Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev na Vrhniki

144 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 2.513 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših mizarstev Vrhnika, 2022

26 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

ROBERT OVCA S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Tomaž P. , pred 5 leti

Javil se je prvi, ponudbo sem dobil hitro in cena je bila med ponujenimi najbolj ugodna. Kvaliteta izdelave in montaže je odlična.

Nič me ni zmotilo

10+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, mizarstvo, lesene stopnice, kuhinje po meri, mizar, vgradne omare, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

TADEJ ŠVIGELJ s.p.

5,0
1 ocena
5,0
APLIKON d.o.o. , pred 2 letoma

Ponudnik se drži rokov in cene, izdelek je kvaliteten. Mizarja sem po opravljenem delu kontaktirala še dvakrat za druga dela in vedno se je izkazal.

200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: nadstreški za terase, mizar, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, kuhinje po meri, leseni nadstreški, mizarske storitve, lesene stopnice, vgradne omare, pergole, mizarstvo, pohištvo po meri, avtomobilski nadstrešek, nadstreški, nadstreški za balkone, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Marko S. , pred 6 leti

Odlična vrata, ravno taka, kot sva si jih z ženo zamislila. Izredna profesionalnost g. Molka. Za vsa vrata, bilo jih je 11, ob tem, da so bila nekatera več kot zahtevna, bodisi zaradi dimenzije podboja, bodisi zaradi tega, ker so sama vrata v kotu in bi lahko bila težava s podbojem. Super je našel rešitev pri kopalniških vratih, kjer ploščice niso bile pravilno položene (prehod med predsobo in wc). Profesionalna izvedba dela, seveda v točno dogovorjenem roku. Lahko ga mirno priporočim vsakemu, ki želi imeti nadstandardna vrata.

5,0
Milojka M. , pred 5 leti

Mizarstvo smo izbrali za notranja vrata. Spoštoval je vse dogovore glede rokov, cen, skratka z mizarjem smo bili zadovoljni.

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: kuhinje po meri, izolacija strehe, prekrivanje strehe, vgradne omare, krovec, alu okna, sekcijska garažna vrata, strešna okna, pvc/alu okna, pvc okna, mizarstvo, kritina, lesena okna, popravilo strehe, vhodna vrata, okna.

Zahtevaj ponudbo

LOVRENCIJ GROM S.P.

3,7
1 ocena
3,7
Nina V. , pred 5 leti

Do potankosti je upošteval naše želje in jih še nadgradil. Izdelki so res vrhunski, tako vizualno, kot tudi kar se kakovosti tiče.

Z rokom izdelave se je pri kakšni stvari malo zavleklo.

10+
Let na tržišču

Storitve: mizarske storitve, lesene stopnice, kuhinje po meri, mizar, mizarstvo, vgradne omare, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Alja B. , pred 1 letom

Ponudnik oz. izbrani izvajalec se je držal dogovorjenih rokov in cene. Sam je predlagal nekatere rešitve, ki so lepo dopolnili našo zamisel. Izvedba je bila hitra in natančna, po opravljenem delu je za seboj tudi učinkovito pospravil.

5,0
Klemen G. , pred 1 letom

Ne samo točen, ampak vedno pride pred dogovorjeno uro. Natančen in samoiniciativen.

10+
Let na tržišču
Izbor strank 2020

Storitve: vgradne omare, mizar, kuhinje po meri, pohištvo po meri, lesene stopnice, mizarstvo, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

KLEMEN TROBEC S.P.

5,0
6 ocen

Ponudnik se je takoj odzval na povpraševanje in v manj kot 1 tednu je bilo vse urejeno. Krasna ekipa in izredno timsko delo.

5,0
Darka Č. , pred 4 leti

Bil je zelo prijazen, vse se je dalo zmenit, prišel takrat, ko smo se dogovorili. Zelo zadovoljni!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: nadstreški za balkone, košnja trave, urejanje okolice in dvorišč, mizarske storitve, nadstreški z lopo, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), urejanje vrtov, krajinski arhitekti, vrtnarstvo, obrezovanje dreves, izdelava škarpe, vgradne omare, kuhinje po meri, mizarstvo, vrtni nadstreški, ureditev okolice.

Zahtevaj ponudbo

Stanko Trobec s.p.

5,0
3 ocene
5,0
Jožica P. L. , pred 2 letoma

Hiter odziv, solidna cena.

