Zahtevaj brezplačne ponudbe za kamin v Ljubljani

60 izvajalcev v bližini

Že 47.174 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

17 najboljših ponudnikov kaminov Ljubljana, 2022

9 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

TIGER BAU d.o.o.

4,7
4 ocene
5,0
Kristjan K. , pred 4 leti

Odzivnost je bila hitra in kvaliteta super.

5,0
Nina T. , pred 5 leti

Načeloma mi je bila celotna izvedba od začetka do konca všeč. Tudi takoj me je ponudnik kontaktiral, pohvalim naj odzivnost.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: gradnja hiše na ključ, kamini, gradbena dela, plinski kamini, vinilne talne obloge, kamini na bioetanol, laminat, keramičar, hiša na ključ, polaganje ploščic, temeljna plošča, talne obloge, polaganje parketa, kamini na drva, parketarstvo, parket.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Metka Z. , pred 3 leti

Pozdravljeni, z izbranim izvajalcem sem bila zelo zadovoljna, držal se je rokov, cenovno OK, na splošno vse odlično. Priporočam naprej!

4,7
Ošlak A. , pred 3 leti

Kvaliteto izvedbe, odzivnost, dogovorjeni roki, upošteva želje stranke, zaupanja vreden!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: zalogovniki in bojlerji, plinske inštalacije, centralno ogrevanje, nadometna električna napeljava, monterji centralnega ogrevanja, električarji, električni radiatorji, montaža plinske peči, adaptacija kopalnice, plinska napeljava, zalogovnik tople vode, kopalnica na ključ, kamini, vodovodne inštalacije, vodovodar, kombinirani bojler.

Zahtevaj ponudbo

ANDREJ CIGALE S.P.

4,3
1 ocena
4,3
Irena P. , pred 1 letom

Delati je prišel takrat kot je rekel in hitro naredil.

20+
Let na tržišču

Storitve: lakiranje parketa, vinilne talne obloge, talne obloge, polaganje ploščic, laminat, kamini na bioetanol, brušenje parketa, električni kamini, parket, kamini, keramičarstvo, polaganje keramike, plinski kamini, keramičar, sanacija parketa, obnova parketa.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Luka Z. , pred 6 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih cen in rokov. O vsaki spremembi delovnega plana nas je vedno obvestil. Pomagal je s strokovnimi nasveti, ki so nam prihranili čas in denar. Obrtnik kot si ga vsak od nas lahko samo želi:)

10+
Let na tržišču

Storitve: kamini na drva, plinski kamini, električni kamini, kamini na bioetanol, kamini na pelete, kamini.

Zahtevaj ponudbo

IVAN SABOL S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Jože G. , pred 2 letoma

Hitra izvedba in kvalitetno delo!

10+
Let na tržišču

Storitve: toplotne črpalke, peči na pelete, toplotna črpalka voda/voda, lokalni rekuperator, elektroinštalacije, prenova kopalnice, prezračevanje z rekuperacijo, prezračevalni sistemi, rekuperator, zalogovnik tople vode, obnova kopalnice na ključ, kombinirani bojler, električarji, montaža plinske peči, montaža klime, toplotna črpalka za sanitarno vodo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: obnova stanovanja, plinski kamini, električni kamini, prenova stanovanja na ključ, adaptacija stanovanja, kamini na pelete, kamini na bioetanol, kamini, kamini na drva, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: kamini, električni kamini, kamini na bioetanol, kamini na drva, plinski kamini, kamini na pelete.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: električni kamini, električne inštalacije, moderne kopalnice, adaptacija kopalnice, plinska peč, plinske inštalacije, kopalnica na ključ, centralne peči na drva, prenova kopalnice, obnova kopalnice na ključ, peči na drva, elektroinštalacije, električarji, kamini, montaža plinske peči, plinska napeljava.

