Zahtevaj brezplačne ponudbe mizarstev v Izoli

69 izvajalcev v bližini

Že 2.169 uporabnikov iz Izole je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

13 najboljših mizarstev Izola, 2022

19 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

GRADOS d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Ingrid N. , pred 2 letoma

S storitvijo smo bili zelo zadovoljni, opravljeno delo je bilo kvalitetno, estetsko, cenovno konkurenčno in končano v dogovorjenem roku.

5,0
Nadja J. , pred 2 letoma

Smo bili zadovoljni, je bilo opravljeno hitro in korektno. Smo še na vezi za druga dela.

5+
Let na tržišču

Storitve: nadstreški za terase, suhomontažni sistemi (knauf), montaža knaufa, asfaltiranje, hiša na ključ, zidarska dela, zidarstvo, keramičar, tlaki in ometi, nadstreški za balkone, popravilo strehe, kritina, kuhinje po meri, menjava strehe, obnova kopalnice na ključ, kopalnica na ključ.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Cecilija L. , pred 2 letoma

Pohvala na izvedbi.

10+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, lesene stopnice, pohištvo po meri, mizarske storitve, mizar, mizarstvo, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo

MARKO SMRDELJ S.P.

4,3
1 ocena
4,3
Stane V. , pred 1 letom

Marko Smrdelj s.p. mi je naredil kuhinjo po meri. Kvalitetno opravljeno.

Ne,vse ok

20+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, pohištvo po meri, mizar, lesene stopnice, kuhinje po meri, mizarske storitve, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Barbara , pred 9 meseci

Ponudnik se je hitro odzval, prevzel dvosed in ga tapeciral v skladu z dogovorom, tako cenovno kot terminsko.

5,0
Viler M. , pred 1 letom

Storitev na najvišji ravni. Vse pohvale ekipi TAPI!

Storitve: tapeciranje, mizarstvo, kuhinje po meri, mizarske storitve, vgradne omare, tapetništvo, lesene stopnice, mizar, sedežne garniture po meri, pohištvo po meri, avtotapetništvo, tapetniki.

Zahtevaj ponudbo
4,0
Dragica V. , pred 2 letoma

BIa sem relativno zadovoljna. Cena je pač cena, tu nimaš kaj. Barvanje bi bilo lahko boljše.

20+
Let na tržišču

Storitve: drsna vrata, tende, balkonska vrata, kuhinje po meri, senčila, vhodna stanovanjska vrata, okna in vrata, rolo senčila, plise zavese, garažna vrata po meri, okna, lesene stopnice, sekcijska garažna vrata, pvc okna, rolo garažna vrata, alu okna.

Zahtevaj ponudbo

Tadej Pajer s.p.

4,5
11 ocen
5,0
Renée S. L. , pred 7 leti

Z možem sva zgradila nov dom in kot vsi, sva se tudi midva ob tem pogosto soočala z različnimi tegobami, kot so: nezmožnost dobave materialov, neustrezna izvedba del, nastala materialna škoda in reklamacije... Ravno zato je bila izkušnja z mizarjem Tadejem Pajerjem pravo olajšanje. Opremljala sva dom v podeželskem - cottage stilu, zato so bile najine zahteve in pričakovanja zelo specifični. Npr. profilirana frontna vrata s polnilom, izvenstandardne dimenzije elementov, prilagajanje oblik in načina odpiranja posameznih elementov manj ugodnim razmeram v kuhinji, želela sva "postaran" izgled kuhinje, s popokano barvo, kar pa naj bi delovalo pristno, i.t.d. Tadej je za vsako najino željo in idejo imel rešitev in kar naenkrat je vse postalo mogoče ter izvedljivo. Fant je strokovnjak, na naju je že prvi dan naredil dober vtis, časovno ni obljubljal nemogočega in kar je redkost, a vendar zelo pomembno - držal se je vseh rokov. Kuhinja je bila izdelana v obljubljenem roku in moram priznati, da je izpadla še lepše in bolj pristno patinirana, kot sva si upala pričakovati. Njegova ponudba je zelo transparentna in razumljiva, izbor in uporaba materialov ni naključna, vse nama je lepo pojasnil. (Edino kar bi popravila, je njegova spletna stran. ;) ) To je na kratko opis najinih izkušenj z mizarstvom Cedra. Priporočila bi ga vsem, predvsem pa tistim, ki želijo nekaj več.