5,0
Monika G. , pred 1 letom

Odzivnost in izvedba. Super izkušnja!

Storitve: mizar, mizarske storitve, vgradne omare, kuhinje po meri, pohištvo po meri, lesene stopnice, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, prekrivanje strehe, strešne kritine, mizar, mizarstvo, krovec, popravilo strehe, streha, kritina, menjava strehe, pločevinasta kritina, lesene stopnice, kuhinje po meri, izolacija strehe, mizarske storitve, krovstvo.

Zahtevaj ponudbo

JANEZ JAMNIK S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: zamenjava notranjih vrat, vrata, pohištvo po meri, vhodna stanovanjska vrata, vgradne omare, vhodna vrata, mizarske storitve, alu vhodna vrata, drsna vrata, pvc vhodna vrata, mizarstvo, mizar, notranja vrata, lesene stopnice, kuhinje po meri, lesena vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, lesene stopnice, mizarstvo, mizar, mizarske storitve, kuhinje po meri, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, mizarstvo, mizarske storitve, kuhinje po meri, mizar, lesene stopnice, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo

Aleš Ogrin s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: mizar, vgradne omare, lesene stopnice, mizarstvo, pohištvo po meri, mizarske storitve, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: leseni nadstreški, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, pohištvo po meri, mizar, lesene stopnice, nadstreški za terase, nadstreški za balkone, mizarstvo, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, nadstreški z lopo, pergole, vgradne omare, mizarske storitve, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

JANEZ FRANK S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, mizar, lesene stopnice, mizarske storitve, kuhinje po meri, mizarstvo, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: mizar, lesene stopnice, pohištvo po meri, mizarske storitve, kuhinje po meri, vgradne omare, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, mizarstvo, pohištvo po meri, kuhinje po meri, mizar, vgradne omare, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: dvižna garažna vrata, pvc okna, lesena vhodna vrata, zamenjava notranjih vrat, okna in vrata, garažna vrata, lesena okna, garažna vrata po meri, mizar, rolo garažna vrata, alu vhodna vrata, balkonska vrata, vhodna vrata, menjava oken, kuhinje po meri, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

NISVET ĆEMAL S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: mizarske storitve, vgradne omare, mizar, pohištvo po meri, mizarstvo, kuhinje po meri, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo

MARKO ĐALIĆ S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: notranja vrata, drsna vrata, alu vhodna vrata, vhodna stanovanjska vrata, mizar, vrata, mizarstvo, pohištvo po meri, lesena vhodna vrata, kuhinje po meri, mizarske storitve, lesene stopnice, vhodna vrata, zamenjava notranjih vrat, vgradne omare, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: prekrivanje strehe, streha, menjava strehe, kritina, krovec, pohištvo po meri, lesene stopnice, izolacija strehe, kuhinje po meri, strešne kritine, mizar, mizarstvo, popravilo strehe, pločevinasta kritina, vgradne omare, krovstvo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Vrhnika

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Smo iz Vrhnike in bi rabili izdelavo garderobne sobe 2m x 3m, računalniška miza 80 cm x cm, ter na obstoječih omarah v hodniku bi zamenji vsa vratca in sicer 10 navadnih vratc, 7 večjih vratc in 6 predalnikov. Garderobna soba ima mere 2m * 2.95m. V hodniku pa je 6 predalnikov, 10 vratc ter 7 večjih vratc, katere bi radi ali prebarvali ali zamenjali. Lep pozdrav!

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Kuhinjska niša - na eni strani 1,95m (pomivalno korito, pomivalni stroj, kuhalna plošča) na drugi strani 1,95m (samostojni hladilnik, predalnik, vgradna pečica, pult - 60cm) Višina: 90cm Višina visečih omaric: 60cm Vse omarice morajo imeti dvižna vratca, povsod drugje naj bodo predalniki! Pod pečico bi bili 3 predalniki, povsod drugod 2 visoka predalnika, tudi pod koritom. Želim mehko zapiranje. Barva: modra - odtenek ROK: čim prej! Hvala in LP