Zahtevaj ponudbo

SIG-in d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: kotel na drva, prenova kopalnice, zalogovnik za pelete, sončni kolektorji, toplotna črpalka zrak/voda, montaža plinske peči, vgradnja klime, lokalno prezračevanje, priklop na plinovod, nadometna električna napeljava, kamini, centralno ogrevanje na elektriko, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka zemlja/voda, montaža peči, fotovoltaika.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: električno talno gretje, visokotemperaturna toplotna črpalka, zalogovniki in bojlerji, lokalni rekuperator, plinska napeljava, infrardeči paneli, električarji, polaganje talnega gretja, vodovodna napeljava, lokalno prezračevanje, vodovodne inštalacije, električno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, zalogovniki, multi split klima, peči za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: rekuperator, montaža peči, kopalnica na ključ, izris kopalnice, obnova kopalnice na ključ, peči na pelete, prezračevanje z rekuperacijo, toplotna črpalka za sanitarno vodo, plinske inštalacije, kotel na drva, moderne kopalnice, zalogovnik tople vode, vodovodna inštalacija v kopalnici, plinska peč, centralno ogrevanje, montaža plinske peči.

Zahtevaj ponudbo

TEHMO d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: plinski kamini, kamini, električni kamini, kamini na pelete, kamini na bioetanol, kamini na drva.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: električarji, električni radiatorji, električne inštalacije, servis klime, zalogovniki, radiatorsko ogrevanje, montaža klime, električni kamini, centralno ogrevanje na elektriko, prezračevalni sistemi, toplotna črpalka zrak/voda, zalogovnik tople vode, montaža plinske peči, toplotne črpalke, vodovodar, kombinirani bojler.

Zahtevaj ponudbo

SYNTECH d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: kamini na bioetanol, plinski kamini, električni kamini, kamini, kamini na pelete, kamini na drva.

Zahtevaj ponudbo

DAVID PELIKAN S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: kamini na bioetanol, kamini, plinski kamini, kamini na drva, kamini na pelete, električni kamini.

Zahtevaj ponudbo

KAMIN TRADE d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: kamini na drva, kamini na pelete, peči in kotli, kamini na bioetanol, kamini, peči na drva, kotel na drva, električni kamini, plinska peč, peči za ogrevanje, centralne peči na drva, peči na pelete, plinski kamini.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: hidroizolacija ravne strehe, notranji oblikovalec, lesene montažne hiše, skeletne hiše, samostojni nadstreški, talne obloge za terase, plinski kamini, hidroizolacija balkona, pergole, multi split klima, solarni sistemi, suhomontažna dela, asfaltiranje, projekti hiš, izdelava ometov, izdelava tlakov in ometov.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kateri kamin je najlažje vzdrževati?

  Najlažji za vzdrževanje so električni kamini, kamin na plin in bioetanol, ki praktično ne zahtevajo vzdrževanja.

 • Kakšna je razlika med toplozračnim in toplovodnim kaminom?

  Toplozračni kamini preko prezračevalnih cevi toploto kurilne naprave spušča v prostor. Za učinkovitost takega ogrevanja je potrebno stalno kroženje zraka, zato potrebujemo dodatni ventilatorski sistem. Po drugi strani toplovodni kamin namesto zraka segreva vodo, ki potuje v ogrevalni sistem. Toplovodni kamin je primeren predvsem, kadar želimo z njim ogrevati celotno hišo, medtem ko je toplozračni primeren za ogrevanje posameznega prostora ali dveh.

 • Kateri vir energije naj izberem za svoj kamin?

  Glede na vir energije, ki ga koristijo, poznamo kamine na drva, na pelete, na plin in kombinirane kamine. Med njimi imajo različne prednosti in slabosti. Kamin na pelete, na primer, avtomatsko poskrbi za dovajanje pelet in nam olajša delo. Zaradi avtomatizacije prav tako lahko ogreva hišo, ko nas ni doma. Kamin na drva po drugi strani, deluje na polena, ki so najcenejši energent. Prednost kamina na plin je ta, da ne pušča pepela in druge umazanije, zato je zanj zelo lahko skrbeti, hkrati pa je zelo toplotno učinkovit. Kateri kamin boste izbrali, je odvisno predvsem od vaših želja in financ.

