Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev na Vrhniki

142 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 2.829 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših mizarstev Vrhnika, 2022

30 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

TADEJ ŠVIGELJ s.p.

5,0
3 ocene
5,0
APLIKON d.o.o. , pred 2 letoma

Ponudnik se drži rokov in cene, izdelek je kvaliteten. Mizarja sem po opravljenem delu kontaktirala še dvakrat za druga dela in vedno se je izkazal.

5,0
Senad S. , pred 3 meseci

Odzivni, prilagodljivi in prijazni. Kakovost izdelka je vrhunska.

200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: nadstreški za terase, vgradne omare, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, kuhinje po meri, nadstreški z lopo, mizarske storitve, lesene stopnice, mizarstvo, pergole, mizar, pohištvo po meri, avtomobilski nadstrešek, nadstreški, nadstreški za balkone, nadstreški za avto.

Zahtevaj ponudbo

ROBERT OVCA S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Tomaž P. , pred 6 leti

Javil se je prvi, ponudbo sem dobil hitro in cena je bila med ponujenimi najbolj ugodna. Kvaliteta izdelave in montaže je odlična.

Nič me ni zmotilo

10+
Let na tržišču

Storitve: mizar, sestavljanje pohištva, mizarstvo, montaža kuhinje, mizarske storitve, vgradne omare, kuhinje po meri, pohištvo po meri, montaža pohištva, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Marko S. , pred 7 leti

Odlična vrata, ravno taka, kot sva si jih z ženo zamislila. Izredna profesionalnost g. Molka. Za vsa vrata, bilo jih je 11, ob tem, da so bila nekatera več kot zahtevna, bodisi zaradi dimenzije podboja, bodisi zaradi tega, ker so sama vrata v kotu in bi lahko bila težava s podbojem. Super je našel rešitev pri kopalniških vratih, kjer ploščice niso bile pravilno položene (prehod med predsobo in wc). Profesionalna izvedba dela, seveda v točno dogovorjenem roku. Lahko ga mirno priporočim vsakemu, ki želi imeti nadstandardna vrata.

5,0
Milojka M. , pred 6 leti

Mizarstvo smo izbrali za notranja vrata. Spoštoval je vse dogovore glede rokov, cen, skratka z mizarjem smo bili zadovoljni.

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: kuhinje po meri, prekrivanje strehe, pločevinasta kritina, mizarstvo, popravilo strehe, menjava oken, sekcijska garažna vrata, lesena okna, strešna okna, pvc okna, mizar, krovstvo, balkonska vrata, izolacija strehe, drsna vrata, alu okna.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Marina T. K. , pred 1 mesecem

Izbrani izvajalec je bil edini, ki je v celoti lahko uresničil naše načrtovane potrebe (okna, polkna, vrata). Morda bi lahko s kombinacijo dveh izvajalcev to dosegli bolje, vendar je novogradnja na otoku Hvaru, kar predstavlja še dodatno težavo pri izvedbi naročila.

20+
Let na tržišču

Storitve: zamenjava notranjih vrat, rolo garažna vrata, pvc vhodna vrata, sekcijska garažna vrata, pohištvo po meri, dvižna garažna vrata, mizarstvo, dvokrilna garažna vrata, alu vhodna vrata, mizar, lesene stopnice, vhodna vrata, vhodna stanovanjska vrata, notranja vrata, kuhinje po meri, vrata.

Zahtevaj ponudbo

LOVRENCIJ GROM S.P.

3,7
1 ocena
3,7
Nina V. , pred 5 leti

Do potankosti je upošteval naše želje in jih še nadgradil. Izdelki so res vrhunski, tako vizualno, kot tudi kar se kakovosti tiče.

Z rokom izdelave se je pri kakšni stvari malo zavleklo.

10+
Let na tržišču

Storitve: mizarske storitve, lesene stopnice, kuhinje po meri, vgradne omare, mizar, mizarstvo, pohištvo po meri.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Alja B. , pred 2 letoma

Ponudnik oz. izbrani izvajalec se je držal dogovorjenih rokov in cene. Sam je predlagal nekatere rešitve, ki so lepo dopolnili našo zamisel. Izvedba je bila hitra in natančna, po opravljenem delu je za seboj tudi učinkovito pospravil.

5,0
Klemen G. , pred 2 letoma

Ne samo točen, ampak vedno pride pred dogovorjeno uro. Natančen in samoiniciativen.

10+
Let na tržišču
Izbor strank 2020

Storitve: mizarstvo, vgradne omare, kuhinje po meri, pohištvo po meri, lesene stopnice, mizar, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

KLEMEN TROBEC S.P.

5,0
6 ocen

Ponudnik se je takoj odzval na povpraševanje in v manj kot 1 tednu je bilo vse urejeno. Krasna ekipa in izredno timsko delo.