5,0
Špela G. R. , pred 7 leti

Izbrali smo ponudbo MIZARSTVO CEDRA TADEJ PAJER S.P., potem pa je prišlo doma do spremembe, saj je delo hotel za nas opraviti moj oče, skupaj s svojim prijateljem. Z gospodom Pajerjem sem bila zelo zadovoljna, saj je odgovarjal zelo hitro na moja vprašanja in nam dal tudi nekaj zelo dobrih nasvetov in predlagal drugačne rešitve.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: kuhinje po meri, mizarske storitve, pohištvo po meri, lesene stopnice, vgradne omare, mizar, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo

ALEKSANDER PERIC S.P.

4,7
1 ocena
4,7
Tea A. , pred 1 letom

Je bilo v redu. Priporočimo po kvaliteti in odzivnosti.

20+
Let na tržišču

Storitve: pohištvo po meri, lesene stopnice, vgradne omare, mizarske storitve, kuhinje po meri, mizar, mizarstvo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: vgradne omare, kuhinje po meri, lesene stopnice, pohištvo po meri, mizar, mizarstvo, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo

STROPLES, d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: kuhinje po meri, mizar, mizarstvo, mizarske storitve, lesene stopnice, pohištvo po meri, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo

RE-LES d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: alu vhodna vrata, notranja vrata, vhodna stanovanjska vrata, strešna okna, pohištvo po meri, lesena okna, menjava strehe, krovstvo, dvokrilna garažna vrata, balkonska vrata, strešne kritine, rolo garažna vrata, garažna vrata po meri, streha, vrata, vhodna vrata.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: mizarstvo, pohištvo po meri, vgradne omare, lesene stopnice, mizar, kuhinje po meri, mizarske storitve.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: lesene stopnice, pohištvo po meri, mizarske storitve, kuhinje po meri, mizarstvo, mizar, vgradne omare.

Zahtevaj ponudbo

Bogdan Špeh s.p.

 
0 ocen

Storitve: menjava strehe, vhodna stanovanjska vrata, garažna vrata po meri, drsna vrata, plastična okna, notranja vrata, pvc/alu okna, strešne kritine, mizarstvo, alu vhodna vrata, kuhinje po meri, vrata, pvc okna, rolo garažna vrata, strešna okna, okna in vrata.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako prepoznam dobrega mizarja?

  Preden sklenete pogodbo za tako velik projekt, kot je izdelava pohištva, ki vam bo služila za več desetletij, pazljivo preverite vaše opcije. Priporočamo vam, da zberete več ponudb (to lahko storite tudi na primerjam.si), da lahko primerjate cene in reference posameznega mizarja. Prav tako je pomembno, da se z njim srečate v živo, da presodite, ali bi bilo sodelovanje z njim konstruktivno ali ne.

 • Ali se mi izplača naročiti pohištvo po meri?

  Gledano zgolj iz finančnega vidika, se vam izdelava pohištva po meri ne izplača. A po drugi strani bo po meri izdelano pohištvo bolj kvalitetno, dlje časa obstojno, poleg tega pa se bo do centimetra prilegalo vašemu prostoru. Četudi je dražje, je pozitivnih vidikov pohištva po meri toliko, da odtehtajo višjo naložbo.

 • Katere so prednosti in slabosti pohištva po meri?

  S pohištvom po meri boste pridobili kakovosten in unikaten kos pohištva, ki se bo popolnoma prilegal vašemu prostoru. Slabost je ta, da bo izdelava pohištva trajala dlje časa in vas bo stala precej več.

