Zahtevaj brezplačne ponudbe za kamin v Ljubljani

56 izvajalcev v bližini

Že 39.315 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

19 najboljših ponudnikov kaminov Ljubljana, 2021

16 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

5,0
Metka Z. , pred 2 letoma

Pozdravljeni, z izbranim izvajalcem sem bila zelo zadovoljna, držal se je rokov, cenovno OK, na splošno vse odlično. Priporočam naprej!

4,7
Ošlak A. , pred 2 letoma

Kvaliteto izvedbe, odzivnost, dogovorjeni roki, upošteva želje stranke, zaupanja vreden!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: zalogovnik za pelete, moderne kopalnice, monterji centralnega ogrevanja, vodovodne inštalacije, priklop na plinovod, zalogovniki, kopalnica na ključ, plinske inštalacije, napeljava plina, električarji, električno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, plinski kamini, električne inštalacije, zalogovniki in bojlerji, vodovodna napeljava.

Zahtevaj ponudbo

ANDREJ CIGALE S.P.

4,3
1 ocena
4,3
Irena P. , pred 2 mesecema

Delati je prišel takrat kot je rekel in hitro naredil.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: sanacija parketa, lakiranje parketa, keramičar, linolej, polaganje ploščic, polaganje keramike, keramičarstvo, električni kamini, brušenje parketa, kamini, kamini na pelete, obnova parketa, plinski kamini, laminat, parket, polaganje parketa.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Luka Z. , pred 6 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih cen in rokov. O vsaki spremembi delovnega plana nas je vedno obvestil. Pomagal je s strokovnimi nasveti, ki so nam prihranili čas in denar. Obrtnik kot si ga vsak od nas lahko samo želi:)

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: električni kamini, plinski kamini, kamini na drva, kamini na bioetanol, kamini na pelete, kamini.

Zahtevaj ponudbo

IVAN SABOL S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Jože G. , pred 1 letom

Hitra izvedba in kvalitetno delo!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: prezračevalni sistemi, rekuperator, izdelava kopalnice, zalogovniki in bojlerji, napeljava plina, lokalno prezračevanje, zalogovniki, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka zrak/voda, toplotna črpalka voda/voda, multi split klima, peči na drva, napeljava elektrike, električarji, obnova kopalnice na ključ, centralno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo

SUTON d.o.o.

4,4
11 ocen
5,0
Senka Š. V. , pred 3 leti

Ponudnik je dogovorjeno delo opravil zelo dobro in hitro. Držal se je dogovojenih rokov, cene in naših želja. Ekipa je odlična, natančna in učinkovita, vsa potrebna dela so tekla uskaljeno in brez odlašanja. Stanovanje so pred deli dobro zaščitili in za sabo vse počistili. Prijazni in odzivni na telefon. Priporočam, ne bo vam žal!

5,0
Brigita J. , pred 9 meseci

Brez težav! Za popravilo smo vzeli podjetje SUTON d.o.o. - vse ok! Ocena 5!

20+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: vodovodne inštalacije, peči na pelete, vodoinštalater, toplotna črpalka voda/voda, ir grelni paneli, montaža peči, knauf spuščeni stropi, beljenje sten, pleskarstvo, toplotna črpalka zrak/voda, vodno talno gretje, suhomontažni sistemi (knauf), ir grelne plošče, centralne peči na drva, talno ogrevanje, ir ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: prenova stanovanja, kamini na drva, plinski kamini, kamini na bioetanol, adaptacija stanovanja, električni kamini, kamini, obnova stanovanja, kamini na pelete, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: gradnja hiše na ključ, zidarstvo, kamini na pelete, kamini, gradbena podjetja, gradbena dela, kamini na bioetanol, hiša na ključ, temeljna plošča, zidarska dela, električni kamini, gradnja hiše, kamini na drva, plinski kamini.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: kamini na bioetanol, električarji, priklop na plinovod, kotel na drva, vodovodna napeljava, adaptacija kopalnice, napeljava elektrike, obnova kopalnice na ključ, plinska peč, plinske inštalacije, vodovodar, napeljava plina, plinska napeljava, peči na pelete, vodoinštalater, moderne kopalnice.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: keramičar, kamini na bioetanol, bojlerji, kamini, zalogovnik za pelete, polaganje ploščic, zalogovniki in bojlerji, kamini na drva, kamini na pelete, kombinirani bojler, električni kamini, zalogovniki, keramičarstvo, plinski kamini, polaganje keramike, zalogovnik tople vode.

Zahtevaj ponudbo

SIG-in d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: napeljava plina, sončni kolektorji, prezračevanje z rekuperacijo, solarni sistemi, toplotna črpalka za sanitarno vodo, servis klime, peči in kotli, električne inštalacije, plinska napeljava, bojlerji, montaža kamina, toplotna črpalka zemlja/voda, plinski kamini, obnova kopalnice na ključ, toplotne črpalke, montaža peči.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: talno gretje, električni radiatorji, prezračevanje z rekuperacijo, grelnik vode - bojler, priklop na plinovod, toplotne črpalke, zalogovnik za pelete, ir paneli za kopalnico, talno ogrevanje, prenosna klima, vodovodna inštalacija v kopalnici, prezračevalni sistemi, centralno ogrevanje, peči na pelete, vodovodne inštalacije, električarji.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: električni radiatorji, rekuperator zraka, adaptacija kopalnice, bojlerji, napeljava plina, rekuperator, izdelava kopalnice, napeljava elektrike, toplotna črpalka zemlja/voda, montaža kamina, montaža plinske peči, peči in kotli, kamini na pelete, kotel na drva, plinski kamini, servis klime.

