Zahtevaj brezplačne ponudbe za kamin na Vrhniki


Že 2.826 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov kaminov Vrhnika, 2022

7 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

4,7
Luka Z. , pred 6 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih cen in rokov. O vsaki spremembi delovnega plana nas je vedno obvestil. Pomagal je s strokovnimi nasveti, ki so nam prihranili čas in denar. Obrtnik kot si ga vsak od nas lahko samo želi:)

10+
Let na tržišču

Storitve: kamini na pelete, kamini, električni kamini, plinski kamini, kamini na drva, kamini na bioetanol.

Zahtevaj ponudbo

TIGER BAU d.o.o.

4,7
4 ocene
5,0
Kristjan K. , pred 4 leti

Odzivnost je bila hitra in kvaliteta super.

5,0
Nina T. , pred 5 leti

Načeloma mi je bila celotna izvedba od začetka do konca všeč. Tudi takoj me je ponudnik kontaktiral, pohvalim naj odzivnost.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: temeljna plošča, kamini, gradnja hiše na ključ, talne obloge, kamini na drva, parket, keramičar, kamini na pelete, polaganje ploščic, kamini na bioetanol, polaganje parketa, zidarska dela, vinilne talne obloge, obnova parketa, hiša na ključ, linolej.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Metka Z. , pred 3 leti

Pozdravljeni, z izbranim izvajalcem sem bila zelo zadovoljna, držal se je rokov, cenovno OK, na splošno vse odlično. Priporočam naprej!

4,7
Ošlak A. , pred 2 letoma

Kvaliteto izvedbe, odzivnost, dogovorjeni roki, upošteva želje stranke, zaupanja vreden!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: grelnik vode - bojler, kamini, monterji centralnega ogrevanja, plinska napeljava, centralno ogrevanje, kopalnica na ključ, zalogovniki in bojlerji, adaptacija kopalnice, vodovodna napeljava, radiatorsko ogrevanje, montaža plinske peči, bojlerji, plinske inštalacije, nadometna električna napeljava, električarji, vodovodne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kateri kamin je najlažje vzdrževati?

  Najlažji za vzdrževanje so električni kamini, kamin na plin in bioetanol, ki praktično ne zahtevajo vzdrževanja.

 • Kakšna je razlika med toplozračnim in toplovodnim kaminom?

  Toplozračni kamini preko prezračevalnih cevi toploto kurilne naprave spušča v prostor. Za učinkovitost takega ogrevanja je potrebno stalno kroženje zraka, zato potrebujemo dodatni ventilatorski sistem. Po drugi strani toplovodni kamin namesto zraka segreva vodo, ki potuje v ogrevalni sistem. Toplovodni kamin je primeren predvsem, kadar želimo z njim ogrevati celotno hišo, medtem ko je toplozračni primeren za ogrevanje posameznega prostora ali dveh.

 • Kateri vir energije naj izberem za svoj kamin?

  Glede na vir energije, ki ga koristijo, poznamo kamine na drva, na pelete, na plin in kombinirane kamine. Med njimi imajo različne prednosti in slabosti. Kamin na pelete, na primer, avtomatsko poskrbi za dovajanje pelet in nam olajša delo. Zaradi avtomatizacije prav tako lahko ogreva hišo, ko nas ni doma. Kamin na drva po drugi strani, deluje na polena, ki so najcenejši energent. Prednost kamina na plin je ta, da ne pušča pepela in druge umazanije, zato je zanj zelo lahko skrbeti, hkrati pa je zelo toplotno učinkovit. Kateri kamin boste izbrali, je odvisno predvsem od vaših želja in financ.

 • Kateri vir energije za ogrevanje kamina je najčistejši?

  Kamini na bioetanol za delovanje ne potrebujejo dimnika in dovajanja svežega zraka, vseeno pa imajo odprt plamen. Velja za zeleno rešitev, primerno tudi za novejše nizkoenergijske hiše. A njegova moč in izkoristek sta majhna, zato je bolj kot za ogrevanje prostora primeren za dekoracijo.