5,0
Darka Č. , pred 5 leti

Bil je zelo prijazen, vse se je dalo zmenit, prišel takrat, ko smo se dogovorili. Zelo zadovoljni!

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2018
Izbor strank 2019

Storitve: nadstreški za balkone, vrtnarstvo, urejanje okolice in dvorišč, mizarske storitve, leseni nadstreški, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), košnja trave, krajinski arhitekti, urejanje vrtov, obrezovanje dreves, izdelava škarpe, mizarstvo, kuhinje po meri, mizar, vrtni nadstreški, ureditev okolice.

Zahtevaj ponudbo

Stanko Trobec s.p.

5,0
4 ocene
5,0
Jožica P. L. , pred 2 letoma

Hiter odziv, solidna cena.

5,0
Monika G. , pred 2 letoma

Odzivnost in izvedba. Super izkušnja!

5+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, mizarske storitve, mizarstvo, kuhinje po meri, pohištvo po meri, lesene stopnice, mizar.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, pločevinasta kritina, strešne kritine, vgradne omare, mizar, popravilo strehe, izolacija strehe, kritina, krovstvo, streha, menjava strehe, lesene stopnice, kuhinje po meri, prekrivanje strehe, mizarske storitve, krovec.

Zahtevaj ponudbo

JANEZ JAMNIK S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: zamenjava notranjih vrat, alu vhodna vrata, pohištvo po meri, vhodna stanovanjska vrata, mizarstvo, drsna vrata, mizarske storitve, notranja vrata, vhodna vrata, pvc vhodna vrata, mizar, vgradne omare, vrata, lesene stopnice, kuhinje po meri, lesena vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, lesene stopnice, mizar, vgradne omare, mizarske storitve, kuhinje po meri, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, mizar, mizarske storitve, kuhinje po meri, vgradne omare, lesene stopnice, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

Aleš Ogrin s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, mizarstvo, lesene stopnice, mizar, pohištvo po meri, mizarske storitve, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški z lopo, nadstreški za avto, avtomobilski nadstrešek, pohištvo po meri, vgradne omare, lesene stopnice, nadstreški za terase, nadstreški za balkone, mizar, samostojni nadstreški, vrtni nadstreški, leseni nadstreški, pergole, mizarstvo, mizarske storitve, kovinski nadstreški.

Zahtevaj ponudbo

JANEZ FRANK S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, vgradne omare, lesene stopnice, mizarske storitve, kuhinje po meri, mizar, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: vgradne omare, lesene stopnice, pohištvo po meri, mizarske storitve, kuhinje po meri, mizarstvo, mizar.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, mizar, pohištvo po meri, kuhinje po meri, vgradne omare, mizarstvo, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: dvižna garažna vrata, pvc okna, lesena vhodna vrata, zamenjava notranjih vrat, okna in vrata, garažna vrata, balkonska vrata, garažna vrata po meri, vgradne omare, rolo garažna vrata, notranja vrata, les/alu okna, drsna vrata, pvc/alu okna, kuhinje po meri, mizar.

Zahtevaj ponudbo

NISVET ĆEMAL S.P.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: mizarske storitve, mizarstvo, vgradne omare, pohištvo po meri, mizar, kuhinje po meri, lesene stopnice.

Zahtevaj ponudbo

MARKO ĐALIĆ S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: vrata, vhodna vrata, notranja vrata, vhodna stanovanjska vrata, vgradne omare, alu vhodna vrata, mizar, pohištvo po meri, lesena vhodna vrata, kuhinje po meri, mizarske storitve, lesene stopnice, drsna vrata, zamenjava notranjih vrat, mizarstvo, pvc vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Vrhnika

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Smo iz Vrhnike in bi rabili izdelavo garderobne sobe 2m x 3m, računalniška miza 80 cm x cm, ter na obstoječih omarah v hodniku bi zamenji vsa vratca in sicer 10 navadnih vratc, 7 večjih vratc in 6 predalnikov. Garderobna soba ima mere 2m * 2.95m. V hodniku pa je 6 predalnikov, 10 vratc ter 7 večjih vratc, katere bi radi ali prebarvali ali zamenjali. Lep pozdrav!

