Zahtevaj brezplačne ponudbe za kamin v Kočevju


Že 1.659 uporabnikov iz Kočevja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov kaminov Kočevje, 2022

Jože Golob s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: priklop na plinovod, lokalni rekuperator, prenosna klima, lokalno prezračevanje, plinski kamini, napeljava plina, centralno ogrevanje na elektriko, rekuperator zraka, kotel na drva, toplotne črpalke, montaža plinske peči, peči in kotli, peči za ogrevanje, centralno prezračevanje, plinska napeljava, kamini na drva.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka zemlja/voda, toplotne črpalke, kamini na drva, kamini na pelete, ir ogrevanje, plinska peč, peči na pelete, infrardeči paneli, peči na drva, ir paneli, kamini na bioetanol, peči in kotli, kamini, centralne peči na drva, kotel na drva.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: klima naprava, toplotna črpalka zemlja/voda, elektroinštalacije, peči na pelete, rekuperator, peči in kotli, ir grelni paneli, rekuperator zraka, kamini na drva, montaža plinske peči, kamini na bioetanol, prezračevanje z rekuperacijo, zalogovnik tople vode, obnova kopalnice na ključ, kombinirani bojler, električno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kateri kamin je najlažje vzdrževati?

  Najlažji za vzdrževanje so električni kamini, kamin na plin in bioetanol, ki praktično ne zahtevajo vzdrževanja.

 • Kakšna je razlika med toplozračnim in toplovodnim kaminom?

  Toplozračni kamini preko prezračevalnih cevi toploto kurilne naprave spušča v prostor. Za učinkovitost takega ogrevanja je potrebno stalno kroženje zraka, zato potrebujemo dodatni ventilatorski sistem. Po drugi strani toplovodni kamin namesto zraka segreva vodo, ki potuje v ogrevalni sistem. Toplovodni kamin je primeren predvsem, kadar želimo z njim ogrevati celotno hišo, medtem ko je toplozračni primeren za ogrevanje posameznega prostora ali dveh.

 • Kateri vir energije naj izberem za svoj kamin?

  Glede na vir energije, ki ga koristijo, poznamo kamine na drva, na pelete, na plin in kombinirane kamine. Med njimi imajo različne prednosti in slabosti. Kamin na pelete, na primer, avtomatsko poskrbi za dovajanje pelet in nam olajša delo. Zaradi avtomatizacije prav tako lahko ogreva hišo, ko nas ni doma. Kamin na drva po drugi strani, deluje na polena, ki so najcenejši energent. Prednost kamina na plin je ta, da ne pušča pepela in druge umazanije, zato je zanj zelo lahko skrbeti, hkrati pa je zelo toplotno učinkovit. Kateri kamin boste izbrali, je odvisno predvsem od vaših želja in financ.

 • Kateri vir energije za ogrevanje kamina je najčistejši?

  Kamini na bioetanol za delovanje ne potrebujejo dimnika in dovajanja svežega zraka, vseeno pa imajo odprt plamen. Velja za zeleno rešitev, primerno tudi za novejše nizkoenergijske hiše. A njegova moč in izkoristek sta majhna, zato je bolj kot za ogrevanje prostora primeren za dekoracijo.