Zahtevaj brezplačne ponudbe za savno v Škofji Loki


Že 2.851 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

2 najboljših ponudnikov savn Škofja Loka, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

Kalcer d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: hidroizolacija temeljev, turška savna, savne, infrardeča savna, bio savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), hidroizolacija kleti, hidroizolacija ravne strehe, hidroizolacija, sanacija vlage, zunanja savna, hidroizolacija strehe, finska savna, parna savna, hidroizolacija terase, hidroizolacija balkona.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: turška savna, savna po meri, zunanja savna, kombinirana savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), infrardeča savna, bio savna, parna savna, finska savna, savne.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Koliko prostora potrebujem za savno?

  Za postavitev IR savne zadostuje že kvadrati meter prostora, za finsko boste postrebovali približno dva kvadratna metra, za parno pa še nekoliko več. Pri načrtovanju prostora za savno sicer upoštevajte, kako pomembno vam je, da je savna dovolj prostorna, da se ne počutite utesnjeno, ali hočete v njej ležati ali zgolj sedeti, in podobno.

 • Kakšen električni priklop potrebujem za savno?

  Za peči do cca 8kW je še mogoč enofazni tok, pri močnejših pečeh pa j eobvezen trifazni tok.

 • Kako pravilno skrbeti za savno?

  Suhe savne (kot je finska in IR) je najboljše po vsaki uporabi samo pobrisati z mokro krpo, medtemko za čiščenje parne savne lahko uporabite čistilo. Savno je po uporabi potrebno tudi prezračiti, da jo zaščitimo pred vlago. Savna bo ostala lepa in čista, če boste pred uporabo poskrbeli za osebno higieno, priporočljivo je tudi, da med savnanjem med površino in golo kožo namestite brisačo.

 • Katera vrsta savne je najprimernejša za dom?

  Najprimernejši sta IR in finska savna. Ti dve vrsti savn potrebujeta manj prostora, lažje ju je montirati in vzdrževati, prav tako pa v prostor oddajata veliko manj vlage