Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev v Litiji

107 izvajalcev v bližini
4 še na voljo

Že 1.174 uporabnikov iz Litije je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših mizarstev Litija, 2022

8 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,4

BORIS DRNOVŠEK, S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Sabina D. , pred 3 leti

Ponudnik je v ponudbi prikazal tudi izris elementov. Redno se je odzival na klice, držal se roka izdelave. Primerna cena.

5+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Storitve: mizarstvo, vgradne omare, kuhinje po meri, pohištvo po meri, lesene stopnice, mizarske storitve, mizar.

Zahtevaj ponudbo

BOŠTJAN MEDVED S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Beta Z. , pred 8 meseci

Sama pohvala gospodu Boštjanu.

5+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, vgradne omare, vhodna vrata, mizar, pvc vhodna vrata, lesene stopnice, drsna vrata, vrata, lesena vhodna vrata, notranja vrata, zamenjava notranjih vrat, vhodna stanovanjska vrata, pohištvo po meri, alu vhodna vrata, mizarstvo, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Polona M. , pred 4 leti

Ponudnik je odziven preko elektronske pošte in telefona, zelo prijazni, ustrežljivi, držali so se dogovorjenega roka. Za enkrat vse OK.

20+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2018

Storitve: kuhinje po meri, mizar, mizarstvo, pohištvo po meri, vgradne omare, lesene stopnice, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

ROMAN MAJDIČ S.P.

4,7
1 ocena
4,7
Jernej B. , pred 6 leti

Korekten in pošten ponudnik.

10+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, pohištvo po meri, mizarske storitve, mizarstvo, vgradne omare, mizar, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, lesene stopnice, pohištvo po meri, mizarske storitve, vgradne omare, kuhinje po meri, mizar.

Zahtevaj ponudbo

Jan Marko s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, mizar, lesene stopnice, vgradne omare, mizarske storitve, kuhinje po meri, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: leseni nadstreški, menjava strehe, fasaderji, fasaderstvo, mizarstvo, nadstreški, avtomobilski nadstrešek, nadstreški za balkone, pergole, alu ograje, lesene stopnice, kuhinje po meri, pohištvo po meri, samostojni nadstreški, wpc ograje, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: pvc/alu okna, balkonska vrata, okna in vrata, les/alu okna, avtomobilski nadstrešek, pergole, kovinski nadstreški, lesena okna, pvc okna, garažna vrata, plastična okna, nadstreški za avto, vhodna vrata, alu okna, pohištvo po meri, vrtni nadstreški.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: okna, lesena vhodna vrata, pvc/alu okna, notranja vrata, lesena okna, menjava oken, strešna okna, lesene stopnice, drsna vrata, les/alu okna, pohištvo po meri, alu vhodna vrata, vrata, okna in vrata, pvc vhodna vrata, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, mizarstvo, mizar, lesene stopnice, mizarske storitve, pohištvo po meri, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: streha, balkonska vrata, lesena okna, izolacija strehe, mizar, nadstreški z lopo, menjava strehe, lesene stopnice, nadstreški, kovinski nadstreški, pvc okna, zamenjava notranjih vrat, vhodna vrata, nadstreški za balkone, krovstvo, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo

LESOKRAS, d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: lesene stopnice, izolacija strehe, kovinske ograje, mizar, mizarstvo, prekrivanje strehe, alu ograje, menjava strehe, kuhinje po meri, nadstreški z lopo, leseni nadstreški, kovane ograje, strešne kritine, wpc ograje, lesene ograje, ograje.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: mizarstvo, lesene stopnice, kuhinje po meri, pohištvo po meri, mizar, mizarske storitve, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo

Martin Obolnar s.p.

3,3
1 ocena
3,3
Zelimir P. , pred 3 leti

Redno komunicira s kupci in ga informira o poteku del.

Preoptimistično nastavljeni roki izvedbe, ki se niso spoštovali.

5+
Let na tržišču

Storitve: lesena okna, lesene stopnice, vhodna stanovanjska vrata, panelne ograje, balkonske ograje, kuhinje po meri, pohištvo po meri, menjava oken, okna, drsna vrata, mizarstvo, mizar, zamenjava notranjih vrat, alu okna, sekcijska garažna vrata, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

Jožef Vozelj s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: mizar, lesene stopnice, pohištvo po meri, kuhinje po meri, vgradne omare, mizarstvo, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: lesene stopnice, vgradne omare, mizarske storitve, kuhinje po meri, mizar, pohištvo po meri, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

SAŠO KRAMAR S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), zamenjava notranjih vrat, infrardeča savna, alu vhodna vrata, vrata, sekcijska garažna vrata, dvižna garažna vrata, mizar, kombinirana savna, savne, mizarske storitve, savna po meri, turška savna, pvc/alu okna, lesena vhodna vrata, dvokrilna garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, mizarske storitve, vgradne omare, kuhinje po meri, lesene stopnice, mizarstvo, mizar.

Zahtevaj ponudbo

MEGATRG d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: mizarstvo, kuhinje po meri, alu vhodna vrata, lesene stopnice, mizar, vgradne omare, vrata, lesena vhodna vrata, vhodna vrata, zamenjava notranjih vrat, notranja vrata, pvc vhodna vrata, mizarske storitve, vhodna stanovanjska vrata, drsna vrata, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo

Aleš Zagorc s.p.