 • Kateri vir energije za ogrevanje kamina je najčistejši?

  Kamini na bioetanol za delovanje ne potrebujejo dimnika in dovajanja svežega zraka, vseeno pa imajo odprt plamen. Velja za zeleno rešitev, primerno tudi za novejše nizkoenergijske hiše. A njegova moč in izkoristek sta majhna, zato je bolj kot za ogrevanje prostora primeren za dekoracijo.

Nedavna povpraševanja za kamine, Ljubljana

Kamin na drva

 • Tip izdelka: Vgradni kamin
 • Površina prostora, ki ga želite ogrevati s kaminom (m2): 30
 • Predviden rok izvedbe: Takoj
 • Potrebujete montažo?: Da

Spoštovani, kupila sem gorilnik na bioetanol dimenzije d. cm x š.13,5 cm x gl. 8 cm, ki bi ga rada vzidala v steno. Potrebujem ohišje kamina v črni barvi dimenzij d. cm x v. 50 cm x gl. 30 cm, ki mora imeti odprtino za gorilnik in režo za steklo dimenzij d. cm x š. 7 mm x gl. 3 cm. Prosim za ponudbe za kamin na drva / pelete in plinski kamin. V priponki pošiljam skico ohišja in dve sliki gorilnika. Prosim za ponudbo. Za vse ostale info sem dosegljiva na . Lepo vas pozdravljam, Barbara Tekavec

Kamin na drva

 • Tip izdelka: Vgradni kamin
 • Površina prostora, ki ga želite ogrevati s kaminom: 50 m2
 • Kdaj okvirno potrebujete kamin?: Po dogovoru, se prilagodim
 • Potrebujete montažo?: Da

Pozdravljeni. Zanimam se za dobavo in montažo kamina, predvidoma na drva. Kamin bo služil predvsem dogrevanju prostora, kjer imam položeno talno gretje. Gre za mansardo, ki je dobro izolirana. Potrebno bo izvesti še dimniško tuljavo skozi streho. V mislih sem imel kaminski vložek ali prostostoječo peč do max 5-6Kw. Hvala za odgovor,

Kamin na drva

 • Tip izdelka: Samostoječa kaminska peč
 • Površina prostora, ki ga želite ogrevati s kaminom: 80 m2
 • Kdaj okvirno potrebujete kamin?: Po dogovoru, se prilagodim
 • Potrebujete montažo?: Da

Lep pozdrav, V stanovanju smo včasih imeli peč na olje, ki pa smo jo odstranili. Trenutno se grejemo na plin. Ker pa se časi spreminjajo z ženo razmišljava, da bi si pred naslednjo kurilno sezono omislila peč na drva, s katero bi dogrevala stanovanje. Pošiljam vam sliko situacije in nekaj podatkov. Povejte mi, kaj mi lahko ponudite glede na dano situacijo, dobavni rok, ali imate tudi opcijo montaže in priklopa ter ali potrebujeva še kaj (npr. dimnikarski / požarni pregled?), ter seveda ceno (ni treba, da je najcenejša, bolj važno je, da je peč dekorativna). Rad bi tudi svetovanje glede izbire najboljše rešitve in peči, ki je lahko tudi samostojna postavka v ponudbi. Za vaš čas se najlepše zahvaljujem, za morebitna vprašanja pa sem seveda na voljo: --. Žibret Lokacija: Ljubljana Stanovanje: 80 m2, 7 radiatorjev Prostor, kjer bi stala peč – predsoba, ki bo kasneje povezana s hodnikom in stopniščem Nujno priklop na centralno Vodna črpalka – po možnosti vgrajena Pečica – zaželeno, ni pa nujno Kurivo: drva Elektrika – v bližini, glej sliko