Kaj delamo

Primeri povpraševanj

Novo mesto
Površina tal kopalnice (v m2): 5
Predviden rok izvedbe: Takoj
Prenova kopalnice površine 5m2: 1. Demontaža obstoječe - banje, ploščice talne, zidne, cevi odtočne in vodovodne, sifona in odvoz na deponijo 2. Izdelava tlakov z vodotesno zaščito 3. Motaža vse pod 1. 4. Prestavitev in priključitev 80 lit. kombiniranega bojlerja na drugo steno (priključki) 5. Polaganje ploščic zidnih 18m2, talnih 5m2. Dela bi se izvajala čim prej! Hvala in LP
Žalec
Površina tal kopalnice (v m2): 4
Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece
Čim bolj sobobna obnova, ploščice samo (tla, tuš kabina, morda iste ploščice), ostalo vodoodporne barve Prostor naj vsebuje: - WC školko, stenska - vgradni WC kotliček, nad njim morda osvetlene line- police - tuš bana - kabina (stekleno, ne mat steklo, pol krožno ali pa tudi ne, tuš bana čim bolj niska), - tuš armatura ( pira, tuš, stropni tuš ali samostoječi) - umivalnik naj bo na ali v elementu-omarici, - ogledalo dobro osvetljeno z desne in leve strani, - prostor za pralno sušilni stroj dimenzije 60 š x 40 globine, - grelec vode -bojler od 50 - 80 l (ležeč ali pokončen), - radiator Gre za porostor veličine: 3. m2 (1.40 x 2.48). Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke
Mozirje
Površina objekta ali prostora (v m2): 180
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Kotlovnica je 3x 4 m imamo peč na olje, vendar se zadnja leta ogrevamo na drva --peč STADLER. Sanitarno vodo si ogrevamo s toplotno črpalko s l bojler LENTERM, ki je ločena----hladilni del je v kleti. Zanima me ogrevanje s toplotno črpalko, sistem z obstoječimi radiatorji, novi del kuhinje pa bi bilo talno ogrevanje ca 20 m. Črpalka visoko temperaturna, sistem voda---zrak. Hvala in lep pozdrav
Obnova kopalnice, Obnova kopalnice na ključ
Ljubljana - Črnuče
Površina tal kopalnice (v m2): 4
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
Spoštovani, pišem vam glede ponudbe za obnovo kopalnice. Pošiljam idejni projekt, kopalniški elementi Kolpa Uma 60 in tuš kad + kabina šxd 90x70. Zanima me cena za izvedbo del, v kolikor dobavljate tudi ploščice in opremo, vključite tudi to. Vnaprej hvala za ponudbo. ROK: 3 meseci Lep pozdrav,
Toplotne črpalke, Toplotna črpalka za ogrevanje
Planina pri Sevnici
Površina objekta ali prostora (v m2): 200
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Zanima me, katera TČ ZV za radiatorsko ogrevanje bi bila najboljša za stanovanjsko hišo treh etaž. Večinoma radiatorsko, talno v kopalnici. Hiša ima pet komorna enojni termopan okna in 6cm steropor izolacijo na navadno fasado. Ostrešje ima 20cm mehkega tervola z zračnim mostom. Iščem kvalitetnega izvajalca z garancijo na ključ delovanja in servisa. Hvala za pomoč in lep pozdrav
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke
Železniki
Površina objekta ali prostora (v m2): 150
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece
Sedaj kurim na trda goriva -polena .Živim v hiši ki je izolirana z termopuc izolacijo 15 cm..Informativno me zaima,ker letos mislim menjati peč oz sistem ogrevanja .Kolebam med peleti in toplotno črpalko - kakšna bi prišla v poštev pri meni še ne vem. Imamo omejen prostor, zato mogoče ne pridejo v poštev vse vrste - zagotovo potrebujem tudi svetovanje. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.
Obnova kopalnice, Obnova kopalnice na ključ
Ribnica
Površina tal kopalnice (v m2): 6
Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece
prenova kopalnice...odtoki,ploščice,vsa kopališka oprema štvo. Popolna prenova, od odtokov, školjko, banjo. Zanimam se tudi za dobavo ploščic in ostale kopalniške opreme. Namesto banje bi imel tuš kabino. Za ostalo bi pa potreboval nasvet mojstra. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.
Slovenska Bistrica
Predviden rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Projekt je masardni prostor. V priloženi datoteki je približna postavitev opreme. V projektu je mišljeno talno gretje, razen spalnice. Vsi dovodi bi se morali najverjetneje vleči čez, še ne obdelano, stopnišče iz kletnih prostorov. Za lažjo kalkulacijo mogoč tud ogled pred izdajo predračuna. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.
Klimatske naprave, Montaža klime - Medvode
Medvode
Stanovanje je prizidek k starogradnji in ima dva nadstropja. V prvem nadstropju je ena soba v kateri je kuhinja in dnevna soba (cca 50m2). V drugem nadstropju sta dve otroški sobi ter ena spalnica. Obe otroški sobi imata cca 12m2, spalnica pa okoli 20m2. Zanima me, če je kakšna rešitev da bi imel v drugem nadstropju samo eno klimo, ki bi hladila vse tri prostore, in pa sevede tudi ponudbo za to rešitev. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.
Toplotne črpalke, Toplotne črpalke
Krka
Površina objekta ali prostora (v m2): 100
Trenutni način ogrevanja: Radiatorji
Potrebujete montažo toplotne črpalke?: Da
Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece
Toplotna črpalka za ogrevanje radiatorjev in sanitarne zrak hiša,neizolirana(starejša,),dva stanovalca. Imamo tudi peč na drva, ki bi jo obdržal. Peč na olje pa bi dal ven, to bom predhodno sam odstranil. Na novo bi dal črpalko in povezal s sistemom za drva. Prosim za ponudbe. Hvala in lep pozdrav.


Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.


Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.


Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!