Zahtevaj brezplačne ponudbe za kamin v Kočevju


Že 1.436 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov kaminov Kočevje, 2021

Jože Golob s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: kotel na drva, priklop na plinovod, lokalni rekuperator, lokalno prezračevanje, centralno prezračevanje, kamini, toplotna črpalka za ogrevanje, rekuperator zraka, napeljava plina, montaža klime, plinska napeljava, montaža plinske peči, peči na drva, kamini na bioetanol, centralno ogrevanje, centralne peči na drva.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: kamini na drva, kamini, kamini na pelete, polaganje keramike, keramičar, polaganje ploščic, kamini na bioetanol, plinski kamini, električni kamini, keramičarstvo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Kaj delamo: peči na pelete, peči za ogrevanje, centralne peči na drva, visokotemperaturna toplotna črpalka, ir paneli za kopalnico, ir grelni paneli, kamini na pelete, toplotna črpalka za ogrevanje, plinski kamini, peči in kotli, toplotne črpalke, kamini, plinska peč, ir ogrevanje, kotel na drva, kamini na drva.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: kamini, izdelava kopalnice, kombinirani bojler, visokotemperaturna toplotna črpalka, rekuperator, vgradnja klime, ir grelne plošče, peči na pelete, napeljava elektrike, centralne peči na drva, prezračevanje z rekuperacijo, električni radiatorji, grelnik vode - bojler, kamini na pelete, napeljava plina, lokalno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kateri kamin je najlažje vzdrževati?

  Najlažji za vzdrževanje so električni kamini, kamin na plin in bioetanol, ki praktično ne zahtevajo vzdrževanja.

 • Kakšna je razlika med toplozračnim in toplovodnim kaminom?

  Toplozračni kamini preko prezračevalnih cevi toploto kurilne naprave spušča v prostor. Za učinkovitost takega ogrevanja je potrebno stalno kroženje zraka, zato potrebujemo dodatni ventilatorski sistem. Po drugi strani toplovodni kamin namesto zraka segreva vodo, ki potuje v ogrevalni sistem. Toplovodni kamin je primeren predvsem, kadar želimo z njim ogrevati celotno hišo, medtem ko je toplozračni primeren za ogrevanje posameznega prostora ali dveh.

 • Kateri vir energije naj izberem za svoj kamin?

  Glede na vir energije, ki ga koristijo, poznamo kamine na drva, na pelete, na plin in kombinirane kamine. Med njimi imajo različne prednosti in slabosti. Kamin na pelete, na primer, avtomatsko poskrbi za dovajanje pelet in nam olajša delo. Zaradi avtomatizacije prav tako lahko ogreva hišo, ko nas ni doma. Kamin na drva po drugi strani, deluje na polena, ki so najcenejši energent. Prednost kamina na plin je ta, da ne pušča pepela in druge umazanije, zato je zanj zelo lahko skrbeti, hkrati pa je zelo toplotno učinkovit. Kateri kamin boste izbrali, je odvisno predvsem od vaših želja in financ.

 • Kateri vir energije za ogrevanje kamina je najčistejši?

  Kamini na bioetanol za delovanje ne potrebujejo dimnika in dovajanja svežega zraka, vseeno pa imajo odprt plamen. Velja za zeleno rešitev, primerno tudi za novejše nizkoenergijske hiše. A njegova moč in izkoristek sta majhna, zato je bolj kot za ogrevanje prostora primeren za dekoracijo.