Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev v Brežicah

65 izvajalcev v bližini

Že 1.606 uporabnikov iz Brežic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

15 najboljših mizarstev Brežice, 2022

4 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

ŠKRINJAR d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Aleš Z. , pred 4 leti

Kar smo se dogovorili to smo dobili, top izvajalec.

20+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, davčno svetovanje, notranja vrata, računovodstvo, knjigovodstvo, revizija, drsna vrata, kuhinje po meri, vhodna vrata, pohištvo po meri, pvc vhodna vrata, mizarstvo, mizarske storitve, lesena vhodna vrata, računovodske storitve, računovodski servis.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Ana M. , pred 1 letom

Žaro je bil vedno odziven, hiter in kvaliteten ponudnik

20+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, kuhinje po meri, mizar, mizarske storitve, vgradne omare, mizarstvo, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

TOMO ŽULIČ s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Štefka Samardžija (Tehing d.o.o. , pred 4 leti

g. Žulič je bil strokoven in vedno odziven. Z njegove strani je bilo delo opravljeno v dogovorjenem roku. Zadovoljna. Priporočali smo ga že dalje, ter ga bomo še potrebovali.

5+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, pohištvo po meri, mizarstvo, vgradne omare, kuhinje po meri, mizarske storitve, mizar.

Zahtevaj ponudbo

Tone Lipar, s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Jože Š. , pred 4 leti

Držal se je roka. Bil je korekten in profesionalen ter se je zelo hitro odzval, nad pričakovanji in imam samo pozitivne komentarje glede gospoda. Vse pohvale, hvala!

Hvala za oceno.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: mizarske storitve, lesene stopnice, pohištvo po meri, vgradne omare, mizarstvo, mizar, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: pvc vhodna vrata, izolacija strehe, dvižna garažna vrata, lesena okna, alu okna, menjava strehe, sekcijska garažna vrata, menjava oken, rolo garažna vrata, popravilo strehe, lesena vhodna vrata, kritina, strešna okna, pohištvo po meri, pvc/alu okna, plastična okna.

Zahtevaj ponudbo

PETER ZORKO S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: popravilo strehe, pvc vhodna vrata, krovstvo, kuhinje po meri, dvokrilna garažna vrata, dvižna garažna vrata, mizarske storitve, vhodna vrata, alu okna, okna in vrata, vhodna stanovanjska vrata, mizar, les/alu okna, balkonska vrata, vrata, kritina.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, mizar, kuhinje po meri, lesene stopnice, mizarstvo, mizarske storitve, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, pohištvo po meri, kuhinje po meri, lesene stopnice, mizarske storitve, mizar, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: adaptacija stanovanja, sanacija parketa, avtomobilski nadstrešek, samostojni nadstreški, pohištvo po meri, nadstreški, pergole, linolej, prenova stanovanja, vinilne talne obloge, lesene stopnice, mizarske storitve, vgradne omare, prenova stanovanja na ključ, polaganje parketa, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: okna, sekcijska garažna vrata, strešna okna, les/alu okna, pvc/alu okna, garažna vrata, zamenjava notranjih vrat, vgradne omare, strešne kritine, menjava strehe, izolacija strehe, krovstvo, notranja vrata, plastična okna, prekrivanje strehe, vrata.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: kuhinje po meri, mizar, lesene stopnice, vgradne omare, mizarske storitve, pohištvo po meri, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

Matic Bogolin s.p.

 
0 ocen

Storitve: vgradne omare, notranje oblikovanje, lesene stopnice, načrt za gradnjo hiše, arhitekti, gradbeno dovoljenje, mizar, notranji design, kuhinje po meri, arhitekturni biro, mizarske storitve, pohištvo po meri, mizarstvo, projektiranje hiš, projekti hiš, projektant.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: pvc vhodna vrata, vhodna vrata, mizarstvo, pohištvo po meri, drsna vrata, lesene stopnice, zamenjava notranjih vrat, mizarske storitve, mizar, kuhinje po meri, alu vhodna vrata, vhodna stanovanjska vrata, lesena vhodna vrata, vgradne omare, notranja vrata, vrata.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: montaža kuhinje, mizarstvo, mizarske storitve, mizar, montaža pohištva ikea, pohištvo po meri, sestavljanje pohištva, kuhinje po meri, vgradne omare, montaža pohištva, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, sedežne garniture po meri, vgradne omare, lesene stopnice, tapetništvo, mizarstvo, mizar, mizarske storitve, avtotapetništvo, tapetniki, tapeciranje, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Brežice

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Zanimamo se za izdelavo otroške sobe po meri. Soba bi bila za 2 malčka. Na priloženi sliki je prostor za elemente v rumenem območju, dimenzij cm x cm, ter višino cm. Če gledamo v sobo skozi vrata, bi se začel razpored elementov na levi strani nekako tako: v kotu najprej pohodne stopnice na pograd s predali. Zgornja postelja bi bila do kota sobe, pod njo pa omare od stopnic do spodnje postelje, ki bi bila obrnjena proti oknu. Na steni nad posteljo bi lahko bile tudi kakšne dodatne viseče omare, na koncu postelje pa še ena visoka in ozka omara, globine do 60 cm. Hvala.

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni. Potrebovala bi vgradno omaro z merami: dolžinax višinax 60 globina. Notranjost bi bila razgibana. Drsna vrata z ogledalom. 3 delna. 4 zaprti predalnik oz police . 2 obešalnika-en krajši, drug daljši. Prosim za informacijo glede roka izdelave oziroma dobave. Potrebovala bi čim hitreje. Za klic bi prosila naslednji teden, pred tem pa lahko po elektronski pošti okvirne ponudbe. Hvala

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, kupujem kuhinjo po naročilu. Skupaj je dolžina približno 7 metrov Prilagam načrt. Vhod v kuhinjo je iz leve smeri, kjer je širina 1,16 metra. Zanimam se za sodobno kuhinjo, z trendom naprej vendar še vedno praktično. Na desni strani je že predvidena pečica, štedilnik in napa. Na levi strani pri kotu pa korito. lp

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, imela bi kuhinjo v obliki L, daljši del meri cm krajši pa cm. V daljšem delu bi imela vgradni štedilnik in pomivalno korito. Zgornjih omaric ne bi imela, imela bi samo poličko za začimbe in skodelice. Za barvo se še nisem odločila vendar bi imela naravne barve (rjava-temno, svetla, bež, bela...).Standardne mere spodnjih omaric. Lp,

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Dimenzija x60, skrajno levi del mora biti omara za hladlnik(hladilnik je dimenzije 54x88x56), naslednja enota zraven desno potem omarica za pribor in spodaj za posodo in spet desno naslednja enota za indukcijo 58x51 in pa takoj pod njo pečica 59,5 x 58,5 x cca 60, spet desno naslednji element dvojna omara z lijakom in še za razliko potem še ena omara. Navrh takoj od hladilnika desno bi biu pult čez celo in pač vrezani našteti elementi. hvala lp

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Potrebujemo malo kuhinjo ( dolžina, 90 višina, 60 globina). Najprej je omarica 50 cm s koritom iz granitala, potem izvlečna 15 cm za steklenice (največja globina). Potem 2 predala z mehkim zapiranjem (60) in potem 4 predali z navadnim zapiranjem 35 cm . Tudi zadnja stran mora imeti lep les, ker je pult odprt v drugo stran kuhinje. Željene ponudbe iz okolice Brežic.