Nedavna povpraševanja za mizarstva, Izola

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Zdravo, rabil bi informacijo glede kuhinje po meri. Kuhinja je kotna (na L) ena stranica je dolga cm druga pa ,5 cm metra. Rabim spodaj kotno z krožnim mehanizmom in zgoraj kotno z policami. Ker je mansardno rabim po meri narejene zgornje police (najnižja višina stropa je cm najvišja pa cm. Na krajši stranici imam tudi na robu stebriček (21,5cm) tako da ni pravega kota. Na dvometerski stranici bi prišle omarice spodaj, kjer bo tudi umivalnik. Zgoraj pa dve omarici ozki plus kotna. Na daljši stranici pa pride bela tehnika. (ugradna pečica in samostoječi pomivalni stroj) Zraven pa ozka omarica za olje itd.(izvlečna). zgoraj pa ena omarica ob napi. Vse zgornje omarice razen kotne se odpirajo navzgor in morajo imeti mehko zapiranje. Vse spodnje razen kotne pa se odprejo (izvlečne). Pošljem sliko kako približno smo si zamislili. S tem da bi pol po meri morali izkoristit mansardo. Upam, da so podatki kar se da točni, za en približen obračun. ROK: 1 mesec Hvala Lp

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: Takoj

Pozdravljeni! Za k res stari in v zelo slabem stanju kuhinji bi rabili eno dodatno preprosto spodnjo omarico s pultom. Želja je, da bi bilo na desni strani 5 predalov, brez kakšnih zapletenih sistemov, na levi strani pa malo ožja omarica z dvema poličkama nastavljivima po višini. Pult spredaj gleda čez rob 2cm, zadaj pa 8cm, ker so neke cevi tam. Debelina pulta je 3cm. Širina predalov 45cm. Splošne mere omarice so, švg 75x85x60, najraje kar v beli iveral, obstoječa je 1.6mm debelina materiala tako, da je lahko tudi ta. Hvala.

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Potrbujem beli garderobni omari po meri, najraje z drsnimi vrati (na hodniku z ogledalom) Spalnica: širina 1,5 m, globina 0,60 m, višina (do stropa) 2,60 m Predsoba: širina 1,10 m, globina 0,53 (zaradi vtičnic, sicer bi bila lahko večja globina), višina (do stropa) 2,60 m Mere so približne. Zanima me predračun. Hvala in lep pozdrav.

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Potrebovali bi omaro pod stopniščem, v predprostoru. Omara bi bila nepravih oblik (glej sliko). Na levi strani bi imeli spodaj prostor za obešanje (palica za obešanje bi bila zmontirana od stene proti vratom omare - glej sliko) - 50x), zgoraj bi bila polica (50x40). Na desni strani bi imeli spodaj 3 police (30x90) za čevlje, zgoraj pa prostor za shranjevanje, mogoče z eno polico. Dobrodošli so tudi vaši predlogi. Želeli bi belo omaro, visok sijaj. Nahajamo se v Izoli. Hvala.

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, izmera kuhinje je cm. Imela bom kombiniran hladilnik, štedilnik s pečico, morda ožji pomivalni stroj (45 cm) in kakšno omarico na tleh, kakšen predal ter viseče omarice in napo. Naj še povem, da so takoj na levi strani stene, predvidene za kuhinjo, vrata. Zato bi imela najprej hladilnik, ki bi se odpiral z desne proti levi strani. Nato bi zaradi razporeditve instalacij za vodo moral slediti element s pomivalnim koritom. Morala bi še natančneje izmeriti, da bi se vedelo, če bo korito na levi ali desni strani tega elementa, ki je verjetno širši. Potem bi sledil pomivalni stroj ali omarica, če ne bom imela stroja, in štedilnik. Prosim za načrt in izračun s pomivalnim strojem in še eno verzijo brez stroja. Prosim tudi za različne verzije materialov oz. površin vrat omaric in pultov, ki jih imate na razpolago in različne možnosti barvnih površin. Če se da vključiti tudi ozadje za steno namesto ploščic, tudi lahko. Pomembno je, da površine niso pretemne, ker gre za manjši prostor. Spodaj sem označila, da me zanimajo informativne cene, drugače pa bom kuhinjo opremljala nekje v začetku julija letos. V naprej hvala in lep pozdrav,