 
0 ocen

Storitve: lesena okna, kuhinje po meri, mizarske storitve, okna in vrata, pohištvo po meri, les/alu okna, okna, vhodna stanovanjska vrata, balkonska vrata, dvokrilna garažna vrata, menjava oken, plastična okna, mizar, pvc/alu okna, garažna vrata po meri, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Litija

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, zanimam se za izdelavo kuhinje. Tloris in sliko prostora pošiljam v prilogi. Želje: barva: bela visok sijaj (fronte) in oreh (pult) matrial pulta: iveral oblečen v ultrapas stil: modern višina pulta: 92 cm širina pulta: levo in kjer je nižji strop 70 cm, desno 60 cm Optimalna izkoriščenost prostora, viseče omarice na levi strani, skrita podelementna napa, pečica v višni oči, vgradni hladilnik. ROK: 2 meseca Hvala za ponudbo in lp, 98

Stopnišča

 • Rok za izdelavo: Takoj

Gre za 16 stopnic v novogradnji iz pritličja v mansardo. Glede na, to da so višine rahlo "sfaljene" bi potreboval nasvet kako oz. koliko je potrebno dobetonirati, da, bi bile stopnice pripravljene za polaganje pohodne ploskve (čelo bo ostalo belo). Prosil bi za ogled in nasvet pred pričetkom mizarskih del. Hvala.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Dimenzije kuhinje so na sliki. hladilnik širine 70cm globine 70cm in višine cm samostoječ pomivalni stroj širine 60cm kuhinjska plošča 4xplin pečica vgradna na višini 60cm prostor kjer bo samo pult 60x60 in dva stola brez naslona ki se bosta pospravljala pod pult ali šank z dvema stoloma stena kjer so drsna vrata v steno bo minimalne širine, 45cm je širina z steno skupaj tako da bo tu širina med 37 in 35 cm. Hvala, LP.

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Lepo pozdravljeni! Potrebujem leseno skrinjo v velikosti cm širine, 40 cm višine in 50 cm globine. Odpira se zgornji pokrov. Lahko je narejena iz masivnejših letev, med katerimi je cca 0,5 cm prostora. Zgornji pokrov je lahko sedišče. V skrinji bo prostor za čevlje. Skrinja bo pred vrati pod nadstreškom. Lahko je opcija masiva smreka ali macesen (nebarvan). Hvala, LP

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Pozdravljeni. Iščem nekoga, ki bi mi prestavil kuhinjo iz ene sobe v drugo. Ob prestavitvi bi zamenjala pult. Postavitev v drugem prostoru bi prišla drugačna od prejšnje postavitve, zato bi bilo potrebno kje dodati tudi kakšno polnilo med omaricami, nov zaključek in podobno. Nad pult bi rada dala dodatno še dvignjen pult – šank varianta. Prestavitev kuhinje rabim čez cca 4 tedne. LP

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Rada bi se lotila prenove kuhinje, ki je stara cca. 15 let in je bila takrat narejena po meri (še s strani bivših lastnikov, od katerih sva kupila stanovanje). Rada bi minimalistično in predvsem funkcionalno kuhinjo. Trenutno imava U postavitev, razmisljava pa o L ) - skico prostora prilagam. Prostor je pri eni steni specificen (posebne oz. neenakomerne mere zaradi zracnika). Razmišljala sva o beli oz. krem barvi kuhinje, nesvetleče, mat fronte, mediapan ali kaj podobnega, kar je tudi enostavno za vzdrževanje. Kuhinjski pult bi imela v kontrastni barvi, mogoče svetlo siva ali temnejši odtenek, material bi nek standarden. Vse predale bi rada imela na mehko zapiranje, potrebujeva eno visoko omaro za "shrambo", pomembno nama je tudi kakovostno okovje. Zgornje omarice so lahko minimalistične in brez posebnih mehanizmov za odpiranje (samo police in navadna vratca). Od gospodinjskih aparatov bi želela prostor za vgradno kuhalno ploščo in pečico (skupaj), hladilnik bo samostoječ, glede pomivalnega stroja se še odločava (lahko je vgradni ali ne). V prilogi posredujem okviren izris prostora in prosim za osnovne informacije: - v kakšnem cenovnem razredu bi se gibala cena glede na mere najinega prostora, - kakšen je čas izdelave in roki dobave ter plačilni pogoji - kako je z montažo Glede roka izdelave sva dokaj prilagodljiva. Lp

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Pozdravljeni, Potrebujem tri podobne postelje kot so v prilogi z mizo in predali. Dve postelji bi bili za ležišče 90x cm in ena 90x. Vse postelje so lahko enake, saj imava tri hčerke in majhno sobo tako, da želim, da so postelje čimbolj uporabne. Barva hrasta lahko v kombinaciji z belo barvo. Za mizo bi bilo dobro, da bi bila izvečna in da bi bila dolžina vsaj 50 cm in višina cca. 90 cm in malce prostora med ležiščem in mizo, da se lahko kasneje v ta prostor recimo pospravi še prenosni računalnik. Stopnice so lahko kot predali na sliki ali le kot navadna lestev. Lp,

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Iscem dobrega izvajalca za načrt in izdelavo kuhinje po meri. Spodaj je slika kuhinje je v crki U in majhen repek za hladilnikom. Namreč hladilnik je čez steno, zato bi zadaj dal eno omarico za shrambo. Predalnike bi imel enako razporejene, vse ostalo pa glede na izris. Vodo ne bi rad premikal.. Slike sedanje kuhinje v prilogi.