Zahtevaj brezplačne ponudbe za savno v Mariboru


Že 19.244 uporabnikov iz Maribora je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov savn Maribor, 2022

REMAX d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: bio savna, savne, finska savna, infrardeča savna, parna savna, turška savna, kombinirana savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), savna po meri, zunanja savna.

Zahtevaj ponudbo

NOVAQUA d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: parna savna, turška savna, bio savna, kombinirana savna, savna po meri, savne, zunanja savna, finska savna, infrardeča savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...).

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: parna savna, kombinirana savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), infrardeča savna, zunanja savna, bio savna, savna po meri, savne, finska savna, turška savna.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Koliko prostora potrebujem za savno?

  Za postavitev IR savne zadostuje že kvadrati meter prostora, za finsko boste postrebovali približno dva kvadratna metra, za parno pa še nekoliko več. Pri načrtovanju prostora za savno sicer upoštevajte, kako pomembno vam je, da je savna dovolj prostorna, da se ne počutite utesnjeno, ali hočete v njej ležati ali zgolj sedeti, in podobno.

 • Kakšen električni priklop potrebujem za savno?

  Za peči do cca 8kW je še mogoč enofazni tok, pri močnejših pečeh pa j eobvezen trifazni tok.

 • Kako pravilno skrbeti za savno?

  Suhe savne (kot je finska in IR) je najboljše po vsaki uporabi samo pobrisati z mokro krpo, medtemko za čiščenje parne savne lahko uporabite čistilo. Savno je po uporabi potrebno tudi prezračiti, da jo zaščitimo pred vlago. Savna bo ostala lepa in čista, če boste pred uporabo poskrbeli za osebno higieno, priporočljivo je tudi, da med savnanjem med površino in golo kožo namestite brisačo.

 • Katera vrsta savne je najprimernejša za dom?

  Najprimernejši sta IR in finska savna. Ti dve vrsti savn potrebujeta manj prostora, lažje ju je montirati in vzdrževati, prav tako pa v prostor oddajata veliko manj vlage