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

V delovni sobi(kjer bo računalnik) bi potreboval kotno pisarniško mizo dimenzij cmxcm. Miza bi bila barvana v belo-mat, spodaj pritrjena na zidne letve ter eno leseno bočno stranico-kot noga. Zraven bi imel še predalnik s 4 predali, barvan v rumeno-mat, pritrjen na steno pod mizo. V sobi bi potreboval še nizko talno omaro-pokrov se odpira navzgor - zunanje stranice lakirane v beli sijaj. Vse je izrisano v dveh pdf-dokumentih*. Pdf - idejna zasnova - kjer je izrisana miza in predalnik (glejte samo strani 5, 6, 7, 8 )*sprememba v priloženem načrtu je samo ta, da predalnik ne bo širok cm ampak 80cm. Pdf-regal kabinet: kjer je izrisana talna omarica. V roku 1 meseca. Prosim za ponudbo. Hvala. Lep pozdrav.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

izdelava kuhinje v L, tudi gornje omarice dolžina cm, + cm (odbije se 60 cm od dolžine) vgradni hladilnik, zmrzovalnik, pomivalni stroj, pečica na pultu enojno korito, štedilnik na 2 rinki dodatno omarica 70 x 45 x Obloga za stropnike, 2 x 20 cm + 13 cm, dolžina cca cm, 7 kom. Lep pozdrav

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Dolžina kuhinje 2,40. Spodnji del = pomivalni stroj in korito z ocejevalnikom spodaj vrata, štiri plin štedilnik (samo zgornja plošča), v ostalih omarcah dva predala - krajši daljši. Zgornji del dve omarici vitrini višina cca 33 cm in napa. Posebej naj bi stala vitrina oz. omara cca 1,80 višine, v kateri naj bi bil hladilnik z zmrzovalnikom, pečica, mikrovalovka in pač kar ostane po posvetovanju in dogovoru. Bela barva in visok sijaj. Hvala, lp

Stopnišča

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Spoštovani, rad bi zaprl stopnišče v stanovanjski hiši, s tem bi rad izoliral tudi mraz ki prihaja iz pritličja. Stena bi bila najbrž ravna, z dvemi vrati ali eventuelno drsnimi vrati? Predvidevam, da bi bil les najprimernejši materijal? Sem pa odprt za vsakršne ideje in predloge. Mere odprtine: Dolžina: cm Višina: cm V priponki najdete tudi sliko. Lep pozdrav

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Dve vgradni omari, podstrešno stanovanje. 1. 4,60 dolžine, na eni strani višina cm in na drugi strani cm, globina 60cm. 2. 2,20 dolžine, na eni strani in na drugi (streha) Drsna vrata ali brez ročajev, čim bolj minimalistična izvedba. Nekaj predalnikov, omarice. Barva: lahko je bela oziroma po dogovoru. Hvala, lp

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Pošiljam vam grobo skico kuhinje. Na obeh straneh gre za cca. 3 m dolžine, na eni se zaključuje z ameriškim hladilnikom, ki bo prosto stal. Barva front: visok sijaj v barvi vanilije Barva pulta: sivkast hrast Viseči elementi bi se odpirali navzgor in bi bila polovica v steklu. Otok: širina 1,2 m, dolžina 1,5m na eni strani predali na drugi za sedet Ugradni pomivalni stroj naj bi bil dvignjen na višino, da se ni potrebno sklanjati in ne čisto tako kot je na skici (en element odpade spodaj,ki je narisan tudi višje), ampak pomaknjen do stene potem pa pult in korito. Širina pulta 70 cm Odpirala bi želela imeti tista, ki so montirana na robovih predalov in ne ročk Lp

Nadstreški, terase, ute ipd.

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Obstoječi vrtni nadstrešek cca. 3,5 ×6m- bi radi obnovili, prenovili. Potrebno bi bilo mogoče malo povečati dimenzije- postaviti novo leseno konstrukcijo in nova kritina. Ker imamo pod to kritino tudi vinsko trto , bi želeli, da je kritina - streha prosojna, se pravi pride v poštev plastična kritina. Hvala, LP

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Lepo pozdravljeni, potrebujemo blok dolžine 2,45. Razpored: najprej element od 30-40cm (kjer je štedilnik), vmes prostor za sam štedilnik (zgoraj omarica za napo). Iz nasprotne strani pa na vogalu umivalnik (korito), nad umivalnikom steklene omarice, zraven pa pomivalni stroj. Pult ožji, klasičen, z elementi dimenzij 30-40cm. Vmes pa po dogovoru. Predali mehko zapiranje. Barva: spodnji elementi v barvi hrasta (sivkasti hrast), vrhnji elementi pa mlečno beli. Hvala, LP