najprimernejša za dom?

  Najprimernejši sta IR in finska savna. Ti dve vrsti savn potrebujeta manj prostora, lažje ju je montirati in vzdrževati, prav tako pa v prostor oddajata veliko manj vlage