Zahtevaj ponudbo

TEHMO d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: kamini na drva, plinski kamini, kamini na pelete, električni kamini, kamini, kamini na bioetanol.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodovodna napeljava, montaža peči, zalogovniki, elektroinštalacije, multi split klima, zalogovniki in bojlerji, radiatorsko ogrevanje, centralno prezračevanje, centralno ogrevanje, toplotna črpalka zemlja/voda, električni kamini, električarji, klimatske naprave, napeljava plina, grelnik vode - bojler, toplotna črpalka za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

V C G d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: visokotemperaturna toplotna črpalka, montaža klime, električarji, električni kamini, peči na pelete, plinska peč, moderne kopalnice, zalogovniki, solarni sistemi, klima naprava, kamini na pelete, montaža kamina, vodoinštalater, toplotne črpalke, grelnik vode - bojler, toplotna črpalka za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: toplotne črpalke, monterji centralnega ogrevanja, klima brez zunanje enote, sončne elektrarne, prenosna klima, napeljava plina, plinski kamini, kopalnica na ključ, rekuperator zraka, prenova kopalnice, vodovodna napeljava, zalogovniki in bojlerji, centralno prezračevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, radiatorsko ogrevanje, kamini na pelete.

Zahtevaj ponudbo

SYNTECH d.o.o.

 
0 ocen

Kaj delamo: plinski kamini, električni kamini, kamini, kamini na drva, kamini na pelete, kamini na bioetanol.

Zahtevaj ponudbo

DAVID PELIKAN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: plinski kamini, kamini, kamini na bioetanol, električni kamini, kamini na drva, kamini na pelete.

Zahtevaj ponudbo

KAMIN TRADE d.o.o.

 
0 ocen

Kaj delamo: kotel na drva, peči na pelete, kamini na bioetanol, kamini, peči za ogrevanje, centralne peči na drva, peči na drva, električni kamini, kamini na drva, plinska peč, peči in kotli, plinski kamini, kamini na pelete.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kateri kamin je najlažje vzdrževati?

  Najlažji za vzdrževanje so električni kamini, kamin na plin in bioetanol, ki praktično ne zahtevajo vzdrževanja.

 • Kakšna je razlika med toplozračnim in toplovodnim kaminom?

  Toplozračni kamini preko prezračevalnih cevi toploto kurilne naprave spušča v prostor. Za učinkovitost takega ogrevanja je potrebno stalno kroženje zraka, zato potrebujemo dodatni ventilatorski sistem. Po drugi strani toplovodni kamin namesto zraka segreva vodo, ki potuje v ogrevalni sistem. Toplovodni kamin je primeren predvsem, kadar želimo z njim ogrevati celotno hišo, medtem ko je toplozračni primeren za ogrevanje posameznega prostora ali dveh.

 • Kateri vir energije naj izberem za svoj kamin?

  Glede na vir energije, ki ga koristijo, poznamo kamine na drva, na pelete, na plin in kombinirane kamine. Med njimi imajo različne prednosti in slabosti. Kamin na pelete, na primer, avtomatsko poskrbi za dovajanje pelet in nam olajša delo. Zaradi avtomatizacije prav tako lahko ogreva hišo, ko nas ni doma. Kamin na drva po drugi strani, deluje na polena, ki so najcenejši energent. Prednost kamina na plin je ta, da ne pušča pepela in druge umazanije, zato je zanj zelo lahko skrbeti, hkrati pa je zelo toplotno učinkovit. Kateri kamin boste izbrali, je odvisno predvsem od vaših želja in financ.

 • Kateri vir energije za ogrevanje kamina je najčistejši?

  Kamini na bioetanol za delovanje ne potrebujejo dimnika in dovajanja svežega zraka, vseeno pa imajo odprt plamen. Velja za zeleno rešitev, primerno tudi za novejše nizkoenergijske hiše. A njegova moč in izkoristek sta majhna, zato je bolj kot za ogrevanje prostora primeren za dekoracijo.

Nedavna povpraševanja za kamine, Ljubljana

Kamin na drva

 • Tip izdelka: Vgradni kamin
 • Površina prostora, ki ga želite ogrevati s kaminom (m2): 30
 • Predviden rok izvedbe: Takoj
 • Potrebujete montažo?: Da

Spoštovani, kupila sem gorilnik na bioetanol dimenzije d. cm x š.13,5 cm x gl. 8 cm, ki bi ga rada vzidala v steno. Potrebujem ohišje kamina v črni barvi dimenzij d. cm x v. 50 cm x gl. 30 cm, ki mora imeti odprtino za gorilnik in režo za steklo dimenzij d. cm x š. 7 mm x gl. 3 cm. Prosim za ponudbe za kamin na drva / pelete in plinski kamin. V priponki pošiljam skico ohišja in dve sliki gorilnika. Prosim za ponudbo. Za vse ostale info sem dosegljiva na . Lepo vas pozdravljam, Barbara Tekavec