Zahtevaj brezplačne ponudbe za kamin v Rogaški Slatini


Že 1.399 uporabnikov iz Rogaške Slatine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

4 najboljših ponudnikov kaminov Rogaška Slatina, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

5,0
Jože B. , pred 5 leti

Do sedaj je vse super. Nimam pripomb!

10+
Let na tržišču

Storitve: nagrobni napis, kamnoseštvo, kamini na pelete, kamini na drva, plinski kamini, kamini na bioetanol, kamini, kamnite stopnice, električni kamini, nagrobni spomeniki, nagrobniki, kamnosek.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: ir paneli za kopalnico, nadometna električna napeljava, centralno ogrevanje na elektriko, ir grelne plošče, peči in kotli, izris kopalnice, visokotemperaturna toplotna črpalka, peči za ogrevanje, toplotna črpalka zemlja/voda, kamini na pelete, prenova kopalnice, infrardeči paneli, priklop na plinovod, moderne kopalnice, vodovodna napeljava, solarni sistemi.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: polaganje parketa, obnova parketa, keramičarstvo, fasaderstvo, parketarstvo, stenske obloge, kamini, slikopleskarstvo, slikopleskarska dela, lakiranje parketa, plinski kamini, električni kamini, suhomontažni sistemi (knauf), izdelava fasade, obnova kopalnice na ključ, pleskarji.

Zahtevaj ponudbo

FRAPI d.o.o

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: talno ogrevanje, ir paneli za kopalnico, obnova kopalnice na ključ, montaža peči, kamini, rekuperator zraka, lokalno prezračevanje, električarji, električno ogrevanje, kamini na pelete, kopalnica na ključ, prenosna klima, električne inštalacije, toplotna črpalka zemlja/voda, talno gretje, plinska napeljava.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kateri kamin je najlažje vzdrževati?

  Najlažji za vzdrževanje so električni kamini, kamin na plin in bioetanol, ki praktično ne zahtevajo vzdrževanja.

 • Kakšna je razlika med toplozračnim in toplovodnim kaminom?

  Toplozračni kamini preko prezračevalnih cevi toploto kurilne naprave spušča v prostor. Za učinkovitost takega ogrevanja je potrebno stalno kroženje zraka, zato potrebujemo dodatni ventilatorski sistem. Po drugi strani toplovodni kamin namesto zraka segreva vodo, ki potuje v ogrevalni sistem. Toplovodni kamin je primeren predvsem, kadar želimo z njim ogrevati celotno hišo, medtem ko je toplozračni primeren za ogrevanje posameznega prostora ali dveh.

 • Kateri vir energije naj izberem za svoj kamin?

  Glede na vir energije, ki ga koristijo, poznamo kamine na drva, na pelete, na plin in kombinirane kamine. Med njimi imajo različne prednosti in slabosti. Kamin na pelete, na primer, avtomatsko poskrbi za dovajanje pelet in nam olajša delo. Zaradi avtomatizacije prav tako lahko ogreva hišo, ko nas ni doma. Kamin na drva po drugi strani, deluje na polena, ki so najcenejši energent. Prednost kamina na plin je ta, da ne pušča pepela in druge umazanije, zato je zanj zelo lahko skrbeti, hkrati pa je zelo toplotno učinkovit. Kateri kamin boste izbrali, je odvisno predvsem od vaših želja in financ.

 • Kateri vir energije za ogrevanje kamina je najčistejši?

  Kamini na bioetanol za delovanje ne potrebujejo dimnika in dovajanja svežega zraka, vseeno pa imajo odprt plamen. Velja za zeleno rešitev, primerno tudi za novejše nizkoenergijske hiše. A njegova moč in izkoristek sta majhna, zato je bolj kot za ogrevanje prostora primeren za dekoracijo.