Zahtevaj brezplačne ponudbe za kamin v Brežicah


Že 1.606 uporabnikov iz Brežic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov kaminov Brežice, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

POGAČAR DAMJAN s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Ida S. , pred 8 leti

Pogačar Damjan s.p. je kvalitetno opravil polaganje ploščic na zunanji terasi. Smo zelo zadovoljni.

10+
Let na tržišču

Storitve: keramičar, linolej, sanacija parketa, plinski kamini, polaganje keramike, kamini, parketarstvo, obnova parketa, keramičarstvo, talne obloge, kamini na bioetanol, parket, laminat, lakiranje parketa, brušenje parketa, kamini na pelete.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: vodovodar, vodovodne inštalacije, klimatske naprave, zalogovniki, montaža peči, toplotne črpalke, elektroinštalacije, električne inštalacije, sončni kolektorji, centralno prezračevanje, napeljava plina, izdelava kopalnice, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka zrak/voda, električni radiatorji, fotovoltaika.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: lokalni rekuperator, izris kopalnice, rekuperator, vodovodar, monterji centralnega ogrevanja, klima brez zunanje enote, montaža kamina, plinske inštalacije, montaža plinske peči, centralne peči na drva, rekuperator zraka, plinska peč, kopalnica na ključ, zalogovniki in bojlerji, klima naprava, peči na pelete.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: adaptacija kopalnice, grelnik vode - bojler, kombinirani bojler, toplotna črpalka za sanitarno vodo, električni kamini, električno ogrevanje, klima brez zunanje enote, montaža kamina, zalogovniki in bojlerji, vodovodna napeljava, lokalni rekuperator, plinska napeljava, rekuperator zraka, zalogovniki, peči za ogrevanje, peči in kotli.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: rekuperator, čistilka, ir paneli, lokalni rekuperator, izdelava kopalnice, moderne kopalnice, rekuperator zraka, čiščenje stanovanja, izris kopalnice, sončne elektrarne, servis klime, razkuževanje prostorov, obnova kopalnice na ključ, montaža klime, vodovodar, vgradnja klime.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kateri kamin je najlažje vzdrževati?

  Najlažji za vzdrževanje so električni kamini, kamin na plin in bioetanol, ki praktično ne zahtevajo vzdrževanja.

 • Kakšna je razlika med toplozračnim in toplovodnim kaminom?

  Toplozračni kamini preko prezračevalnih cevi toploto kurilne naprave spušča v prostor. Za učinkovitost takega ogrevanja je potrebno stalno kroženje zraka, zato potrebujemo dodatni ventilatorski sistem. Po drugi strani toplovodni kamin namesto zraka segreva vodo, ki potuje v ogrevalni sistem. Toplovodni kamin je primeren predvsem, kadar želimo z njim ogrevati celotno hišo, medtem ko je toplozračni primeren za ogrevanje posameznega prostora ali dveh.

 • Kateri vir energije naj izberem za svoj kamin?

  Glede na vir energije, ki ga koristijo, poznamo kamine na drva, na pelete, na plin in kombinirane kamine. Med njimi imajo različne prednosti in slabosti. Kamin na pelete, na primer, avtomatsko poskrbi za dovajanje pelet in nam olajša delo. Zaradi avtomatizacije prav tako lahko ogreva hišo, ko nas ni doma. Kamin na drva po drugi strani, deluje na polena, ki so najcenejši energent. Prednost kamina na plin je ta, da ne pušča pepela in druge umazanije, zato je zanj zelo lahko skrbeti, hkrati pa je zelo toplotno učinkovit. Kateri kamin boste izbrali, je odvisno predvsem od vaših želja in financ.

 • Kateri vir energije za ogrevanje kamina je najčistejši?

  Kamini na bioetanol za delovanje ne potrebujejo dimnika in dovajanja svežega zraka, vseeno pa imajo odprt plamen. Velja za zeleno rešitev, primerno tudi za novejše nizkoenergijske hiše. A njegova moč in izkoristek sta majhna, zato je bolj kot za ogrevanje prostora primeren za dekoracijo.