Vgradne omare

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, pišem v zvezi z omaro, ki bi jo potrebovala. Prostora zanjo imam cm v širino, 40 cm v globino in do stropa v višino (standardna višina). Razdeljena bi naj bila v dva dela. Na eni strani naj bodo police, na drugi strani palica za obešalnike, spodaj pa še kakšna polica ali dve. Zgornji del omare naj bo združen z eno veliko polico čez celo širino. Vrata omare naj bodo dvojna in naj se odpirajo iz sredine. Na enih vratih naj bo ogledalo (če to tudi delate), a ne do vrha omare. Izmerjeni prostor ima na levi strani steno, desno pa omarico s plinsko pečjo in bojlerjem za vodo. Pod omenjeno omarico bi potrebovala še omarico za čevlje v izmeri 80 cm širine, 40 cm globine in 70 cm višine. Znotraj bi lahko bila le ena polica po sredini. Tudi ta omarica se lahko odpira z dvojnimi vrati iz sredine. Za obe omari bi bile primerne svetle barve, verjetno še najbolj bela, ker gre za majhno predsobo. Spodaj sem označila, da potrebujem informativni izračun, drugače pa bomo stanovanje opremljali nekje v začetku julija. Hvala v naprej in lep pozdrav,

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Oprema celega prostora ali stanovanja

Dnevna soba mere in dimenzije so v priloženi datoteki Zunanji beli deli pohištva iz iverala sijajno bele barve brez vzorcev Zunanji leseni deli pohištva iz masivnega lesa Notranji deli pohištva iz iverala. Predali naj bojo s panti za mehko zapiranje. Stenske omarice naj bojo na odpiranje na dotik. + Vgradna omara dimenzij xx60 vratna krila v belo leseni kombinaciji. Hvala za ponudbo. Lp V roku meseca in pol.

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Spoštovani, prosim za pripravo ponudbe in sicer: Omara dvokrilna z dvemi predali 4 kompleti Postelja z vzglavjem / x 4 "" nočna omarica cca. 40X40x40 4 "" kuhinjski kotiček 2 "" omara za čevlje 2 "" omara za TV 2 "" jedilniške mize x 2 "" dostava in montaža Korte

Kuhinja po meri

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece

Okvirne mere, saj zaradi cudne postavitve sten ne morem tocno dolociti mer. cm x cm so stene, vendar kot med stenama ni 90°, ampak bolj °. Kar se tice elementov, bi bili samo spodnji deli omaric, vgradni stedilnik, del pulta pa bi bil namenjen pralnemu stroju, se pravi bi bilo cca 60cm pulta brez elementov. Lep pozdrav,

Pohištvo - ostali prostori

 • Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
 • Obseg mizarskih del: Posamezni kosi pohištva

Potrebujemo dve omari - eno za predsobo in drugo za osrednji prostor. Predsoba: omara bela visoki sijaj (samo omare z vratci, manjše srebrne ročke) Mere: 49 cm globine, je višina do stropa torej kakšen cm manj in 2.52 cm dolžine sicer je celotna omara sestavljena iz treh delov vsak 84 cm) - pri vratih na začetku je odprto za obešalnike samo za jakne in ne plašče na sredini, zgoraj in spodaj nad tem pa še omara z vratci zraven tega 2x omara s predali Osrednji prostor: Omara bela visoki sijaj (dvodelna - v prvem delu bo hladilnik predvidoma dimenzije: (VxŠxG): x 55 x 58 cm in nad njim omara z vrati cca 70 cm do cm stropa in drugi del zraven bo od tal do stropa omara z dvemi vrati) Mere: globina je 68 cm, višina je cm (do stropa torej kakšen cm manj) in dolžina cm naslikana je še omara v kopalnici, ki pa ni nujna