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Kuhinjska niša - na eni strani 1,95m (pomivalno korito, pomivalni stroj, kuhalna plošča) na drugi strani 1,95m (samostojni hladilnik, predalnik, vgradna pečica, pult - 60cm) Višina: 90cm Višina visečih omaric: 60cm Vse omarice morajo imeti dvižna vratca, povsod drugje naj bodo predalniki! Pod pečico bi bili 3 predalniki, povsod drugod 2 visoka predalnika, tudi pod koritom. Želim mehko zapiranje. Barva: modra - odtenek ROK: čim prej! Hvala in LP

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: Takoj
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

V delovni sobi(kjer bo računalnik) bi potreboval kotno pisarniško mizo dimenzij cmxcm. Miza bi bila barvana v belo-mat, spodaj pritrjena na zidne letve ter eno leseno bočno stranico-kot noga. Zraven bi imel še predalnik s 4 predali, barvan v rumeno-mat, pritrjen na steno pod mizo. V sobi bi potreboval še nizko talno omaro-pokrov se odpira navzgor - zunanje stranice lakirane v beli sijaj. Vse je izrisano v dveh pdf-dokumentih*. Pdf - idejna zasnova - kjer je izrisana miza in predalnik (glejte samo strani 5, 6, 7, 8 )*sprememba v priloženem načrtu je samo ta, da predalnik ne bo širok cm ampak 80cm. Pdf-regal kabinet: kjer je izrisana talna omarica. V roku 1 meseca. Prosim za ponudbo. Hvala. Lep pozdrav.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

izdelava kuhinje v L, tudi gornje omarice dolžina cm, + cm (odbije se 60 cm od dolžine) vgradni hladilnik, zmrzovalnik, pomivalni stroj, pečica na pultu enojno korito, štedilnik na 2 rinki dodatno omarica 70 x 45 x Obloga za stropnike, 2 x 20 cm + 13 cm, dolžina cca cm, 7 kom. Lep pozdrav

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Dolžina kuhinje 2,40. Spodnji del = pomivalni stroj in korito z ocejevalnikom spodaj vrata, štiri plin štedilnik (samo zgornja plošča), v ostalih omarcah dva predala - krajši daljši. Zgornji del dve omarici vitrini višina cca 33 cm in napa. Posebej naj bi stala vitrina oz. omara cca 1,80 višine, v kateri naj bi bil hladilnik z zmrzovalnikom, pečica, mikrovalovka in pač kar ostane po posvetovanju in dogovoru. Bela barva in visok sijaj. Hvala, lp

Stopnišča

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Spoštovani, rad bi zaprl stopnišče v stanovanjski hiši, s tem bi rad izoliral tudi mraz ki prihaja iz pritličja. Stena bi bila najbrž ravna, z dvemi vrati ali eventuelno drsnimi vrati? Predvidevam, da bi bil les najprimernejši materijal? Sem pa odprt za vsakršne ideje in predloge. Mere odprtine: Dolžina: cm Višina: cm V priponki najdete tudi sliko. Lep pozdrav

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Dve vgradni omari, podstrešno stanovanje. 1. 4,60 dolžine, na eni strani višina cm in na drugi strani cm, globina 60cm. 2. 2,20 dolžine, na eni strani in na drugi (streha) Drsna vrata ali brez ročajev, čim bolj minimalistična izvedba. Nekaj predalnikov, omarice. Barva: lahko je bela oziroma po dogovoru. Hvala, lp

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece

Pošiljam vam grobo skico kuhinje. Na obeh straneh gre za cca. 3 m dolžine, na eni se zaključuje z ameriškim hladilnikom, ki bo prosto stal. Barva front: visok sijaj v barvi vanilije Barva pulta: sivkast hrast Viseči elementi bi se odpirali navzgor in bi bila polovica v steklu. Otok: širina 1,2 m, dolžina 1,5m na eni strani predali na drugi za sedet Ugradni pomivalni stroj naj bi bil dvignjen na višino, da se ni potrebno sklanjati in ne čisto tako kot je na skici (en element odpade spodaj,ki je narisan tudi višje), ampak pomaknjen do stene potem pa pult in korito. Širina pulta 70 cm Odpirala bi želela imeti tista, ki so montirana na robovih predalov in ne ročk Lp

Nadstreški, terase, ute ipd.

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Obstoječi vrtni nadstrešek cca. 3,5 ×6m- bi radi obnovili, prenovili. Potrebno bi bilo mogoče malo povečati dimenzije- postaviti novo leseno konstrukcijo in nova kritina. Ker imamo pod to kritino tudi vinsko trto , bi želeli, da je kritina - streha prosojna, se pravi pride v poštev plastična kritina. Hvala, LP

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Lepo pozdravljeni, potrebujemo blok dolžine 2,45. Razpored: najprej element od 30-40cm (kjer je štedilnik), vmes prostor za sam štedilnik (zgoraj omarica za napo). Iz nasprotne strani pa na vogalu umivalnik (korito), nad umivalnikom steklene omarice, zraven pa pomivalni stroj. Pult ožji, klasičen, z elementi dimenzij 30-40cm. Vmes pa po dogovoru. Predali mehko zapiranje. Barva: spodnji elementi v barvi hrasta (sivkasti hrast), vrhnji elementi pa mlečno beli. Hvala, LP